Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ισχύει. Μόνο 50, 100 και 200 δίνει η VF.

Στο φοιτητικό δίνει και 30/2,5...

Επιβεβαιωμένο από το σάιτ τους.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Από ΟΤΕ αυτό.

Και Vodafone

https://www.vodafonecu.gr/foitites/foititikes-prosfores/

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

απο οτι φαινεται μονο η ταχυτητα των 30mbs πρεπει να δινεται αποκλειστικα απο καμπινα του οτε που εχει δανειστει το δικτυο της vodafone . αυτο το μονο σιγουρο αυτο καταλαβαινω. οσο για τους φοιτητες παντα ειχε καλυτερες τιμες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Δε θυμάμαι αν το έχω πει, αλλά όσοι θέλετε VDSL ή Fiber από τη Vodafone, σκεφτείτε το σοβαρά...

Ειδικά αν πρόκειται να πάρετε υπηρεσία από οπτική ίνα (FTTH) ή καμπίνα (και όχι Αστικό Κέντρο), θα σας δώσει VoIP τηλεφωνία και το ρούτερ που δίνει (Vodafone H300S) έχει αρκετά προβλήματα, με χαμένες κλήσεις και αδυναμία εξερχόμενων.

Τουλάχιστον μέχρι να βγει ενημέρωση που να διορθώσει τα προβλήματα (αυτή η "9" που βγήκε πριν μερικές μέρες, τα έκανε χειρότερα!), καλό θα ήταν να μη βάλετε γρήγορο ίντερνετ από αυτήν... Η εξυπηρέτησή της, είναι επίσης για κλάματα...

Εγώ ευτυχώς, παίρνω VDSL από Αστικό Κέντρο και μπορώ να βάλω όποιο ρούτερ θέλω, χωρίς να έχει πρόβλημα η τηλεφωνία. Αν έχετε VoIP όμως, χρειάζεται το μόντεμ/ρούτερ της Vodafone...

Edited by MitsosDaBest13

Δηλαδή σε άλλους παρόχους δεν συμβαίνει αυτό; Όταν είσαι μακρυά από το αστικό κέντρο πως θα έχεις vdsl ?

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Δηλαδή σε άλλους παρόχους δεν συμβαίνει αυτό; Όταν είσαι μακρυά από το αστικό κέντρο πως θα έχεις vdsl ?

ο χρηστης θελει να πει οτι οσοι εχουνε vdsl 30 απο την vodafone και παιρνουνε απο αστικο κεντρο δεν δινουνε voip τηλεφωνο ( βεβαια αμα παιρνει απο καμπινα του οτε ναι θα του δωσουνε vdsl 30 διοτι απο καμπινα vdsl του οτε δινουνε 30ρι αλλα ισως να μην εχει ουτε και αυτο voip τηλεφωνο. και μαλλον το 50 ρι και πανω δινουνε voip τηλεφωνο μαλλον απο οποιασδηποτε καμπινα!

απο την αλλη φταιει το ρουτερ της vodafone και το voip αμα δεν εχει σταθεροτητα καλο θα ειναι να κλειδωθει η γραμμη για να μην κανει διακοπες στο ιντερνετ και συνεπως στην ομιλια οπως κανει ο οτε!

Εγώ πάντως με vdsl 50 από καμπίνα οτε και voip μαζί με το Vodafone H300S.

Δεν έχω κανένα θέμα στην τηλεφωνία.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για αυτο εγω λεω οτι εχει να κανει με το κλειδωμα τις γραμμης σε σταθερη ταχυτητα! για να μην υπαρχει προβλημα με αποσυνδεσεις .

Δεν είπα ότι θα έχετε όλοι πρόβλημα, αλλά αρκετοί, γι αυτό λέω να το σκεφτείτε... Σε σχετικά forums, διαβάζω πολλά χάλια για το H300S (εγώ έχω πρόβλημα μόνο με το Wi-Fi σε συσκευές Android).

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άλλο λέω εγώ... Να το σκεφτείτε σοβαρά, πριν βάλετε Vodafone VDSL, τουλάχιστον μέχρι να βγει αναβάθμιση για το μόντεμ, που να διορθώσει τα προβλήματα. Οι άλλες εταιρίες δεν έχουν τέτοια θέματα.

Δεν είπα ότι θα έχετε όλοι πρόβλημα, αλλά αρκετοί, γι αυτό λέω να το σκεφτείτε... Σε σχετικά forums, διαβάζω πολλά χάλια για το H300S (εγώ έχω πρόβλημα μόνο με το Wi-Fi σε συσκευές Android).

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άλλο λέω εγώ... Να το σκεφτείτε σοβαρά, πριν βάλετε Vodafone VDSL, τουλάχιστον μέχρι να βγει αναβάθμιση για το μόντεμ, που να διορθώσει τα προβλήματα. Οι άλλες εταιρίες δεν έχουν τέτοια θέματα.

παντως και στο speedport plus της κοσμοτε εχω διαβασει προβληματα μετο wifi 5ghz και γενικα οτι τρωει πολυ μπαταρια στις συσκευες οποτε για μενα αγορασε ενα speedport entry 2i απο γραμμη οτε ή αμα δεν εχεις κρατα αυτο και μην το δωσεις πισω θεωρω πολυ καλo αυτο το ρουτερ, δεν εχει πολυ καλη εμβελεια wifi αλλα γενικα σταθεροτατο με κοσμοτε σε εμενα.

παντως και στο speedport plus της κοσμοτε εχω διαβασει προβληματα μετο wifi 5ghz και γενικα οτι τρωει πολυ μπαταρια στις συσκευες οποτε για μενα αγορασε ενα speedport entry 2i απο γραμμη οτε ή αμα δεν εχεις κρατα αυτο και μην το δωσεις πισω θεωρω πολυ καλo αυτο το ρουτερ, δεν εχει πολυ καλη εμβελεια wifi αλλα γενικα σταθεροτατο με κοσμοτε σε εμενα.

Νομίζω ότι το Speedport Plus του ΟΤΕ, είναι παρόμοια έκδοση με το H300S της Vodafone, αλλά δεν έχει τόσα προβλήματα.

Δηλαδή εγώ που έχω Cyta και περιμένω να ανοίξει η καμπίνα της Vodafone που με καλύπτει, δεν θα μπορέσω να κρατήσω το technicolor 788 που χρησιμοποιώ τώρα;
:cat:

Δηλαδή εγώ που έχω Cyta και περιμένω να ανοίξει η καμπίνα της Vodafone που με καλύπτει, δεν θα μπορέσω να κρατήσω το technicolor 788 που χρησιμοποιώ τώρα;

Και εγώ που έχω vDSL για τηλέφωνο έχω voip. Ρώτησα αν γίνεται να μην έχω voip και μου απάντησαν ότι είναι άλλη τεχνολογία και σε γίνεται.

Μόνο για λόγους τηλεφωνίας δηλαδή, όπως και στη Cyta; Οπότε αφού δεν έχω καθόλου σταθερό συνδεδεμένο, μπορώ να χρησιμοποιώ οποίο vdsl ρουτερ θέλω;
:cat:

Μόνο για λόγους τηλεφωνίας δηλαδή, όπως και στη Cyta; Οπότε αφού δεν έχω καθόλου σταθερό συνδεδεμένο, μπορώ να χρησιμοποιώ οποίο vdsl ρουτερ θέλω;
Ναι αν δεν χρειάζεσαι τηλεφωνία μπορείς να έχεις οποιοδήποτε ρούτερ συνδεδεμένο

Ναι. Μέχρι και για μια συσκευή τηλεφωνου υπάρχει έξοδος σε όλα τα router. Το πρόβλημα είναι αν θες και 2η συσκευή σε άλλο μέρος του σπιτιού.

Ναι. Μέχρι και για μια συσκευή τηλεφωνου υπάρχει έξοδος σε όλα τα router. Το πρόβλημα είναι αν θες και 2η συσκευή σε άλλο μέρος του σπιτιού.

