milanmaniac Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ενδιαφέρομαι να κάνω σύνδεση στην HOL μόνο για ADSL. Το δίκτυο της HOL στην Θεσσαλονίκη είναι καλό? Μου το προτείνετε ή να στραφώ σε κάποιον άλλο πάροχο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Να ρωτησω κατι... γιατι υποτιθεται οτι για καλο την εβαλα την hol! γιατι πληρωνω 68 € το μηνα και οχι 38 οσα υποσχοταν? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Να ρωτησω κατι... γιατι υποτιθεται οτι για καλο την εβαλα την hol! γιατι πληρωνω 68 € το μηνα και οχι 38 οσα υποσχοταν? Πρώτος λογαριασμός είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Να ρωτησω κατι... γιατι υποτιθεται οτι για καλο την εβαλα την hol! γιατι πληρωνω 68 € το μηνα και οχι 38 οσα υποσχοταν?τον μηνα η το διμηνο?:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Νομιζω ειναι ο δευτερος λογαριασμος , και ηρθαν 2 γραμματα!:mad: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 στον πρωτο ποσο ειχαν πληρωσει οι γονεις σου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ναι οι γονεις μου πληρωνουν... εδωσαν στην πρωτη φορα 68, και ηρθαν αλλοι 2 μαζεμενοι λογαριασμοι με 68 € ο καθενας τους, και γυριζει και κανει η μανα μου... "γιατι ξαναπληρωνω 68 ?" (δεν το ειπε ετσι...εχωσε και μια παναγια!!:p) Οντως ρε σεις, γιατι συμβαινει αυτο? θελετε να σας σκαναρω το λογαριασμο να το δειτε? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Ενδιαφέρομαι να κάνω σύνδεση στην HOL μόνο για ADSL. Το δίκτυο της HOL στην Θεσσαλονίκη είναι καλό? Μου το προτείνετε ή να στραφώ σε κάποιον άλλο πάροχο? Κανείς? :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Κανείς? :( Σε σχέση με tellas και forthnet αυτή την περίοδο, προτείνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Παντως εγω περιμενω 5 βδομαδες για μεικτονομιση !!!! :mad: Αλλα κατα τα αλλα καλα ειναι (οταν δεν ειναι σε ανενεργο βρονχο) σημερα απο το πρωι εχουν προβλημα με οπτικη ινα στην θηβα και εχει προβλημα η βορεια ελλαδα ! εγω τωρα "τρεχω" με ταχυτητες dial up !!! :lol::lol::lol: 10 λεπτα εκανε να φορτωσει για να απαντησω ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Δεν θα στον ζητήσουν πίσω τον εξοπλισμό σε καμία περίπτωση. Ειδικά η Forthnet. Άλλες εταιρίες όπως η altec telecoms έδιναν τον εξοπλισμό με "χρησιδάνειο". Δηλαδή αν διέκοπτες την σύνδεση για κάποιον λόγο τότε θα υποχρεούσουν να το επιστρέψεις. Τώρα όμως όχι. Παιδιά κανείς δεν ξέρει κάτι γι' αυτό που ρωτάω; Φιλε κανεις μεγιστο λαθος στον ζητανε και στον παραζητανε πισω τον εξοπλισμο...και το λεω απο προσωπικη εμπειρια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της HOL μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων; Σε λίγο καιρό μετακομίζω στα Γιάννενα ως φοιτητής και αναζητώ ένα πάροχο Internet. ναι υπαρχει φιλε...απο ποιοτητα δεν ξερω αλλα υπαρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Καλησπέρα σε ολους Εχω το double play εως 24 ενεργοποιημένο καπου τον Απριλιο πρωτη συνδεση ποτε δενε ιχα ΟΤΕ. Οταν ξεκίνησε η υπηρεσία συγχρονιζα καπου στα 13000. Μερα με τη μερα βδομαδα με τη βδομαδα η ταχυτητα επεφτε και εχω φτασει τωρα στα 7900. Ειναι φυσιολογικό αυτό? Δηλαδη μεχρι να κλείσω χρονο θα χει πιασει πατο ? Η μηπως δε νπρολαβω καν και εξαντληθει νωριτερα? Για οποιον μπορεί να βοηθήσει παραθετω τα παρακατω: Receive direction Send direction Attainable data rate Kbit/s 7904 1044 ATM data rate Kbit/s 7658 942 User data rate Kbit/s 6936 854 Latency path interleaved interleaved Latency ms 7 7 Frame Coding Rate Kbit/s 35 33 FEC Coding Rate Kbit/s 211 69 Trellis Coding Rate Kbit/s 460 64 Negotiation adaptive adaptive Signal/Noise ratio dB 11 1 3 Line attenuation dB 38 22 Status f0000000 f0000000 νομιζω οτι μενεις μακρια απο το κεντρο ειναι η ιδεα μου ??? το line att. σου δεν ειναι και το καλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Όλα είναι πιθανά,από το να φταίει όντως η HOL μέχρι να φταίει και ο ΟΤΕ και να καθυστερεί εσκεμμένα την σύνδεση με σκοπό να σε αναγκάσει να γυρίσεις σε αυτόν.Κάνε υπομονή μια εβδομάδα ακόμα,παίρνε τους κάθε μέρα τηλέφωνο αν μπορείς και μετά κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα δεις πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μια ώρα αρχύτερα. παιδια να ξερετε οτι χρειαζονται περιπου 30 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ για να σε ενεργοποιησουν...εγω που εβαλα στην Κομοτηνη οπου ειμαι φοιτητης το double play lite εκανε ακριβως 33 εργασιμες...και εγω ειχα αρχισει να τα παιρνω ασχημα γιατι χωρις net μου ειχαν κοπει τα χερια αλλα οταν ξανακοιταξα τους ορους το λεει ξεκαθαρα...τωρα για 3 μερες δεν εγινε δα και τιποτα...να ξερεις ομως οτι πολλα εμποδια βαζει και ο ΟΤΕ που καθυστερει πολυ να τους δωσει γραμμες....υπομονη παντως!!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 σκεφτομαι να βαλω τηλεφωνια και ιντερνετ στη περιοχη της καλλιθεας.θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν τυχον προβληματα και εαν εχουμε καλες ταχυτητες στο ιντερνετ.αυτη τη στιγμη ειμαι στη tellas και κατεβαζω απο rapidshare με το ιστορικο νουμερο 15kb/s σαν premium μελος.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 σκεφτομαι να βαλω τηλεφωνια και ιντερνετ στη περιοχη της καλλιθεας.θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν τυχον προβληματα και εαν εχουμε καλες ταχυτητες στο ιντερνετ.αυτη τη στιγμη ειμαι στη tellas και κατεβαζω απο rapidshare με το ιστορικο νουμερο 15kb/s σαν premium μελος.ευχαριστω εκ των προτερων. Μεγάλο ρόλο παίζει φίλε κ το ποσο μακριά είσαι απο το DSLam της περιοχής.Εγώ που είμαι πολύ μακριά από αυτό της περιοχής μου έχω ταχύτητες 8-10 mbps από τα 24 θεωρητικά,που το θεωρώ πολύ καλό νούμερο μιας κ η απόσταση είναι μεγάλη.Άλλο ένα ακόμα καλό είναι ότι δεν μου έχει αποσυνδεθεί παρά ελάχιστες φορές εδώ κ 4 μήνες που έχω το double-play.Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι στην τηλεφωνία όπου κάποιες φορές ακούγεται ένας έντονος θόρυβος κ δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου..... Αυτά κ ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Μεγάλο ρόλο παίζει φίλε κ το ποσο μακριά είσαι απο το DSLam της περιοχής.Εγώ που είμαι πολύ μακριά από αυτό της περιοχής μου έχω ταχύτητες 8-10 mbps από τα 24 θεωρητικά,που το θεωρώ πολύ καλό νούμερο μιας κ η απόσταση είναι μεγάλη.Άλλο ένα ακόμα καλό είναι ότι δεν μου έχει αποσυνδεθεί παρά ελάχιστες φορές εδώ κ 4 μήνες που έχω το double-play.Το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι στην τηλεφωνία όπου κάποιες φορές ακούγεται ένας έντονος θόρυβος κ δεν μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου..... Αυτά κ ελπίζω να βοήθησα. για το προβλημα με την καθαροτητα ηχου εχεις βαλει φιλτρακι??? αν οχι θα δεις τρελη διαφορα;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Έχω φίλτρο στην τηλεφωνική συσκευή(αυτό που έδινε η συσκευασία).Δεν έχω γενικά πρόβλημα με τη γραμμή μιά χαρά καθαρά ακούω απλά κάποιες φορές ακούγεται ένας έντονος θόρυβος για κάποια δευτερόλεπτα κ κάποιες φορές ίσως πρέπει να κλείσω το τηλέφωνο ώστε να διορθωθεί...Δεν πιστεύω πως γι' αυτό φταίει το φίλτρο,ε;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 σκεφτομαι να βαλω τηλεφωνια και ιντερνετ στη περιοχη της καλλιθεας.θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχουν τυχον προβληματα και εαν εχουμε καλες ταχυτητες στο ιντερνετ.αυτη τη στιγμη ειμαι στη tellas και κατεβαζω απο rapidshare με το ιστορικο νουμερο 15kb/s σαν premium μελος.ευχαριστω εκ των προτερων. Καλύτερα να το ξεχάσεις για Καλλιθέα για HOL.Σου μεταφέρω εμπειρία γνωστού. Aν δεν έχουν άλλους πελάτες στο τετράγωνο σου θα περιμένεις 6μηνο και βάλε να σε βάλουν σε βρόγχο και δεν θα λειτουργούν σωστά και η τηλεφωνία και Ιντερνετ αν είσαι μοναδικός πελάτης στην γειτονιά σου.Από ταχύτητες Internet όμως θάχεις καλή ταχύτητα,αλλά συχνές διακοπές.Από τηλεφωνία μέτρια πράγματα και συχνές βλάβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Από 8/1/09 είμαι χωρίς τηλέφωνο & ιντερνετ!!! Μου λένε πως περιμένουμε την απάντησ από τον ΟΤΕ, γιατί υπάρχει βλάβη στην γραμμή χαλκού! Μήπως και ο ΟΤΕ το κάνει επίτηδες? Τι να πω? 12 μέρες χωρίς τηλέφωνο είναι πολύ! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Έχω φίλτρο στην τηλεφωνική συσκευή(αυτό που έδινε η συσκευασία).Δεν έχω γενικά πρόβλημα με τη γραμμή μιά χαρά καθαρά ακούω απλά κάποιες φορές ακούγεται ένας έντονος θόρυβος για κάποια δευτερόλεπτα κ κάποιες φορές ίσως πρέπει να κλείσω το τηλέφωνο ώστε να διορθωθεί...Δεν πιστεύω πως γι' αυτό φταίει το φίλτρο,ε;;;; ε τοτε εχεις μαλλον δικαιο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Ρε παιδια... τι γινεται με αυτην την hol? Κάθε μήνα διαφορετικούς λογαριασμούς στέλνει. Μία 44,26 + 22,28 = 66,84€ την άλλη 1,83€ σήμερα 2,58€... γιατί αυτό? τι συμβαίνει?:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Signal/Noise ratio dB Receive direction 12 Send direction13 Line attenuation dB Receive direction 43 Send direction21 τι λενε τα νουμερα μου με hol 24mb !!! και το ρουτερ (fritz ) γραφει ταχυτητα 4800kb ! :(:mad: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Έχεις πολυ μεγάλο Line Attenuation. Είτε θα δωσεις βλάβη (και αν έχουν όρεξη θα σου ελέγξουν την γραμμή) είτε θα κοιτάξεις κα εσυ από μερους σου να δεις τι παίζει με τα καλώδια-πρίζες σπιτιου μηπως και βγάζεις άκρη. Με αυτό το νουμερο πάλι καλά να λες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 καλησπερα. μια φιλη μου εχει hol d play και δεν μπορει να μπει στο hol account να δει ποσο εχει μιλησει σε κινητο. υπαρχει καποιο αλλο νουμερο να παρει τηλεφωνο εκτος απο το 13844 για δει τον χρονο της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts