Johny-B Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Εγώ πάντως μέχρι στιγμής έχω βρει την χαρά μου. Από εκεί που με το Connex (4mbs) είχα συνέχεια αποσυνδέσεις (έως και καθόλου internet), τώρα όλα είναι μια χαρά.:happy: Και σε μένα τα αποτελέσματα του εν λόγω τεστ ποικίλουν, αλλά δεν πειράζει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Άσχετο αλλά χρήσιμο: για όσους εχουν το Fritz 7140 από Hol/Vodafone καντε του μια αναβαθμιση,υπάρχει καινουρια στην σελίδα της avm.de. Απλά άλλο μηχανημα (κι όμως το καλο γίνεται καλύτερο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εχει βάλει κανένας στο Ηρακλειο Κρήτης να μου πει εντυπώσεις? (και απο το χρόνο ενεργοποίησης και ποιότητα μετά την ενεργοποίηση). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Προσωπικά εγώ περίμενα περισσότερα από τη hol. Πιο συγκεκριμένα με τη hol έχω high ping και αυτό με εμποδίζει να παίξω ένα online game στο οποιό πρέπει να έχω απλά χαμιλό ms. Μήπως ξέρει κανείς αν λειτουργούν οι οπτικές ίνες σε όλη την Ελλάδα και κατ'επέκταση πιάνει και εδώ στα Γιάννενα? Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiMoSsid Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 εκανα αιτηση για hol double play... γενικα, οσοι ειστε συνδρομητες ειστε ευχαριστημενοι? στην περιοχη μου, μια κοπελα που εχει hol double play με 24αρα μου ειπε οτι η ταχυτητα της κυμαινεται απο 17-18 mbps και αγγιζει και τα 23-24 καποιες φορες (δε μενω στο κεντρο του βολου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 εκανα αιτηση για hol double play... γενικα, οσοι ειστε συνδρομητες ειστε ευχαριστημενοι? στην περιοχη μου, μια κοπελα που εχει hol double play με 24αρα μου ειπε οτι η ταχυτητα της κυμαινεται απο 17-18 mbps και αγγιζει και τα 23-24 καποιες φορες (δε μενω στο κεντρο του βολου) Γενικά έχω ακούσει καλά σχόλια για τη hol στο Βόλο. Να ξέρεις όμως ότι δεν έχει σημασία τόσο σε τη ταχύτητα θα συγχρονίζει το modem/router σου (ποιά θα είναι δηλ. η maximum ταχύτητα που θα μπορείς να έχεις) αλλά ποιά η πραγματική ταχύτητα με την οποία θα κατεβάζεις. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Ρε παιδιά, ποιο wifi modem δίνει η hol δώρο στις double play συνδέσεις? Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jek Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Γνωρίζει κανεις περιοχη Ρεντη Πειραια, τη παίζει με hol ?? Παράθεση aeromodelistis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Ηράκλειο Κρήτης. 19-3-2009 Αίτηση online για double play lite με φορητότητα αριθμού από τον ΟΤΕ. Το sms έλεγε πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης 17-4-2009. Απο χθες 15-4-2009 το μεσημέρι ήρθε το μηνυμα να συνδέσω τον εξοπλισμό. Αμεσα έχω τηλέφωνο χωρίς να αντιληφθώ καμία διακοπή. Απο το βραδάκι είχαν σετάρει και το ιντερνετ. Οι ταχύτητες όπως πρέπει. Τι να πω. Αψογοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Ρε παιδιά, ποιο wifi modem δίνει η hol δώρο στις double play συνδέσεις? Το NetFaster IAD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Καλησπέρα σας. Με το Netfaster μέχρι στιγμής μόνο με ethernet συνδεόμουν. Είπα να δοκιμάσω ασύρματα. Αλλά επειδή είναι ένα αντικείμενο που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μήπως μπορείτε να μου πείτε λίγο αναλυτικά τι να κάνω? Έχω XP και ένα laptop Acer. Ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Το NetFaster IAD. Έχει κουμπί on/off για wi fi? Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 Να ρωτησω κι εγω μηπως καποιος απο εμπειρια ξερει ποιο router ειναι καλυτερο ???? Το 7140 fritz η το netfaster ????? Γιατι εχω το fritz απλα τα παιδια της hol λενε πως εαν το αντικαταστησω με το netfaster θα εχω μεγαλη διαφορα Ισχυει κατι τετοιο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Σήμερα έχω χάλια ταχύτητες.Στο MyPhone και στο Google πολλές μου "βγάζει" σφάλμα και δεν μου φορτώνει τη σελίδα και όταν τη φορτώσει δεν μου εμφανίζει τις εικόνες :(.Οι ταχύτητες μου από το SpeedTest είναι οι εξής: http://www.speedtest.net/result/457636257.png Πρίν λίγο "κατέβασα" με download manager από το RapidShare ένα αρχείο και μου το "κατέβασε" με 98-110Kb/sec ενώ χθες μου "κατέβαζε" με 300-350Kb/sec.Τι έπαθε;:(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarkgeo Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Είμαι στον 2ο χρόνο συνδρομής στην HOL και μετά από ένα διάστημα με αποσυνδέσεις,χαμηλές ταχήτητες,προβλήματα στο router και γενική αδιαφορία, το τελευταίο τρίμηνο τα πάντα έχουν στρώσει.Με ping στα 30ms, downloading στα 13.5 Mbps και uploading στα 0,8 Mbps κι αν αναλογιστώ και την απόσταση από το DSlam είμαι προσωπικά πολύ ευχαριστημένος. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην εταιρία και αυτό προς το καλύτερο... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 καλημέρα σε όλους... η ιστορία είναι πραγματικά απίστευτη... Αποφασίζω να κάνω αίτηση στην HOL για Double Play Lite με καινούργιο αριθμό. Για τις ανάγκες μου ήθελα και static IP. Κάνω λοιπόν την αίτηση μέσω HOL.GR ώστε να έχω και 3 μήνες χωρίς πάγιο στις 25/1/2009 και στέλνω την αίτηση και με fax (όπως μου ζητήθηκε υπογεγραμμένη). Έλαβαν όπως με ενημέρωσαν την αίτηση και περίμενα. Κάποια στιγμή έρχεται και το κουτί του εξοπλισμού. Όλα καλά μέχρι εδώ. Σε λίγες ημέρες, με ενημέρωσαν για τον σταθερό αριθμό που θα είχα και πως ένας τεχνικός θα έρθει για την σύνδεση. Έρχεται ο τεχνικός και διαπιστώνει βλάβη του ΟΤΕ, οπότε μου ζητήθηκε να κάνω λίγες ημέρες υπομονή. Μετά από 2 εβδομάδες, εμφανίζεται τεχνικός του ΟΤΕ, ο οποίος με ενημέρωσε πως όλα είναι έτοιμα και σε λίγα λεπτά το διαμέρισμα θα έχει σύνδεση. Έτσι και έγινε. Όμως διαπίστωσα πως ο αριθμός που μου δώσανε είναι διαφορετικός(!!!) και η σύνδεση όχι double play lite αλλά double play κανονικό. Μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών, δεν βγήκε άκρη. Καπάκι έρχεται και δεύτερο κουτί με εξοπλισμό (!!!). Κάτι δεν πήγαινε καλά... αυτό ήταν το σίγουρο. Στις 30/3/2009 παίρνω όλο τον φάκελο αλληλογραφίας μου με την HOL και φτάνω στα γραφεία τους. Εκεί δύο ευγενέστατα παιδιά μου εμφανίζουν μία δεύτερη αίτησή μου (χωρίς καμία υπογραφή μου) για double play. Τους εξηγώ πως αυτή η