Εμένα για δεύτερη συσκευή μου είχε ένα σχεδιάγραμμα ότι γυρίζω την γραμμή του voip στη μπριζα του τηλεφώνου και βάζω σε άλλη μπριζα το τηλέφωνο ώστε να λειτουργήσει. Δε ξέρω, δε το δοκίμασα καν.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Σε κάνα μήνα θα πάω μόνιμα εξωτερικό για δουλειά και έχω 14 μήνες υπόλοιπο στο συμβόλαιό μου και θέλω να το σταματήσω.

Είχα πάει στη vodafone πριν περίπου ενάμιση μήνα και τους ζήτησα τους όρους του συμβολαίου γιατί δεν τους βρίσκω και μου είπαν ότι θα τους στείλουν ταχυδρομικός ώστε να δω τι ποσό θα πληρώσω αν το κόψω με τυπικό τρόπο.

Δεν ήρθε τίποτα εννοείται.

Αν τώρα εγώ φύγω και το αφήσω απλήρωτο και το κόψουν μετά από κάτι απλήρωτους λογαριασμούς θα ρίξουν και άλλα κερατιάτικα μέσα , προσθήματα κτλ ξέρει κανείς?

ΟΤΑΝ το διακόψουν δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω τους απλήρωτους λογαριασμούς αλλά να γλιτώσω τους υπόλοιπους μήνες του συμβολαίου μια και το σπίτι θα μείνει ακατοίκητο.

Σε με πόσους απλήρωτους λογαριασμούς το κόβουν?

Σε κάνα μήνα θα πάω μόνιμα εξωτερικό για δουλειά και έχω 14 μήνες υπόλοιπο στο συμβόλαιό μου και θέλω να το σταματήσω.

Είχα πάει στη vodafone πριν περίπου ενάμιση μήνα και τους ζήτησα τους όρους του συμβολαίου γιατί δεν τους βρίσκω και μου είπαν ότι θα τους στείλουν ταχυδρομικός ώστε να δω τι ποσό θα πληρώσω αν το κόψω με τυπικό τρόπο.

Αν τώρα εγώ φύγω και το αφήσω απλήρωτο και το κόψουν μετά από κάτι απλήρωτους λογαριασμούς θα ρίξουν και άλλα κερατιάτικα μέσα , προσθήματα κτλ ξέρει κανείς?

ΟΤΑΝ το διακόψουν δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω τους απλήρωτους λογαριασμούς αλλά να γλιτώσω τους υπόλοιπους μήνες του συμβολαίου μια και το σπίτι θα μείνει ακατοίκητο.

Εάν ζητήσεις διακοπή, θα σε ενημερώσουν για το αναπόσβεστο ποσό.

Εάν απλά το αφήσεις να τρέχει χωρίς να πληρώνεις, στον 3ο μήνα θα σου διακόψουν μεν την υπηρεσία, αλλά θα σου χρεώνουν και τους επόμενους μήνες μέχρι την λήξη του συμβολαίου. Επίσης θα μπεις στην λίστα των οφειλετών μέχρι να εξοφλήσεις τα χρεωστούμενα, οπότε στο μέλλον θα είναι πιο δύσκολα και τα συμβόλαια με άλλους παρόχους.

Να πας να το κόψεις γιατί πληρώσεις και το πέναλτι πρόωρης διακοπής και 2,3 ,4 ίσως και παραπάνω λογαριασμούς απλήρωτους που θα έχεις μέχρι να το κόψουν. Σε μένα με 24μηνο συμβόλαιο είναι στα 120 ευρώ.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Καλό είναι να μιλήσεις ξανά μαζί τους, μπας και καταφέρεις να πληρώσεις πρόστιμο για τη διακοπή, μόνο για 1 έτος (τα μισά). Με το να τους αφήσεις απλήρωτους, θα το κάνεις χειρότερο...

Υ.Γ. Καλή τύχη στο εξωτερικό. Μακάρι να μπορούσα να φύγω κι εγώ σύντομα, αλλά πρέπει να κάτσω για τουλάχιστον 1,5 χρόνο ακόμα... :)