Jump to content

ToPontiki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ToPontiki

  1. Αν έχεις πρόβλημα με την καλωδίωση, σε όποιον πάροχο και να πας θα είσαι στα ίδια. wisp είναι ο ασύρματος πάροχος. Σου βάζουν μια κεραία στην ταρατσα και κατεβάζουν καλώδιο στο διαμέρισμα. Με αυτό τον τρόπο δεν έχεις την κλασική σταθερή γραμμή αλλά αν θέλεις και τηλεφωνία πας σε voip. Εγώ έχω webees για ιντερνετ και intertelecom για την τηλεφωνία. Έχω πάγιο 19€ το μήνα (χωρίς δέσμευση συμβολαίου) και έδωσα 60€ στην αρχή για την τοποθέτηση της κεραίας. Επίσης η ενεργοποίηση ήταν άμεση. Ήρθαν την επόμενη μέρα που τους κάλεσα και άμεσα συνδέθηκα.
  2. Είχα για δυο χρόνια 50αρι vdsl Vodafone, Θεσσαλονίκη one Salonica περιοχή. Έπαιρνα από καμπίνα και ο συγχρονισμός τερμάτιζε. Τον τελευταίο χρόνο που οι 50αρες έγιναν 55/5,5 σε Speedtest είχα πάντα 50 down 5 up. Στο σερφάρισμα ποτε πρόβλημα αλλά σε κατέβασμα torrent ποτε δεν είδα αρχείο μεμονωμένο να πηγαίνει πάνω από 3,5 mb/s. Τον Μάιο έκανα μετάβαση σε 100αρι. Το κατέβασμα torrent παρέμεινε στα 3,5 άντε 4 max. Τότε άρχισαν και τα θέματα με αποσυνδέσεις στη γραμμή μου και τον Ιούλιο είχα και πτώση ταχύτητας. Ενώ πριν η γραμμή σήκωνε μέχρι 160 up, έπεσα στα 70. Ήρθε τεχνικός και ανέφερε πρόβλημα με επαγωγικό ρεύμα στην καλωδίωση της πολυκατοικίας. Κάτι που όπως ο ίδιος αλλά και δικός μου ηλεκτρολόγος που ρώτησα, θα ήταν κοστοβόρο να επιλυθεί. Πλεον έχω wisp και πιάνω σε Speedtest 110 down και 60 up σταθερά με ping από 8 ως 10. Με το vdsl είχα 23 με 25! Το μόνο αρνητικό ήταν που πλήρωσα 103 ευρώ ρήτρα για να διακόψω τη Vodafone.
  3. Όντας ένας απόστρατος συνταγματάρχης από τη γκρίζα εποχή που ανέφερε ο thePRODIGY παραπάνω, έχεις +1 από μένα για τη θέση του moderator 😉 (αν μετράει η γνώμη μου)
  4. Αρχικά να πω ότι δεν μου άρεσε η νέα εμφάνιση. Μου κάνει κάπως παιδικό ενώ πριν είχε μια σοβαρότητα. Πέρα από αυτό, στο κομμάτι της τηλεφωνίας, λείπει η nova και επίσης ένα τμήμα για voip παρόχους αλλά ίσως και wisp.
  5. ToPontiki

    nova mobile

    Μπα, εμένα δεν με ρώτησαν ποτέ. Ίσως μόνο τους υπαλλήλους τους που το πήραν.
  6. ToPontiki

    nova mobile

    Όχι, καμία ενημέρωση. Λειτουργεί κανονικά πάντως!
  7. Ήρθε και σε μένα και το ενεργοποίησα. Τα έχω μέχρι 6/10.
  8. ToPontiki

    nova mobile

    Μπα! Και η cyta είχε αγοράσει αριθμοσειρες 695! Και όχι μόνο δεν είχε αγοράσει τη Vodafone αλλά τελικά έγινε το αντίθετο!
  9. Δεν θέλει ρυθμίσεις. Εξυπηρετεί αυτούς που έχουν απεριόριστες ή έστω πολλά λεπτά προς σταθερά. Καλείς τον αριθμό σταθερού που σου δίνει και εκεί σου ζητάει να δώσεις τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις. Αν καλέσεις από αριθμό που δεν έχεις ταυτοποιήσει, μπορείς να δώσεις το pin που σου έχουν δώσει. Π.χ. εγώ έχω στο ένα κινητό 2000 λεπτά προς σταθερά Ελλάδας κάθε μήνα. Καλώ το σταθερό Θεσσαλονίκης της calling credit και μετά βάζω τον αριθμό που θέλω να καλέσω. Αυτό το χρησιμοποιώ αν είμαι κάπου που δεν έχω ιντερνετ για να καλέσω μέσω της εφαρμογής.
  10. Και γω δεν θυμάμαι επιλογή κάτω των 10€ στη σελίδα τους!
  11. Έχει πέσει το δίκτυο κινητής; Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να βγάλω ούτε να δεχτώ κλήσεις! Με τρεις διαφορετικές συσκευές, η μια cu, η άλλη εταιρικό συμβόλαιο και η τρίτη nova.
  12. ToPontiki

    nova mobile

    Δοκίμασες μήπως έχει ενεργοποιηθεί η κάρτα; Σε μένα ήρθε αυτό το μήνυμα το πρωί της Δευτέρας και λίγη ώρα μετά που δοκίμασα, είχε ήδη ενεργοποιηθεί! Πάρ´ όλα αυτά, ακόμη δεν έχει έρθει το μήνυμα ότι η γραμμή έχει ενεργοποιηθεί!
  13. ToPontiki

    nova mobile

    Εγώ ρώτησα κατά την καταχώρηση αλλά μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει επιλογή.
  14. Δεν θα ανέβαζε η Vodafone τον αριθμό των ενεργών συνδρομητών συμβολαίου!
  15. Έκανα και γω χτες μια αίτηση μέσω τηλεφώνου και ρώτησα το γίνεται όταν καταναλωθεί το προπληρωμένο πακέτο. Η εκπρόσωπος δεν γνώριζε, με έβαλε στην αναμονή και μετά από λίγο μου απάντησε ότι μετά την κατανάλωση του πακέτου, υπάρχει χρέωση 5€ ανά 200mb, εννοείται αν δεν αγοράσεις νέο πακέτο. Επίσης μου ανέφερε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση με κάποιο sms ότι τελείωσαν τα προαγορασμένα data. Επειδή δεν με έπεισε ιδιαίτερα, γνωρίζει κανεις κάτι παραπάνω;
  16. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω τέτοια ποσά! Αλλά με ενοχλεί η κοροϊδία! Άντε να βγάλετε και πακέτο με απεριόριστο edge στα 25 ευρώ Αλέξανδρε!
  17. €55 για απεριόριστα data με ταχύτητα ΕΩΣ 2 mbps βλέπω! Αστείοι εκεί στη Vodafone...
  18. Η κατάργηση της γραμμής λόγω θανάτου (αφού είναι στο όνομα της γιαγιάς) γίνεται σχεδόν άμεσα και χωρίς καμία ρήτρα άσχετα με το αν υπάρχει δέσμευση! Αλλά... η ανανέωση πως έγινε πριν εννιά μήνες; Ποιος την έκανε; Γιατί από τη στιγμή που είχε πεθάνει η κάτοχος, μιλάμε για πλαστοπροσωπία σε περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου από τρίτο άτομο!
  19. Η εντολή για προώθηση αν η γραμμή δεν απαντά μετά από λίγη ώρα είναι η: **61*Αριθμος# Δεν ξέρω σε ποιο αριθμό πρέπει να το στείλεις για να πάει η κλήση στον τηλεφωνητή! Παλιά βάζοντας για αριθμό σκέτο 694 κατά την προώθηση έβγαινε το μήνυμα ότι ο αριθμός δεν υπάρχει! Επίσης υπήρχε και η επιλογή για τον αριθμό των κουδουνισμάτων μέχρι να γίνει η εκτροπή αλλά δεν θυμάμαι την εντολή!
  20. Σε iPhone όταν μιλάω με MobileVOIP και με καλέσουν κανονικά στο κινητό, δεν μου έρχεται καμία ειδοποίηση και βλέπω την αναπάντητη όταν κλείσω! Σε αυτόν που με καλεί φαίνεται ότι χτυπάει κανονικά και δεν απαντάω.
×
×
  • Create New...