Jump to content

gup_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    472
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gup_

  1. Ναι σήμερα κανονικά. Κάποια στιγμή τρώει κόλλημα. Ελπίζω να στρώσει με αυτά που έκανα..
  2. Καλά που το είπες, ήθελα να το κάνω και το είχα ξεχάσει.. έγινε και αυτό..
  3. Όχι, πρέπει να κάνω restart. Χθες (μικρή χρήση) δεν είχα προβλημα. Από Δευτέρα θα δω που ξεκινήσουν τα εταιρικά τηλεφωνήματα.
  4. Μικρό το το κακό (αν και προβλημα). Το να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο είναι θέμα όμως. Προφανώς κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή μου, γιατί θα το είχαν παρατηρήσει και άλλοι. Απλά εχω πολλές εφαρμογές και βαριέμαι να το σετάρω αν κάνω hard reset. Προς το παρόν καθάρισα cache και περιμένω να δω την συμπεριφορά του.
  5. πριν 2 3 ημερες εκανα update την εφαρμογη τηλεφωνου (phone) εκτοτε εχει κολησει 4 φορες. παω να καλεσω αριθμο και δεν καλει.Πρεπει να κανω restart για να λειτουργησει Εχει τυχει σε κανεναν αλλο?
  6. Καλησπερα εχω μια εφαρμογη στο κινητο vdpconnect, η οποια συνδεεται με το θυροτηλεφωνο και οταν καποιος χτυπαει το κουδουνι της εξωπορτας μπορω να του μιλησω και να ανοιξω αν χρειστει. Θεωρητικα εχω δωσει στην εφαρμογη ολα τα απαραιτητα δικαιωματα, ομως οταν η οθονη εινσι κλειστη δεν με ειδοποιει το κινητο Αντιθετα οταν ειναι ανοιχτη δουλευει σωστα Υπαρχει καποια ρυθμιση που χρειαζεται να κανω?
  7. Καλησπέρα υπάρχει τρόπος με bixby routine αν πχ μπω σε μια ζώνη που έχω ορίσει να ανοιξει η οθόνη του κινητου?
  8. οταν μπεις σε αυτη την σελιδα, πανω δεξια στις 3 κουκιδες στο search
  9. τελικα εμφανιζονται οι 4 εφαρμογες που θεωρει ο αλγοριθμος οτι θα χρειαστουμε συμφωνα με την χρηση που κανουμε. το μονο που μπορει να γινει ειναι να απενεργοποιησουμε την λειτουργεια.
  10. καλησπερα στο πατακατω screenshoot εμφανιζονται κατω κατω 4 εφαρμογες. ειναι οι 4 τελευταιες που εχουν χρησιμοποιηθει? υπαρχει τροπος να επιλεξουμε ποιες θα εμφανιζονται?
  11. Το καλό θα ήταν να υπήρχε ένα στικυ με τα διαφορες παραμετροποιήσεις που βοηθάνε για να μπορεί κανείς να τα βρίσκει συγκεντρωμένα.. αυτό προυπόθετει βέβαια ότι κάποιος θα πρέπει να το ενημερώνει κλπ.. η αναζήτηση βέβαια πάντα βοηθάει
  12. Αν και δεν είμαι ο πιο ειδικός για να απαντήσω μιας και το χρησιμοποιώ 1-2 εβδομάδες, με spiegen τζαμι δουλεύει μια χαρα. Έβαλα και μια bixby ρουτίνα όταν είμαι σπίτι να μην κλειδώνει και θεωρώ ότι είναι αρκετά εύχρηστο
  13. Πω, το είχα ξεχάσει αυτό.. ήθελα να το δω όταν το αγοράσα αλλά δεν.. το σύνδεσα ήδη όταν είμαι σπίτι ή στο αυτοκίνητο.. έχω και ένα σύστημα αυτοματισμού στο σπίτι και θα μου φανεί χρήσιμο σε πολλές ενέργειες που ήθελα να κάνω.. ευχαριστώ!
  14. Καλημέρα επειδή έβαλα το google pay για πληρωμές, χρειάζεται αναγκαστικά και fingerprint το οποίο και έβαλα. Έχω πρόβλημα όμως ειδικά στο σπίτι όπου δεν θέλω να κάθε 3 και λίγο να το ανοίγω με αποτύπωμα. Βάζω στο smartlock όταν είμαι σπίτι να απενργοποιείτε όμως δεν δουλεύει καλά. Αν και το έχω ορίσει πολύ κοντά στο σπίτι 3-4 φορές δουλευει αλλά μετα από λίγο πάλι ζητάει αποτύπωμα. (χωρίς να έχουν περάσει οι 4 ώρες). Υπάρχει λύση, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα 2-3 μέρες τώρα?
  15. στο motion & gestures έχει ακόμα μια επιλογη, να παίρνεις screenshot με swipe της οθόνης αρκετές φορές το βρισκω πολύ βολικό
  16. Νομίζω έχει να κάνει με αυτό που ακους και όχι τόσο με το wifi. όπως στο youtube όταν φύγει από το προσκήνιο και να μην κλείσει το τηλέφωνο, σταματάει. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι που μπορείς να ρυθμίσεις.
  17. μια χαρά είναι, το προτιμώ σε όλα σε σχεση με το gmail
  18. Καλά, κάποιοι λάβαμε την ενημέρωση Μαίου πριν 3-4 ημέρες. Έχουμε τουλάχιστον μήνα καθυστέρηση 🙂
  19. Δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Ευτυχώς γιατί ήμουν έτοιμος να το σπάσω 🙂
  20. Σήμερα το κινητό μου κάνει κάτι περίεργο. Όταν πάω να καλέσω κάποια επαφή βγάζει μήνυμα "could not connect" ή κάτι τέτοιο. Μόλις έκανα restart δούλεψε κανονικά. Όμως μετά από μια ώρα το ξαναέκανε. Έβγλα και ξαναέβαλα την sim και έκανα restart μόλις. Σημειώνω ότι 5G είχε κανονικά και Internet κλπ. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει? . Δεν το έχω πειράξει. Σήμερα το πρωί έκανα κάποιες αναβαθμίσεις σε εφαρμογές..
  21. εχω δοκιμάσει τα πάντα, και ultrex
  22. επανερχομαι με το θέμα της οθόνης όπου στον ήλιο μετα από λίγο dimαρει και μένει έτσι χωρίς να μπορω να το χρησιμοποιήσω ουσιαστικά μιας και δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα. Το θέμα παραμένει και με την 4.1 Όταν βγήκα οι θερμορασίες ήταν περίπου στον 35. όταν μετά από 2-3 λεπτά πήγαν στο 48-50 απλά dimαρε..και γειά σας
  23. το ίδιο είναι με θηκη και χωρίς.. γενικά έχω 60 εφαρμογές από τις οποίες λίγες χρησιμοποιώ καθημερινά, αλλά τις χρειάζομαι. βέβαια δεν νομίζω ότι αυτό παίζει ρόλο.. γενικά η χρήση που κάνω είναι κυρίως σερφάρισμα, email κλπ.. σχεδόν καθολου παιχνίδια, μουσική φωτογραφίες
  24. Ναι το καταλαβαίνω ότι είνα ζεστό.
  25. Δεν ξέρω αν το δικό μου ή του @nikoseggo έχει κάποια περίεργη ρύθμιση πάντως φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος. Εμένα πάντως συνεχίζει (δυστυχώς) κανονικά να ρίχνει την φωτεινότητα
×
×
  • Create New...