radiodj105 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Προς Θεού. Δεν σε αμφισβητώ. 'Οταν με είχαν καλέσει τον Απρίλιο (και τελικά ενεργοποιήθηκα 26 Μαΐου) δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, παρόλο που επέμεινα να ΜΗΝ έχω Vo-ip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Πήρα σήμερα στη HOL για να ρωτήσω γα έναν συνάδελφο και τελικά ισχύουν όλα όσα είπε ο φίλος παραπάνω. Δεν δίνουν υποχρεωτικά VO-ip. Δίνουν και κανονικά over PSTN. 'Οταν ρώτησα τι γίνεται με τους συνδρομητές που έχουν ήδη Vo-Ip μου είπε η υπάλληλός τους, ότι από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα μπορούμε και εμείς με τα Vo-IP να γυρίσουμε σε PSTN αλλά θα θυσιάσουμε το 213.... που μας έχουν δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Εφόσον μιλάμε για Vo-Ip ο ήχος θα είναι πάντα χάλια. Επίσης ψηφιακές ευκολίες (όπως ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΛΗΣΗΣ) τις ξεχνάμε. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ vo-ip! δεν εννοουσα για την ποιοτητα,αλλα επειδη παλιοτερα ακουγα οτι δεν εχουν καθολου τηλεφωνο κ τετοια.. οταν λες χαλια ο ηχος? ειναι καποια αλλη εταιρια καλη σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Το παίρνω πίσω. Vo-ip δεν σημαίνει χάλια. Σημαίνει όμως, ότι αν είχατε ISDN... ξεχάστε την καθαρότητα που ακούγατε και σας ακούγανε. Και βεβαίως αυτό δεν το λέω μόνο εγώ γιατί είμαι ψύρρας! Ρωτήστε όσους πήγαν από ISDN σε FULL πάροχο (π.χ. HOL ή Vivodi) και θα δείτε. Και δεν εννοώ για PSTN. Εννοώ για Vo-IP. Εκεί, δηλαδή, όπου βάζεις τη συσκευή τηλεφώνου στο καλώδιο του ΟΤΕ (μέσω φίλτρου) και ακούς κενό. Δεν ισχύει κατά κανόνα αυτό. Δηλαδή πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα η dsl για να έχεις κακό voip. Εγώ είχα στο παραλληλο σπίτι μου, ΟΤΕ isdn, voip vivodi, voip netone. Η ποιότητα του ΟΤΕ είναι γνωστή. η vivodi εδώ και πολύ καιρό δεν έχει πρόβλημα στην ποιότητα ή στη ταχύτητα αποκατάστασης της κλήσης και η netone είναι λίγο καλύτερη από τη vivodi. Αυτά πάντα με καλό εξοπλισμό = Speedtouch 780 που δίνει προτεραιότητες σωστά κτλ. Ψηφιακές ευκολίες παίζουν και με το παραπάνω. Για παράδειγμα εγώ πέρα από τις κλασικές έχω κλήση του τελευταίου αριθμού που με κάλεσε, ενημέρωση τελευταίου αριθμού που με κάλεσε/κάλεσα και άλλα χρήσιμα. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 ο φιλος που προτεινε στη φιλη του να βαλει hol ειναι τραγικος.εγω οσα ατομα γνωριζω τους εχω αποτρεψει στο να βαλουν τετοια συνδεση.μακρια τους να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.τα εχω ξανα πει τα προβληματα τα δικα μου παλιοτερα και συνεχιζουν και σημερα αλλα... ενω μεχρι το πασχα δουλευε στα 9,8 mbps με την 24 διπλο πλεϊ απο τοτε μεχρι σημερα δουλευει στα 4,7 με 5,3.απο χθες που πηγε να δειξει 9,8 οπως παλια και ενω ειχα παρει καμποσα τηλεφωνα σχεδον μερα παρα μερα μεχρι σημερα και τους τα ζαλησα δεν εχω καθολου ιντερνετ.αν συνδεθει μια φορα οπως τωρα καλη ωρα και βγω θα μπει μετα απο κανα 5ωρο.αυτα ειναι. α και κατι αλλο.ειχα ενα προβλημα αναλογο πριν κανα 5μηνο δηλαδη ηταν νεκρο και απο νετ και απο τηλεφωνο μου ειχαν πει θα στειλουμε τεχνικο μεσα σε 5 μερες το πολυ και απο τοτε ευτυχως φτιαχτηκε μονο του μετα απο 2 μερες γιατι ο τεχνικος ακομα δεν ηρθε. και με το προβλημα που εχω τωρα και μπαινει οποτε του καπνισει ειπαν θα στειλουν τεχνικο παλι.....τι να κανω αλλο?τους εχω βρισει τους εχω απηλεισει οι ανθρωποι δεν νιωθουν.νανε καλα ο κοκκαλης με την εταιριαρα του. παμε ολοι για μποικοταζ να δουμε αν θα μας ξανα γραψουν στα τετοια τους ολους μας. Μια χαρά παίζει σε πληροφορώ. Το μόνο μείον ήταν η μεγάλη αναμονή ενεργοποίησης. Κατα τ'άλλα έχει οικονομικό ίντερνετ+τληλέφωνο. Μην το πεις ούτε του παπά.... Χώρια τη δωρεάν ενεργοποίηση+εξοπλισμό. Να λέμε τα κακά και τα σωστά. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Η HOL επεκτάθηκε και στην Κόρινθο!!! Τι λέτε? Έχω ήδη adsl της HOL και λέω να βάλω double-play!! Να το επιχειρίσω?:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Παιδες καληπερα κι απο εμενα...Προσφατα η HOL εκανε δικο της δικτυο στην Κομοτηνη οπου σπουδαζω και ψηθηκα να βαλω το double play lite μιας και το σταθερο δεν το χρησιμοποιω...Μπορει καποιος να μου πει εντυπωσεις? Προχτες τους εστειλα μεσω fax τα συμβολαια και ελπιζω να μην το μετανιωσω Παντως οι πρωτες εντυπωσεις σχετικα με τις παροχες και την εξυπηρετηση ειναι θετικες και εχω ακουσει οτι πιανει και πολυ καλες ταχυτητες...Θα δουμε....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Η HOL επεκτάθηκε και στην Κόρινθο!!! Τι λέτε? Έχω ήδη adsl της HOL και λέω να βάλω double-play!! Να το επιχειρίσω?:D Ναι φιλε αυτο εγινε παραλληλα με την επεκταση της στην Κομοτηνη νομιζω Γιαννενα και Ξανθη...Εγω την επελεξα γιατι ακουσσα καλα λογια συν το οτι ηταν εξυπηρετικοτατοι συν το οτι σου στελνουν και δωρεαν τεχνικο για την εγκατασταση συν τον αρκετα καλο εξοπλισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Ναι φιλε αυτο εγινε παραλληλα με την επεκταση της στην Κομοτηνη νομιζω Γιαννενα και Ξανθη...Εγω την επελεξα γιατι ακουσσα καλα λογια συν το οτι ηταν εξυπηρετικοτατοι συν το οτι σου στελνουν και δωρεαν τεχνικο για την εγκατασταση συν τον αρκετα καλο εξοπλισμο Ωραία, έκανα online αίτηση από το site της HOL!! Μια χαρά!! περιμένω....:D Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 οι 2 ή 3 φιλοι που κανατε νεα συνδεση αν ησασταν τα κολλητα μου φιλαρακια δεν θας σας ελεγα καλα κανατε και βαλατε hol.εγω μεχρι και σημερα απο το πασχα ακομα δεν εχω ιντερνετ ειχα συνδεθει φλεβαρη ειχα για κανα 2μηνο και τωρα περιμενω ακομα. εγω εκανα κακη επιλογη που εβαλα hol και σας συμβουλευω ΜΑΚΡΥΑ τους.το μονο καλο ειναι που μεχρι να μου το φτιαξουν μετα απο μια εβδομαδα βρισιματος στο τηλεφωνο μου ειπαν να μην πληρωσω τιποτα μεχρι να φτιαχτει,δηλαδει τοσους μηνες που τους πληρωνα ηταν πεταμενα λεφτα. παιζει να ζητησω να μου το κοψουν χωρις να πληρωσω αφου δεν δουλευει εδω και 4 μηνες περιπου θα δεχθουν?αν κανω μηνηση?ξερει κανεις αν θα βργαλω ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 παιδια μολις μπηκα στη φορθνετ..θα μου στειλουν καποιο χαρτι για να επιστρεψω το νετρουτε2 πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 'Οχι φίλε μου. Η εκτροπή κλήσης (που είναι μια σημαντική ψηφιακή ευκολία) δεν παίζει. Και επειδή το είχα απορία, μου το επιβεβαίωσαν από την HOL. 'Ολα αυτά σε FULL πάροχο HOL και δυστυχώς με Vo-IP. ................... ποιος ειπε οτι δεν παιζει η εκτροπη !!!!! εγω που ΔΕΝ εχω pstn παιζει κανονικα ! Μεχρι και εκτοπη μονο ΑΠΟ συγκεκριμενο αριθμο εχει ! Η ακομα και απο ολες της ειΣερχόμενες ! ΚΑΙ η ποιοτητα δεν ειναι παντα χαλια , εγω ειχα isdn πριν βαλω hol (πριν 6-7μηνες) ! παιδια μολις μπηκα στη φορθνετ..θα μου στειλουν καποιο χαρτι για να επιστρεψω το νετρουτε2 πισω? Αν λες για το netmod της ISDN του οτε , περιμενε το εκκαθαριστικο του ΟΤΕ και παραδωδε το! ΚΑΙ μια υπενθημηση επειδη την "πατησα" : μετα την ολοκληρωση της φορητοτητας του παλιο σας αριθμου (2310*** , 210*** κ.τ.λ )προς την HOL ΔΕΝ δεχεστε κλησεις απο το δικο σας κεντρο-οτε , ενω απο κινητο και αλλες περιοχες δεχεστε , ειναι μια ''φραγη'' που βαζει ο οτε (ασχετα που δεν βγαινει ο εκκαθαριστικος) οσπου να "κραξετε" κατευθειαν τον οτε (και οχι μεσω hol) γιατι το ''ψαχνει'' σαν βλαβη Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της HOL μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων; Σε λίγο καιρό μετακομίζω στα Γιάννενα ως φοιτητής και αναζητώ ένα πάροχο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 οι 2 ή 3 φιλοι που κανατε νεα συνδεση αν ησασταν τα κολλητα μου φιλαρακια δεν θας σας ελεγα καλα κανατε και βαλατε hol.εγω μεχρι και σημερα απο το πασχα ακομα δεν εχω ιντερνετ ειχα συνδεθει φλεβαρη ειχα για κανα 2μηνο και τωρα περιμενω ακομα. εγω εκανα κακη επιλογη που εβαλα hol και σας συμβουλευω ΜΑΚΡΥΑ τους.το μονο καλο ειναι που μεχρι να μου το φτιαξουν μετα απο μια εβδομαδα βρισιματος στο τηλεφωνο μου ειπαν να μην πληρωσω τιποτα μεχρι να φτιαχτει,δηλαδει τοσους μηνες που τους πληρωνα ηταν πεταμενα λεφτα. παιζει να ζητησω να μου το κοψουν χωρις να πληρωσω αφου δεν δουλευει εδω και 4 μηνες περιπου θα δεχθουν?αν κανω μηνηση?ξερει κανεις αν θα βργαλω ακρη? Εγώ απλά θεωρώ αδιανόητο να πληρώνεις για κάτι που δεν λαμβάνεις. Τώρα εσύ γιατί τα πληρώνεις δε ξέρω... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Το πρόβλημα μετα τηλέφωνα ειναι γενικό ή το χω μονο εγώ? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Αν λες για το netmod της ISDN του οτε , περιμενε το εκκαθαριστικο του ΟΤΕ και παραδωδε το! ΚΑΙ μια υπενθημηση επειδη την "πατησα" : μετα την ολοκληρωση της φορητοτητας του παλιο σας αριθμου (2310*** , 210*** κ.τ.λ )προς την HOL ΔΕΝ δεχεστε κλησεις απο το δικο σας κεντρο-οτε , ενω απο κινητο και αλλες περιοχες δεχεστε , ειναι μια ''φραγη'' που βαζει ο οτε (ασχετα που δεν βγαινει ο εκκαθαριστικος) οσπου να "κραξετε" κατευθειαν τον οτε (και οχι μεσω hol) γιατι το ''ψαχνει'' σαν βλαβηγια το νετρουτ2 λεω της hol !!! εγω φορθνετ πηγα..οποτε μαλλον δεν ισχυει το 2ο που λες ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 δεν ξερω για την forthnet αλλα μπορει ! αφου αυτο ειναι "φτιαχτω προβλημα'' του ΟΤΕ . τωρα παντως η HOL με την On Line αιτηση μεσω HOL οι 3 πρωτη μηνες ειναι δωρεαν !!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 τωρα παντως η HOL με την On Line αιτηση μεσω HOL οι 3 πρωτη μηνες ειναι δωρεαν !!!! εκει εκανα αιτηση!! μου στειλανε 2 mail, αλλα ακομα περιμενω να ενεργοποιηθει!! να ρωτησω κατι, ειχα hol του 1mbps ,και βαζω 2 play με fritzbox!! θα χρειαστει να αλλαξω Mode ή ειναι συμβατο αυτο? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μπορώ να κάνω αίτηση για το HOL ADSL Student χωρίς να έχω ενεργοποιημένη γραμμή ΟΤΕ στο σπίτι; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Λοιπον μετα απο ενα χρονο πλεον συνδρομητης στην HOL (double play ) και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος χωρις πολλα προβληματα επεισα κι εναν φιλο να κανει φορητοτητα και double play Διαπιστωσα χθες που λειτουργησε πως η γραμμη του δεν ειναι voip οπως ειναι η δικια μου αλλα ερχεται με χαλκο και φυσικα δεν του δινουν δευτερη γραμμη οπως ειχαμε εμεις με το voip (213) Η ποιοτητα της γραμμης του ειναι απσογη τελεια και το ιντερνετ του ακομα καλυτερο απο το δικο μου ας βρισκομαστε 3 στενα διαφορα.Αραγε εμεις που ειμαστε voip τι θα μας κανουν μιας και καπου ειχα διαβασει πως τους εχουν απαγορευσει να δινουν πλεον γραμμες μεσω voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Λοιπον μετα απο ενα χρονο πλεον συνδρομητης στην HOL (double play ) και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος χωρις πολλα προβληματα επεισα κι εναν φιλο να κανει φορητοτητα και double play Διαπιστωσα χθες που λειτουργησε πως η γραμμη του δεν ειναι voip οπως ειναι η δικια μου αλλα ερχεται με χαλκο και φυσικα δεν του δινουν δευτερη γραμμη οπως ειχαμε εμεις με το voip (213) Η ποιοτητα της γραμμης του ειναι απσογη τελεια και το ιντερνετ του ακομα καλυτερο απο το δικο μου ας βρισκομαστε 3 στενα διαφορα.Αραγε εμεις που ειμαστε voip τι θα μας κανουν μιας και καπου ειχα διαβασει πως τους εχουν απαγορευσει να δινουν πλεον γραμμες μεσω voip. καπου ακουσα οτι θα μπορει οποιος "παλιος" (με voip) θελει μπορει να γινει αλλαγη , ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ εχεις προβλημα γιατι να το κανεις 1.θα χασεις την δευτερη γραμμη 2.θα χασεις και το δευτερο νουμερο Αντε το δευτερο νουμερο οκ αλλα η δευτερη γραμμη καλο ειναι , εγω δεν προκετε να το κανω ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Αυτο σκεφτομαι κι εγω φιλε makis και προβληματιζομε γιατι εγω εχω μεν voip αλλα εχω τρεις γραμμες Δυο τα νουμερα μου απο το isdn που ειχα (normal + msn ) και ενα 213 που μου εδωσε η hol Βεβαια ολα αυτα σε δυο γραμμες οποτε καλα ειμαι Προβληματα δεν εχω οποτε γιατι να αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dom_tan Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 γεια χαρά , μένω στα ιωάννινα και ήθελα απλώς να ρωτήσω αν έχει μπει κανείς στο ιδιόκτητο της HOL? Είμαι συνδρομήτρια αρκετά χρόνια και την δευτέρα μπήκαμε στο ιδιόκτητο, αλλά από τότε δεν έχω ούτε τηλεφωνία ούτε Ιντερνετ. κάθε μέρα είμαι στο τηλέφωνο και ακούω τα ίδια πράγματα "έχει πρόβλημα η γραμμή και "θα" το φτιάξουμε και κάντε λίγο υπομονή...κτλ". Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία γιατί έχω αρχίσει να τα παίρνω πολύ άγρια...ειδικά με το ύφος κάποιον υπαλλήλων που σου μιλάνε λες και είσαι πολύ βλάκας που σε ενοχλεί που δεν μπορείς να πάρεις/λάβεις τηλέφωνα και δεν μπορείς να δουλέψεις.... ασε και τα τηλέφωνα απο γνωστούς που ρωτάνε γιατί όταν παίρνουν στο σπίτι τους βγάζει μήνυμα "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή..." Επίσης μια μέρα μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η γραμμή που τους παρέδωσε ο ΟΤΕ...είναι δυνατόν να δούλευαν όλα καλά στον ΟΤΕ και μην δουλεύει στη HOL? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 γεια χαρά , μένω στα ιωάννινα και ήθελα απλώς να ρωτήσω αν έχει μπει κανείς στο ιδιόκτητο της HOL? Είμαι συνδρομήτρια αρκετά χρόνια και την δευτέρα μπήκαμε στο ιδιόκτητο, αλλά από τότε δεν έχω ούτε τηλεφωνία ούτε Ιντερνετ. κάθε μέρα είμαι στο τηλέφωνο και ακούω τα ίδια πράγματα "έχει πρόβλημα η γραμμή και "θα" το φτιάξουμε και κάντε λίγο υπομονή...κτλ". Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία γιατί έχω αρχίσει να τα παίρνω πολύ άγρια...ειδικά με το ύφος κάποιον υπαλλήλων που σου μιλάνε λες και είσαι πολύ βλάκας που σε ενοχλεί που δεν μπορείς να πάρεις/λάβεις τηλέφωνα και δεν μπορείς να δουλέψεις.... ασε και τα τηλέφωνα απο γνωστούς που ρωτάνε γιατί όταν παίρνουν στο σπίτι τους βγάζει μήνυμα "ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή..." Επίσης μια μέρα μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η γραμμή που τους παρέδωσε ο ΟΤΕ...είναι δυνατόν να δούλευαν όλα καλά στον ΟΤΕ και μην δουλεύει στη HOL? thx Όλα είναι πιθανά,από το να φταίει όντως η HOL μέχρι να φταίει και ο ΟΤΕ και να καθυστερεί εσκεμμένα την σύνδεση με σκοπό να σε αναγκάσει να γυρίσεις σε αυτόν.Κάνε υπομονή μια εβδομάδα ακόμα,παίρνε τους κάθε μέρα τηλέφωνο αν μπορείς και μετά κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα δεις πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μια ώρα αρχύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς HOL στην περιοχή των Άνω Ιλισσίων ή Ζωγράφου κοντά στην Παπάγου να μου πει αν πηγαίνει καλά; Σκέφτομαι να βάλω το φοιτητικό για να πληρώνω λιγότερα από τα 40 της forthnet με την οποία πιάνω 6... Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts