Jump to content

esertas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    534
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by esertas

  1. Αυτό το κινηματογραφικό pan είναι τρομερά σμούθ όμως. Θα το θελα.
  2. Στην gcam όταν το βάλεις στο βίντεο έχει ένα mode που λέγεται κινηματογραφικό pan. Μόλις το βάλω να γράψει κλείνει η εφαρμογή. Δεν το σηκώνει ο επεξεργαστής;
  3. Είναι για τον υπάλληλο. Έβηχε λίγο.
  4. Σε μένα έκανε κάτι άλλο που δεν το έκανε ποτέ με την 13. Έχασε την κάρτα σιμ 3 φορές σε 3 μέρες. Έστω και στιγμιαία. Την μία φορά χρειάστηκε επανεκκίνηση για να την δει.
  5. Εγώ την έκανα. Μέχρι στιγμής μια χαρά. Σβέλτο και αέρινο. Δεν άλλαξε και τίποτα. Θα τα βρούμε με τον καιρό. Επαναφορά ποτέ δδεν έχω κάνει.
  6. Δεν πειράζει. Στο s23 που το έβαλαν, η αρχή είναι. Μετά το συνηθίζεις και γίνεται μια απτά ίδια.
  7. Εξαρτάτε πια ρομ έχει. Σε μένα είχα Α40 από πλαίσιο και τοο γύρισα το csc σε Ουκρανία και έχει ηχογράφηση. Τώρα έχω Α52ς από best price και το csc που πήγα να αλλάξω δεν υπάρχει η Ουκρανία μέσα. Σε αυτά που έχει μέσα η ρομ δεν έχουν ηχογράφηση.
  8. Πήγα στο redbull show στην παραλία Θεσσαλονίκης χθες και 3 ώρες κόντρα στον ήλιο και μούσκεμα στον ίδρωτα έβγαλε χθες μήνυμα υγρασίας. Και τι δεν το έκανα. Μέχρι έβαλα να φυσάει το σεσουάρ κρύο αέρα για μισή ώρα στην θύρα. Τελικά έφυγε μόνο του το μήνυμα σήμερα το μεσημέρι με 15% μπαταρία.
  9. Και εγώ την έφτιαξα αλλά και σε μένα δεν δουλεύει.
  10. Εγώ έβαλα τον firefox και το πρόσθετο ublock origin και είναι σαν να μπαίνω από σταθερό υπολογιστή. Δεν έχει διαφημίσεις και παίζει και με κλειστή οθόνη.
  11. Στην Δωδεκανήσου είναι τα κεντρικά. Εγώ πήγα πριν 2 χρόνια σε ένα άλλο στην Νέα Εγνατία πριν το νοσοκομείο ιπποκράτειο. Είχα εγγύηση και κανονικά δεν πλήρωσα τίποτα.
  12. Έτσι το είχα. Τώρα το ξαναβγαλα μήπως αυτό έφταιγε. Επίσης είχα να κλειδώνει σε 5 δευτερόλεπτα. Το έκανα 0.
  13. Ήμουν στο σούπερ και κλείδωσε για 10 λεπτά. Έλεος. Τώρα το βάζω κωλοτσεπη με την οθόνη προς τα έξω.
  14. Η παρέλευση χρόνου που έχει δεν είναι αυτό;
  15. Δεν καταναλώνονται data όταν μιλάς με volte. Όταν έχει λευκό πλαίσιο είναι 5g. Όταν είναι σαν διάφανο είναι ψευτο5g. edit: Μιλάω για μένα που έχω nova.
  16. Όχι, κατευθείαν σε δευτερόλεπτα.
  17. Για πιο γρήγορα εγώ κατεβάζω την κουρτίνα από πάνω πατάω παρατεταμένα την προστασία μπαταρίας και με πάει κατευθείαν στην σελίδα της γρήγορης φόρτισης.
  18. Για το 1 πήγαινε στις ρυθμίσεις στην αναγνώριση προσώπου και απενεργοποίησε το (Παραμ.σε οθ.κλειδ.μέχρι τη σάρ.)
  19. Και σε μένα με την πρώτη άνοιξε και συνδέθηκε κατευθείαν Bluetooth ακουστικά jbl.
  20. Γιατί αναβάθμιση; Δεν είχε την τελευταία;
  21. Βρήκα λύση. Τραβάς βίντεο με ανοιχτό φακό και όσο τραβάς βίντεο πατάς και βγάζεις φώτο. Πρόφιτ.
  22. Εγώ βάζω αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite&hl=el Νομίζω η samsung δεν έχει όπως η xiaomi ας πούμε.
  23. Ο swind αυτό που έκανε στο κινητό δεν το κάνει άλλος στο στήσιμο. Ούτε θα το κάνεις εσύ νομίζω. Στα στέλνω εδώ. " Παω στο pc και κατεβαζω απο το sammobile το τελευταιο Ελληνικο ενημερωμενο firmware... Βγαζω την συσκευη απο την φορτιση. Βαζω την Ελληνικη Sim ,Φλασαρω το τελευταιο λειτουργικο που κατεβασα με Odin... Την ανοιγω.... Φτανει στην πρωτη οθονη...ζητα επανεκκινηση να μπουνε τα ελληνικα csc... Την κανω... Κανει επανεκκινηση... Ξαναφτανω στην πρωτη οθονη... Στη συνεχεια Αρνουμαι τα παντα.... Φτανω στην επιφανεια εργασιας κλεινω τη συσκευη και κανω hard reset απ το recovery... Ξανανοιγει... Φτανει στην πρωτη οθονη και στη συνεχεια παλι αρνουμαι τα παντα... Φτανω στην επιφανεια εργασιας... Ξεκινω μετα το στησιμο... Αμα θελεις να ανεβασεις το smoothness πρεπει να ανεβασεις το dp (ελαχιστο πλατος) απ τις επιλογες προγραμματιστη εγω το εχω στο 452dp φυσικα μεγαλωσα την γραμματοσειρα γιατι μικραινουν και εχω βαλει επισης gothic bold. Δεν εχω chrome εχω samsung browser ουτε αλλες εφαρμογες της google περαν του maps . Η αποδοση ειναι εξαιρετικη χωρις ασταθειες εδω και μηνες. Οι κλιμακες παντα 0.5 εκτος απο την πρωτη off "
  24. Μόλις το μετρησα. 5 δευτερόλεπτα.
×
×
  • Create New...