Jump to content

gtaz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gtaz

  1. Παρατηρώ ότι εδώ και κάνα δυο μέρες, δεν μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις από messenger και viber. Στο ρολόι έρχεται αλλά όχι στο τηλέφωνο. Δεν έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις, ξέρω για την ρύθμιση που μπορείς να επιλέγεις π.χ. αν θες ρολόι ή τηλέφωνο κτλ. Λογικά είναι θέμα της αναβάθμισης. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?
  2. Είχα το classic 4 το μεγάλο και πήρα τώρα το 6 το 47 mm. Η μπαταρία είναι λίγο καλύτερη αλλά και το 4 στην αρχή είχε περίπου την ίδια αυτονομία. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η μπαταρία, δεν θα δεις κάτι φοβερό.
  3. Καλησπέρα, παρέλαβα τα λουράκια, αν ήταν να αγοράσω λουράκι, κανένα από τα 2 δεν θα αγόραζα. Και δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω κανένα. Μάλλον θα τα δώσω στην γυναίκα, μου μαζί με το watch 4 classic μου. Θα σ ε συμβούλευα να το πάρεις πιο φθηνά και να αγοράσεις μετά όποιο λουράκι σου αρέσει.
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αποφάσισα να πάω στο απλό μιας και δεν έχω χρόνο και διάθεση να ψάχνομαι με τα κ@λοδίκτυα. Αν κάποια στιγμή δουλέψει σωστά, το βλέπουμε.
  5. Καλημέρα σας, Είμαι κάτοχος του 4 classic bluetooth και σκέφτομαι την μετάβαση στο 6 classic lte. Έχω συμβόλαιο στην vodafone, ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει κανονικά η esim στο ρολόι καθώς και τι γίνεται με τις χρεώσεις, είναι πρόσθετη η χρέωση με τον μήνα και πόσο κοστίζει? Γενικά όσοι έχετε lte αξίζει τον κόπο ή θα έχω προβλήματα με τις κλήσεις κτλ? Το τηλέφωνό μου είναι το note 20 ultra κι από ότι είδα υποστηρίζει τις 2 sim ( sim στο τηλέφωνο & esim στο ρολόι), με τον ίδιο αριθμό, σωστά? Edit: πήρα τηλέφωνο στην vodafone και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν multisim και γίνεται μόνο με νέο αριθμό στην esim και μάλλον θα πρέπει να κάνω προώθηση ή εκτροπή κτλ. Μόνο έτσι δουλεύει?
  6. Η αλήθεια είναι πως έχω χειρότερη κάλυψη από πριν και μάλιστα η διαφορά είναι αρκετά αισθητή όμως η μπαταρία του τηλεφώνου κρατάει περισσότερο από πριν. μήπως οφείλεται στο ότι έχω βάλει το wifi στην δουλειά ενώ πριν δεν το είχα? Ισως να είναι κι αυτό.
  7. το δικό μου είναι αρκετά καλύτερα με τη νέα έκδοση. Βέβαια, εγώ έκανα ταυτόχρονα και μετάβαση από cosmote σε vodafone οπότε μπορεί να οφείλεται και σε αυτό.
  8. αν έχεις κινητό samsung, ακόμη κι αν το ρολόι σου δεν είναι lte, μπορείς να λαμβάνεις κλήσεις και μηνύματα μέσω wifi. δηλαδή, έχεις αφήσει το κινητό σπίτι και είσαι π.χ. στο γυμναστήριο με το ρολόι (με ενεργό wifi), θα δουλέψει κανονικά.
  9. Το watch 4 έχει άλλο λουράκι. Δεν ταιριάζει με τα προηγούμενα ρολόγια.
  10. Και το κινητό με τι κάρτα θα δουλέψει?
  11. Μπορείς να συνδέσεις το ταμπλετ με κινητό samsung και να παίρνεις κλήσεις και notifications, όχι όμως μέσω του ρολογιού. Όταν συνδέεις συσκευές, επικοινωνούν όλες μεταξύ τους, π.χ. σε παίρνουν τηλέφωνο και χτυπάει και το ταμπλετ και το ρολόι όμως αυτό γίνεται μέσω του κινητού.
  12. Δεν έχω βάλει κάτι στο ρολόι. Από την εφαρμογή του κινητού μου δουλεύει μια χαρά.
  13. Μήπως είναι κάτι που έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις και τα δικαιώματα που δίνεις στην εφαρμογή? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, εμένα δουλεύει μια χαρά
  14. Σεβαστός ο τρόπος που το χρησιμοποιείς όμως έτσι δεν χαίρεσαι ούτε το 20% των δυνατοτήτων του. Σαν να έχεις Ferrari και μην βάζεις ποτέ 2α για οικονομία...
  15. Καλημέρα φίλε μου, θεωρώ ότι έκανες λάθος που το αγόρασες. Είναι ένα smartwatch κι όχι αυτό που πιθανώς φανταζόσουν. Βέβαια, εσύ το "κατηγορείς" για εφαρμογές τις οποίες ενώ τις υποστηρίζει ωραιότατα, εσένα δε σε καλύπτουν κι ακόμη περισσότερο δεν τις έχεις καν δουλέψει π.χ. το nfc. Δεν έχεις χρησιμοποιήσει καν το gpay και σκέφτεσαι την κατανάλωση του nfc που ίσως είναι πολλή και δεν κλείνει αυτόματα εάν τύχει ποτέ να το ανοίξεις. Αλήθεια τώρα? Δοκίμασε το πρώτα, κάνε αυτά για το οποίο το πήρες κι αν δε σε καλύπτει, μπορείς να το κατηγορήσεις όσο θες. Στα λέω με πολύ φιλική διάθεση, δεν σε ξέρω προσωπικά και ούτε θέλω να σε προσβάλω.
  16. Καλησπέρα, εγώ για το 2 θέλω να σε ρωτήσω κάτι από περιέργεια και μόνο: Το έχεις δουλέψει με το κλείδωμα και δε σε βολεύει.? Βάζεις pin μια φορά όταν το ανοίξεις και δεν χρειάζεται πάλι παρά μόνο αν το βγάλεις από το χέρι σου. Που ακριβώς σε δυσκολεύει?
  17. Τι εννοείς? Εγώ έχω το gmail και το επαγγελματικό email στο email του κινητού και λαμβάνω κανονικά ειδοποιήσεις και για τα 2 και στο κινητό και στο ρολόι. Δεν χρειάστηκε να βάλω κάτι στο ρολόι. Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει τις αντίστοιχες ειδοποιήσεις στο ρολόι?
  18. Δεν το έχω ψάξει γιατί δεν μου χρειάζεται αλλά εφόσον βασίζεται στο google wear os, κατέβασε καμιά εφαρμογή να το δοκιμάσεις. Θεωρώ ότι θα παίζει.
  19. Εμένα μετά την 12, η μπαταρία είναι καλύτερα, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω.
  20. Σε ελληνική συσκευή με cosmote, μου ήρθε σήμερα και την πέρασα. Δεν έπαιξα καθόλου γιατί είμαι στη δουλειά. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχει επιλογή στην κάμερα να κάνει crop το αντικείμενο που τραβάς (σε τετράγωνα σχήματα).
  21. Όντως αυτό με το store μου το έβγαζε κι εμένα. Μισά αγγλικά, Μισά ελληνικά. Σήμερα έπαιξε με την πρώτη και σωστά. Να πω εδώ πως σήμερα ότι έκανα ήταν με δεδομένα ενώ χθες ήταν με wifi. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, απλά το αναφέρω.
  22. Με αφορμή την απάντηση σου, έκανα πάλι επαναφορά. Μόλις μπήκα στο store μου έβγαλε με την πρώτη την 2.1.. Τι να πω, έχουμε ρολόι με AI!!! Όλα καλά φαίνονται για την ώρα.
  23. Σε ευχαριστώ φίλε μου! Έτσι το έκανα κι εγώ αλλά πάλι την παλιά βγάζει. Δεν έχω κάνει αυτό με το beta tester όμως, ίσως ναναι κι αυτό, δεν ξέρω. Ίσως το δοκιμάσω ξανά κάποια στιγμή, για την ώρα με έχει νευριάσει και δε θέλω να ασχοληθώ άλλο. Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία και χαρά!!!
  24. Έκανα επαναφορά, πάλι δε μου έβγαλε την 2.1, πιθανόν έχει να κάνει με τι region της συσκευής, το δικό μου είναι ελληνικό. Σε όσους δούλεψε η νέα έκδοση του gboard, είναι ελληνικό το ρολόι? Βαρέθηκα και τσαντίστηκα, δεν ασχολούμαι άλλο θα περιμένω μήπως έρθει επίσημα.
×
×
  • Create New...