Jump to content

Περί... οχημάτων γενικά

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δε το ήξερες σημαίνει οτι δεν σε ενημερώναν για τις εργασίες που έκαναν και τι σε χρέωναν. Εγώ έχω 307 και ο τεχνικός μου έλεγε με λεπτομέριες τι χρειάζεται να αλλαχθεί και πότε. Και το ανάλογο κόστος. Τέτοια ατυχήματα δεν συμβαίνουν αν οι συντήρηση γίνεται στο προκαθορισμένο χρόνο. Αν φταίει το ανταλλακτικό ενημερώνουν την εταιρία για αστοχία. Αλλά φοβάμαι οτι στην περίπτωση σου ο τεχνικός σου είναι ...αχαρακτήριστος.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 540
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιτελους βγηκε λευκος καπνος, απο την καμιναδα της ερτ, η formula 1 βρηκε ελευθερη τηλεοπτικη καλυψη για τα επομενα 3 χρονια, αρχης γενομενης απο την κυριακη 20 μαρτιου .

Για την επόμενη τριετία (2016 – 2017 – 2018) η ΕΡΤ εξασφάλισε την αποκλειστική ελεύθερη μετάδοση των αγώνων της Formula 1, καλύπτοντας το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Το πρώτο grand prix της φετινής χρονιάς θα μεταδοθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 14.00 από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ HD.

Πηγη ert sport.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Αν και έχω οτε tv και βλέπω από εκεί formula 1, δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να παίρνεις ένα τέτοιο προϊόν και να μην δείχνεις ζωντανά τον αγώνα!! Για την ερτ λέω.

Αν και έχω οτε tv και βλέπω από εκεί formula 1, δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να παίρνεις ένα τέτοιο προϊόν και να μην δείχνεις ζωντανά τον αγώνα!! Για την ερτ λέω.

Ζωντανά είναι οι αγώνες εκτός από τους 4 που είναι σε μη ευρωπαϊκή ζώνη ώρας.

Γίνεται γιατί....Αυτή είναι η συμφωνία για ελεύθερη μετάδοση.

Xiaomi 12 Pro

• 1 month later...
Καλησπέρα.Εργαζομαι 6 μέρες την εβδομάδα και ήθελα να μάθω αν γίνεται να πάω να αγοράσω ενα μηχανάκι με δόσεις χωρίς να μπλεξω με τράπεζες,απλά αφού φαινομαι σαν ασφαλισμενος να δίνω κάθε μήνα ένα ποσό.Σημερα μου είπε ενας γνωστός ότι γίνεται αλλά δεν έχω κάποια εμπειρία και ήθελα και την γνώμη σας.Το χρειάζομαι για την δουλειά και αν γίνεται θα είναι μια μεγάλη διευκόλυνση.Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Καλησπέρα.Εργαζομαι 6 μέρες την εβδομάδα και ήθελα να μάθω αν γίνεται να πάω να αγοράσω ενα μηχανάκι με δόσεις χωρίς να μπλεξω με τράπεζες,απλά αφού φαινομαι σαν ασφαλισμενος να δίνω κάθε μήνα ένα ποσό.Σημερα μου είπε ενας γνωστός ότι γίνεται αλλά δεν έχω κάποια εμπειρία και ήθελα και την γνώμη σας.Το χρειάζομαι για την δουλειά και αν γίνεται θα είναι μια μεγάλη διευκόλυνση.Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Μπορεις με γραμματιο απ οσο ξερω.Λογικα ομως οτιδηποτε τετοιο θα εχει σχεση με τραπεζα.Ψαξε για μεταχειρισμενα μηχανακια παντως,αμα θελεις.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μπορεις με γραμματιο απ οσο ξερω.Λογικα ομως οτιδηποτε τετοιο θα εχει σχεση με τραπεζα.Ψαξε για μεταχειρισμενα μηχανακια παντως,αμα θελεις.

Ευχαριστώ :)

• 3 weeks later...
Νίκη για τον πιτσιρικά Verstappen με red bull με κινητήρα Renault

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Και με τα 2 mercedes εξω παλι νικη δεν ειδαμε ,και απο τι φαινεται δεν θα δουμε :):(

Αξιος ο πιτσιρικας μπραβο του.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός αμαξιου με υγραεριο. Η μετατροπή έγινε μετά δεν είναι εργοστασιακή. Έχω κάποιες αμφιβολίες για την υγραεριοκινηση.... Ειναι ασφαλές η χαλάει τον κινητήρα με τον καιρό?

Τι θα πρέπει να προσέξω? Στην άδεια κυκλοφορίας θα πρέπει να αναγράφεται ότι έγινε μετατροπή?

Επίσης διαβασα σε κάθε έλεγχο κτεο κάθε 2 χρόνια θα πρέπει να δινω επιπλέον βεβαίωση καλής λειτουργίας υγραεριου? Από που την παίρνω αυτή? Από εκεί που περαστηκε το αέριο? Και αν είμαι σε άλλη πόλη? Κόστος αυτής της βεβαίωσης?

Επίσης όταν έχεις υγραεριο μειώνεται η απόδοση του κινητήρα? Δηλαδή τα άλογα? Δεν τραβάει-επιταχυνει δηλαδή το αμάξι το ίδιο απο όταν το έχεις σε βενζίνη?

Ειναι ασφαλες γενικα.

Θα αναγραφει στην αδεια οτι φοραει αεριο.

Την παιρνεις απ τον εγκαταστατη, δωρεαν. Αν εισαι σε αλλην πολη, καποια στιγμη θα το κανεις αλλαγη φίλτρου. Ε βρες κάποιον που θα σε δωσει την βεβαιαωση.

Δεν αλλαζει κατι. Ιδια αποδοση.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ότι σου είπε ο mol τώρα απο εκεί και πέρα παίζει ρόλο το σύστημα,τα μπεκ,ο εγκατάστασης και ο κινητήρας.Ένας καλός ιταλικος κινητήρας θα δουλέψει άψογα και πολύ δύσκολα θα πάθει κάτι,ένας ιαπωνικός μαλλον θα πάθει κάτι..Υπάρχουν ταξι με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και υπάρχουν και επιβατικά με κακη ρύθμιση που δεν βγάλαν Ούτε 10000

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Δε ξερω, οπως ειπε ο dimgeo, τα ιαπωνιμα χρηζουν προσοχης. Ειδικα τα toyota.

Εγω σε astra g με brc δεν εχω κανενα προβλημα.

Και γενικά ξερω σε αλφα ρομεο και πεζο οτι ειναι οκ.

Σε 3 περιπτώσεις με ford(1 mondeo + 2 fiesta) ειχαν προβλήματα.

Γενικά τα ευρωπαϊκά ειναι οκ.

Τωρα η κορολα που λες, μακαρι να ειναι οκ.

Αν υπαρχει σε αγγελια, θες να μας στείλεις το λινκ;

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Κάθε εταιρία κατασκευής κιτ μετατροπής κάνει την έρευνά της και ανακοινώνει σε πια αυτοκίνητα μπορούν να εγκατασταθούν οι μετατροπές. Γενικά στις ιστοσελίδες τους έχουν τα μοντέλα.

Κάθε αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερη περίπτωση και έχει συγκεκριμένες οδηγίες εγκατάστασεις που πρέπει να ακολουθήσει ο τεχνικός. Αφοί εγκαθιστούν και τσιπ που επικοινωνεί με τον εγκέφαλο σε κάποιο βαθμό.

Εχει ξεκολλήσει η ταπετσαρία στο αυτοκίνητο μου στην πόρτα.

Πρέπει να το πάω σε ταπετσέρη αυτοκινητων(δε ξερω καν αν υπάρχει τετοιο πραγμα) ή μπορώ με κάποιο είδος κόλλας να το βάλω κι εγώ?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 2 weeks later...
Φυσικά και υπάρχουν ταπετσέρηδες αυτοκινήτων. Τώρα, αν σου έχει ξεκολλήσει σε σημείο που μπορείς να βάλεις χέρι, με λίγη βενζινόκολλα το κολλάς ( τέτοια χρησιμοποιούν και οι ταπετσέρηδες) διαφορετικά το πας και στο φτιάχνουν.

χρησιμοποιησα κολλα ταπετσαριας τοιχου...

περνουσαμε μια ταπετσαρια σπίτι και με αυτη που περισσεψε ειπα να πειραματιστω.

Μια χαρα κολησε, τωρα για πόσο δε ξέρω!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Συντομα προκειται να ταξιδεψω για καποιες μερες στην Κυπρο και το αυτοκινητο εκει ειναι απαραιτητο διοτι δεν υπαρχουν Μ.Μ.Μ. Εχω καταληξει στο να νοικιασω για λιγες μερες,αλλα με προβληματιζει αρκετα το γεγονος οτι τα αυτοκινητα εκει ειναι δεξιοτιμονα.Δεν εχω ξαναοδηγησει ποτε δεξιοτιμονο.Η προσαρμογη ειναι ευκολη?Ή υπαρχει κινδυνος ατυχηματος λογο απειριας?Πιο πολυ με ανχωνει το θεμα των ταχυτητων,αφου δεν εχω συνηθισει να τις αλλαζω με το αριστερο χερι.Γενικα το συνηθιζεις απο την 1η μερα ή θελει περισσοτερο καιρο?Επισεις δεν ξερω ακριβως τι παιζει με το διπλωμα.Με ελληνικο διπλωμα σου δινουν αυτοκινητο στην Κυπρο ή πρεπει να το κανω διεθνες?

• The title was changed to Περί... οχημάτων γενικά
  • The topic was pinned