Jump to content

GATE_1908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    488
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GATE_1908

  1. Navigon από blackmart χρησιμοποιώ και τους χάρτες της Google. Τσέκαρε την απάντηση στο θέμα για το ταμπλετ.

    Για το ρουτ στο είπα επειδή μερικοί πιστεύουν ότι το ρουτ κάνει και εγώ δεν ξέρω τι... άλλοι πουλάνε για παράδειγμα κινητά και στα θετικά γράφουν ότι δεν έχει γίνει ποτέ ρουτ λες και το ρουτ το ξεπαρθενιαζει ένα πράγμα... Χαχαχα

  2. 1 χρόνο είχα στην Vodafone μετα γύρισα σε what's up και έμεινα εκεί για 8 χρόνια. Πλέον ήρθα σε wind f2g και ειλικρινά μετά από τόσα χρόνια θεωρούσα απίθανο να παρατήσω τον αριθμό μου cosmote... 5 ευρώ τον μήνα 1Gb ίντερνετ 1000 λεπτά προς όλους και κάτι ψιλά κάθε ανανέωση και κάτι ψιλά με τα log n win
  3. 4.2.2 εχει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ηλιο διχνει μια χαρα ισως και καλυτερα απο το νεξους. Γωνιες θεασης εχει παρα πολυ καλες. Θα το δωσω και σε καποιον που ασχολειται περισσοτερο με οθονες και θα σας πω την αποψη του. Για εμενα αν το κοιταω απο τα πλαγια μου φαινεται σχεδον τα ιδια με το νεξους ισως ενα κλικ κατωτερο το ταμπλετ.
  4. στο site της cube αναφερουν οτι τα πρωτα μοντελα βγηκαν χωρις και αναβαθμησαν το μποντελο αυτο με θυρα micro sd. το εργαλειο γενικα πεταει ψιλο λαγκαρισματα οκ τα εχει αλλα στα λεφτα του ειναι νομιζω κορυφη. το gps αψογο η οθονη του ειναι καλυτερη απο του νεξους 4 που εχω. Το 3g και το wifi ειναι πολυ δυνατα. Εγω το παραγγειλα και πριν το πιασω στα χερια μου καν πριν φτασει δηλαδη Ελλαδα το ειχα μετανιωσει ηθελα να το δωσω κατευθειαν για νεξους ταμπλετ. Ειλικρινα μολις το δουλεψα δεν το μετανιωσα καθολου ισα ισα το λετρεψα. Ειναι πανεμορφο και τα κανει ολα. Με ενα bluetooth ακουστικο το εχεις για τηλεφωνο ανετα.
  5. λιγο πιο κατω απο την θυρα της σιμ εχει και της sd. Μπορω να σου στειλω και φωτογραφιες. το otg επισης δουλευει κανονικα. συνδεσα μολις ενα ποντικι.
  6. ετσι ειχα διαβασει οτι δεν εχει θυρα sd αλλα για μεγαλη μου εκπληξη εχει θυρα sd.... η μπαταρια του ειναι 4400Mah δεν τα λες και πολυ λιγα... ΗDMI ναι ειναι το μειον του. Καλωδιο otg δεν περιελαμβανε αλλα τωρα θα το κανω μια δοκιμη ενα που εχω και θα σας πω αμεσως.
  7. http://www.minideal.net/cube-u55gt-talk79-7-9-android-4-2-quad-core-tablet-phone-ram-1g-16g-wifi-3g-gps.html Cube u55gt talk 79... To πηρα πριν μια εβδομαδα στα 151 ευρω με τα μεταφορηκα. Ειναι τετραπυρηνο στα 1,2ghz εχει 3g ειναι και τηλεφω νο εχει οθοναρα αν και χαμηλης υποτιθεται αναλυσης εχει πολυ ομορφα χρωματα ισως καλυτερα απο το νεξους 4 που εχω, ξεκουραστο στη χρηση, μπαταρια αντεχει με φουλ φουλ χρηση και σαν τηλεφωνο και σαν ταμπλετ με παντα ανοιχτα data wifi μια μερα ανετα. Καθε βραδυ θελει φορτιση πρωι με το που ξυπναω το παιρνω στο δρομο και το βραδυ παλι φορτιση. Εχει τελεια ποιοτητα κατασκευης με μεταλικο πλαισιο και πλατη. Παιρνει καρτα sd εχει 16gb εσωτερικη μνημη. Το wifi του ειναι πολυ δυνατο και το gps κλειδωνει δορυφορους μπαμ μπαμ...
  8. καλη μας τυχη! καλες γιορτες να εχουμε με υγεια!
  9. καλη τυχη μας συμφορουμιτες!!! καλες γιορτες να μας ερθουν με το καλο!
  10. εγω ρε παιδια που περασα την κρτ160 με fastboot δεν εκανα ουτε wipe ουτε τιποτα. Ανοιχτος ηταν ο bootloader ανοιχτος παρεμεινε και μετα. Πηρα την krt16s κανονικα ΟΤΑ και παλι δεν εκανα κανα reset to factory. Προβληματα δεν ειχα κανενα. Μονο το google services που μου ξεζουμιζε την μπαταρια τις πρωτες μερες αλλα μετα ολα οκ. Το γυρισα και σε art και ολα κομπλε. Τελευταια φορα που τσεκαρα τα στοιχεια της μπαταριας ηταν 22% μπαταρια με ωρες χρησης 1ημερα 9ωρες και κατι λεπτα... Δεν ειχα ξανα δει ποτε τοσο μεγαλο νουμερο στο κινητο μου.
  11. με fastboot mode. υπαρχουν ετοιμοι οδηγοι και στα ελληνικα και στα αγγλικα και στο xda. ημουν στην 4.3 με ρουτ και μπηκα σε 4.4 με φλασαρισμα. η κανονικη γνωστη διαδικασια με το fastboot μεσω γραμμης εντολων ειναι απλα μετα χανεις το ρουτ... δεν ειναι δυσκολο απλα πρεπει να εχεις ολα τα αρχεια που θα χρειαστεις σε μια μερια. οσα θα χρειαστει να τρεξουν σε fastboot να ειναι μαζι ολα χυμα μεσα σε εναν φακελο οπως και τα αρχεια του update ξεζιπαρισμενα. 5 η 6 ειναι νομιζω τα αρχεια που πρεπει να ειναι μεσα στο fastboot.
×
×
  • Create New...