Jump to content

boymanos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.017
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by boymanos

 1. Τι να το κάνεις να είναι κατά τα άλλα απροβλημάτiστο και να μην έχεις σήμα να μιλήσεις όταν το αγοράζεις για αυτόν τόν λόγο. Εμείς που αγοράσαμε το Α52S και το κρατάμε ακόμα είμαστε από τους τυχερούς γιατί τέτοιο κινητό δύσκολα θα ξαναβγάλει η samsung με τις τσιγκουνιές της και την προσκόλlηση στον exynos, εκτός αν οι άλλες εταιρείες είναι χαζές που χρησιμοποιούν τον snap, και επειδή το Α52s ήρθε τυχαία στην ευρώπη λόγω ελλείψεων στούς επεξεργαστές εκείνη την περίοδο, φανταστείτε τι κινητάρες βγάζουν για την αγορά της κίνας, και τι σαπίλα μας πουλάνε στην ευρώπη.
 2. Θέλω να σε ρωτήσω το εξής: αυτή η ρομ που έβαλες η eu είναι αυτή που κυκλοφορεί στα κινητά που έχει φέρει η infoquest ή είναι άλλη?
 3. Εννοείτε ότι πρέπει να πάρει τηλέφωνο και για διαθεσιμότητα μή πάει τζάμπα εκεί.
 4. Από την δική μου εμπειρία σε αλλαγή μπαταρίας, στην smartec σε αλλαγή μπαταρίας στον δεύτερο χρόνο πληρώνεις το κόστος της μπαταρίας χωρί τα εργατικά. Εγώ σε αλλαγή μπαταρίας τον νοεμβριο στο Α52s πληρωσα 26 ευρώ.
 5. Τι θέλεις να μάθεις? πάντως η δεύτερη δεν είναι σαν την πρώτη.
 6. https://www.dhgate.com/product/global-verison-poco-f6-smartphone-256gb-512gb/981555020.html?dspm=pcen.st.products.1.K3tdEF1xnFlcm8T6fWcz&scm_id=search.SPRO..@.store|196b2bcdae5b41e38fbc19629e6fa74b|bestmatch..#st1-0-store|196b2bcdae5b41e38fbc19629e6fa74b|bestmatch;stprod|2766582577&stockCountry=ES
 7. Δεν το γνωρίζω αυτό, απλά μου είπε ότι πέρασε την global.
 8. Ευτυχώς που ήξερε να περνάει ρομ και έβαλε την global, αλλά είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει το dhgate, παραπλανητική πώληση.
 9. Καλημέρα, μία ερώτηση: παράγγειλα για ένα φίλο ένα f6 από dhgate όπως και εσύ αλλά είχε ινδική ρομ και όχι global όπως αναφέρει το side τους, το δικό σου τι ρομ φοράει?
 10. Το κακό είναι οτι δεν βγάζει πλέον την σειρά Α με snap να αλλάξουμε και μένουμε σε αυτό.Σήμερα διάβαζα οτι η σειρά s25 θα βγεί με snap, μακάρι.
 11. Δεν πιστεύω ότι έχεις διαβάσει πουθενά ότι η samsung βγάζει τα καλύτερα κινητά, απλά πουλάει λόγω των πολλων ενημερώσεων και λόγω της smartec, επίσης δεν είναι καλύτερη απο την motorola, οπότε πηγαίνεις εκεί που σου αρέσει.
 12. Μέσα στη συσκευασία είχε την απόδειξη αγοράς?
 13. Εντυπώσεις από μπαταρία και ότι ζεστένεται που έχει αναφερθεί?
 14. Πάντως εγώ που ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας μου την επομένη ημέρα , μου την απέρριψε 3 ημέρες μετά που ήταν έτοιμο να την στείλει όπως είπε ( και δεν γνωρίζω αν εφυγε ήδη μιάς και δεν έχω κάποιο traking number), και έκανα σήμερα αμφισβήτηση της συναλλαγής μιάς και δεν μου είχε στείλει ούτε αποδεικτικό της συναλλαγής με την κάρτα, σαν αφερέγγυο κατάστημα.
 15. Είναι εύκολο να μου πείς αν ο ήχος από το ακουστικό κατά την διάρκεια της κλήσης είναι δυνατός και σε σχέση αν είχες άλλο κινητό xiaomi? Δυστηχώς έχουν λήξει από 06.06.24 οπότε αναμονή για νέα κουπόνια.
 16. Εχεις link με κουπόνι?
 17. Αυτή θα χάσει πωλήσεις, επιλογές πλέον υπάρχουν αρκετές στίς άλλες εταιρείες.
 18. Είναι ωραίο να κάνεις όνειρα, αν τολμά ας βγάλει στην ευρώπη και τα δύο exynos & snap να δούμε τι θα πουλήσει πιό πολύ, όχι μόνο την σαπίλα στην ευρώπη ( ακόμα και σήμερα πουλάει το s23 με snap ).
 19. Μήπως έχεις τα link?
 20. Η οικονομία στον επεξεργαστή για το συγκεκριμένο μοντέλο έχει και τα επακόλουθα της, δέν έβαλε όμως τον exynos και στο τόπ μοντέλο της, άρα κάτι δείχνει αυτό, γιατί αν εμπιστευόταν ακράδαντα τον exynos θα τον έβαζε παντού, και χαίρομαι που επισημαίνεις αυτό το πρόβλημα γιατί είναι κακό να ακολουθείς μία εταιρεία μόνο για το όνομα, ο αμερικάνος όμως και ο κινέζος χαίρονται το συγκεκριμένο μοντέλο με τον snap, όπως χαίρεται και ο ευρωπαίος το ultra. Δεν χάνεις όμως τίποτα να κάνεις μία ερώτηση στο service στην smartec να αναφέρεις το πρόβλημα σου μήπως το πάς για κάποιο έλεγχο και να δούμε τι θα σου πούν ή αν είναι φυσιολογικό σε κινητό 1000 ευρώ.
 21. Εμένα παίζει στο Α52s τώρα το δοκίμασα , τι γίνεται? ( έχω βάλει αυτό που έχεις δώσει εδώ μέσα ).
 22. Αν επιτρέπεται που το έχεις βρεί τόσο?
 23. Στο spaceboy και στο uniqueshop στο τοποθετουν.
 24. Αφού θέλουν exynos υπάρχουν και οι αρνητικές συνέπειες , ο καταναλωτής έχει ξυπνήσει πλέον.
 25. Σε ευχαριστώ, οπότε περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις όταν το δουλέψεις αρκετά
×
×
 • Create New...