gtaz Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 30 minutes ago, margaritagr said: Να κάνω μια ερώτηση, λεω μήπως παω στο 4 classic 42mm αντί του 5 pro αν αυτό είναι πολύ μεγάλο για το χέρι μου. Έχω πολλά λουράκια για το Galaxy watch 42mm που χρησιμοποιώ, ξέρει κάποιος αν παίρνουν το ίδιο μέγεθος? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το watch 4 έχει άλλο λουράκι. Δεν ταιριάζει με τα προηγούμενα ρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Για after market λεω, εχω παρει αρκετά με quick release από Amazon Παίρνει κάποιο ιδιαίτερου τύπου το 4 ? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 49 minutes ago, margaritagr said: Για after market λεω, εχω παρει αρκετά με quick release από Amazon Παίρνει κάποιο ιδιαίτερου τύπου το 4 ? Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 20mm παίρνει το 4. Και το δικό σου από ότι βλέπω στο πιο κάτω site την ίδια διάμετρο έχει. Οπότε θα είσαι οκ. https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00087245/ Σκέψου και το 5 το απλό, επειδή έγραψες για μέγεθος αλλά και καλύτερης αυτονομίας το λέω... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 20mm παίρνει το 4. Και το δικό σου από ότι βλέπω στο πιο κάτω site την ίδια διάμετρο έχει. Οπότε θα είσαι οκ. https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00087245/ Σκέψου και το 5 το απλό, επειδή έγραψες για μέγεθος αλλά και καλύτερης αυτονομίας το λέω...Σ ευχαριστω, δε θα ήθελα να πάω στα 40μμ του απλού 5, ίσως να δοκιμάσω το 44 μήπως και μου κάθεται καλά.. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Παιδιά να ρωτήσω.Το πράσινο χρώμα έχει μαύρη κάσα η πράσινη??Δεν φαίνεται καλά στις φώτο και δεν το έχω βρει κάπου για να το δω από κοντα Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 50 minutes ago, Ferb said: Παιδιά να ρωτήσω.Το πράσινο χρώμα έχει μαύρη κάσα η πράσινη??Δεν φαίνεται καλά στις φώτο και δεν το έχω βρει κάπου για να το δω από κοντα Πράσινη είναι η κάσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Ερώτηση και από εμένα ως υποψήφιου αγοραστή.1. Για πληρωμές με το ρολόι (θα έχω ανοιχτό το nfc του) , πρέπει να έχω ανοιχτό και το nfc του κινητού.?2. Φαντάζομαι πως δεν θα χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ το κινητό για να κάνει την συναλλαγή το ρολόι. Φτάνει η μεταξύ τους σύνδεση με Bluetooth ή δεν χρειάζεται να υπάρχει το κινητό δίπλα? Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 5 minutes ago, coulis said: Ερώτηση και από εμένα ως υποψήφιου αγοραστή. 1. Για πληρωμές με το ρολόι (θα έχω ανοιχτό το nfc του) , πρέπει να έχω ανοιχτό και το nfc του κινητού.? 2. Φαντάζομαι πως δεν θα χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ το κινητό για να κάνει την συναλλαγή το ρολόι. Φτάνει η μεταξύ τους σύνδεση με Bluetooth ή δεν χρειάζεται να υπάρχει το κινητό δίπλα? Tapa 1) όχι δεν χρειάζεται το κινητό. 2) δεν χρειάζεται να υπάρχει κινητό δίπλα. 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 1) όχι δεν χρειάζεται το κινητό. 2) δεν χρειάζεται να υπάρχει κινητό δίπλα.Σε ευχαριστώ.Θα επανέλθω με απορίες με την απόκτηση του. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 1) όχι δεν χρειάζεται το κινητό. 2) δεν χρειάζεται να υπάρχει κινητό δίπλα.Αυτό δεν το ήξερα. Όντως δεν χρειάζεται ούτε το κινητό? Αναφέρομαι στην έκδοση του ρολογιού χωρίς e-sim. Επίσης θα ήθελα λιγάκι να μου πείτε αν συμβαίνει και σε εσάς το εξής:Μου λέει ότι υπάρχει ενημέρωση στο wear αλλά μόλις πατάω να την κάνει με πετάει στην μάσκα που μπορώ να κάνω απεγκατάσταση το galaxy watch manager και δεν γίνεται ενημέρωση. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Άλλο το wear και άλλο το galaxy watch manager.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 Άλλαξα κινητό κι αναγκαστικά έκανε επαναφορά και στο ρολόι. Όμως επειδή ήθελα να αγοράσω μια εφαρμογή πιο φτηνά πήγα κι έβαλα στο Play store χώρα Τουρκία.Δεν ήξερα ότι μπορείς να αλλάξεις μόνο 1 φορά τον χρόνο την χώρα βέβαια. Τώρα δεν βρίσκει στο ρολόι την εφαρμογή google wallet γιατί μάλλον στην Τουρκία δεν το έχουν διαθέσιμο. Υπάρχει άλλος τρόπος να περάσω το google wallet στο ρολόι;Στο κινητό την βλέπει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 Μου λέει ότι το Samsung wearables ή το manager έχει update, αλλά όταν πατάω update με πάει στο play store και δεν έχει update. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Έτοιμη να έρθω κι εγώ στην παρέα , με 4 classic 42mm αφού δοκίμασα το 5 pro κι ήταν σαν ταψί στο χέρι μου. Μεγάλη βλακεία που το βγάζουν σε ενα μονο μέγεθος… Τέλοσπαντων! Ρε παιδιά βλέπω στο Σκρουτζ και η τιμή ειναι γύρω στα 150-160€ , δε βλέπω να έχει πέσει περισσότερο με τον ερχομό του 5. Λέτε να το χτυπήσω τωρα ή να περίμενα λιγο ακόμη?Edit: δεν άντεξα και το παρήγγειλα Sent from my iPad using Tapatalk 5 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Έτοιμη να έρθω κι εγώ στην παρέα , με 4 classic 42mm αφού δοκίμασα το 5 pro κι ήταν σαν ταψί στο χέρι μου. Μεγάλη βλακεία που το βγάζουν σε ενα μονο μέγεθος… Τέλοσπαντων! Ρε παιδιά βλέπω στο Σκρουτζ και η τιμή ειναι γύρω στα 150-160€ , δε βλέπω να έχει πέσει περισσότερο με τον ερχομό του 5. Λέτε να το χτυπήσω τωρα ή να περίμενα λιγο ακόμη?Edit: δεν άντεξα και το παρήγγειλα Sent from my iPad using TapatalkΚαι πολύ καλά έκανες! Με το καλό να παραλάβεις, θα το ευχαριστηθείςΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Μόλις πριν απο λίγο ήρθε ενημέρωση για το Galaxy Watch4 Plugin το οποίο ενημερώνει το Galaxy watch4 Manager, και πλέον είναι διαθέσιμα τα νέα καντράν του 5 για κατέβασμα. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Κάτι που πρόσφατα παρατήρησα: οι χάρτες google στο wear μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτόνομα χωρίς επικοινωνία με το κινητό. Σαν offline ας πούμε, χωρίς δυνατότητα δρομολόγησης αλλά με την πυξίδα και το GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Καλημέρα. Αγόρασα χτες το 44αρι, αλλά δεν κατόρθωσα να καταφέρω να λειτουργήσει.Το σύνδεσα με S22+ και με τον λογαριασμό Google, μόλις έφτανε στο σημείο που πρόκειται να εκκινήσει, κολλούσε.Παρά τις προσπάθειές μου αρχικά με διαγραφή δεδομένων της Samsung Wearables και στη συνέχειααπεγκατάσταση της ίδιας της εφαρμογής και νέα εγκατάσταση, δεν έγινε τίποτα.Εγκατέστησε και το πρόσφατο Watch 44 manager.Όποια πρόταση δεκτή Στάλθηκε από το SM-T870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Α τώρα που το είπε ο φίλος, επειδή σήμερα παραλαμβάνω ποιο app πρέπει να εγκαταστήσω? Εχω το Galaxy wearable τωραΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, margaritagr said: Α τώρα που το είπε ο φίλος, επειδή σήμερα παραλαμβάνω ποιο app πρέπει να εγκαταστήσω? Εχω το Galaxy wearable τωρα Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Galaxy Wearable είναι η εφαρμογή που πρέπει να έχεις για το ρολόι. Αν θες οξυγόνο ύπνου κτλ, θα πρέπει να εγκαταστήσεις και την εφαρμογή Samsung Health. Edited September 1, 2022 by gregpec2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 (edited) Καλησπέρα έχω πάρει το Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) παραεισαγωγής απο Ελλάδα με Ιταλικό Firmware R875FXXU1FVD4. εχω ενεργοποιήσει την E-SIM της Cosmote στο ρολόι αλλα δουλεύουν μόνο τα DATA δεν δουλευουν οι κλήσεις ουτε εισερχόμενες ούτε εξερχόμενες. Ξερει κανείς που οφείλετε αυτό? Σε κατάστημα που ρώτησα με ειπαν οτι η Cosmote το υποστηρίζει επίσημα. Είμαι 100% σίγουρος ότι είναι θέμα λογισμικού. Κάπου διάβασα οτι φταίει οτι η Cosmote στο 4G δουλεύει μόνο με VOLTE κάτι που δεν έχει το ρολόι γιαυτό και δεν δουλεύουν οι κλήσεις. Σε κάποια post διάβασα όμως οτι με Cosmote δουλεύουν σε κάποιους οι κλήσεις με το Watch 4. Στην υποστήριξη της Cosmote δεν έχω πάρει ακόμα μήπως βρω καμιά λύση. Edited September 1, 2022 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Καλησπέρα, Επίσημα απ΄οτι ξέρω η cosmote δεν το υποστηρίζει στο δίκτυό της. Το δικό μου, επίσης παραεισαγωγής, προορίζοταν για 4-5 χώρες (το κατάλαβα όταν το άνοιξα και μου ζήτησε να δηλώσω χώρα) και δήλωσα Φιλανδία. Λειτουργεί κανονικά σε φωνή και δεδομένα. Όπως είπες, σε άλλους δεν λειτουργεί καθόλου ή μόνο η φωνή ή τα δεδομένα. Μακάρι να βρεις άκρη με την cosmote. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Παιδιά μια ερώτηση ζητάω συγνώμη γιατί δεν έχω διαβάσει το νήμα Κ θα ήθελα την εμπειρία σας. Είμαι σε εύρεση smartwatch μέχρι 250 ευρώ . Με ενδιαφέρει να έρχονται οι ειδοποίησεις σωστά ακόμα Κ το Viber Κ να μπορώ να μιλάω από το ρολόι γιατί βρίσκομαι αρκετές ώρες πάνω σε μηχανή .με ενδιαφέρει η αυτονομία της μπαταρίας πολύ Κ όχι να το φορτίζω κάθε 2 με 3 μέρες .θα συνδεθεί με s21u. Τι άποψη έχετε για της Samsung το 4 ή κάτι άλλο; κοιτάω Κ της Huawei to gt2 k gt2 pro. Δεν με ενδιαφέρει η άθληση βήματα Κ τα καρδιοχτύπια καθαρά ειδοποίησεις Κ τηλέφωνο να μιλάω. ( μεταχειρισμένο μέσα σε εγγύηση από Αθήνα πάλι θα με ενδιέφερε. ) συγνώμη αν κούρασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 (edited) πάνω στην μηχανή εν κινήσει να μιλάς και στο δυνατό να βάλεις τον ήχο δεν νομίζω να ακούς καθαρά! Οι ειδοποιήσεις είναι άμεσες και δεν θα έχεις θέμα. Απο viber θα μπορείς να διαβάζεις και να απαντάς άμεσα, όχι να το ανοίγεις απο μόνος σου. Αυτονομία το max 2 ημέρες. Το ρολόι είναι άψογο και με λιγότερα χρήματα μπορείς να το βρεις πλέον με την έλευση του 5 Edited September 1, 2022 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, RUSH said: Καλησπέρα, Επίσημα απ΄οτι ξέρω η cosmote δεν το υποστηρίζει στο δίκτυό της. Το δικό μου, επίσης παραεισαγωγής, προορίζοταν για 4-5 χώρες (το κατάλαβα όταν το άνοιξα και μου ζήτησε να δηλώσω χώρα) και δήλωσα Φιλανδία. Λειτουργεί κανονικά σε φωνή και δεδομένα. Όπως είπες, σε άλλους δεν λειτουργεί καθόλου ή μόνο η φωνή ή τα δεδομένα. Μακάρι να βρεις άκρη με την cosmote. μπορεις να με πεις λιγο το firmware που έχεις και τι CSC? Edited September 1, 2022 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 (edited) 1 hour ago, guy_fawkes said: πάνω στην μηχανή εν κινήσει να μιλάς και στο δυνατό να βάλεις τον ήχο δεν νομίζω να ακούς καθαρά! Οι ειδοποιήσεις είναι άμεσες και δεν θα έχεις θέμα. Απο viber θα μπορείς να διαβάζεις και να απαντάς άμεσα, όχι να το ανοίγεις απο μόνος σου. Αυτονομία το max 2 ημέρες. Το ρολόι είναι άψογο και με λιγότερα χρήματα μπορείς να το βρεις πλέον με την έλευση του 5 Κ το 5 θα έχει όμως αυτονομία Κ αυτό 2 μέρες; ή πολύ παραπάνω ; (εννοείται στην μηχανή όταν θα έχω κλήση θα σταματάω στην άκρη) Edited September 1, 2022 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts