al_exis Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 36 minutes ago, agmg said: Κουφών συνέχεια. Πήγα πήρα καινούριο νούμερο. Βάζοντας και τις 2 sim και ορίζοντας την καινούρια για κλήσεις και την παλιά για ίντερνετ, δουλεύουν κανονικά και οι δύο. Βάζοντας μόνο τη μία από τις δύο (δηλαδή και για κλήσεις και για δεδομένα) το πρόβλημα επανέρχεται Αν βάλεις την παλιά στη θέση της καινούργιας και την καινούρια στης παλιάς; Εκεί τι λέει γίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) Ναι δεν έχει σημασία η θέση. Έτσι όπως το βλέπω μοιάζει να σκαλωνει όταν έχω κλήση και δεδομένα στην ίδια sim Edit: κλείνω την καινούρια και ορίζω την παλιά για κλήση και ίντερνετ. Δεν δουλεύει. Ανοίγω την καινούρια αλλά αφήνω κλήση και ίντερνετ στην παλιά. Δουλεύει Δηλαδή η παλιά δουλεύει αρκεί να είναι μέσα η καινούρια Edited October 5, 2022 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 (edited) Σας έχει τύχει να αναβοσβησει η οθόνη στο άκυρο?? Το είχα βάλει να φορτίσει...το βγάζω και μετά από 5 λεπτά εκεί που μου έβγαλε τις σημερινές ειδοποιήσεις ενώ άνοιξα το WiFi άρχισε και αναβοσβηνε συνέχεια η οθόνη Το κλείνω ,το ξανά ανοίγω και σταμάτησε... Καμία κάρτα γραφικών την άκουσε άσχημα??? Edited November 2, 2022 by johnstef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 (edited) Γιατί στο δικό μου Realme GT M.E. όταν έχω κάνει εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής , δεν μου εμφανίζεται το εικονίδιο , ότι έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή ? ΟΚ , βρέθηκε. Edited November 8, 2022 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Ενημέρωση σε c12. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 16 minutes ago, athanasios1112 said: Ενημέρωση σε c12. Εγώ έχω αυτή Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 9 ώρες πριν, doganos said: Εγώ έχω αυτή Το firmware android 13, από που το κατέβασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 1 ώρα πριν, athanasios1112 said: Το firmware android 13, από που το κατέβασες; Αυτό είναι το gt2 pro. Μάλλον έχει κάνει λάθος στο thread ο συμφορουμίτης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ερώτηση που αφορά τα smartphones συνολικά και δεν περιορίζεται μόνο στο Realme του νήματος: Πόσο καταπονεί τη συσκευή η πολύωρη/συστηματική λειτουργία USB tethering; Έμεινα χωρίς internet λόγω άγνωστης βλάβης όλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, διάστημα στο οποίο κατέφυγα σε αυτή τη μέθοδο προκειμένου να έχω πρόσβαση από το desktop PC. Θεωρείται λύση ανάγκης για μερικά λεπτά/δυο-τρεις ώρες ή μπορεί ο χρήστης άφοβα να χρησιμοποιεί το κινητό του ως modem; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Διαβάζω σε ξένα forum ότι χαλάει ο ήχος του ακουστικού με το τελευταίο update;; Μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου και ο ήχος στο ακουστικό είναι ψιλοχάλια.. Επίσης όσον αφορά τα προηγούμενα: με Vodafone στο 2g δεν κάνει κλήσεις. Θέλει 3g και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 27 minutes ago, kalitexnis_g said: Διαβάζω σε ξένα forum ότι χαλάει ο ήχος του ακουστικού με το τελευταίο update;; Μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου και ο ήχος στο ακουστικό είναι ψιλοχάλια.. Επίσης όσον αφορά τα προηγούμενα: με Vodafone στο 2g δεν κάνει κλήσεις. Θέλει 3g και πάνω. Δεν ξέρω με το τελευταίο update, Αλλά εγώ το είχα αγοράσει το Μάρτιο του 22 και ένας από τους λόγους που το έδωσα ήταν και αυτός. Χάλια ακουστικό, με τρίξιμο και τσιριχτό-ενοχλητικό ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 14 minutes ago, conan1 said: Δεν ξέρω με το τελευταίο update, Αλλά εγώ το είχα αγοράσει το Μάρτιο του 22 και ένας από τους λόγους που το έδωσα ήταν και αυτός. Χάλια ακουστικό, με τρίξιμο και τσιριχτό-ενοχλητικό ήχο. Τελικά τα κινέζικα θα είναι πάντα κινέζικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Τελικά τα κινέζικα θα είναι πάντα κινέζικα..Ίσως είχε θέμα το δικό μου. Δεν ξέρω. Δεν ασχολήθηκα. Το έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Γεια σας παιδιά . Νέος κάτοχος .πρώτες εντυπώσεις αρκετά καλές η μπαταρία με προβληματίζει λίγο αλλά οκ . Έχω δύο ερωτήσεις . 1. Που είναι η ρύθμιση για να μην κλειδώνει μόνο του μετά από 5 δευτερόλεπτα; 2. Που είναι η ρύθμιση όταν είναι κλειδωμένο να μην κατεβαίνει η κουρτίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Το 1 , στην οθόνη και φωτεινότητα Νομίζω είναι ρυθμιζόμενη, να μην κατέβει η κουρτίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 36 minutes ago, athanasios1112 said: Νομίζω είναι ρυθμιζόμενη, να μην κατέβει η κουρτίνα. Κατεβαίνει η κουρτίνα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 (edited) 20 ώρες πριν, athanasios1112 said: Το 1 , στην οθόνη και φωτεινότητα Νομίζω είναι ρυθμιζόμενη, να μην κατέβει η κουρτίνα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου μου έδωσες λύση και στα δύο !!! Έχω μια ερώτηση ακόμα 😓 Πώς γίνεται οι ειδοποιήσεις πχ του μεσετζερ να μην βγαίνει σε συννεφάκι που πετάγεται αλλά απλά στην κουρτίνα ; Edited December 29, 2022 by thetaraxias1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Επίσης αν ξέρετε πως γίνεται να μεταφέρω τα παλιά sms από χιαομι στο realme? Και αν γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλουμε το vanced ?προσπάθησα δεν τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, thetaraxias1984 said: Επίσης αν ξέρετε πως γίνεται να μεταφέρω τα παλιά sms από χιαομι στο realme? Εγώ για τα sms, και το ιστορικό κλήσεων του dialer έκανα εγκατάσταση και στο παλιό και στο realme αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts Και περνάνε εύκολα Edited December 29, 2022 by al_exis 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Φρέσκο Security Update σήμερα, μόλις το εγκατέστησα και όλα φαίνονται ΟΚ. Ένα Heytap Pictorial στο Play Store που δεν θυμάμαι να υπήρχε πριν, εμφανίζεται και σε εσάς; Να το σουτάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 7 minutes ago, minus21grams said: Φρέσκο Security Update σήμερα, μόλις το εγκατέστησα και όλα φαίνονται ΟΚ. Ένα Heytap Pictorial στο Play Store που δεν θυμάμαι να υπήρχε πριν, εμφανίζεται και σε εσάς; Να το σουτάρω; Δεν νομίζω να έχω λάβει ακόμα το update: Η εφαρμογή εμφανίζεται ως "μη συμβατή με την συσκευή μου πλέον" 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 Είχα και εγώ update/ ένα αρχείο 444mb. To YouTube vanced, το κατέβασα από εδώ; https://youtubevanced.com/ τουλάχιστον τότε δούλευε, !!!!!!!!κατέβασε τον manager/ μετά το microg/ , Σχετικά με την μεταφορά των sms από Xiaomi, δεν ξέρω, αλλά εγώ έκανα κλωνοποίηση realme gt, σε αυτό το master edition,. έχει εφαρμογή το realme, αν δουλεύει με Xiaomi, δεν ξέρω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 εχει κανενας καμια εκδοση twrp που να δουλευει στην τελευται αναβαθμιση; Ημουν ρουτ, εκανα αναβαθμιση και τωρα εφυγε το ρουτ και δεν μπορω να πατσαρω παλι το boot.img απο magisk γιατι οταν μπουταρω με το twrp που συνηθιζα, βγαζει ενα ρομποτακι και λεει 6-10 δευτερολεπτα να κρατησω το power off για να βγω και δεν κανει κατι... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 (edited) Σε OnePlus 8t είχα root without twrp. Ο φόβος είναι ότι μπορεί να χακάρουν το κινητό, όταν είναι root,, (εγώ άλλαζα την γραμματοσειρά). Edited December 30, 2022 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο φορτιστή αυτοκινήτου για το κινητό μας που να είναι συμβατός με ταχυφορτιση κλπ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts