Jump to content

geord211

Members
  • Δημοσιεύσεις

    253
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geord211

  1. Φιλαράκια γεια σας. Εγώ με αυτό το κινητό είμαι γενικά ευχαριστημένος, αλλά εάν μου σπάσει ή παλιώσει και πρέπει να αγοράσω άλλο μοντέλο, τότες τι παίρνω; Για μένα είναι δύο τα στάνταρ που πρέπει να έχει κάποιο κινητό. 1) το Ραδιόφωνο. 2) Let Notification calls. Άρα πάρα πολύ λίγα μοντέλα έχουν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.!!!!
  2. Γιατί στο δικό μου Realme GT M.E. όταν έχω κάνει εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής , δεν μου εμφανίζεται το εικονίδιο , ότι έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή ? ΟΚ , βρέθηκε.
  3. Εγώ έχω την Global 12.5.2 , κανένα πρόβλημα από ότι διαπιστώνω .!!!
  4. Και στο δικό μου μια χαρά πάει.
  5. Εγώ αγόρασα σήμερα το Redmi Note 9S στα 184€. Μεγάλο μείον για το Redmi Note 8 pro το ότι έχει MTK επεξεργαστή (μακρυά από μένα).
  6. Τελικά φίλε μας, γιατί σου συνέβηκε αυτό τα ατύχημα; Ήταν θέμα ασυμβατότητας της Miui (δηλαδή όχι η κατάλληλη για την Rom σου.!!!!!!)
  7. Σεβαστή η άποψή σου φίλε μας nikos_10 (πρέπει να έχεις δίκαιο) Κρίμα όμως για την xiaomi να βγάζει ελαττωματικές παρτίδες, παλαιά δεν μας το έκανε.!!!
  8. Φίλε ΄΄geozigo΄΄ Σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μας τις γνώσεις σου , μπράβο σου.
  9. Φίλε μας ΄΄geozigo΄΄ Για μένα είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας είπες , συνέχισε έτσι, (αυτοί που γνωρίζουν σε καταλαβαίνουν απόλυτα).
  10. Redmi Note 9s Super κινητό, ψάξτο λίγο απ΄έξω με 185€
  11. kostas701, Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ έψαξα να βρω την λειτουργία αυτή αλλά δεν την βρήκα. Για την gcam, παρακαλώ αν το έχει ψάξει κάποιος, για να εμφανίζεται η ημερομηνία τυπωμένη στις φωτό;
  12. Παρακαλώ ας μου πει κάποιος φίλος , για το εάν έχουν τη λειτουργία για εκτύπωση της ημερομηνίας στις Φωτό στις (Google camera & Stock camera)
  13. Συμφωνώ με το φίλο ''chios'' , οι MTK επεξεργαστές είναι κλειδωμένοι και δε επιδέχονται κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό αυτό θεωρείται πολύ καλό για κάποιους ειδικούς που το ξέρουν. Βλέπε εδώ τη σύγκριση με το (Xiaomi-Redmi-Note-7): https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=realme+xt&from=latest_keyphrases ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Στο skroutz βρίσκεις το κινητό από 216 € : https://www.skroutz.gr/s/19943460/Realme-3-Pro-64GB.html?from=drop
  14. geord211

    Poco F1

    Φίλε μας ''kostast1'' ,δεν πρέπει να μαλώνουμε για τον μεγάλο δείκτη sar (είτε είναι πραγματικός κίνδυνος είτε όχι), απλά πρέπει να σεβόμαστε ότι σε κάποιους (όπως εμένα) με ενοχλεί στο κριτήριο επιλογής μου για κάποιο νέο κινητό που θα ήθελα να αγοράσω. Οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό, το αντίθετο θα έλεγα, διότι το ψάχνουμε απ΄ όλες τις πλευρές και όλο και κάτι καινούριο και εμπεριστατωμένο στο τέλος θα βγει. !!!
  15. Και για μένα πρόκειται ένα πολύ καλό κινητό , με χαμηλό κόστος και με Ράδιο. Αλλά το πολύ-πολύ υψηλό (SAR = 1,33 Head) μου είναι απαγορευτικό για την αγορά του. Όπως επίσης και το κινητό Xiaomi MI-9 , έχει παρόμοιο υψηλό SAR !!!! Κρίμα που τελευταία η Xiaomi, σχεδόν όλα τα μοντέλα της έχουν υψηλό SAR,που σου ψήνουν το αυτί.!!!!
  16. Συμφωνώ με το φίλο τον ''chios'' , έτσι κάνω και εγώ.
  17. Η Μπαταρία του Mido μου πέφτει πιο γρήγορα απ΄ότι παλιότερα. (Έχω την Miui-10 Global 9.3.28) Greek-Dev.) Είχα πάντα(όπως και τώρα) εγκατεστημένη την εφαρμογή ''Greenify'' . Μπορεί να μου συστήσει κάποιος παρακαλώ μια πιο καλύτερη εφαρμογή για διατήρηση της φόρτισης ;
  18. geord211

    Poco F1

    Μπράβο στον φίλο μας τον "baiosss" . Απλή και έμπρακτη απόδειξη των εννοιών αυτών.
  19. geord211

    Poco F1

    Μιας και έχω xiaomi χρόνια (Mi2 https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2-4928.php) πριν καν να γίνει μεγάλη και γνωστή σαν εταιρία και μιας και έχουν περάσει πολλά τηλεφωνά της απο τα χέρια μου, την υποστήριξη που έχει το Poco από την εταιρία, δεν την είχε σε κανένα άλλο xiaomi. Και το Mi-3, το υποστήριξε πάρα πολλά χρόνια , το χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα, τώρα έχω το Redmi Note 4X, Θα πάρω και το Poco. Δεν αγοράζω κινητό χωρίς Ραδιόφωνο (είναι το αρχικό βασικό που προέχει για μένα).
  20. Ευχαριστούμε φίλε μας ''pow'' για τις πολύτιμες πληροφορίες.
  21. Αυτά είναι πολύ καλά νέα.!!!!!
  22. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μας ΄΄vrwmiaris΄΄. Σεβαστή η μονολεκτική σου απάντηση.
  23. Φίλε μας ΄΄vrwmiaris΄΄. Από τεχνικά στοιχεία γνωρίζω τα πάντα. Την απάντηση που ήθελα από κάποιον , από την εμπειρία του να μου πει αν είναι απροβλημάτιστο το (MECOOL-M8S-PRO-(3GB/32GB - DDR4) από το (Beeling GT-1 (2-16 GB)
  24. Παρακαλώ την γνώμη σας: Αξίζει τον κόπο να μεταπηδήσω από το (Beeling GT-1 (2-16 GB) στο (MECOOL-M8S-PRO-(3GB/32GB - DDR4)) Δεκτή κάθε γνώμη σας. !!!
  25. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά μου. (Συγνώμη για το ορθογραφικό λάθος στον τύπο, έχεις δίκαιο, έχω GT1.) Με έπεισες και θα προχωρήσω στην αναβάθμιση του Kodi σε v. 17.6 , και όσον αφορά την αναβάθμιση του Android-6, τώρα που το λες ότι όντως δεν κερδίζεις κάτι σε νέες δυνατότητες προς το παρόν τουλάχιστον.
×
×
  • Create New...