Jump to content

Βασίλης

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.162
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Βασίλης

  1. Αυτό που λέει ο sakis.Αναφορές σε κόντρες απαγορεύονται ρητώς.Επίσης συγκρίσεις και διαξιφισμοί για το ποιο μηχανάκι είναι καλύτερο,το ίδιο. Εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για το crypton-x 135.
  2. Πέρα από την διαρροή και την υγρασία,δεν είναι παράνομο να μπει τζάκι εκ των υστέρων; :worry:
  3. Ρίξτε μια ματιά όσοι δεν το έχετε δει,έχει ορισμένα που αξίζουν και βελτιώνουν πολύ το gmail. Ρυθμίσεις > Εργαστήρια Gmail Labs: περίεργο υλικό σε πειραματικό στάδιο.Gmail Το Labs είναι πεδίο δοκιμής πειραματικών λειτουργιών που δεν είναι εντελώς έτοιμες για το ευρύ κοινό. Μπορεί να αλλάξουν,να διακοπούν ή να εξαφανιστούν ανά πάσα στιγμή.
  4. Αυτό ακριβώς εννοώ περί σεβασμού γιατί αυτό ακριβώς κάνουμε (γενικά όχι μόνο εμείς εδώ) Ο καθένας έχει την άποψή του και όπως σέβονται την δική σου έτσι και συ πρέπει να σέβεσαι των άλλων. Μιλάμε γενικά και όχι για τον Michael Jackson στο θέμα νεκρός+σεβασμός.
  5. Α δηλαδή αν υπήρχαν αποδείξεις τότε δεν θα υπήρχε σεβασμός στον νεκρό; Δεν πάει έτσι νομίζω..ο νεκρός είναι νεκρός και οφείλουμε να τον σεβαστούμε.Όλη αυτή η κουβέντα για τις κατηγορίες εναντίον του θα έπρεπε να είχε γίνει (και είχε γίνει) όταν ζούσε ακόμα.Τώρα εκτός από άσκοπο και μάταιο είναι και ασέβεια. Ας τον θυμόμαστε τουλάχιστον για όσα μας πρόσφερε μέσω της μουσικής και όχι για όσα ακούστηκαν γι' αυτόν.
  6. Εχμ..κάποια στοιχειώδη τεκμηρίωση μπορεί να υπάρξει; :ninja: Και αν πιστεύεις κάτι τέτοιο όντως τότε με ποια λογική πας έστω και σπάνια στα Goodys; :worry:
  7. Αυτό που είπε ο dolky.. ψάξε να βρεις να πουλάς κάτι που δεν θα υπάρχει πουθενά αλλού,αλλιώς για να καταφέρεις να επιβιώσεις πρέπει να πουλάς κάτω από το κόστος. Μήπως να σκεφτόσουν να βρεις κάτι άλλο;Πιο πρωτότυπο;Κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ακόμα;
  8. Thanks για την ανασκαφή του θέματος,είναι μια καλή ευκαιρία να το κλειδώσω τώρα.
  9. Επιτέλους μετά τις τόσες ελεεινές και τρισάθλιες ραδιοφωνικές διαφημίσεις του jumbo, το τελευταίο τραγουδάκι (καλοκαίρι 2009) το βρίσκω εξαιρετικό :ninja::p ίσα που το βάζω και ringtone άνετα :worry:
  10. Το θέμα ξανανοίγει με την ελπίδα πως θα εκλείψουν οι γνωστές αντιπαραθέσεις που υπήρξαν στο παρελθόν. Σας παραθέτω ένα άρθρο που βρήκα σχετικά με το "ηλεκτρονικό" τσιγάρο και θα ήθελα γνώμες όσων το έχουν δοκιμάσει καθώς και εάν θεωρείτε ότι αυτό πρέπει να επιτρέπεται σε κλειστούς χώρους. http://www.men24.gr/html/ent/051/ent.82051.asp
  11. luke το gmail έχει ειδικό πρόγραμμα java,κατέβασέ το δωρεάν από την επίσημη σελίδα του gmail και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο.Τρέχει στο παρασκήνιο,τσεκάρει μόνο του για νέα mails χωρίς να σε ρωτάει για να συνδεθεί κλπ. Δες και εδώ αλλά θα το κατεβάσεις μέσω κινητού: http://www.google.com/intl/el/mobile/default/mail.html
  12. Σ' άφησαν να φύγεις=δεν σου έκοψαν κλήση δηλαδή;Πως θα πληρώσεις τα 50€; Δεν θυμάμαι κιόλας αν όντως υπάρχει ποινή για μη ύπαρξη καθρεφτών,γιατί αν δεν υπάρχει τότε μάλλον ήθελαν να σε ψαρώσουν.
  13. Σκεφτόσουν δηλαδή σοβαρά να βάλεις nitro σε seicento; :worry:
  14. Για να μην χάσουμε τον μπούσουλα ανάμεσα σε 2 παρεμφερή threads και επειδή είναι η εποχή τώρα καλύτερα να συνεχίσουμε την κουβέντα στο " Καλοκαιρινές διακοπές " και αυτό το θέμα να το κρατήσουμε για ταξίδια στο εξωτερικό ίσως..θα δούμε μήπως χρειάζεται μια τέτοια αλλαγή για να μην γράφουμε τα ίδια πράγματα δύο φορές.
  15. Και για όσους δεν είδαν τις τροποποιήσεις στα μηνύματα : Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Περισσότερα εδώ: Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish
  16. isidorosr20595 + nekrosouvlaki επειδή είναι η 1η φορά που γράφετε ειδήσεις σε αυτό το thread να σας ενημερώσω ότι τα posts πρέπει να έχουν μια συγκεκριμένη μορφή,δηλαδή να υπάρχει ένα μικρό κομμάτι μόνο της είδησης και όχι ολόκληρη και να δίνεται η συνέχεια της είδησης με link που θα οδηγεί στον χώρο που έχει αναρτηθεί με σκοπό να διαβαστεί εκεί ολόκληρη. Δείτε παραδείγματα στα #5400 , #5415 , #5416
  17. Πιθανώς για να σε αναγκάσουν να την φοράς ακόμα κι αν δεν το θέλεις.Όπως και να 'χει για καλό είναι πάντως. θα 'χει ενδιαφέρον όντως να μαθαίναμε πόσο είναι το πρόστιμο για την ζώνη στο εξωτερικό αν και εκεί φαντάζομαι οι οδηγοί δεν χρειάζονται μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι τους για να κάνουν το αυτονόητο.Εμείς εδώ έχουμε μάθει να κάνουμε ή να μην κάνουμε πράγματα στην οδήγηση ανάλογα με το τι και πόσο θα πληρώσουμε αν τα κάνουμε..Πάει περίπατο η ζωή μας η ασφάλειά μας,η ασφάλεια των άλλων κλπ.Γι' αυτό ο νομοθέτης έχει ορίσει τόσο ακριβά πρόστιμα.
  18. ΟΜΙΛΟΣ INTERAMERICAN Έδρα Λεωφ. Συγγρού 124-126, Αθήνα Τηλ.: 210 946 1111, Fax: 210 946 1008 Eξυπηρέτηση Πελατών Λεωφ. Συγγρού 350, 176 80 Καλλιθέα Τηλ. 210 946 2000, Fax: 210 946 1008 e-mail: custserv@interamerican.gr - www.interamerican.gr Επίσης: Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων για τη δημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου. Τα κεφαλαία είναι ενοχλητικά και καθιστούν δυσανάγνωστες τις δημοσιεύσεις. Παράλληλα, η χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων στη netiquette του Διαδικτύου, ισοδυναμεί με την αύξηση τόνου και πιθανότητα θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στους επισκέπτες/χρήστες του myphone.gr και τους διαχειριστές του.
  19. Απ' όσα είχα γράψει στο post μόνο σε αυτή την φράση κόλλησες;Τα άλλα τα θεώρησες ανάξια σχολιασμού; :confused: Αν όλα αυτά τα έγραψες για να με πείσεις ότι η Ελλάδα είναι στο top20 [noparse](;)[/noparse] της τουριστικής βιομηχανίας,τότε μάλλον πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο (για να με πείσεις).
  20. Nrg κίτρινη κάρτα για τον χαρακτηρισμό που έδωσες..περισσότερη προσοχή για την επόμενη φορά.Εκτός κι αν θα σου άρεσε να σε πει κανένας κλόουν και σένα.
  21. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζητάει ο φίλος (και δεν γίνεται).Αυτό που λες εσύ είναι τηλέφωνο από τον έναν και internet από τον άλλο.Ο φίλος λογικά θέλει 2 διαφορετικές γραμμές internet από διαφορετικούς παρόχους.
  22. Το πρώτο ψάρι που θα πρέπει να πιάσεις και να είσαι τυχερός είναι το θέμα της ενεργοποίησης.Να γίνει γρήγορα και σωστά που σημαίνει να δουλεύουν και το τηλέφωνο και το internet.Όλα τα άλλα έπονται :)
  23. Όποτε έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: Ανακοίνωση: Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish
  24. Φυσικά και ΔΕΝ αξίζει η Ελλάδα για διακοπές..και δυστυχώς τα πράγματα αντί να καλυτερεύουν χειροτερεύουν.Πέρα από τις τιμές μας λείπουν ακόμα βασικά πράγματα που σε άλλες χώρες θεωρούνται αυτονόητα,πχ καθαριότητα,συγκοινωνίες,οργάνωση τα πάντα είναι κάτω από την βάση και μεις τα πληρώνουμε στο τριπλάσιο χωρίς να μπορούμε να τα προσφέρουμε. Αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα πλέον δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που έρχονταν πριν μερικά χρόνια,το επίπεδο έχει πέσει κατά πολύ.
×
×
  • Create New...