Jump to content

Bayern

Members
  • Δημοσιεύσεις

    387
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Bayern's Achievements

  1. Στους 3 μήνες γίνεται φραγή αριθμού
  2. Καλημέρα σε όλους Μπας και πήρε κανείς πρέφα σε πια ενημερώσει μπήκε η επέκταση μνήμης? Το 1GB θα το τραβάει να φανταστώ από τον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις της συσκευής?
  3. Καλησπέρα και καλή χρονιά Μπορώ να σβήσω το YouTube χωρίς να κάνω το κινητό ροοτ? Οποίο λέει νκ και να πατήσω σε σελίδα δεν ανοίγει με το vanced και είναι σπαστικό.
  4. Οχι δεν δουλεύει αλλά σε λίγες μέρες είπαν ότι θα λειτουργεί ξανά.. https://myphone.gr/forum/topic/190070/?do=findComment&comment=6989103
  5. Ρωτάω γιατί δυστηχος δεν είναι λίγες η φορές που με κάθε αναβάθμιση του λογισμικού ή μπαταρία κρατάει λιγότερο.. Μία απλή ερώτηση είναι.. Αν και δεν κατάλαβα το λόγο της επίθεσης σου.. Άμα θες μπορείς πολύ απλά να μην απαντήσεις.. 😉
  6. Η μπαταρία πως παει με την καινούργια ρομ? Κάνατε επαναφορά μετά την εγκατάσταση? Δεν μπορώ να σβήσω από το κινητό το quote..
  7. Καλησπέρα Όσοι έχετε κάνει ροοτ ανοίγουν κανονικά η εφαρμογές από της τράπεζες? (κύριος άλφα) Γιατί όταν ασχολούμουν παλιά με το S5 δεν άνοιγε η εφαρμογή,γιατί έβλεπε το ροοτ παρόλο που το είχα κάνει hide από το magisk.
  8. Πολύ καλυτερα τώρα..Είναι ποιο ευχάριστω το διάβασμα...
  9. Εγώ έψαχνα miui settings..
  10. Εσύ το έχεις κάνει? Ψάχνω να βρω το εικονίδιο που λέει αλλα μάταια..
×
×
  • Create New...