αίτηση έγινε αυθαίρετα από αυτούς, ζητούν συγνώμη, την ακυρώνουν και φτιάχνουν αίτηση αλλαγής πακέτου (κράτησα αντίγραφο) για την ήδη συνδεδεμένη γραμμή και προσθέτουν την static IP που είχα ζητήσει από την αρχή. Υποτίθεται πως όλα τακτοποιήθηκαν. Σε 48ώρες επικοινωνούν από την HOL για να έρθει τεχνικός να με συνδέσει!!! Τους απαντώ πως είμαι συνδεδεμένος... Μέχρι σήμερα (σχεδόν έναν μήνα μετά), αλλαγή πακέτου δεν έχει γίνει και έρχονται διάφορα sms με τίτλο "Η σύνδεσή σας έχει πραγματοποιηθεί". Ευτυχώς δεν έχει έρθει και κανένας λογαριασμός. Φαντάζομαι όμως πως δεν θα αργήσει και θα αναγκαστώ να πάω πάλι στα γραφεία της HOL με πιο άγριες διαθέσεις αυτή τη φορά. Σας μιλάω για μεγάλο χάλι... Λόγω επαγγέλματος είμαι διατεθειμένος να φτάσω μέχρι τον Γενικό τους Διευθυντή, αν συνεχίζω να ταλαιπωρούμε. Το μόνο θετικό μέχρι αυτή την ώρα, είναι πως η σύνδεσή μου είναι αρκετά σταθερή και δεν παρουσιάζει προβλήματα. Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση όποιου μπορεί να βοηθήσει! Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 καλημέρα σε όλους... η ιστορία είναι πραγματικά απίστευτη... Αποφασίζω να κάνω αίτηση στην HOL για Double Play Lite με καινούργιο αριθμό. Για τις ανάγκες μου ήθελα και static IP. Κάνω λοιπόν την αίτηση μέσω HOL.GR ώστε να έχω και 3 μήνες χωρίς πάγιο στις 25/1/2009 και στέλνω την αίτηση και με fax (όπως μου ζητήθηκε υπογεγραμμένη). Έλαβαν όπως με ενημέρωσαν την αίτηση και περίμενα. Κάποια στιγμή έρχεται και το κουτί του εξοπλισμού. Όλα καλά μέχρι εδώ. Σε λίγες ημέρες, με ενημέρωσαν για τον σταθερό αριθμό που θα είχα και πως ένας τεχνικός θα έρθει για την σύνδεση. Έρχεται ο τεχνικός και διαπιστώνει βλάβη του ΟΤΕ, οπότε μου ζητήθηκε να κάνω λίγες ημέρες υπομονή. Μετά από 2 εβδομάδες, εμφανίζεται τεχνικός του ΟΤΕ, ο οποίος με ενημέρωσε πως όλα είναι έτοιμα και σε λίγα λεπτά το διαμέρισμα θα έχει σύνδεση. Έτσι και έγινε. Όμως διαπίστωσα πως ο αριθμός που μου δώσανε είναι διαφορετικός(!!!) και η σύνδεση όχι double play lite αλλά double play κανονικό. Μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών, δεν βγήκε άκρη. Καπάκι έρχεται και δεύτερο κουτί με εξοπλισμό (!!!). Κάτι δεν πήγαινε καλά... αυτό ήταν το σίγουρο. Στις 30/3/2009 παίρνω όλο τον φάκελο αλληλογραφίας μου με την HOL και φτάνω στα γραφεία τους. Εκεί δύο ευγενέστατα παιδιά μου εμφανίζουν μία δεύτερη αίτησή μου (χωρίς καμία υπογραφή μου) για double play. Τους εξηγώ πως αυτή η αίτηση έγινε αυθαίρετα από αυτούς, ζητούν συγνώμη, την ακυρώνουν και φτιάχνουν αίτηση αλλαγής πακέτου (κράτησα αντίγραφο) για την ήδη συνδεδεμένη γραμμή και προσθέτουν την static IP που είχα ζητήσει από την αρχή. Υποτίθεται πως όλα τακτοποιήθηκαν. Σε 48ώρες επικοινωνούν από την HOL για να έρθει τεχνικός να με συνδέσει!!! Τους απαντώ πως είμαι συνδεδεμένος... Μέχρι σήμερα (σχεδόν έναν μήνα μετά), αλλαγή πακέτου δεν έχει γίνει και έρχονται διάφορα sms με τίτλο "Η σύνδεσή σας έχει πραγματοποιηθεί". Ευτυχώς δεν έχει έρθει και κανένας λογαριασμός. Φαντάζομαι όμως πως δεν θα αργήσει και θα αναγκαστώ να πάω πάλι στα γραφεία της HOL με πιο άγριες διαθέσεις αυτή τη φορά. Σας μιλάω για μεγάλο χάλι... Λόγω επαγγέλματος είμαι διατεθειμένος να φτάσω μέχρι τον Γενικό τους Διευθυντή, αν συνεχίζω να ταλαιπωρούμε. Το μόνο θετικό μέχρι αυτή την ώρα, είναι πως η σύνδεσή μου είναι αρκετά σταθερή και δεν παρουσιάζει προβλήματα. Τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση όποιου μπορεί να βοηθήσει! OTE παιδια και τελος, εχω adsl OTE εδω και 3 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Εκεί δύο ευγενέστατα παιδιά μου εμφανίζουν μία δεύτερη αίτησή μου (χωρίς καμία υπογραφή μου) για double play. Μα δεν καταλαβαίνω πως προέβησαν σε αλλαγή πακέτου από Double Play Lite σε Double Play χωρίς την υπογραφή σου :blink::confused:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Μα δεν καταλαβαίνω πως προέβησαν σε αλλαγή πακέτου από Double Play Lite σε Double Play χωρίς την υπογραφή σου :blink::confused:. Γιατι εχει βαλει καποιος υπογραφη οταν φευγει απο οτε, αλλαζει παροχο ή πακετο αφου ολα γινονται απο το τλφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδιά δεν ήμουν στον ΟΤΕ... έκαναν 2η αίτηση μόνοι τους Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 παιδιά δεν ήμουν στον ΟΤΕ... έκαναν 2η αίτηση μόνοι τους Γιατί την πρώτη την ειχες υπογράψει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
best Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 ναι όταν κάνεις αίτηση μέσω internet, σου ζητάνε και την αίτηση υπογεγραμμένη μέσω fax Παράθεση savras is here:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Γιατί την πρώτη την ειχες υπογράψει?? Απ'ότι έχω καταλάβει ο φίλος δεν είχε ΟΤΕ και υπέγραψε πρώτο συμβόλαιο στη HOL στο πρόγραμμα Double Play Lite και οι κύριοι της HOL έφτιαξαν και μια δικιά τους αίτηση με τα στοιχεία του φίλου αλλά χωρίς υπογραφές κλπ.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Απ'ότι έχω καταλάβει ο φίλος δεν είχε ΟΤΕ και υπέγραψε πρώτο συμβόλαιο στη HOL στο πρόγραμμα Double Play Lite και οι κύριοι της HOL έφτιαξαν και μια δικιά τους αίτηση με τα στοιχεία του φίλου αλλά χωρίς υπογραφές κλπ.:confused: Ναι αυτο έγινε, γιατί αυτο τους βόλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Φίλη μου εδω και δεκα μέρες δεν έχει ούτε σταθερό ούτε adsl,το τηλέφωνο όταν καλεί κάποιος ακουγεται σαν να ειναι όλα οκ αλλά δεν χτυπάει η συσκευή. Μετά απο πραγματικό πόλεμο με την εξυπηρέτηση πελατών (και μετα από κατι ανεκδιηγητες απαντησεις του στυλ "ειστε έλληνες και δεν εχετε υπομονη") εστάλλει προχθες τεχνικος ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν έχει και μεγαλη σχεση με το αντικειμενο και ότι αυτός στο σπίτι του έχει connx!!!!!. Κατα τα άλλα ηρθε τεχνικός της hol για να ελεγξει την βλάβη.Τέτοια ερασιτεχνικη αντιμετώπιση δεν εχω ξαναδει (ευτυχως έχω 3 χρονια Hol και τον τελευταίο στο ιδιόκτητο και κανω τον σταυρό μου που δεν τους έχω χρειαστεί) ΗΜΑΡΤΟΝ δωστε λιγοτερα λεφτά στη διαφημηση με τα παιδια που ειναι πανέξυπνα και αρχοντες της οικονομιας και φτιάξτε ενα τεχνικο τμήμα με ανθρωπους που εχουν σπουδάσει το αντικειμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts