p_k Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 (edited) Ναι, κανονικά. Η λειτουργία είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Edited June 17, 2022 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gapostolidis Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 Για προστασία οθόνης του κινητού τι προτιμήσατε μεμβράνη ή tempered glass; Έλεγα να πάρω το https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 43 minutes ago, gapostolidis said: Για προστασία οθόνης του κινητού τι προτιμήσατε μεμβράνη ή tempered glass; Έλεγα να πάρω το https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html. Μια χαρά εγώ έχω πάρει το πακέτο που είναι 2 μέσα μαζί με spigen θήκη και έχω ξεμπερδέψει ! 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 (edited) 15 ώρες πριν, p_k said: Ναι, κανονικά. Η λειτουργία είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Τελικα πήρα σήμερα το 13700.Η αυτοματοποιημενη φωνητική πύλη με ρώτησε τι ήθελα και είπα "ενεργοποίηση 5G".Με παρέπεμψε στο 13800 με χρέωση. Εννοείται ότι ξαναπήρα και επικαλέστηκα "πρόβλημα δικτύου".Το σήκωσε ευγενέστατος του τεχνικού τμήματος και με παρέπεμψε με σύνδεση απευθείας στο 13800 όπου τελικά εξυπηρετήθηκα άμεσα και τώρα πια έχω και 5G στο F2G της συζύγου! Ευχαριστώ για τη βοήθεια Edited June 18, 2022 by LAGGI 1 1 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 Αν πάω σε κατάστημα θα γίνει; Ή θέλει οπωσδήποτε μέσω τηλεφώνου; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 1 hour ago, esertas said: Αν πάω σε κατάστημα θα γίνει; Ή θέλει οπωσδήποτε μέσω τηλεφώνου; Πήγα σε καταστημα και δε μου είπαν τίποτε. Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 2 ώρες πριν, LAGGI said: Τελικα πήρα σήμερα το 13700.Η αυτοματοποιημενη φωνητική πύλη με ρώτησε τι ήθελα και είπα "ενεργοποίηση 5G".Με παρέπεμψε στο 13800 με χρέωση. Εννοείται ότι ξαναπήρα και επικαλέστηκα "πρόβλημα δικτύου".Το σήκωσε ευγενέστατος του τεχνικού τμήματος και με παρέπεμψε με σύνδεση απευθείας στο 13800 όπου τελικά εξυπηρετήθηκα άμεσα και τώρα πια έχω και 5G στο F2G της συζύγου! Ευχαριστώ για τη βοήθεια Να είσαι καλά φίλε μου, τελικά αυτός είναι ο συντομότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για ενεργοποίηση του volte. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 Ένας ακόμα τρόπος άμεσης ενεργοποίησης εφόσον υποστηρίζει η συσκευή 5G στην Cosmote είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο 1333 και να γράψετε 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. June 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2022 Καλησπερα.Εκανα την ενημερωση ιουνιου προχθες και κατευθειαν παρατηρησα μειωση της αυτονομιας της μπαταριας.Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?Η μπαταρία αλαχθηκε πριν 2,5μηνες.Πηρα την Samsung και μου είπαν ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.Τι να κάνω?Επίσης το πρόβλημα με την αργή φόρτιση συνεχίζεται.Θα διορθωθούν με άλλη ενημερωση?Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.Ευχαριστω εκ των προτέρων.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Xous Δημ. June 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 On 3/6/2022 at 6:04 ΜΜ, Shinig said: Έχει βάλει κάποιος nova launcher? Ναί. Πάντα Nova σε όλα μου τα κινητά,ιδίως τώρα με τον Stock της Samsung που δεν μου αρέσει καθόλου 1 Παράθεση Prestigio PAP4500DUO - Vodafone Smart 4 Max - Microsoft Lumia 535 - Honor 4c - Pepsi P1s - Honor 8.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 15 minutes ago, Dr_Xous said: Ναί. Πάντα Nova σε όλα μου τα κινητά,ιδίως τώρα με τον Stock της Samsung που δεν μου αρέσει καθόλου Τον έχεις βάλει σε κάποιο σενάριο στην μπαταρία? πχ στο εφαρμογές σε αδράνεια η όχι? Από κατανάλωση πως πάει? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 Τον έχεις βάλει σε κάποιο σενάριο στην μπαταρία? πχ στο εφαρμογές σε αδράνεια η όχι? Από κατανάλωση πως πάει?Εγώ που τον δουλεύω στο φουλ είναι μόλις 4η εφαρμογή σε κατανάλωση με 2.8%. Επίσης στο Xiaomi δεν έπαιζε καθόλου σωστά και είχα όλο προβλήματα με ειδοποιήσεις κλπ. Στο Samsung παίζει άψογα Τέλος να γράψω ότι δεν τον έχω σε κάποιο σενάριο.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Καλησπερα.Εκανα την ενημερωση ιουνιου προχθες και κατευθειαν παρατηρησα μειωση της αυτονομιας της μπαταριας.Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?Η μπαταρία αλαχθηκε πριν 2,5μηνες.Πηρα την Samsung και μου είπαν ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.Τι να κάνω?Επίσης το πρόβλημα με την αργή φόρτιση συνεχίζεται.Θα διορθωθούν με άλλη ενημερωση?Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.Ευχαριστω εκ των προτέρων.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι γω έχω παρατηρήσει πρόβλημα με την αυτονομία σε καινούργια συσκευή. Απαράδεκτοι. Περιμένουμε νέο update αν το δουν και το φτιάξουν.. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 On 18/6/2022 at 8:36 ΜΜ, Xrixal said: Καλησπερα.Εκανα την ενημερωση ιουνιου προχθες και κατευθειαν παρατηρησα μειωση της αυτονομιας της μπαταριας.Το εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?Η μπαταρία αλαχθηκε πριν 2,5μηνες.Πηρα την Samsung και μου είπαν ότι δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο.Τι να κάνω?Επίσης το πρόβλημα με την αργή φόρτιση συνεχίζεται.Θα διορθωθούν με άλλη ενημερωση?Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.Ευχαριστω εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ παρατήρησα φοβερό battery drain μετά το νέο update. Πήγα για ύπνο το βράδυ με 70% και ξύπνησα με 3%. Κυρίως λόγω Google Services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Καμια απωλεια μπαταριας σε μενα ολα αψογα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 (edited) Επιβεβαιώνω. Είμαι στις 58 ωρες απο την τελευταία φόρτιση, με 3 ωρες οθόνη και υπόλοιπο 36% Edited June 20, 2022 by Athlos_PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_rasputin_ Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Καλημέρα . Από θέμα μπαταρίας όλα άψογα και σε μένα . Με απασχολεί όμως ένα θέμα με την οθόνη και θα ήθελα την γνώμη σας . Πριν 10 μέρες ξαφνικά δεν δούλευε η αφή στο τηλέφωνο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα . Μετά από 2 ώρες κατάφερα και το έκανα restart και όλα καλά μέχρι εχθές που το έκανε ξανά. Έκανα restart με πατημένα συνέχεια Power +Volume down .Έχω αρχίσει και ανησυχώ λίγο και ειδικά την πρώτη φορά κόντεψα να το σπάσω από τα νεύρα μου . Δεν ξέρω αν θα γίνει συχνότερα αυτό το πράγμα .1 . Έχει τύχει σε κάποιον άλλον το πρόβλημα ? 2 . Από την εμπειρία σάς πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα της συσκευής η απλό κόλλημα ?Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Όλα καλά από θέμα μπαταρίας !Σίγουρο 8 ωρω sot χωρίς παιχνίδια με bt 4g vanced κλπ!Έχω αλλάξει τις google εφαρμογές με τις samsung και όλα καλά!Μόνο το Gmail έχω και αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω με της Samsung Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 13 minutes ago, Shinig said: Όλα καλά από θέμα μπαταρίας !Σίγουρο 8 ωρω sot χωρίς παιχνίδια με bt 4g vanced κλπ!Έχω αλλάξει τις google εφαρμογές με τις samsung και όλα καλά!Μόνο το Gmail έχω και αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω με της Samsung Ειναι ευκολο να μου πεις ποιες εφαρμογες ειναι αυτες και ποιες οι αντιστοιχες samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Για browser έχω βάλει τον samsung για εφαρμογή μυνηματων πάλι samsung με ενεργο τα rich communications . Τώρα θέλω να δοκιμάσω αν είναι καλό το mail client της Samsung και να απενεργοποιησω το Gmail Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Να βεβαιώσω και εγώ την αλλαγή προς το χειρότερο της μπαταρίας, σίγουρα πάντως μετά την αναβάθμιση είναι λίγο πιο γρήγορο σε όλες τις ενέργειές του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 1 hour ago, Shinig said: Για browser έχω βάλει τον samsung για εφαρμογή μυνηματων πάλι samsung με ενεργο τα rich communications . Τώρα θέλω να δοκιμάσω αν είναι καλό το mail client της Samsung και να απενεργοποιησω το Gmail μια χαρά είναι, το προτιμώ σε όλα σε σχεση με το gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Βεβαιώνω Κ εγώ όλα κομπλέ με μπαταρία Κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 4 ώρες πριν, _rasputin_ said: Καλημέρα . Από θέμα μπαταρίας όλα άψογα και σε μένα . Με απασχολεί όμως ένα θέμα με την οθόνη και θα ήθελα την γνώμη σας . Πριν 10 μέρες ξαφνικά δεν δούλευε η αφή στο τηλέφωνο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα . Μετά από 2 ώρες κατάφερα και το έκανα restart και όλα καλά μέχρι εχθές που το έκανε ξανά. Έκανα restart με πατημένα συνέχεια Power +Volume down . Έχω αρχίσει και ανησυχώ λίγο και ειδικά την πρώτη φορά κόντεψα να το σπάσω από τα νεύρα μου . Δεν ξέρω αν θα γίνει συχνότερα αυτό το πράγμα . 1 . Έχει τύχει σε κάποιον άλλον το πρόβλημα ? 2 . Από την εμπειρία σάς πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα της συσκευής η απλό κόλλημα ? Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από την περιγραφή το πιθανοτερο είνα να πρόκειται για τυχαίο κόλλημα. Εάν το ξανακάνει, υποψιάζεσαι πρόβλημα συσκευής και κοιτάς διαγνωστικά ή και service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 4 ώρες πριν, _rasputin_ said: Καλημέρα . Από θέμα μπαταρίας όλα άψογα και σε μένα . Με απασχολεί όμως ένα θέμα με την οθόνη και θα ήθελα την γνώμη σας . Πριν 10 μέρες ξαφνικά δεν δούλευε η αφή στο τηλέφωνο και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα . Μετά από 2 ώρες κατάφερα και το έκανα restart και όλα καλά μέχρι εχθές που το έκανε ξανά. Έκανα restart με πατημένα συνέχεια Power +Volume down . Έχω αρχίσει και ανησυχώ λίγο και ειδικά την πρώτη φορά κόντεψα να το σπάσω από τα νεύρα μου . Δεν ξέρω αν θα γίνει συχνότερα αυτό το πράγμα . 1 . Έχει τύχει σε κάποιον άλλον το πρόβλημα ? 2 . Από την εμπειρία σάς πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα της συσκευής η απλό κόλλημα ? Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Του δίνεις μια ακόμα "ευκαιρία" και αν δεν τα καταφέρει, το στέλνεις για service. Εννοείται αντί για επισκευή προσπαθείς για νέα συσκευή (μάλλον θα σε παιδέψουν αρκετά και δεν θα καταφέρεις και πολλά, αλλά πιέζεις γιατί θα φανεί ότι είναι πρόβλημα κατ εμέ). Εννοείται ότι ό,τι παίρνεις επιδιορθωμένο ζητάς να σου δώσουν εγγύηση για το ανταλλακτικό και καλής λειτουργίας κλπ. Τέλος καλό είναι και πρέπει να κάνεις κατ εμέ, μια εγγραφή της κατάστασης του τηλεφώνου την ώρα που στο κάνει αυτό, σε κάποιο βίντεο άλλης συσκευής και να τους το στείλεις ως πειστήριο, γιατί άμα το στείλεις απλά και περιμένεις να το ανοίξουν αυτοί και μπλα μπλα να δουν τι παίζει, τρεχαγυρευόπουλος που λένε. Θα περιμένεις κανά μήνα. Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts