Jump to content

karlomagnos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About karlomagnos

  • Ημ. Γέννησης 28/08/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

karlomagnos's Achievements

  1. Ίδια περίπτωση κι εγώ, απαράδεκτη αντιμετώπιση. Σήμερα μου πρότειναν τώρα που θα 'χασω' τα Novasports (τα οποία ούτως ή άλλως λόγω χαμηλής ταχύτητας δεν παίζουν από τα Χριστούγεννα), να πάω σε 50αρα με 24.30.μεχρι τώρα έδινα 23.40 και μου φάνηκε λίγο τσιμπημένο το να χάνω νόβα-να παίρνω 50αρα κ να δίνω και 1€ παραπάνω,οποτε δεν το δέχτηκα αλλά θα επανέλθω.
  2. Γιάννενα πάντως μόνο συλλαλητήριο δεν έχουμε κάνει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όσοι έχουμε vf.
  3. Έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και έξι μήνες, με αποτέλεσμα να μη σηκώνει το Vodafone TV. Η Vodafone θεωρεί το πρόβλημα μου άλυτο διότι ο ΟΤΕ θεωρεί βλάβη όταν η ταχύτητα είναι κάτω από 1.5 και οι ίδιοι δε μπορούν να επέμβουν. Η μόνη λύση λένε είναι η αναβάθμιση σε vdsl το οποίο όμως βγαίνει 10€ πάνω (από 23.36 σε 33.19),το οποίο μου φαίνεται εξωφρενικό να προτείνουν 50% αύξηση για να διορθωθεί ένα πρόβλημα στο οποίο δε φταίω.
  4. εγω απο 26/11 εχω 'Shipment arrived at destination country'.αν ξερεις καποιος, ειμαι ανω του μεσου ορου αναμονης ή εχω ψωμακι ακομα ? :food:
  5. καλησπερα! εχω την κινηταρα εδω και 10 μερες και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.δεν μπορω να το συνδεσω με το bluetooth του αυτοκινητου.για την ακριβεια δεν ανιχνευει καν τη συσκευη, ουτε η συσκευη το αυτοκινητο.την εχω να ειναι ορατη η συσκευη, δε φταιει αυτο.καμια ιδεα? //edit απ οτι βλεπω ειναι υπαρκτο γενικοτερο προβλημα, χωρις ευκολη λυση.
  6. karlomagnos

    Jiayu S3

    κι εγω στο κλαμπ των μολυσμενων. την πρωτη μερα μου εκανε τα γνωστα με το χερακι, την εγκατασταση εφαρμογων απο μονο του, κατι ημιγυμνες κινεζες κλπ και απο τη δευτερη μερα απλα ανοιγει αλλα οταν πας να το ξεκλειδωσεις κολλαει εκει και μενει μονιμα αναμμενη και κολλημενη η οθονη.ασχετος με το android, με βλεπω να μελεταω κι εγω τα περι rom κι οτι γινει...
  7. karlomagnos

    Jiayu S3

    μου το κανει κι εμενα!3 φορες το εχω φτασει τοσο κατω και μου το εκανε και τις 3.εκτοτε προσεχω να μην πλησιαζω τη 'διακεκαυμενη' ζωνη για να μη μεινω χωρις κινητο.
  8. karlomagnos

    Jiayu S3

    το εχω μια βδομαδα το κινητο, τι να πω, οπως προειπαν ολοι ,ειναι φωτια.υπερ-ευχαριστημενος σε βαθμο που να σκεφτομαι οτι δεν το αξιοποιω στο επακρο με τοσα πραγματα που εχει. εχει κανει σε κανεναν η μπαταρια αποτομο 'σκαλοπατι' απο το 15% στο 1% ?μου το εκανε την μοναδικα φορα που το αφησα να φτασει τοσο κατω η μπαταρια, τις αλλες φορες το χρειαζομουν και δεν το διακινδυνευσα να μου κλεισει. //το (γνωστο) κολπο με το ρυζι μου θυμισε αυτη την εικονα :lol:
  9. karlomagnos

    Jiayu S3

    προφιλ ηχου--> το εικονιδιο διπλα απο τις 'γενικες' (που ειναι το default προφιλ και λογικα αυτο εχεις επιλεγμενο)---->δονηση κατα την αφη (το τελευταιο κατω-κατω)
  10. το 'the item is pre-advised' τι εννοει?οτι εχει καταγραφει για να φυγει?εχει 4-5 μερες μονο αυτο μου βγαζει.ουτε dispathched ουτε τιποτα.γενικα δεν εχω θεμα να περιμενω (εκτος αν φτασει τελη του αλλου μηνα που θα ειμαι ταξιδι), αλλα ψηθηκα απο καποιους φιλους που ειπαν οτι με NL POST παρελαβαν σε χρονο dt. :p /// χαζη η ερωτηση μου, η πρωτη σελιδα ηταν κατατοπιστικοτατη, απλα παρηγγειλα πρωτη φορα με NL POST και νομιζα οτι οι φρασεις στα αποτελεσματα του tracking ειναι ιδιες σε ολες τις ταχυδρομικες εταιρειες!
  11. karlomagnos

    Jiayu S3

    junglist κουρασες.
  12. karlomagnos

    Jiayu S3

    οπως ειπωθηκε ηταν αγωνας ταχυτητας οποτε χρονος για πολλες δοκιμες δεν υπηρχε.οποτε ναι, οσους εκαναν preorder τους χρησιμοποιησε για beta testers με την αναλογη 'ελαφρυνση' στην τιμη.ηδη στα περισσοτερα κινεζοσαιτ οι τιμες ανεβηκαν αργα και σταθερα εν συγκρισει με τις προπαραγγελιες. φιλε dalamaidis, ασχετη παρατηρηση, γιατι δεν εχεις βαλει ακομα καρτα?υπαρχει καποιος λογος σχετικα με το κινητο που το αποφευγεις? singapore post αυτην την εποχη σπαει αρνητικα ρεκορ παραδοσης. ερωτηση: επειδη προσανατολιζομαι για το advanced, πιστευετε θα χρειαστει η ιδια 'περιοδος χαριτος' των πρωτων εβδομαδων απο τη στιγμη της κυκλοφοριας του ή τα οποια bugs θα ειναι κοινα με την εκδοση των 2GB οποτε ο,τι διορθωνεται τωρα βελτιωνει κατ'επεκταση και το advanced?αμα ειναι να φτασει απριλης-μαης για να εχει παρει τις αναβαθμισεις του δεν ξερω αν αξιζει τετοια αναμονη.
  13. karlomagnos

    Jiayu S3

    εχω την εντυπωση πως ελλειψη καρτας SIM προκαλει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας καθως το κινητο ψαχνει σημα (οπως και αν υπαρχει καρτα αλλα στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει κακο σημα).βαλε titanium backup και παγωσε τα .apk σχετικα με το τηλεφωνο να δουμε αν θα εχει διαφορα.αυτο με την καρτα σιγουρα συμβαινει στα iphone αλλα νομιζω ειναι το ιδιο και με τα android.
  14. το 4 με καλυψε πληρως.eoc.
×
×
  • Create New...