Jump to content

thanasis00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    272
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanasis00

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται το Apple iPad Pro 2020 11" (4G/512 GB/A12Z/iPadOS) , αγορασμένο 02/2022 από ελληνικό κατάστημα, σε αψεγάδιαστη κατάσταση. Έχει χρησιμοποιηθεί πραγματικά ελάχιστα, το είχα πάρει για να κάνω edit videos, αλλά μετά από λίγο καιρό μου δόθηκε ένα Macbook Pro και εν τέλει έμεινε στην άκρη το iPad. Είναι και η 4G έκδοση με 512gb, οπότε μπορείτε να έχετε ίντερνετ παντού με έξτρα sim χωρίς την ανάγκη για κινητό, και απεριόριστο χώρο για τις λήψεις σας. Φοράει από τη πρώτη μέρα screen protector στην οθόνη αλλά και στις κάμερες πίσω, και είναι επίσης φορεμένη και η θήκη Logitech Combo Touch, οπότε δεν έχει εκτεθεί καθόλου το tablet. Δίνεται μαζί και το πληκτρολόγιο + touchpad Logitech Combo Touch, καθώς και ένα baseus stylus. Βρίσκομαι Ζωγράφου, Αθήνα, οπότε μόνο συνάντηση από κοντά για να το δείτε κιόλας και συναλλαγή χέρι χέρι. Τιμή 790 ευρώ όλα μαζί, δε σπάει το πακέτο. https://www.gsmarena.com/apple_ipad_pro_11_(2020)-10137.php Quick Specs Οθόνη: 11" Εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα: iPadOS Τύπος επεξεργαστή: Apple Δίκτυο σύνδεσης: 4G Αποθ. Χώρος: 512 GB Χωρητικότητα μπαταρίας: 28,65 Wh Οπίσθια κάμερα: ✅ Βάρος: 473 g

    790 €

  2. thanasis00

    OnePlus 8T

    Έβαλα σήμερα Α13, και δοκίμασα τώρα τα 60Hz, και νιώθεις πολύ το lag. Όλα φαίνονται λες και κολλάνε λιγάκι, πολύ μειωμένη εμπειρία από τα 120Hz.
  3. thanasis00

    OnePlus 8T

    Είμαι ακόμα με android 11 λογω διαφόρων προβλημάτων που διάβαζα κατά καιρούς. Πλέον όμως έχω αρχίσει να έχω διάφορα θέματα, και δε ξέρω που οφείλονται. Τα 2 πιο εκνευριστικά θέματα που έχω είναι: 1. Στο Google maps πολλές φορές δε μπορώ να επιλέξω τίποτα στον χάρτη, πλοηγουμαι κανονικά, αλλά αν πατήσω πάνω σε κάποια πόλη/επιχείρηση δεν ανταποκρίνεται. Επίσης κάποιες φορές δε μου φορτώνει και τις πληροφορίες μιας τοποθεσίας, επιλέγεται δηλαδή κανονικά, αλλά δείχνει ότι δεν έχει φωτογραφίες ή περιγραφή. Εννοείται έχω κάνει clear cache + data στο maps, απλά αυτό το θέμα συμβαίνει σποραδικά. 2. Στον chrome πολλές φορές σελίδες που δούλευαν κανονικά την ίδια ώρα λίγο πιο πριν, ξαφνικά παγώνουν και δεν ανταποκρίνονται, και πρεπει να κλείσω το tab και να το ξανανοιξω. Κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί να το κάνω 4-5 φορές για να ανταποκριθεί η σελίδα... Έχει νόημα λέτε να ψάξω να βρω καμιά λύση στα παραπάνω, ή να δοκιμάσω να πάω σε android 12 για αρχή να δω αν θα αλλάξει τίποτα; Επίσης αν πάω σε 12, να μείνω εκεί ή να πάω και σε 13? Και εγώ γενικά είμαι αρκετά απογοητευμένος από το κινητό, και σε επόμενη αλλαγή του θα πάω προς apple πλευρά να δω και αυτή την εμπειρία.
  4. thanasis00

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα, μου έβγαλε σήμερα μέσω OTA την αναβάθμιση KB2003_11.C.33. είμαι ακόμα σε android 11. Να προχωρήσω λέτε ή να περιμένω λίγο ακόμα; Διαβάζω διάφορα θέματα σε αρκετό κόσμο και αναρωτιέμαι αν αξίζει να μπω σε περιπέτειες, από τη στιγμή που είμαι μια χαρά για την ώρα.
  5. Βλέπω πως αρχίζει να βελτιώνεται η διάρκεια της μπαταρίας με τη χρήση που κάνω. Τις πρώτες 2 βδομάδες το ρολόι με το ζόρι έβγαζε 1.5 μέρα, πλέον είμαι στις 2.5 και ίσως πάει και μέχρι 3. Πολύ πιο ενδιαφέρον γιατί στην αρχή είχα ξενερώσει που έπρεπε να το φορτίσω τόσο συχνά. 46αρι classic.
  6. Μου λέει ότι το Samsung wearables ή το manager έχει update, αλλά όταν πατάω update με πάει στο play store και δεν έχει update. Ξέρει κανείς τι παίζει;
  7. Eν τέλει είμαι ανάμεσα στο Galaxy watch 4 και στο tickwatch pro 3 ultra. Κλείνω προς το 2ο λόγω καλύτερης μπαταρίας αλλά και στο ότι δε χρειάζεται να έχω αναγκαστικά Samsung για όλες τις λειτουργίες του smartwatch. Έχετε καμιά άποψη πάνω στα 2 αυτά ρολόγια;
  8. Και είστε οκ με τη καθημερινή ή κάθε 2η μέρα φόρτιση; Έχετε reverse wireless charging στο κινητό; Βολεύει φόρτιση από κει;
  9. Α οκ άρα βάζεις στο ρολόι pin, όχι στη κάρτα όταν ψωνίζεις, κατάλαβα! Ευχαριστώ!
  10. Α κατάλαβα! Και όταν πληρώνεις με το ρολόι ζητάει PIN για οποιοδήποτε ποσό αγοράς; Πάντως ενδιαφέροντα μου ακούγονται όλα, ίσως προχωρήσω στην αγορά του.
  11. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Σχετικά με τη λειτουργία της πληρωμής μέσω nfc, κάνεις με κάποιον τρόπο authenticate ότι είσαι εσύ που πληρώνεις; Όπως στο κινητό δηλαδή που πρέπει να το ξεκλειδώσεις για να πληρώσεις, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ρολόι; Σχετικά με το aod, το προτιμάτε όλοι; Πχ η λογική με το να ανάψει η οθόνη όταν σηκώνεις τον καρπό δε βολεύει;
  12. Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να πάρω το watch 4, και έχω 2 βασικά ερωτήματα: Πληρωμές μέσω nfc (χωρίς το LTE μοντέλο ή esim) μπορεί να κάνει το ρολόι; Δηλαδή συνδεδεμένο με το κινητό μέσω Bluetooth. Επίσης η μπαταρία βλέπω είναι 24-48 ώρες; Δε πάει παραπάνω εύκολα ε; Μου φαίνεται λίγο βουνό η φόρτιση καθημερινά.
  13. thanasis00

    OnePlus 8T

    Είναι λίγο αστείο ότι είμαστε τέλη Ιουλίου, ήδη μιλάμε για android 13 στα πιο νέα OnePlus, αλλά το 8Τ ακόμα δεν έχει πάρει επίσημα android 12. Δεν έχω λάβει ακόμα επίσημο update (από το σύστημα, όχι από oxygen updater) για να πάω σε android 12. Ούτε καν security updates δε βγάζουν, είμαι ακόμα με security updates Φεβρουαρίου... Έχω απογοητευτεί αρκετά από την OnePlus όσον αφορά το λογισμικό. Γιατί το κινητό πετάει πραγματικά, δεν έχω κανένα hiccup πουθενά, πολύ καλό battery life, αλλά από ασφάλεια χάλια... Θα κάνω μάλλον update μέσω oxygen updater, γιατί 5 μήνες πίσω από security updates είναι αρκετά άσχημο, αλλά απογοήτευση με την OnePlus.
  14. thanasis00

    OnePlus 8T

    Και εγώ δεν έχω λάβει ακόμα, με κινητό αγορασμένο από Ελλάδα. Φαντάζομαι θα κάνει roll out κάποια στιγμή και σε εμάς.
  15. thanasis00

    OnePlus 8T

    Υπάρχει περίπτωση να χει δοκιμάσει κανείς με android 12 το DJI fly app να μας πει αν δουλεύει απροβλημάτιστα;
  16. thanasis00

    OnePlus 8T

    Εμένα ήρθε κανονικά σήμερα η ειδοποίηση στην Αττική, οπότε ίσως παίζει κάτι άλλο άραγε; Λένε τίποτα άλλο στο ίντερνετ από ξένα φόρουμ; Κι άλλες χώρες έχουν το ίδιο σύστημα. Σίγουρα κάνε reset πριν το στείλεις για σέρβις. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να συνδέσεις το κινητό σε άλλο υπολογιστή;
  17. thanasis00

    OnePlus 8T

    Και εγώ τόσο το πήρα πριν 2 μήνες, και χαίρομαι πάρα πολύ για την αγορά μου. Αξίζει και με το παραπάνω, εκτός αν κάνεις υπέρβαση για το OnePlus 9. Αλλιώς η τιμή αυτή είναι εξαιρετική.
  18. thanasis00

    OnePlus 8T

    Ήρθε το τελευταίο update και στο δικό μου κινητό ΟΤΑ χωρίς το oxygen updater
  19. thanasis00

    OnePlus 8T

    Όλοι μας νομίζω για αυτό το update αναφερόμαστε. Όπως και να χει, αν τη θες τώρα, βάλε το oxygen updater αν δε θες να περιμένεις.
  20. thanasis00

    OnePlus 8T

    Εγώ αναρωτιέμαι λίγο που δεν έχουν κάνει ακόμα γενικό rollout τη νέα έκδοση... Στην ανακοίνωση έλεγαν ότι θα κάνουν σταδιακό rollout για να σιγουρευτούν ότι δεν θα έχει θέματα με bugs κλπ. Εγώ θα περιμένω να έρθει επίσημα, έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάποιο θέμα τώρα.
  21. thanasis00

    OnePlus 8T

    Χμμμ περίεργο ακούγεται αυτό. Και σου κάνει συχνά τέτοια περίεργα; Θέλει λίγο ψάξιμο αυτό, θα πρότεινα να το παρακολουθήσεις 3-4 μέρες να δεις πόσο συχνά το κάνει, και αν επιμένουν τα περίεργα συμπτώματα, να το πας για να το τσεκάρουν.
  22. thanasis00

    OnePlus 8T

    Δε μας εξηγείς όμως τι σημαίνει ότι έχει κρασαρει. Πχ και εμένα είχε φάει μια φρίκη η κάμερα 1 βδομάδα μετά την αγορά, την άνοιγες και έκλεινε μονη της. Το έκανε 2 φορές, και από τότε κανένα θέμα. Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά γενικά αν βλέπεις να κάνει κουλά πράγματα, κάνε μια επανεκκίνηση.
  23. Για πείτε ρε παιδιά για το ColorOS όσοι το δουλεύετε. Γιατί και εγώ με το 8Τ θα το πάρω λογικά, και είχα και παλιότερα OnePlus συσκευές οπότε θα ήθελα να έχω μια εικόνα τι διαφορές βλέπετε γενικά ανάμεσα στα 2.
  24. Πολλά καταστήματα πουλάνε το κινητό εδώ Ελλάδα, και κόβουν και παραστατικά μια χαρά. Ίσως θέλει λίγο προσπάθεια να πετύχεις τη τιμή από καλό μαγαζί, αλλά υπάρχει.
  25. thanasis00

    OnePlus 8T

    Σημειώνω εδώ ότι άλλαξα sim από Vodafone σε Cosmote, και χωρίς να κάνω τίποτα, το κινητό πλέον δουλεύει με 5G. Ζωγράφου πιάνω ακόμα και μέσα στο σπίτι.
×
×
  • Create New...