Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, GREGORYMO said:

Το περιθώριο να φύγει κάποιος, μέχρι πότε είναι?

Αν δεν κάνω λάθος 2 μήνες από την ημέρα εφαρμογής των αλλαγών. 22/10 εφαρμόστηκαν οι αλλαγές και 22/11 θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στις χρεώσεις εκτός παγίου.

Edited by kiriakos_tjet

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έκανα φορητότητα με συμβόλαιο εξ αποστάσεως για να έρθω vodafone από κοσμοτε τη τρίτη πρωί.
Τρίτη μεσημέρι έκανα ακύρωση φορητότητας για να μείνω cosmote.
Χτες το βράδυ Πέμπτη ενεργοποιήθηκα στη vodafone και χωρίς να έχουν στείλει ρούτερ.
Πότε πρόλαβαν και έκαναν τη μεταφορά?
Την ακύρωση δε την είδαν?
Τώρα μπορώ να φύγω αζημιως?

Έκανα φορητότητα με συμβόλαιο εξ αποστάσεως για να έρθω vodafone από κοσμοτε τη τρίτη πρωί.
Τρίτη μεσημέρι έκανα ακύρωση φορητότητας για να μείνω cosmote.
Χτες το βράδυ Πέμπτη ενεργοποιήθηκα στη vodafone και χωρίς να έχουν στείλει ρούτερ.
Πότε πρόλαβαν και έκαναν τη μεταφορά?
Την ακύρωση δε την είδαν?
Τώρα μπορώ να φύγω αζημιως?

Ναί βεβαίως.

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Καλησπέρα!

Να ρωτήσω για τη διαδικασία που αναφέρθηκε με το αίτημα στο τμήμα διακοπής συμβολαίων μέσω του chat, λόγω της κατάργησης της έκπτωσης του e-bill.
Έχει κάνει κάποιος την διαδικασία που έχει χαμηλό πάγιο (16,8€) και του έχουν κάνει κάποια αντιπρόταση που να αντισταθμίζει την αύξηση ή το κάνουν μόνο σε όσους έχουν μεγαλύτερο μηνιαίο λογαριασμό ;

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις την διαδικασία. Στην χειρότερη να γλυτώσεις το ένα ευρώ της αύξησης στην καλύτερη περίπτωση να κερδίσεις κάτι καλύτερο. Εγώ παίρνω τη 100αρα στα 20.77
Αυτή η τιμή δεν ξέρω αν υπάρχει και σαν κίνητρο για νέους συνδρομητές. Άρα κερδισμένος είμαι.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

10 ώρες πριν, ffc said:

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις την διαδικασία. Στην χειρότερη να γλυτώσεις το ένα ευρώ της αύξησης στην καλύτερη περίπτωση να κερδίσεις κάτι καλύτερο. Εγώ παίρνω τη 100αρα στα 20.77
Αυτή η τιμή δεν ξέρω αν υπάρχει και σαν κίνητρο για νέους συνδρομητές. Άρα κερδισμένος είμαι.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Τι ακριβώς κάνεις?

Φορητότητα σε άλλο πάροχο και περιμένεις αντιπροσφορα?

Και αν δεν σου κάνουν?

On 18/11/2023 at 5:01 ΠΜ, GREGORYMO said:

Τι ακριβώς κάνεις?

Φορητότητα σε άλλο πάροχο και περιμένεις αντιπροσφορα?

Και αν δεν σου κάνουν?

πρώτα κάνε αίτημα διακοπής με χρήση του δικαιώματος της αζήμιας αποχώρησης λόγω e-bill. Θα σε καλέσουν αυτοί και θα σου αντιπροτείνουν χαμηλότερη τιμή για να παραμείνεις. Εγώ έτσι μείωσα το πάγιο από 26,5 σε 21,5 και γλιτωσα και την αύξηση λόγω ebill

On 16/11/2023 at 9:06 ΜΜ, r31134 said:

Εκανα αιτηση φορητοτητας απο vodafone σε nova μετα απο μια τελευταια αποπειρα (αιτηση) για να παραμεινω στην κοκκινη με 100αρα απο 24 αρα. Εφαγα ακομα ενα ακυρο και κατευθειαν τηλεφωνο στη nova για 300 FTTH απεριοριστα σταθερα κινητα στα 26 ευρω τελικη τιμη. 

