Jump to content

Ferb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ferb

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Ferb's Achievements

  1. Παιδιά, στην κάμερα τι ρυθμίσεις έχετε γιατί οι νυχτερινές φώτο είναι χειρότερες και από κάτι παλια Nokia ,τις βγαζει ωραίες και μετά από λίγο τις διορθώνει και τις χαλάει.Επρεπε να κρατήσω το s21 ultra μου μου φαίνεται.
  2. Δεν ισχυει αυτο φιλε μου,απλα δεν θα συμψηφιστεί το φπα του τηλεφωνου,δεν σε επηρεαζει πουθενα,το ποσο του φπα που δικαιουσαι λογω οτι εχεις περισσοτερες αγορες δεν θα αλλαξει. Μια ερωτηση ,πως απενεργοποιείται η φωτο με κινηση ,μου εχει σπασει τα νευρα
  3. Παιδιά αγόρασα κι εγώ το 47 classic .Αυτό με τα δωρεάν λουρακια έχει τελειώσει ?
  4. Δεν μπαίνει στο νόμο με την απαλλαγή φπα το ρολόι νομίζω.Κανω λάθος?
  5. Στο σκρουτζ τώρα έχουν 10 ευρω διαφορά το 5 pro με το 6 classic.Για 10 ευρω δεν είναι καλύτερα να πάρει τι 6 κάποιος?
  6. Τα λουρακια τα παίρνεις μέσω samsung members οπότε θεωρώ ότι δεν παίζει ρόλο από που το αγόρασες.Τωρα αν αξίζει,κατά τη γνώμη μου όχι δεν αξίζει γιατί μπορείς να παραγγείλεις ότι λουράκι θες απο Ali από 1 έως 4 ευρω το καθενα.
  7. Παιδιά το λουράκι του είναι 20αρι η 22 γιατί το 5 pro είχε 20αρι αν δεν κάνω λάθος οπότε δεν κάνουν τα λουρακια από το 5 pro?
  8. Ναι είδα το προηγούμενο ποστ,το βάρος συνηθίζεται αλλά σε συνδυασμό με το μέγεθος ίσως σε δυσκολεύει κατά την άσκηση,η οθόνη προφανώς είναι όλα τα λεφτά αλλά καίει πολύ και σε συνδυασμό με τη μικρή μπαταρία δεν ξέρω...Είμαι σε σκέψη να πάρω το 5 προ η το 47αρι
  9. Πες μας μετά από λίγη χρήση πως είναι με το μέγεθος και με το βάρος,μπορείς να το φοράς σε άσκηση η σε δυσκολεύει.Επισης μικρότερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη,πως πάει αυτό?
  10. Να ρωτήσω κάτι ,παλιά στις ρυθμίσεις του android auto είχε να κλικαρεις αν θέλεις να ενεργοποιείς το ασύρματο android auto αυτόματα.Τωρα το έχουν βγάλει?Μήπως έχει βρει κάποιος τρόπο να μην ενεργοποιειται αυτόματα?
  11. Παιδιά για κάποιο λόγο στα watchfaces δεν μου δείχνει το καιρό.Τι μακακια έχω κάνει?
  12. Εμένα πάντως δεν συνδέεται με wifi ,προσπάθησα αρκετά ,τελικά τα παράτησα, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταιει
  13. Να ρωτήσω κάτι άλλο.Γιατι στις πληρωμές χρησιμοποιείτε το Google wallet και όχι το samsung pass.Ρολοι και κινητο
  14. Παιδιά μετά την αναβάθμιση δεν μου βγάζει επιλογή για να απαντήσω σε μήνυμα μιλώντας.Το έπαθε άλλος?Για gboard μιλάμε παντα. Βγάζει το πληκτρολόγιο, έχει ένα μικρόφωνα αλλά καταλαβαίνει μόνο αγγλικα Το βρηκα εβγαλα τα αγγλικα το δοκιμασα και εγραψε ελληνικα ,μετα ξαναεβαλα τα αγγλικα και ολα καλα
×
×
  • Create New...