Jump to content

PanosXar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PanosXar

  • Ημ. Γέννησης 17/11/1980

Συσκευή

  • Συσκευή
    Realme GT neo 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Ιωάννινα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

PanosXar's Achievements

  1. Με wifi και Bluetooth μόνιμα ανοιχτό με οθόνη στα 120 hz σε κατάσταση αναμονής από 100% από τις 12 το βράδυ μέχρι 7μιση πρωί έχασε 15%. Δε το λες και καλό. Μπορεί να μην έκατσε καλά σε εμένα η αναβάθμιση τι να πω. Αλλά με ακριβώς τα ίδια πριν την αναβάθμιση έχανε το πολύ 4-5% όλο το βράδυ.
  2. Η μπαταρία έγινε για τα πανηγύρια, η κάμερα έγινε χειρότερη από πριν και η φωτεινότητα δεν έφτιαξε. Ένα μάτσο χάλια. Δε ξέρω η realme αποφάσισε ότι δεν μας θέλει ξαφνικά και θέλει να μας διώξει. Τέτοια επίσημη αναβάθμιση(υποβάθμιση) δεν ξανά είδα. Ψάχνω τρόπο ήδη να πάω πίσω στο παλιό καλό android 12.
  3. Όχι δεν γυρνάει , μόνο με downgrade πας πίσω, αν κ έχει δώσει η realme τα αρχεία για να πας πίσω τονίζει ότι μπορεί και να brickαρει το κινητό. Οπότε με λίγα λόγια ή το πίνουμε με το ζουμί μας ή ρισκάρεις.
  4. Με vpn σου ήρθε?
  5. Εγώ δεν έχω καταλάβει πρόβλημα με την ταχύτητα βασικά γιατί από τις επιλογές προγραμματιστή κλείνω πάντα τα animation στο 0. Μπαταρία ναι χάλασε αλλά όχι τίποτα το τραγικο. Φωτεινότητα την έχω βάλει μη αυτόματα και τελείωσα γιατί όντως σπάει νεύρα. Κάτι άλλο δεν έχω βρει, λάθος η μετονομασία της beta σε stable χωρίς να φτιάχνουν έστω κ αυτά τα μικρά θέματα. Η realme δεν έχει δείξει δείγματα μέχρι στιγμής ότι δεν στέλνει αναβαθμίσεις ή δεν διορθώνει τα λάθη της. Ας περιμένουμε κάνα μήνα μήπως στείλει κάνα μικρό update.
  6. Φίλε μου επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα και έπρεπε να τρέχω κάποια python script sto termux και επειδή το κιλλαρε στο 20 λεπτό αφού έκλεινε η οθόνη. Κατέβασα μια εφαρμογή macrodroid λέγεται και την ρύθμισα να ανάβει την οθόνη και να φέρνει την εφαρμογή στο προσκηνιο.Το έκανε κάθε 20 λεπτά. Δούλευαν ολα ρολοί. Εχει κ άλλες επιλογές τύπου να κρατάει την οθόνη ντιμαρισμενη όσο το δουλεύεις το πρόγραμμα. Δοκίμασε το μήπως σε βοηθήσει αν δεν καταφέρεις να το λύσεις "συστημικά" το πρόβλημα σου.
  7. Πώς το κάνεις ? Διαγραφή δεδομένων του dynamic system updates ? Γιατί εγώ το δοκίμασα και δεν έφυγε ! Για δώσε τα φώτα σου.
  8. Από ότι κατάλαβα όλοι πήραμε την beta έκδοση σήμερα. Αλλά με αυτά που διαβάζω άλλοι δεν έχουνε θέμα και άλλοι έχουν. Εδώ πχ αναφέρει μέχρι κ θέμα επίδοσης της συσκευής. Με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρείτε κ άλλες αναφορές. Οπότε δεν νομίζω να κάνω το βήμα. https://c.realme.com/in/post-details/1608497875715624960 Έχω την ίδια απορία όμως όπως ο steliossamos , πως θα πάρουμε stable όταν βγει όσο έχουμε σε αναμονή την beta? Θα αντικατασταθεί αυτόματα ?
  9. Δλδ το κατάλαβες από την αύξηση της θερμοκρασίας μόνο ? Η σου έκανε κ άλλα πράγματα ? Πχ Lag , δεν φορτιζε , δεν είχε καλό σήμα κτλ ? Η ήταν μπαμ κ κάτω? Καθαρά ενημερωτικά σε ρωτάω μήπως προλάβουμε τίποτα άμα συμβεί και σε κάποιον από εμάς. Γιατί προσωπικά έχω απίστευτο όγκο φωτογραφιών εφαρμογών και σημειώσεων. backup δεν έχω πάρει γιατί παλευα με την εφαρμογή της oppo και δεν μου ετρεξε ποτέ. By the way άμα ξέρει κάποιος καμία καλή εφαρμογή για συγχρονισμό backup κτλ πείτε μου !! Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα Παιδιά πόσο καιρό μετά την αγορά του σας έκανε θέμα με την πλακέτα περίπου? Κ αν είναι εύκολο ποια έκδοση του κινητού έχετε 8/128 ή 12/256 ?
  11. Τα ίδια και εγώ,κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις. Άμα δεν έκλεισες τίποτα κατά λάθος κάνε καμία επανεκκίνηση.
  12. Κ εγώ νομίζω ότι κάτι θέμα έχει μετά την τελευταία αναβάθμιση...το 5g της cosmote δεν το βρίσκει καθόλου. Και είναι κ στην 1η θέση sim όπως πρέπει να είναι για να δουλεύει. Στις ρυθμίσεις σας δίνει επιλογή 5g/4g/3g/2g σε cosmote όσοι έχετε ?
  13. Χρησιμοποιεί κάποιος ,κάποιο pc suite για τα κινητά μας που να δουλεύει σχετικά καλά γιατί δεν βρίσκω κάτι official?
  14. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot να το δούμε ακριβώς ?
  15. Δοκίμασα να καθαρίσω cache, το έκανα σε αρκετές και ελευθέρωσε μόνο 500MB πάνω κάτω. Αφού είναι cache μήπως υπολογίζει μέσα σε αυτά και τα 7 GB από την επέκταση RAM που του έχω ?
×
×
  • Create New...