Jump to content

Johnbila

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Johnbila

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Johnbila's Achievements

  1. Καλησπέρα στην ομάδα , ερώτηση : πως ενεργοποιούμε στη συσκευή, αντίστοιχη εφαρμογή όπως το Mi cloud των Xiaomi; Ευχαριστώ .
  2. Καλησπέρα σε όλους σας , καλή Σαρακοστή ! Θα ήθελα και εγώ τη βοήθειά σας. Ψάχνω λύση για βιντεοκλήσεις από ηλικιωμένο άτομο που μένει μόνο του και μακρυά. Η περίπτωση ενός tablet με προβληματίζει (φοβάμαι πως θα του είναι αρκετά πολύπλοκο και δύσκολο στη χρήση) , και θα ήθελα να ρωτήσω αν με ένα android box στην TV που έχει (και με μια κάμερα) θα μπορούσε εύκολα να κάνει χρήση εφαρμογών όπως το Skype - Messenger - Viber ... Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους!
  4. Ευχαριστούμε, καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελο!!! και σίγουρα περισσότερη τύχη !!!
  5. Θα ήθελα με τη σειρά μου να ρωτήσω : σκέφτομαι την αγορά ενός κινητού τηλεφώνου, αρκετά οικονομικού, όχι Android, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας , από Κίνα . Το θέλω μόνο για κλήσεις και μηνύματα (τίποτε περισσότερο) και θέλω το μικρότερο δυνατόν μέγεθος και βάρος . Έχω βρει μοντέλα που με καλύπτουν , αλλά όλα έχουν σαν γλώσσα μόνο Κινέζικα , Αγγλικά και άλλες γλώσσες , κανένα βέβαια δεν έχει Ελληνικά. Δεν με απασχολεί το μενού αλλά, αν θα μπορώ να λαμβάνω μηνύματα στα Ελληνικά και να γράφω στα Ελληνικά ! Ευχαριστώ .
  6. καλησπέρα Θα ήθελα τη βοήθεια σας , είμαι στο πρόγραμμα : COSMOTE Home Double Play 24 L το οποίο έχει λήξει και πρέπει να το ανανεώσω . Δεν θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ, αλλά αν πάω μόνος μου στο κατάστημα για ανανέωση θα μου το δώσουν στην τιμή των 31,65€ . Υπάρχει τρόπος να πάρω καλύτερη τιμή – προσφορά ; Τι πρέπει να κάνω ;
  7. Καλημέρα , υπάρχουν θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για τις υπηρεσίας των παιδιών στο "xiaomi-service.gr" ; Είχα ένα ατύχημα με την οθόνη και είμαι σε σκέψη να το πακετάρω για Θεσσαλονίκη !
  8. καλημέρα , υπάρχουν θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις για τς υπηρεσίας των παιδιών στο "xiaomi-service.gr" ; Είχα ένα ατύχημα με την οθόνη και είμαι σε σκέψη να το πακετάρω για Θεσσαλονίκη !
  9. Προορίζεται για φίλο που ΔΕΝ θέλει να το πειράξει !!! άρα παραμένει η ερώτηση : η Official Stable Global ROM (αγορά από Vickmal) σε μελλοντική αναβάθμιση , υπάρχει ελπίδα να περιλαμβάνει και τα Ελληνικά ;
  10. Υποψήφιος αγοραστής του RN4 (3/64). Μετά από πολύ διάβασμα και έρευνα στο διαδίκτυο , έχω καταλήξει. Αγορά από Vickmal και με ROM Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) . Ερώτηση : στο μέλλον υπάρχει περίπτωση σε κάποια αναβάθμιση να πάρει και Ελληνικά ; 'Η είναι μονόδρομος το "πείραγμα" και το πέρασμα Ελληνικής ROM με τη πολύτιμη βοήθεια σας (δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν και τη βοήθεια που προσφέρουν και εδώ αλλά και στο miui.gr Μπράβο σας) .
×
×
  • Create New...