Jump to content

boymanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    993
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by boymanos

  1. Σε ευχαριστώ, οπότε περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις όταν το δουλέψεις αρκετά
  2. Καθ'οσον προέρχεσε σπο το s23plus είναι εύκολο να μου πείς αν ο ήχος στο ακουστικό και γενικά στη συσκευή είναι πιο δυνατός στο s24 plus?
  3. Η smartec εχει διαφορετική πολιτική απο τα αλλα service της samsung.
  4. Δεν τα ακούς εσύ, απάντησα στην κλεψιά, αν σε ενόχλησε να το σβήσουμε.
  5. Εγώ τον οκτώβριο πλήρωσα 26 ευρώ στη smartec εντός εγγύησης που δεν χρεώνουν έξοδα επισκευής, στη θεσ/κη θέλουν και 44 ευρώ τοποθέτηση? ελεος.
  6. Δέν το έχω το κινητό εγώ.
  7. Αν είσαι από αθήνα, πήγαινε μία βόλτα από την samsung στο χαιδάρι να το δούνε.
  8. https://www.kotsovolos.gr/ypiresies/prostasia-megisti-apodosi/prostasia-othonis/prostasia-othonis-smartphones/244817-μεμβρανη-προστας-ultra-2-με-τοποθετηση
  9. Χάρη του κάνανε δυστηχώς, αυτά θα βλέπουν μερικοί επιτήδειοι και θα χαίρονται, ας μάς πούν όμως και πόσα έκλεψε και δέν πήγε φυλακή.
  10. Καλησπέρα, είναι εύκολο να μου πει κάποιος πως θα προσθέσω στην κουρτίνα τα εικονίδια του nfc και του dolby atmos που δεν υπάρχουν?
  11. Φανταστείτε τι κινητά βγάζει στις κάτω χώρες όπου το Μ55 χαμηλότερης κατηγορίας από το Α55 έχει 45w ταχεία φόρτιση από το Α55 πού έχει 25w.
  12. Ευρώπη χλωμό να κυκλοφορήσει?
  13. Οι πρώτες ενδείξεις πάντως δεν είναι ενθαρυντικές για snap στο s25, αν δεν σε ενδιαφέρει περιμένεις.
  14. Δέν είναι τυχαίο πού λένε κάθε πέρσι και καλύτερα, όλα στο βωμό του χρήματος, φθηνότερος επεξεργαστής μεγαλύτερη τιμή πωλήσεως, περισσότερα κέρδη.
  15. Μία ερώτηση μιάς και έχεις εξερευνήσει αρκετά το poco x6 pro: εκτός από το δυνάμωμα της έντασης του ακουστικού με το πλήκτρο + της συσκευής, υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση ώστε να δυναμώσει περισσότερο ο ήχος μέσα στη συσκευή όπως πχ το adapt sound της samsung ανάλογα με τις ηλικίες που ενισχύει όλες τις συχνότητες για δυνατώτερη ένταση του ακουστικού?
  16. Φίλε s_nova ότι και να βάλει η πολιτική τιμολόγησης δεν αλλάζει, άρα βάζω τον δικό μου που είναι υποδεέστερος και βάζω περισσότερα στην τσέπη, λές να την ενδιαφέρουν αυτά που σωστά αναφέρεις παραπάνω? αφού πάει κόσμος και αγοράζει exynos γιατί να μην το βάζει παντού, και λιγότερες πωλήσεις να κάνει πάλι θα έχει κέρδος.
  17. Αφού βρίσκει κορόιδα στην ευρώπη και δεν αντιδρά κανείς, καλά να κάνει.
  18. Εφόσον ισχύει αυτό που λές, δεν επρεπε το s24 plus με exynos να το πουλάει φθηνότερα από το s23 plus με snap εφόσον τις ατοιχίζει πιο φθηνά? Η samsung θέλει να κοστίζει και φθηνά και να το πουλάει πιο ακριβά, κάποτε θα τις γυρίσει ανάποδα όμως αυτό, εκτός αν όλους μας μάς θεωρεί κορόιδα.
  19. https://techmaniacs.gr/i-samsung-prospathei-na-glytosei-chrimata-vazontas-exynos-se-perissotera-galaxy/
  20. https://techmaniacs.gr/i-samsung-prospathei-na-glytosei-chrimata-vazontas-exynos-se-perissotera-galaxy/
  21. Μήπως είναι εύκολο να μου πείς τις καλύτερες ρυθμίσεις χρωμάτων στην έντονη λειτουργία για το καλύτερο αποτέλεσμα στο s23 plus?
  22. Φίλε s_nova όποτε μπορέσεις ανέβασε μας ρυθμίσεις για την επιλογή του σχέδιου χρώματος οθόνης για το καλύτερο αποτέλεσμα ( εσύ πιο προτείνεις ).
  23. Το youtube παιζει σε ολα τα android και στο δικο σου.
  24. Να το χαρείς και εσύ, να σε ρωτήσω κάτι μιάς και επέλεξες το γκρί, όταν του βάλεις την θήκη φαίνεται καθόλου το ασημένιο χρώμα που είναι γύρω-γύρω στην οθόνη? η θήκη το καλύπτει?
×
×
  • Create New...