Jump to content

neten

Members
  • Δημοσιεύσεις

    322
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neten

  1. Δεν ξερω αν εχει συζητηθει προηγουμενως, αλλα ρωτησα το bard και επιμενει οτι pixel 8 θα εχει 5g υποστηριξη στην Ελλαδα. Και αναγνωριζει οτι τα μοντελα πριν απο αυτο δεν εχουν 5g, αλλα το 8αρι θα εχει. "Yes, it is new. The Pixel 8 is the first Pixel phone that will officially support 5G in Greece. Previous Pixel phones did not have 5G support in Greece because they were not compatible with the Greek 5G bands. However, the Pixel 8 is expected to be compatible with all of the Greek 5G bands."
  2. neten

    iPhone 12

    Hello! Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Υπάρχει κάποιος βασικός λόγος να αποφύγει κανεις την αγορα iphone 12 απο σκρουτζομάγαζο? Πέρα απο την ενδεχόμενη καθυστερηση. Thnx!
  3. neten

    Google Pixel 5

    Πιστεύετε ειναι πιθανο κάποιο price drop μέσα στο επόμενο δίμηνο; Ειναι κατι που το κανει η google ή περιμενει μεχρι να βγει το επομενο μοντελο?
  4. Εϊναι κρίμα ρε γμτ που στην Ελλάδα δεν έρχεται με τον snapdragon αλλά με τον exynos.
  5. Έβαλε κάνεις το ioS 12;
  6. 'Αλλαξα μια ρύθμιση, έβαλα 4g data only, γιατί είχε 4g data&voice. Νομίζω κάπως βελτιώθηκε αλλά δεν είναι όπως πριν σίγουρα.
  7. Μου φαίνεται περίεργο να μην έχει την ίδια κάλυψη η cosmote σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας. Και η πτώση φάινεται και με κλειστά τα mobile data.
  8. Hello, έκανα φορητότητα από Voda σε cosmote και έχω παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στην πτώση της μπαταρίας. Το κινητό είναι iphone se. Μήπως χρεοάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για cosmote? Όταν είχα vodafone μου είχε αποσταλεί ένα profile εγκατάστασης για ρυθμίσεις internet κλπ. Γνωρίζει κανείς κατι σχετικό;
  9. Πριν 2 εβδομάδες περίπου πήρα το 16άρι και έχει την 10.2 Δεν έχω κάνει ακόμα update...
  10. Ισως σε επομενο update να προχωρησει σε εναν ουσιαστικο file manager
  11. Στις beta υπηρχε επιλογη Να αποθηκευεις locally στη συσκευη σου, εστω και αν δεν λειτουργουσε σωστα. Για διαφορους λογους το αφαιρεσαν. Δες εδω, στο 1.38’’
  12. Ερωτηση για ios 11. Στο files app, στα locations, βλεπω μονο icloud drive και recently deleted. Δεν εχω επιλογες ουτε για my ipad ουτε κατι αλλο. Συμβαινει και σε αλλους?
  13. Μεγειά Alex! Με τον αγγλικό fast charging adapter τι θα κάνεις; Θα παραγγείλεις από γερμανία ή θα παίξει αντάπτορας? Φορτίζει και με τον απλό samsung adapter?
  14. Σημερα το βραδυ θα ειναι διαθεσιμο το ios 10. Για να δουμε..
  15. γεια σας παιδιά. Αυτές τι μέρες έγινα κι εγώ κάτοχος του Air 2. Φοράει ios 8.1, τι λέτε να κάνω τις αναβαθμίσεις του 9? Ρολάρει καλά??
  16. Παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση για security policy update. Τι παίζει με αυτό, ξέρει κανεις?
  17. Ρε παιδιά, με κάποια lagαρίσματα και "λόξιγγες" στο σκρολάρισμα που κυκλοφορούν στο youtube τι παίζει; Σας συμβαίνει?
  18. Οι διαφορα στις 2 εκδοσεις 2/3gb ram είναι αισθητές σε καθημερινή χρήση ? Ειχε κανείς εμπειρία και από τις 2? Η χωρητικότητα δεν με ενδιαφέρει τοσο, οσο η πιο smooth λειτουργία.
  19. Παιδιά η ατμόσφαιρα από τους θερμοπομπούς γίνεται ξηρή, όπως με τα αερόθερμα; Γιατί και οι θερμοπομποί έχουν ανεμιστηράκι. με ενδιαφέρει αυτός.. https://www.skroutz.gr/s/5481988/Delonghi-HCX3120FS.html
  20. http://samsung.youmobile.org/ Υπομονή λίγο παιδιά. Αν είναι σαν του 12.2 μου η αναβάθμιση, πραγματικά αξίζει να τη δοκιμάσετε. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από την άλλη βέβαια, τ0 8άρι με το 12άρι έχουν διαφορετικούς επεξεργαστές. Θέλω να πιστεύω ότι η αναβάθμιση θα κάτσει το ίδιο ομαλά και στο 8.
×
×
  • Create New...