Jump to content

esertas

Members
 • Δημοσιεύσεις

  481
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by esertas

 1. Μήπως τα έχετε να αποθηκεύονται σε κάρτα και δεν προλαβαίνει η κάρτα;
 2. Σήμερα το πρωί μου εβγαλε ξανά αναβάθμιση τυπική "επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Ιούνιου". Δεν βλέπω κάτι να άλλαξε.
 3. Όχι. *Η προσφορά περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 24% και αφορά νέα συμβόλαια 24μηνης διάρκειας.
 4. Ξαναγράφω μετά α[ό μια εβδομάδα. Όλοι εσείς που κάνατε αναβάθμιση κάνατε και επαναφορά στο τέλος; Εγώ όχι. Και πάει καλούτσικα. Εντάξει είναι αργό τηλ. αλλά είναι λόγο επεξεργαστή και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό με επαναφορά.
 5. Επιδιόρθωση ασφαλείας 1 Μαρτίου λέει σε μένα. Τώρα την κάνω.
 6. Έκανα την αναβάθμιση, και σε βιντεοκλήση viber μια χαρά δούλεψε.
 7. Είναι το αισθητήριο proximity sensor για να σβήνει η οθόνη όταν πλησιάζει το τηλ. στο αυτί. Είναι κάτω από την οθόνη.
 8. Έχω το Α40 και έχει το Samsung pasword. Αυτό δουλεύει με το δακτυλικό αποτύπωμα που στο δικό μου κινητό δουλεύει τέλεια λόγο ταχύτητας ξεκλειδώματος του αποτυπώματος από πίσω από την συσκευή. Στο Α31 που το έχει ένας φίλος μου δεν ξεκλειδώνει με το αισθητήριο μέσα στην οθόνη και έβαλε να ξεκλειδώνει με το πρόσωπό του και σώθηκε. Χωρίς Samsung pasword όμως επειδή φοβάται.
 9. Ναι, αυτή ήρθε σε μένα 18 Δεκεμβρίου.
 10. Σε μένα δεν βρίσκει άλλη αναβάθμιση. Τελευταία φορά έκανε 18 Δεκεμβρίου.
 11. Με γειά σου. Νομίζω ότι θα πάει μέχρι Android 13.
 12. Εκανα και εγώ την τελευταία αναβάθμιση και όντως δεν είδα κάτι αλλαγμένο. Σας είχα γράψει πιο πριν οτι δεν φόρτιζε σωστά το τηλέφωνο. Έβγαζε οτι το καλώδιο δεν συνδέθηκε σωστά. Μετά την αναβάθμηση δεν βγάζει πια αυτό το μήνυμα και φορτίζει σφαίρα ήδη τις τελευταίες 5 φορές. Ελπίζω να έστρωσε για τα καλά.
 13. Και; Κρατάει τώρα; Αυθεντική; Πόσο;
 14. Στο Α40 που έχω στο μενού της αναγνώρισης προσώπου έχει να τσεκάρης το "παραμονή στην οθόνη κλειδώματος". Όταν είναι ξετσεκαρισμένο μεταβαίνει κατευθείαν μέσα όπου ήταν τελευταία φορά.
 15. Να ρωτήσω για έναν γνωστό στη δουλειά που έχει το A71. Εκανε πριν 3 μέρες την τελευταία αναβάθμηση και από τότε δεν μπορεί να κλείσει το τηλέφωνο ούτε να κάνει επανεκίνηση. Όταν πατάς το κουμπί για να κλείσει ανοίγει ο βοηθός bixbi. Όση ώρα και να το πατάς δεν κάνει επανεκίνηση. Του είπα να το αφήσει να κλείσει από μπαταρία.
 16. Γειά σας. Μόλις σήμερα δεν φορτίζει το τηλ. Εδώ στην δουλειά σε άλλο κινητό ενός παιδιού A71 δουλεύει ο φορτιστής και το καλώδιο και είναι και ο μανησιος. Όταν θα πάω σπίτι θα δοκιμάσω με άλλο σετ. Έχω. Μήπως ξέρετε πιο είναι το εξουσιοδοτημένο σέρβις στην Θεσσαλονίκη; Είναι σε εγγύηση το τηλέφωνο.τωρα κλείνει χρόνο. Το πήρα από πλαίσιο. Ωχ. 15% μπαταρία. Update: Γύρισα σπίτι το έβαλα σε άλλο καλώδιο και άρχισε να φορτίζει αλλά σταμάτησε στο 55%. Το έκλεισα και το έβαλα και ξαναάρχισε να φορτίζει μετά από 3-4 προσπάθιες βάλε βγάλε. Πολύ περίεργο.
 17. Οκ, επανήλθαν όλα. Έκανα και την δουλειά μου. Μάλλον ήθελε επανεκίνηση ο σέρβερ τους. :lol::lol::p
 18. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν τα πακέτα στο site και ούτε το app συνδέεται. Αν χρειαζόμουν το τηλέφωνο να κάνω ένα τηλεφώνημα βρε αδερφέ δεν θα μπορούσα.
 19. Εγώ δεν μπορώ από το πρωί να αγοράσω πακέτο. Έχω μέσα 10,42 ευρώ. Το πακέτο κάνει 10,40 και μου βγάζει σφάλμα: "Ουπς, κάτι πήγε στραβά. Please try again later". Και από το app στο κινητό και από το site μέσω υπολογιστή. Έστειλα παράπονο στο messenger και μου είπε κάποια Ιωάννα θα προωθήσω το πρόβλημα. Λέτε να θέλει πιο πολλά λεφτά επειδή είναι οριακά; :( :mad:
 20. Όχι τώρα ήρθε και σε μένα. 126mb.
 21. Για τις διαφημίσεις εγώ έχω το blokada slim.
 22. Ποιο είναι το netguard; Αν εννοείς την ασφάλεια ίντερνετ, δεν είναι δωρεάν. Τα πρώτα 200μβ ειναι δωρεάν και μετά θέλει να αγοράσεις πακέτο.
×
×
 • Create New...