vaniasgr Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 (edited) 12 ώρες πριν, takpanos said: Εγώ 24 έχω με 16 ευρώ αορίστου. Με παίρνουν συνέχεια να το κάνω 2 χρόνια με 18 και τους δίνω άκυρο ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ! Περιθώριο έχουν 100%, 'χαζούληδες' ψάχνουν ΟΛΟΙ εναγωνίως... 11 ώρες πριν, minast said: Εγώ προτείνω να δεις λίγο πιο χαλαρά ορισμένες προκαταλήψεις που φαίνεται να έχεις. Καταρχήν, δεν έχει να κάνει με τσαμπουκά η διεκπεραίωση της φορητότητας μετά από 14 μέρες. Είναι δημοσιευμένη με ΦΕΚ διαδικασία που θεσμοθέτησε η ΕΕΤΤ, επειδή (με υπαιτιότητα των παρόχων) χάνονταν πολλές ανθρωποώρες και χρήματα με φορητότητες και υπαναχωρήσεις. Το sfbb.gr, ακόμη κι αν έχει αντλήσει χρήματα από ΕΕ, είναι κατ' εξοχήν Εθνικό πρόγραμμα, θα μπορούσαν τα χρήματα να έχουν αξιοποιηθεί διαφορετικά. Με παραξενεύει πάντως ότι φαίνεται να έχεις διαθεσιμότητα FTTB μόνο από Cosmote, Wind. Έχεις ελέγξει διαθεσιμότητα από sfbb.gr και δεν έχει Vodafone; Επίσης η Wind σήμερα έχει μεγάλη διαφορά από την Wind του παρελθόντος, και έχει αυξήσει τόσο τη σύνδεσή της με GR-IX, όσο και με το εξωτερικό. Επίσης έχουν εκλείψει φαινόμενα περίεργων χρεώσεων που την ταλάνιζαν κάποτε. Όπως και να έχει, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα FTTB, και μάλιστα με το ίδιο κόστος μιας VDSL, θα πρότεινα αυτό χωρίς δεύτερη σκέψη. Εξάλλου θέλει κάποιους μήνες να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σχεδόν συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Έχω ΤΡΑΓΙΚΗ εμπειρία από Wind, προσφάτως, Δεκέμβριο 2019... τί να πρωτοπώ.. σε καινούργιο σπίτι, (το τονίζω μόνο και μόνο για να αποφευχθούν σενάρια , παλαιάς - κακής καλωδιοσης κτλ κτλ), όπου προηγούμενως έπαιζε μια χαρά η Vodafone, μπήκε η Wind γιατί κλασσικά έχει πολύ δελεαστικές τιμές και... ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΟΞΩ εντός 10μερο!Δεν έπαιζε τίποτα! Για να ακριβολογώ:ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ Ο Λ Α: ταχύτητα ίντερνετ, ποιότητα ήχου τηλεφωνικής γραμμής, αποσυνδέσεις ανεξήγητες... ε τί άλλο να θέλει ένας συνδρομητής.. θα θυσιάσει την αξιοπιστία για 1-2 €??? εγω προσωπικά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Και έχω μάθει στην ζωή μου, το σημαντικότερο πράγμα στις υπηρεσίες, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, είναι η υποστήριξη... και η τεχνική της Wind είναι... ασχολίαστο! Μου ρίξανε και Penalty προωρης αποχώρησης, δεν πλήρωσα τίποτα εννοείται, μου στείλανε και εξώδικο μετά από 3 μήνες από δικηγορικό γραφείο, τους πλήρωσα σχεδόν 1 πάγιο ΜΟΝΟ και τους προώθησα γραπτώς ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ που έκανα και δήλωνα τις ΑΠΕΙΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ! Κλείνοντας, (προσπάθησα να κάνω upload print screen από το site της SFBB) για του λόγου το αληθές και όντως μέχρι και σήμερα, παρέχει την δυνατότητα να επιχορηγήσει μέσω OTE και WIND.. Edited September 20, 2021 by vaniasgr miss match2 Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Προβληματων συνέχεια και θέλω την άποψή σας.... Η γραμμή έπιανε 5,5 Mbps και μετά από διάφορα προβλήματα κλειδώνει στα 4Μbps, λόγω μη επιλύσιμης βλάβης. Η προσφορα που έκαναν για VDSL ήταν απαράδεκτη και δεν αναβάθμισα. Και έρχεται η χτεσινή ημέρα όπου για άγνωστο λόγο κλειδώνω στα 2.5Mbps. Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και η απάντηση είναι πως επειδή είστε μέσα στο όριο που δίνει Vodafone για την περιοχη (0,7-5,5) δεν μπορούμε να δώσουμε βλάβη ούτε να έρθει τεχνικός ούτε τίποτα. Μα μεχρι χτες ειχα 4 και τώρα 2,5, δεν θέλω να πάει 18 αλλά τουλάχιστον να επανέλθει τους είπα. Φθορά του χαλκού και είστε μέσα στα όρια. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος τέτοια περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 (edited) On 19/9/2021 at 3:53 ΜΜ, kmpatra said: εχω σταθερο/ιντερνετ στην vodafone,και πηρα μεσα από την εφαρμογη κωδικό για εκπτωση e-food. Περίμενα να δω την χρέωση των 0,20 στον τότε τρέχοντα λογαριασμό ή στον επόμενο που εκδοθηκε σήμερα, αλλά δεν βλέπω πουθενά να έχουν χρεώσει τον κωδικό. Τελικά χρεώνεται και αν ναι πότε? Δεν εχω κινητό στη vodafone. Κάποιες φορές έχουν "ξεχάσει" να τον χρεώσουν και σε μένα. Αλλά μπορεί να χρεωθεί στον επόμενο λογαριασμό σου. Edited September 20, 2021 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. September 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2021 Στην εφαρμογή my vodafone μου έρχεται τις τελευταίες 2 μέρες ειδοποίηση να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με ίδιες παροχές και τιμή ενώ ανανέωσα πέρυσι τον Δεκέμβριο για 24 μήνες. Τι παίζει; bug της εφαρμογής; ή θέλουν να κλείσουν νέο 24μηνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 On 19/9/2021 at 3:53 ΜΜ, kmpatra said: εχω σταθερο/ιντερνετ στην vodafone,και πηρα μεσα από την εφαρμογη κωδικό για εκπτωση e-food. Περίμενα να δω την χρέωση των 0,20 στον τότε τρέχοντα λογαριασμό ή στον επόμενο που εκδοθηκε σήμερα, αλλά δεν βλέπω πουθενά να έχουν χρεώσει τον κωδικό. Τελικά χρεώνεται και αν ναι πότε? Δεν εχω κινητό στη vodafone. Εγώ έχω καρτοσυμβόλαιο. Όλοι οι κωδικοί είναι δωρεάν πάντα. Ποτέ δεν με χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Δεν σου αφαιρεί 0,2€ από το υπόλοιπο της κάρτας; Ο λογαριασμός δεν πρόκειται να χρεωθεί, εφόσον είναι σταθερό το πάγιο κάθε μήνα. Σε καρτοκινητο και σε συμβόλαιο κινητής τους χρεωνει μόνο αν χρησιμοποιηθούν, δηλαδή πχ στο CU που βλέπω τα 0,2€ επανέρχονται αν μέσα στις 7 μέρες ισχύος δεν τον εξαργυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 Όχι σε καρτοσυμβόλαιο δεν χρεώνει ποτέ το 0,20. Και σε άλλους γνωστούς μου ισχύει αυτό. Σε καρτοκινητό χρεώνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 καλεσα σημερα για προσφορα σε VDSL με φορητοτητα μου εδωσαν πολυ καλη τιμη 22€. τους ειπα οκ αλλα σε ενα μηνα που ληγει το συμβολαιο γιατι εχω δεσμευση και μου λενε οτι η προσφορα ειναι μεχρι τελος Σεπτεμβριου αλλιως χανεται. Προτειναν να κανω την αιτηση να την εχουν ετοιμη για να προχωρησει οταν τους πω. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μηπως αρχισουν ενεργειες μεταφορας νωριτερα και γινει κανενα μπερδεμα πριν αποδεσμευτω απο το τρεχον συμβολαιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 17 ώρες πριν, dkostas said: καλεσα σημερα για προσφορα σε VDSL με φορητοτητα μου εδωσαν πολυ καλη τιμη 22€. τους ειπα οκ αλλα σε ενα μηνα που ληγει το συμβολαιο γιατι εχω δεσμευση και μου λενε οτι η προσφορα ειναι μεχρι τελος Σεπτεμβριου αλλιως χανεται. Προτειναν να κανω την αιτηση να την εχουν ετοιμη για να προχωρησει οταν τους πω. Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μηπως αρχισουν ενεργειες μεταφορας νωριτερα και γινει κανενα μπερδεμα πριν αποδεσμευτω απο το τρεχον συμβολαιο. Καλά κάνεις και φοβασαι γιατι με αυτους ποτε δεν ξερεις. Ζητα τους να σου στειλουν ενα mail που να περιγραφει την συμφωνια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Και νωρίτερα να αποδεσμευτείς αφού είσαι στον τελευταίο μήνα, θα πληρώσεις ελάχιστα (πινακακι πρόωρης διακοπής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, paanos said: Και νωρίτερα να αποδεσμευτείς αφού είσαι στον τελευταίο μήνα, θα πληρώσεις ελάχιστα (πινακακι πρόωρης διακοπής). οχι το ειχα ρωτησει απο καιρο δεν εχει αποσβεστικο πινακα το συμβολαιο που μου εκαναν τοτε. μεχρι και την τελευταια μερα πληρωνω ολο το ποσο καπου 160€ μου ειχαν πει Edited September 23, 2021 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 (edited) όταν λες τότε πότε εννοείς? πριν 2 χρόνια ή παραπάνω? αν ειναι 2 χρονια ισχυει το πινακακι αποσβεσης. Αν ειναι πιο πριν (οποτε μεσολαβει τηλεφωνική ανανέωση ή μέσω καταστήματος) τοτε ισχυει ο κανονας της ΕΕΤΤ. Δηλαδή ελάχιστο ποσό. Εκτος αν υπηρχε καποιας μορφης επιδοτηση, συνδυασμος με κινητο κλπ Προτεινω να πας σε καταστημα ή στο 13800 και να ρωτησεις ποσο πληρωνεις αν διακοπεί. Edited September 24, 2021 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 On 21/9/2021 at 1:40 ΠΜ, chtrig said: Στην εφαρμογή my vodafone μου έρχεται τις τελευταίες 2 μέρες ειδοποίηση να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με ίδιες παροχές και τιμή ενώ ανανέωσα πέρυσι τον Δεκέμβριο για 24 μήνες. Τι παίζει; bug της εφαρμογής; ή θέλουν να κλείσουν νέο 24μηνο; Και σε εμένα το ίδιο.. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με την απώλεια των novasports από το vodafone tv και τη δυνατότητα καταγγελίας του υπάρχοντος συμβολαίου αζημίως. Μάλιστα, χθες με κάλεσαν να μου προτείνουν προγράμματα (υποτίθεται ότι έχω συμβόλαιο ως Σεπτέμβριο 2023). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 On 20/9/2021 at 3:19 ΜΜ, alkontogia said: Προβληματων συνέχεια και θέλω την άποψή σας.... Η γραμμή έπιανε 5,5 Mbps και μετά από διάφορα προβλήματα κλειδώνει στα 4Μbps, λόγω μη επιλύσιμης βλάβης. Η προσφορα που έκαναν για VDSL ήταν απαράδεκτη και δεν αναβάθμισα. Και έρχεται η χτεσινή ημέρα όπου για άγνωστο λόγο κλειδώνω στα 2.5Mbps. Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη και η απάντηση είναι πως επειδή είστε μέσα στο όριο που δίνει Vodafone για την περιοχη (0,7-5,5) δεν μπορούμε να δώσουμε βλάβη ούτε να έρθει τεχνικός ούτε τίποτα. Μα μεχρι χτες ειχα 4 και τώρα 2,5, δεν θέλω να πάει 18 αλλά τουλάχιστον να επανέλθει τους είπα. Φθορά του χαλκού και είστε μέσα στα όρια. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος τέτοια περίπτωση; Ίδια περίπτωση κι εγώ, απαράδεκτη αντιμετώπιση. Σήμερα μου πρότειναν τώρα που θα 'χασω' τα Novasports (τα οποία ούτως ή άλλως λόγω χαμηλής ταχύτητας δεν παίζουν από τα Χριστούγεννα), να πάω σε 50αρα με 24.30.μεχρι τώρα έδινα 23.40 και μου φάνηκε λίγο τσιμπημένο το να χάνω νόβα-να παίρνω 50αρα κ να δίνω και 1€ παραπάνω,οποτε δεν το δέχτηκα αλλά θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlomagnos Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 3 minutes ago, athenaum said: πόλη ? Ιωάννινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 (edited) Καλησπέρα. Ειχα κάνει καμιά πενταετία πριν σύνδεση σταθερό+ιντερνετ, με διετή δέσμευση. Από τότε παραμένω στο ίδιο, αλλά προέκυψαν ζόρια και δεν βγαίνει πλέον, οπότε σκέφτομαι για διακοπή. Εκτός από την εξόφληση και του τελευταίου λογαριασμού που φαντάζομαι πως λογικά απαιτείται πριν το κόψουν, παίζει καμιά άλλη χρέωση για την διακοπή που θα ζητήσω; με δεδομένο πως η διετία που δεσμευόμουν έχει λήξει προ πολλού. Ευχαριστώ. εντιτ: το ειχα ποσταρει ως ξεχωριστο τοπικ στη φορθνετ-νοβα, διοτι για αυτη τη συνδεση αναφέρομαι, δεν ξερω πως και γιατι βρεθηκε σε θεμα βονταφον. :) Edited October 1, 2021 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2021 Είμαι σε περίοδο ανανέωσης της σύνδεσής μου, που αυτή τη στιγμή μου προσφέρει ADSL24 + απεριόριστα σταθερά + 300 κινητά, με μηνιαίο κόστος 24.29€. Οι επιλογές μου είναι ή να πάω στο κατώτερο πρόγραμμα που μου προσφέρει τα ίδια με 21.40€ ή να πάω σε VDSL50. Αν πάω σε VDSL50 μου προκύπτουν κάποιες απορίες καθώς είμαι άσχετος με τις VDSL συνδέσεις... 1. Έχω ακούσει οτι το τηλέφωνο λειτουργεί μέσω ίντερνετ. Ισχύει; Είναι πρόβλημα αυτό; 2. Αν βάλω VDSL και θέλω με τη λήξη του συμβολαίου μου να επιστρέψω σε ADSL, θα μπορέσω να επιστρέψω χωρίς να πληρώσω κάποιο κόστος; Έχω ακούσει ότι αν κάποιος μεταπηδήσει σε vdsl δεν του κάνουν υποβάθμιση γραμμής. 3. Κάποιος που παίζει online παιχνίδια σε vdsl και δεν συνδέονται άλλοι στο ρούτερ, βλέπει κάποια διαφορά στο gaming ή είναι το ίδιο; 4. Και τέλος θα μπορούσα στα ίδια λεφτά που δίνω τώρα (24.29€) να έχω vdsl (αν το παζαρέψω) ή θα πρέπει να πληρώσω παραπάνω; Όποια συμβουλή-πληροφορία καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2021 1. Είναι αλήθεια. Πρόβλημα θα έχεις αν κλείνεις το router ή σε περίπτωση διακοπής (υπάρχει mini UPS για αυτή τη περίπτωση). 2. Θα χρειαστεί να πληρώσεις 20€ τέλος υποβάθμισης γραμμής. Δεν θα θέλεις να γυρίσεις σε 24αρα. 3. Ελαφρώς χαμηλότερο ping αλλά γενικά μικρές διαφορές. Βέβαια εξαρτάται και από τη γραμμή που έχεις τώρα. 4. Τα 24,29€ είναι πολλά για 24αρα, είναι μέτρια τιμή για 50αρα. Μπορεί να σου το δώσουν και χαμηλότερα με λίγη πίεση (πχ καλώντας το τμήμα διακοπών εφόσον λήγει τώρα το συμβόλαιό σου). 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 Παιδιά την Πέμπτη που μας πέρασε με την κακοκαιρία (κεραυνούς κλπ.) κάηκαν οι θήρες του τηλεφώνου στο router. Πήρα τηλ. την vodafone και έστειλαν τεχνικό την επόμενη ημέρα, που διαπίστωσε ότι το τηλ. είναι νεκρό με το μηχάνημα του. Να προσθέσω ότι όλα τα αλλα στο router δουλεύουν κανονικά (ίντερνετ, λαμπάκια κλπ...). Επειδή το H300s που έχω τώρα είναι άθλιο, του είπα να στείλει άλλη μάρκα ... μου είπε ότι θα πει να στείλουν κάποιο ZTE, τουλάχιστον να έχει νορμάλ μενού router και να μην χρειάζεται 10 λεπτά για να συγχωρήσει . Ποιο λέτε να στείλουν; ... και αν έχει κάποιος γνώμη επι του θέματος καλοδεχούμενη. <<Σύνδεση: VDSL 50>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 1 hour ago, thanos1989 said: Παιδιά την Πέμπτη που μας πέρασε με την κακοκαιρία (κεραυνούς κλπ.) κάηκαν οι θήρες του τηλεφώνου στο router. Πήρα τηλ. την vodafone και έστειλαν τεχνικό την επόμενη ημέρα, που διαπίστωσε ότι το τηλ. είναι νεκρό με το μηχάνημα του. Να προσθέσω ότι όλα τα αλλα στο router δουλεύουν κανονικά (ίντερνετ, λαμπάκια κλπ...). Επειδή το H300s που έχω τώρα είναι άθλιο, του είπα να στείλει άλλη μάρκα ... μου είπε ότι θα πει να στείλουν κάποιο ZTE, τουλάχιστον να έχει νορμάλ μενού router και να μην χρειάζεται 10 λεπτά για να συγχωρήσει . Ποιο λέτε να στείλουν; ... και αν έχει κάποιος γνώμη επι του θέματος καλοδεχούμενη. <<Σύνδεση: VDSL 50>> Πιθανότατα το ZTE H267 θα σου στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 1 hour ago, thanos1989 said: Παιδιά την Πέμπτη που μας πέρασε με την κακοκαιρία (κεραυνούς κλπ.) κάηκαν οι θήρες του τηλεφώνου στο router. Πήρα τηλ. την vodafone και έστειλαν τεχνικό την επόμενη ημέρα, που διαπίστωσε ότι το τηλ. είναι νεκρό με το μηχάνημα του. Να προσθέσω ότι όλα τα αλλα στο router δουλεύουν κανονικά (ίντερνετ, λαμπάκια κλπ...). Επειδή το H300s που έχω τώρα είναι άθλιο, του είπα να στείλει άλλη μάρκα ... μου είπε ότι θα πει να στείλουν κάποιο ZTE, τουλάχιστον να έχει νορμάλ μενού router και να μην χρειάζεται 10 λεπτά για να συγχωρήσει . Ποιο λέτε να στείλουν; ... και αν έχει κάποιος γνώμη επι του θέματος καλοδεχούμενη. <<Σύνδεση: VDSL 50>> Σου κάηκαν και οι 2 θύρες; Αν σου κάηκε η θύρα 1 μπορείς να συνδέσεις το τηλ στην 2, απλά μετά θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις γιατί από default στέλνει μόνο στην 1 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 22 minutes ago, PapaDarxon said: Σου κάηκαν και οι 2 θύρες; Αν σου κάηκε η θύρα 1 μπορείς να συνδέσεις το τηλ στην 2, απλά μετά θα πρέπει να την ενεργοποιήσεις γιατί από default στέλνει μόνο στην 1 Ναι το σκέφτηκα και άλλαξα την θήρα και την ρύθμιση μέσα από το μενού του ρούτερ αλλά τζιφος ... το πράσινο λαμπάκι του τηλ. αναμενόμενο αλλά δεν έδινε σήμα στην συσκευή (δοκίμασα και δύο συσκευές τηλεφώνου με ίδιο αποτέλεσμα). Όταν κατάλαβα την βλάβη στην αρχή πήγα και έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ και όταν το έπιασα ήταν πάρα πολύ ζεστό. Σίγουρα κάτι έχει γίνει μέσα στην πλακέτα... ποτέ ξανά δεν το έχω πιάσρι τόσο ζεστό. Έκανα και 3 reset μήπως στρώσει αλλά δεν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 26 minutes ago, thanos1989 said: Ναι το σκέφτηκα και άλλαξα την θήρα και την ρύθμιση μέσα από το μενού του ρούτερ αλλά τζιφος ... το πράσινο λαμπάκι του τηλ. αναμενόμενο αλλά δεν έδινε σήμα στην συσκευή (δοκίμασα και δύο συσκευές τηλεφώνου με ίδιο αποτέλεσμα). Όταν κατάλαβα την βλάβη στην αρχή πήγα και έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ και όταν το έπιασα ήταν πάρα πολύ ζεστό. Σίγουρα κάτι έχει γίνει μέσα στην πλακέτα... ποτέ ξανά δεν το έχω πιάσρι τόσο ζεστό. Έκανα και 3 reset μήπως στρώσει αλλά δεν ... Υπόψιν ότι έχει 2 ρυθμίσεις μέσα στο menu, μια για τις εισερχόμενες και μια για τις εξερχόμενες κλήσεις. Αν έχει όντως καεί το κύκλωμα τότε αναγκαστικά περιμένεις νέο router. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 (edited) 27 minutes ago, PapaDarxon said: Υπόψιν ότι έχει 2 ρυθμίσεις μέσα στο menu, μια για τις εισερχόμενες και μια για τις εξερχόμενες κλήσεις. Αν έχει όντως καεί το κύκλωμα τότε αναγκαστικά περιμένεις νέο router. Τα είδα ... δεν δούλεψε τίποτα ... το κατάλαβε και ο τεχνικός με το διαγνωστικό του... δεν έβγαζε καθόλου σήμα. Αυτό θα κάνω... δουλεύω τώρα με εκτροπή κλήσεων στο κινητό. Να δούμε πόσο θα κάνουν για να στείλουν router. Edited October 16, 2021 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 (edited) 13 ώρες πριν, minast said: Πιθανότατα το ZTE H267 θα σου στείλουν. Στο site της vodafone έχει δυο router ZTE-H267A & ZTE-H267N... ποιο απο τα δυο στέλνουν τωρα; Edited October 17, 2021 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts