Jump to content

RUSH

Members
  • Δημοσιεύσεις

    418
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RUSH

  1. RUSH

    payzy by COSMOTE

    Χρειάστηκε χθες να κάνω πληρωμή με κωδικό RF στο κτηματολόγιο. Παραδόξως πέρασε κανονικά.
  2. RUSH

    payzy by COSMOTE

    Αν δεν κάνω λάθος φορτίζοντας την κάρτα είναι σαν να έχει χρήματα ο λογαριασμός στον οποίο είναι συνδεδεμένη η κάρτα.
  3. RUSH

    payzy by COSMOTE

    Δεν υπάρχει η δυνατότητα να την ορίσεις μέσω της εφαρμογής. Πρέπει να δηλωθεί στον οργανισμό που θέλεις να κάνεις την πληρωμή. Για παράδειγμα η εθνική ασφαλιστική έχει δικό της portal για να διαχειρίζεσαι τις πληρωμές. Αν δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τον Ήρων, ίσως να μπορεί να γίνει τηλεφωνικά?
  4. Ήρθε το update σε 5.1.1.
  5. RUSH

    payzy by COSMOTE

    Σε εθνική ασφαλιστική η πάγια λειτουργεί κανονικά.
  6. RUSH

    payzy by COSMOTE

    Λάθος υπόθεση, δεν το γνώριζα...
  7. RUSH

    payzy by COSMOTE

    Δεν έχει χρειαστεί να ζητήσω refund αλλά πιστεύω αφού σου είπαν ότι θα τα επιστρέψουν θα το κάνουν. Εναλλακτικά για AliExpress, αν έχεις PayPal μπορείς να συνδέσεις και την payzy εκεί οπότε τυχόν επιστροφές να τις ζητάς από εκεί.
  8. RUSH

    payzy by COSMOTE

    Από τον Μάιο είναι η βασική μου κάρτα για πληρωμές (αντικατέστησε μια χρεωστική της alpha). Την έχω χρησιμοποιήσει σε μεγάλα ποσά (αγορές για ανακαίνιση σπιτιού) και αυτό το 1% εκεί κάνει διάφορα. Την συνέδεσα και με διάφορες πληρωμές (πχ ασφάλειες) με πάγια εντολή για παραπάνω επιστροφή. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι 2, 3 φορές που έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με φόρτιση ή πληρωμή, η εξυπηρέτηση απαντάει πάντα μέσα σε 10 λεπτά.
  9. Δεν το κατάλαβα. Συνήθως για μεταχειρισμένα εκεί κοιτάω, από μαγαζί δεν έχω πάρει και δεν γνωρίζω.
  10. Ίσως βρεις κάτι εδώ. https://www.insomnia.gr/classifieds/
  11. Υπάρχει τρόπος να το ξέρεις όμως εκ των προτέρων; Νομίζω πως όχι. Η τιμή πράγματι έχει διαφορά.
  12. Για να είσαι σίγουρος απόφυγε μαγαζιά από skroutz και επίλεξε κάποιο που έχει από την επίσημη εισαγωγή της samsung και θα λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα.
  13. Το καλό με την έκδοση ΒΤ είναι ότι αν έχεις κινητό Samsung όπου και να είσαι με το ρολόι, αν συνδεθείς σε δίκτυο WiFi είναι σα να έχεις το κινητό μαζί σου. Έχεις κανονικά κλήσεις εισερχόμενες/εξερχόμενες και μηνύματα. Στην έκδοση LTE η λειτουργία αυτή δεν υποστηρίζεται.
  14. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατέχουν και πολλύ. Στα 2 πρώτα κατάστημα Γερμανός που ρώτησα δεν ήξεραν καν τι είναι η multisim υπηρεσία!!
  15. Σε cosmote multisim με esim μου λειτούργησε κανονικά.
  16. Με την cosmote είναι τζόγος για τον αν θα σου λειτουργήσει σωστά. Με vodafone μου κάνει εντύπωση που λες ότι έχεις θέμα μιας και όσους έχω ακούσει να έχουν βάλει esim Voda έπαιξε κανονικά. Η nova δεν νομίζω να δίνει esim αλλά δεν είμαι σίγουρος.
  17. Ναι με cosmote. Από εξωτερικό είναι όλα έτσι κι αλλιώς τα 4αρια LTE μιας και η Samsung δεν το εισήγαγε στην Ελλάδα.
  18. https://www.devolo.gr/technologia/wifi-6-functions-benefits-ax
  19. Για αλλαγή της μεμβράνης της εσωτερικής οθόνης, γνωρίζετε αν υπάρχει σημείο service κοντά στα βόρεια προάστια; Στο site της Samsung βρίσκω αυτό. Έχει πάει κάποιος; Αναλαμβάνουν την αντικατάσταση; ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ - Κ. ΣΙΑΡΚΟΣ Ο.Ε Διεύθυνση ΚΗΦΙΣΙΑΣ 293 & ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ, 14561
  20. Ναι, και δέχεσαι και κάνεις κλήσεις. Δουλεύει άψογα.
  21. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά το ότι έχεις 2 SIM. Θεωρώ ότι αν ζητήσεις ενεργοποίηση multisim υπηρεσίας και την έκδοση μιας eSIM για το ρολόι θα μπορεί να γίνει.
  22. Σταμάτησαν τη διάθεση του συγκεκριμένου update https://www.sammyfans.com/2022/11/08/samsung-galaxy-watch-4-not-turning-on-issue-acknowledged-vi3-halted/
  23. Στο δικό μου ακόμα δεν έχει έρθει η συγκεκριμένη.
  24. Νομίζω είναι η επόμενη. Το FW που έχει το δικό μου τελειώνει σε GVH1.
×
×
  • Create New...