Jump to content

vaniasgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    405
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaniasgr

  1. vaniasgr

    iOS 16

    τύπου: παρατεταμένα για μερικά sec το up ,χωρίς να το αφήσω μετά, παρατεταμένα το down και χωρίς να το αφήσω το power μέχρι να φανεί το μηλαράκι?! και αυτά εννοείται όταν είναι ανοιχτό!ε?
  2. vaniasgr

    iOS 16

    όχι...πως δηλ!?
  3. vaniasgr

    iOS 16

    Καλημέρα στην παρέα, να πώ κι εγώ την εμπειρία μου , με την 16.6...στο iphone 13 pro (128 Gb)...: ένα θα πώ: αναμένω πώς και πώς την επόμενη , μπας και στρώσει το τηλέφωνο! Δεν νοείται το συγκεκριμένο τηλ, με διαθέσιμο χώρο πάνω από 40 GB , να lag-άρει σε εφαρμογές..τύπου watsapp & Viber... μέχρι την 16.5 παίζανε μια χαρά.. το λέω αυτό για να 'αποδείξω' ότι προφανώς δεν έχει να κάνει με τα δεδομένα (πόσες φωτογραφίες / video ) έχουν σταλεί - ληφθεί... Να τα έσβηνα>? να περιμένω? είναι φοβερά εκνευριστικό αυτό το lag-αρισμα, πόσο μάλλον όταν δεν με έχει συνηθίσει το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε τέτοιου είδους κολλήματα...αχχχχχχχχχχ Λέτε με την 17 να στρώσουν?
  4. Καλημέρα φίλε μου, σε ευχαριστώ πρώτα από όλα για την απάντηση. Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ, γιατί δεν θέλω να μπλέξω με εφαρμογές αν δεν το υποστηρίζει από μόνη της η υπηρεσία...διάβαζα και κάτι 'περίεργα' στο ίντερνετ περί cloning της συσκευής για να το πετύχεις.. αλλά δεν θέλω να ....'ανοίξω πληγές'...anyway σε ευχαριστώ και πάλι.
  5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, ήθελα την εξής ερώτηση, που πιο πολύ ερώτηση για IOS είναι, παρά της συσκευής που έχουμε (13 pro): Υπάρχει η δυνατότητα, με σύδεση cosmote, να ενεργοποιηθεί το e-sim, για να έχεις 2 αριθμούς στο iphone, και στην συνέχεια να έχεις παράλληλα 2 accounts στο viber & watsapp!? 1 account για κάθε αριθμό?! θενκς apriori
  6. Καλησπέρα στην παρέα, από προχτές κάτοχος κι εγώ 13 pro 128 GB..χρόνια πιστός στην (νταβατζο)μηλο εταιρεία.. αλλά δεν την αλλάζω. Η μετάβασή μου, έγινει από Xr σε 13 pro.. Δεν έχω μεταφέρει ακόμα τίποτα από το Xr.. θα το κάνω τις επόμενες μέρες.. Από την εως σήμερα εμπειρία σας: ποιό είναι αυτό που σας 'χαλάει' ( αν υπάρχει κάτι!?!?😋) στο συγκεκριμένο μοντέλο!? οεο!?
  7. οταν εμπλέκεται η Wind... Πρέπει να μάθεις να τρέχεις σαν τον Κεντέρη! χαχαχα
  8. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ! Περιθώριο έχουν 100%, 'χαζούληδες' ψάχνουν ΟΛΟΙ εναγωνίως... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σχεδόν συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Έχω ΤΡΑΓΙΚΗ εμπειρία από Wind, προσφάτως, Δεκέμβριο 2019... τί να πρωτοπώ.. σε καινούργιο σπίτι, (το τονίζω μόνο και μόνο για να αποφευχθούν σενάρια , παλαιάς - κακής καλωδιοσης κτλ κτλ), όπου προηγούμενως έπαιζε μια χαρά η Vodafone, μπήκε η Wind γιατί κλασσικά έχει πολύ δελεαστικές τιμές και... ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΟΞΩ εντός 10μερο!Δεν έπαιζε τίποτα! Για να ακριβολογώ:ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ Ο Λ Α: ταχύτητα ίντερνετ, ποιότητα ήχου τηλεφωνικής γραμμής, αποσυνδέσεις ανεξήγητες... ε τί άλλο να θέλει ένας συνδρομητής.. θα θυσιάσει την αξιοπιστία για 1-2 €??? εγω προσωπικά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Και έχω μάθει στην ζωή μου, το σημαντικότερο πράγμα στις υπηρεσίες, ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, είναι η υποστήριξη... και η τεχνική της Wind είναι... ασχολίαστο! Μου ρίξανε και Penalty προωρης αποχώρησης, δεν πλήρωσα τίποτα εννοείται, μου στείλανε και εξώδικο μετά από 3 μήνες από δικηγορικό γραφείο, τους πλήρωσα σχεδόν 1 πάγιο ΜΟΝΟ και τους προώθησα γραπτώς ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ που έκανα και δήλωνα τις ΑΠΕΙΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ! Κλείνοντας, (προσπάθησα να κάνω upload print screen από το site της SFBB) για του λόγου το αληθές και όντως μέχρι και σήμερα, παρέχει την δυνατότητα να επιχορηγήσει μέσω OTE και WIND..
  9. Καλησπέρα στην παρέα, είμαι συνδρομητής κι εγώ και μάλιστα με 2 συνδέσεις double play.. Η 1 εκ των 2 είναι 24αρα.. γιατί δεν είχα τεράστια ανάγκη .. και την πληρώνω με 20,40 ευρώ.. η άλλη είναι 100αρα και την πληρώνω 28.5 ευρώ. Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για την 24αρα.. το καλύτερο ποσό που είχα τσιμπήσει πριν την γυρίσω σε 100αρα την άλλη γραμμή όσο ήταν 24αρα, ήταν 16.5 ευρώ... Παίζει καμιά καλή επιδότηση στην παρούσα? Κινητό Vodafone δεν έχω και ούτε πρόκειται! Πλέον, έχουν γίνει και τσαμπουκάδες με τις αιτήσεις φορητότητας και κάνουν ..... και σου καταχωρούν το αίτημα την 14η μέρα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα! Στην περιοχή μου, παίζει και κουππούνι για Fiber με Ευρωπαϊκή επιδότητηση, αλλά μόνο σε Cosmote και Wind. WIND και μόνο που το πληκτρολογώ, μου έρχετγαι να κάνω εμετό! η Cosmote την Fiber 100αρα την δίνει 28.9 και με 1 ευρώ τέλη εγκατάστασης! Τί προτείνετε εσείς? Εμένα οι ανάγκες μου, για να είμαι ειλικρινής και με 24αρα, καλύπτονται στην συγκεκριμένη γραμμή, αλλά θεωρώ πλέον την 50αρα.. minimum..
  10. Okkk ευχαριστώ! θα το δοκιμάσω κι αυτό!
  11. μισό για να καταλάβω: να ενεργοποιήσω , τί??? το κουτί που δίνουν??? το cosmote id Μου, είναι ενεργό, αφού όπως είπα μπορώ και βλέπω cosmote tv, από διάφορους υπολογιστές.. σου έχει τύχει ή το υποθέτεις? ευχαριστώ apriori
  12. Καλησπέρα σε όλους, αναβαθμίστηκε η γραμμή - για να είμαστε ειλικρινείς από 45 τον μήνα που με χρεώνανε, ποσό ΤΡΕΛΟ για 50αρα, θυμηθήκανε να μου κάνουνε ΔΩΡΟ το cosmote tv.. το δέχτηκα και προχωράμε στο παρασύνθημα..: όλα οκ, σετάρισμα , μέσω cosmote id.. στον υπολογιστή παίζω κανονικά.. από το box.. Με τίποτα.. το αναβάθμισα μπας και ήταν καμιά βλακεία.. αλλά τίποτα.. βγάζει ένα "χαζό" μήνημα: Υπάρχει αίτημα δημιουργίας Cosmote ID σε εκκρεμότητα. Έλεγξε το email σου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία" Το λέω 'χαζό', γιατί άν υπήρχε τέτοιο θέμα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ούτε από web Μέσω pc να συνδεδθώ γιατί δεν θα ήταν έγκυρο το email που χρησιμοποιώ σαν cosmote id... Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? κάποια λύση?:confused::blink:
  13. Μιλας με δικη σου εμπειρια ; ή υποθέτεις; Γιατι στο παρελθόν που ειχα κανει καταγγελία στην τρισάθλια wind, απάντησαν κανονικότατα! Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Σε πρώτη φάση να ενημερώσω: ΜΟΛΙΣ έλαβα απαντητικό email από την EET, αναφορικά με την καταγγελία μου προς την Cosmote.. πήρα ΑΠ και προωθήθηκε ήδη στην Cosmote και έχουν υποχρέωση να μου απαντήσουν μέχρι τις 23/2... είδομεν...
  15. :lol::lol::lol: γιατί τόση απαισιοδοξία!? πριν 13 μήνες που είχα τρεξίματα με το μπάχαλο της wind, Μου απάντήσανε εντός του χρονικού διαστήματος που μου είχανε πει εξαρχής..:confused:
  16. να με 'συγχωράς', αλλά μιλάς με ΠΟΛΥ έπαρση ΧΩΡΙΣ λόγο.. όταν θα λάβω την απάντηση από την ΕΕΤ κι αν τελικά έχω δίκιο, ΑΝ λέω, ΑΝ θα ήθελες, πού θα ήθελες να σου 'μοστράρω' την απάντησή τους?! φιλικά.
  17. Φίλτατε, ΔΕΝ είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, αλλά δεν έχω χρόνο - όρεξη να το συνεχίσω. Καλημέρα.
  18. ΝΟΜΙΚΟΣ δεν είμαι, ούτε σκοπεύω να γίνω, αλλά γράφει : αίτηση φορητότητας προωθείται στον υφιστάμενο πάροχο μετά την πάροδο των 14 Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ???? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΥΤΌ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.
  19. Καλημέρα, φιλικά πάντα, ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ότι άμα ζητήσεις το περιθώριο της 14ημερης υπαναχώρησης, ο νέος πάροχος, θα καταχωρήσει την αίτησή σου, την 14η μέρα! Πρώτα από όλα είναι ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ - ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, όσο κι αν είναι 'ψιλά γράμματα' αυτά πλέον για τους παρόχους.. ΔΕΝ δίνουν το δικαίωμα στον υφιστάμενο πάροχο , να κάνει ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΑ. Και επανλαμβάνω: ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ είναι νομίζω γραμμένο ότι κατχωρείται την 14η μέρα! Οφείλει να καταχώρηση την αίτηση από την επόμενη της παραλαβής των υπογεγραμμένων δικαιολογητικών. :happy:
  20. πότε υπέβαλλες την καταγγελία?! [για να υπολογίσω ημέρερες..]
  21. Καλημέρα και Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ, μια από τα ίδια. Την Κυριακή καταχώρησα καταγγελία προς Cosmote γιατί πλέον και αυτοί το παίζουν ΠΟΝΗΡΟΙ [έκανα αίτημα φορητότητας, ήμου Nova 2Play, με δικαίωμα 14ημερης ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ, τηλεφωνικά αιτήθηκα στην Cosmote Και καταχωρήσανε την αίτησή μου την 14η μέρα!!!] και δεν έλαβα ούτε καν επιβεβαιωτικό email .. στην οθόνη μου έβγαλε ότι το αίτημά μου καταχωρήθηκε.. για να δούμε..περιμένουμε..
  22. vaniasgr

    iPhone XR

    έλα μου ντε... εγώ τώρα και μόνο που το σκέφτομαι... κουράστηκα..αλλά είναι μονόδρομος σε αλλαγή ΕΚΔΟΣΗΣ...
  23. καλά τα λες φίλε μου... αντε βρες τεχνικό... που να μπορεί να συνεννοηθείς... ζόρικο πολύ... εσύ ποιά περιοχή είσαι? προφανώς είσαι και εσύ με 50αρα οπτική? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι το πιο safe...
  24. Σε ευχαριστω πρωτα απ´ολα για την απαντηση σου κ το ενδιαφερον που δείχνεις.. Εχω να αντιπαράθεσω τα εξης γεγονότα: Η ταχυτητα συγχρονισμού ειναι ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΗ! Με οποιοδηποτε site κ αν την μετρήσω, ολο το 24ωρο!! Η συνδεσμολογία του σπιτιου- καλωδιοση η ιδια... Απο συνδεδεμένες συσκευές, 2 κινητα 2 ταμπλετ τα ιδια... Δεν γινεται καμια «κουφή» κατανάλωση data την ωρα των κολλημάτων... Εμενα μου δινει να καταλαβω οτι η voda εχει μαρκάρει ip κ της φρενάρει...και έχω ακούσει και από άλλους ότι συμβαίνει στους συνδρομητές με οπτική ίνα.. γιατί αυτοί επιβαρύνουν το δίκτυό τους.. Πως ειναι δυνατόν την ωρα των κολλημάτων απο τον ftp του Μετσοβίου να κατεβάζω 70kb/sec ενω ολο το υπολοιπο 24ωρο 5.1 mb/ sec... κ το κανει ακομα πιο παράδοξο οτι την ωρα των κολλημάτων απο Microsoft κατεβάζω με 5.1!!! Ο server του Μετσοβίου κλατάρει; Αντιστοιχα κ ο σερβερ που βλεπω streaming? Ενω οι server της Microsoft ατάραχοι;;; Κ επαναλαμβάνω: οι ταχύτητες συγχρονισμού ΑΨΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.... Μπουκώματα της voda... Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...