Θα μιλησω καλου κακου με το τμημα συμβολαιων να τους προλαβω να μην βαλουν ποινη διακοπης λογω κυριως του e-bill, κατι το οποιο με συμβουλευσαν και σε καταστημα vodafone.

Για το κινητο το σκεφτομαι ακομα αν και θα εχω αυξηση 5-6 ευρω λογω σπασιματος συνδυαστικου προγραμματος που ειχα.

Παραλληλα με την αιτηση φορητοτητας στη NOVA,σημερα μιλησα και με το τμημα συμβολαιων της vodafone και ζητησα να διακοπει το συμβολαιο μου χωρις ποινη προωρης διακοπης λογω αυξησης e-bill και ταυτοχρονα να μη μεινω χωρις ιντερνετ μεχρι να ολοκληρωθει η φορητοτητα. Μου ειπαν οκ αλλα θα με καλεσουν ξανα και απο αλλο τμημα.

Tα 2 ρουτερ που εχω απο την αρχικη μου αιτηση και μια μεταγενεστρη για αναβαθμιση,μπορω να τα επιστρεψω σε οποιοδηποτε καταστημα ή θελει να τα στειλω με κουριερ?

38 minutes ago, r31134 said:

Παραλληλα με την αιτηση φορητοτητας στη NOVA,σημερα μιλησα και με το τμημα συμβολαιων της vodafone και ζητησα να διακοπει το συμβολαιο μου χωρις ποινη προωρης διακοπης λογω αυξησης e-bill και ταυτοχρονα να μη μεινω χωρις ιντερνετ μεχρι να ολοκληρωθει η φορητοτητα. Μου ειπαν οκ αλλα θα με καλεσουν ξανα και απο αλλο τμημα.

Tα 2 ρουτερ που εχω απο την αρχικη μου αιτηση και μια μεταγενεστρη για αναβαθμιση,μπορω να τα επιστρεψω σε οποιοδηποτε καταστημα ή θελει να τα στειλω με κουριερ?

Εγώ που ρώτησα για τον εξοπλισμό, μου είπαν ότι δεν επιστρέφεται. Έχω κρατήσει και το screenshoot της συνομιλίας για καλό και για κακό. 

https://techmaniacs.gr/vodafone-super-wifi/

Η Vodafone ανακοινώνει σήμερα επισήμως τη νέα υπηρεσία Super – Wi-Fi ανεβάζοντας τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της.

Ο εξοπλισμός των extenders με τεχνολογία Mesh μαζί με το router Vodafone Power Station τεχνολογίας Wi-Fi 6 σχηματίζουν ένα έξυπνο Wi-Fi δίκτυο, ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν από κάθε συσκευή, τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα Wi-Fi σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης μέχρι 2 extenders ανά τηλεφωνικό αριθμό.

Το μηνιαίο πάγιο της υπηρεσίας είναι 3€/μήνα για κάθε extender και ισχύει για 24 μήνες. Σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας εντός της περιόδου δέσμευσης εφαρμόζεται τέλος αποσύνδεσης 20€ εφάπαξ.

Όσοι καταφέρατε να πάρετε την προσφορά 100αρα για 20,77ευρ, η 100άρα είναι FTTH ή VDSL;

Πόσα λεπτά προς κινητά;; 360, 1000 ή απεριόριστα;

Εμένα  μου δίνουν 100αρα FTTH και απεριόριστα κινητά για 25,65ευρ (και 28,50 για 200αρα), αλλά δεν πέφτουν παρακάτω. Αυτή η προσφορά από την Εξυπηρέτηση Πελατών, όχι από κάποιο αρμόδιο τμήμα αποσυνδέσεων/διατήρησης πελατών.

To biting the bullet point για μένα είναι στα ~23ευρ (τώρα δίνω 19,30 για VDSL 50αρα και 360' προ κινητά)

Edited by chemeng

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

Όσοι καταφέρατε να πάρετε την προσφορά 100αρα για 20,77ευρ, η 100άρα είναι FTTH ή VDSL;

Εμένα  μου δίνουν 100αρα FTTH και απεριόριστα κινητά για 25,65ευρ (και 28,50 για 200αρα), αλλά δεν πέφτουν παρακάτω. Αυτή η προσφορά από την Εξυπηρέτηση Πελατών, όχι από κάποιο αρμόδιο τμήμα αποσυνδέσεων/διατήρησης πελατών.
To biting the bullet point για μένα είναι στα ~23ευρ (τώρα δίνω 19,30 για VDSL 50αρα και 360' προ κινητά)

Το 28.50 έχει και vodafone tv?

Sent from my iPad using Tapatalk

3 ώρες πριν, chemeng said:

Εμένα μου έδωσαν με 20,31€ το Fiber 100 Pro FTTC με απεριόριστα σταθερά-κινητά και το νέο ρούτερ που δίνουν στα Pro προγράμματα.

Screenshot_20231122_224452_Adobe Acrobat.jpg

Edited by kiriakos_tjet

On 22/11/2023 at 9:54 ΜΜ, SERS1612 said:

Το 28.50 έχει και vodafone tv?

Sent from my iPad using Tapatalk

OXI

On 22/11/2023 at 10:44 ΜΜ, kiriakos_tjet said:

Εμένα μου έδωσαν με 20,31€ το Fiber 100 Pro FTTC με απεριόριστα σταθερά-κινητά και το νέο ρούτερ που δίνουν στα Pro προγράμματα.

Δυνατό ντηλ, δυστυχώς για μένα  FTTC δεν παίζει καθόλου ως επιλογή, γιατί βρίσκομαι πολύ κοντά στο Α/Κ του ΟΤΕ. Αυτό που ήταν ευχή τις εποχές ADSL που κάρφωνα 20mbps, είναι η κατάρα μου στην εποχή του VDSL. Εδώ και χρόνια κολλημένος σε ένα custom profile 30mbps γιατί η 50αρα μου κάνει αποσυνδέσεις.

Edited by chemeng

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

Δυνατό ντηλ, δυστυχώς για μένα  FTTC δεν παίζει καθόλου ως επιλογή, γιατί βρίσκομαι πολύ κοντά στο Α/Κ του ΟΤΕ. Αυτό που ήταν ευχή τις εποχές ADSL που κάρφωνα 20mbps, είναι η κατάρα μου στην εποχή του VDSL. Εδώ και χρόνια καλλημένος σε ένα custom profile 30mbps γιατί η 50αρα μου κάνει αποσυνδέσεις.
Έχεις ψάξει για τυχόν προβλήματα στη δική σου συνδεσμολογια μες στο σπίτι; Εννοώ δλδ μετά τον κατανεμητη και προς τις τηλεφωνικές πρίζες. Πιθανότατα να μην είναι δικό τους θέμα αυτό θέλω να καταλήξω

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω συμβόλαίο στη Vodafone σταθερο double play 50mbps. Λήγει σε ένα μήνα.
Ο λογαριασμός επάνω γράφει ότι κανονικά η παροχή αυτή έχει κόστος 41 ευρώ αλλά με τις εκπτώσεις πάει 22.
Αν το αφήσω να λήξει θα πληρώνω 41 ευρώ; Ρωτάω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι με καινούργιο κανονισμό από την ΕΕΤΤ η συμβαση μετατρέπεται σε αορίστου αλλά με την τιμή που πλήρώνεις τώρα και όχι με την εικονική "φουσκωμένη" χρέωση. Ξέρει κάποιος τι ισχύει; 
Ευχαριστώ 

1 hour ago, opmgls said:

Ο λογαριασμός επάνω γράφει ότι κανονικά η παροχή αυτή έχει κόστος 41 ευρώ αλλά με τις εκπτώσεις πάει 22.
Αν το αφήσω να λήξει θα πληρώνω 41 ευρώ; Ρωτάω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι με καινούργιο κανονισμό από την ΕΕΤΤ η συμβαση μετατρέπεται σε αορίστου αλλά με την τιμή που πλήρώνεις τώρα και όχι με την εικονική "φουσκωμένη" χρέωση. Ξέρει κάποιος τι ισχύει; 
Ευχαριστώ 

Δεν έχω υπόψη μου τέτοια οδηγία, πάντως εμένα η Vodafone διατήρησε κάποια (μικρότερη) έκτπωση όταν μετατράπηκε σε αορίστου.

On 22/11/2023 at 7:02 ΜΜ, chemeng said:

Σχετικά με την τιμή της 50αρας εμένα λήγει το συμβόλαιο μου σε ένα μήνα και μέσα από το app της vodafone μου δίνουν τη δυνατότητα να το επεκτείνω για 24 μήνες στην ίδια τιμή.

Ευχαριστώ 
Είχα το ίδιο με σένα με 24αρα γραμμή.
Πλήρωνα 16 το μήνα.
Όταν έληξε έγινε αορίστου και για τουλάχιστον 2 χρόνια πλήρωνα το ίδιο.
Αυτό γίνονταν μέχρι το Μάρτιο που πέρασε όπου άλλαξα σε άλλη εταιρεία

• 4 weeks later...
On 25/11/2023 at 12:16 ΜΜ, opmgls said:

Ευχαριστώ 

Για την ίστορία να αναφέρω ότι πριν 1 εβδομάδα έληξε το 2ετές συμβόλαιο σταθερού voda που είχα (50αρα με απεριόριστα). Αρχικά πλήρωνα 21.34 μέχρι πριν δύο μήνες που κατάργησαν την έκπτωση του 1 ευρώ λόγω πληρωμής με κάρτα οπότε και τους τελευταίους μήνες πληρώνα 22.34. Μέσα από την εφαρμογή τον τελευταίο μήνα  και ακόμη και τώρα μου έχουν προσφορά να ανανεώσω το συμβόλαιο μου για 2 χρόνια με 22.17 το μήνα. Σήμερα έγινε η πρώτη χρέωση μήνα μετά τη λήξη του συμβολαίου οπότε και φαντάζομαι ότι έχει μετατραπεί σε αορίστου χρόνου. Με έχουν χρεώσει 23.78. Δηλαδή θα κερδίσω 1.6€ το μήνα αν δεσμεύσω την γραμμή ξανά. Προσωπικά επειδή πιθανόν να μετακομίσω το καλοκαίρι σε άλλη περιφέρεια θα το κρατήσω αορίστου.

Καλησπερα και καλα χριστουγεννα μεχρι ποτε μπορουμε να κανουμε μεταβαση σε αλλη εταιρια χωρις ρητρα λογο ebill ξερει καποιος;

Edited by thanos1989

Περιπου μεσα Νοεμβριου εκανα αιτηση διακοπης-φορητοτητας στην Nova με κυρια αιτια την καταργηση έκπτωσης e-bill και για να παω σε οπτικη ινα αφου η vodafone δεν μου εδινε πανω απο 24αρα. Στο τηλεφωνο απο τμημα διακοπων μου ειπανε οκ, ατελως θα γινει και ξαφνικα σημερα μου χρεωσανε 67€ στο λογαριασμο (πιστωτικη-παγια εντολη) χωρις να εχω λαβει καν ειδοποιηση, φυσικο λογαριασμο, email,sms κλπ. Εκδοσανε λογαριασμο με τελη διακοπης και τραβηξαν και λεφτα και ολα αυτα χωρις να λαβω παραμικρη ειδοποιηση. Φυσικα πηρα τηλ στην εξυπηρετηση και το ελενξανε και θα μου επιστρεψουν τα χρηματα εντος 10-15 ημερων σε λογαριασμο καταθετικο που τους εδωσα τηλεφωνικά. Αυτη η ταλαιπωρια δεν μου αρεσε αν και η υπάλληλος  στην εξυπηρετηση σημερα ηταν καθησυχαστικη και ευγενεστατη. 

Η παγια εντολή δεν απενεργοποιουνταν απο πριν κανω διακοπη συμβολαιου, για τεχνικους λογους, το προφιλ του σταθερου τηλεφωνου μου κατεβηκε απο το my vodafone οποτε δεν ειχα απο κανενα μεσο ενημερωσης για αυτο το "λαθος". 

14 ώρες πριν, thanos1989 said:

Καλησπερα και καλα χριστουγεννα μεχρι ποτε μπορουμε να κανουμε μεταβαση σε αλλη εταιρια χωρις ρητρα λογο ebill ξερει καποιος;

Μέχρι 1/2 λόγω αλλαγής του 13830

Παιδια ξερετε αν παιζει καμια διαφορετικη τιμη απο αυτες που βλεπω στο site τους για FTTH?

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 weeks later...
On 19/11/2023 at 12:49 ΜΜ, makisg4 said:

πρώτα κάνε αίτημα διακοπής με χρήση του δικαιώματος της αζήμιας αποχώρησης λόγω e-bill. Θα σε καλέσουν αυτοί και θα σου αντιπροτείνουν χαμηλότερη τιμή για να παραμείνεις. Εγώ έτσι μείωσα το πάγιο από 26,5 σε 21,5 και γλιτωσα και την αύξηση λόγω ebill

Που κάνουμε το αίτημα διακοπής; υποχρεωτικά σε κατάστημα ή υπάρχει και κάποιο link;