Jump to content

ffc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ffc

  1. Είμαι ανάμεσα στα Samsung Galaxy Buds 2 Pro στα Xiaomi Redmi Buds 5 Pro . Η διαφορά στην τιμή είναι διπλάσια, αλλά θα ήθελα να δω αν αξίζει να πάω στα Samsung. Διαβάζω αρκετά καλά σχόλια για τα Xiaomi, απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υφίσταται μέτρο σύγκρισης αναμεσα σε αυτα τα 2 ακουστικά. Η απλά τα Xiaomi συγκρίνονται με ακουστικά στο ευρος 50-100 ευρώ. Τα θέλω για μουσική κατα την διαρκεία για περπάτημα-τρέξιμο, να έχει καλό ANC καθώς θα χρησιμοποιείται και για τηλεφωνικές κλήσεις και ικανοποιητική μπαταρία που να διαρκεί απο 3 ώρες και πάνω.
  2. Ψάξου για ενεργειακό τουρισμό. Φίλη για 917 Kwh πλήρωσε 160 ευρώ.
  3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλούνται σε άριστη κατάσταση όπως φαίνονται στις φωτογραφίες τα Samsung Galaxy Buds Live. Είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένα. Περιoχή Αθήνα. Ενδιαφέρομαι μόνο για πώληση και οχι ανταλλαγες. Specifications Χρώμα προϊόντος: Άσπρο Προτεινόμενη χρήση: Κλήσεις & Μουσική Τεχνολογία συνδεσιμότητας: Ασύρματα Τύπος ακουστικού: Δίωτος (δύο ακουστικών εξόδων) Bluetooth: ✅ Προφίλ Bluetooth: A2DP,AVRCP,HFP Έκδοση bluetooth: 5.0 Βάρος: 5,6 g Χρόνος συνεχούς αναπαραγωγής ήχου: 6 h Χρόνος συνεχούςς αναπαραγωγής ήχου (με θήκη φόρτισης): 21 h Βάρος: 5,6 g

    60 €

    - US

  4. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Samsung Galaxy Z Fold 4 σε άριστη κατάσταση, με ελάχιστη χρήση καθώς ήταν το δευτερευων τηλέφωνο. Μαζί δίνεται γνήσια θήκη με S Pen. Στο τηλέφωνο έχουν γίνει ελάχιστες φορτίσεις. Αγορασμένο απο τον Γερμανό τον Ιούλιο. Μαζί θα δοθούν η συσκευασία του και η απόδειξη αγοράς. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή. Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος. Αποστέλλεται πανελλαδικά μετά απο κατάθεση. Αθήνα

    750 €

    - GR

  5. και σχολίασα οτι δεν είναι πανάκεια το 5G τουλάχιστον με την Vodafone.
  6. Για το δικό μου συμβόλαιο μιλάω βρε καλλιτέχνη. 🙂
  7. Μα αυτό σου εξηγώ καλέ μου φίλε. Οτι έχω 5G κινητό και οτι με την Vodafone και 4G κινητό να είχα τις ίδιες ταχύτητες θα είχα, Εξήγησα και τον λόγο που παραμένω στην Vodafone.
  8. Δηλαδή αναλόγως τις στατιστικές επιλέγεις εσύ ή βάση των δικών σου μετρήσεων; Δεν μένουν δυστυχώς όλοι δίπλα σε μια κεραία. Γιατί με 15 ευρώ για 2 χρόνια όλα απεριόριστα στο κινητό θα ήμουν αφελής να παω κάπου αλλού. Προφανώς ξέρεις την παροιμία "χάριζαν σε κάποιον εναν γαιδαρο και αυτός τον κοιτούσε στα δόντια..."
  9. Ξέρεις τις ανάγκες του κάθε χρήστη ή αν στις περιοχές που κινείται αν υπάρχει καλή κάλυψη 5G; Ειδικά η Vodafone δεν είναι και ο καλύτερος πάροχος στο 5G. Απο προσωπικές μετρήσεις στο σπίτι παίζω την ημέρα στα 50 Mbps και τα ξημερώματα μπορεί να δω και 160αρια. Στην εργασία μάξιμουμ 40 Mbps. Αρα ποιός ο λόγος για 5G κινητό στην συγκεκριμμένη περίπτωση; Οταν πάω κάποια στιγμή κάτω απο κεραία 5G για να δω 1 Gbps;
  10. Samsung Clear view θήκη φοράω και την έχω αφαιρέσει και τοποθετήσει πάλι 2 φορές. Παρατήρησες κάτι εσύ που μου διαφεύγει; Προφανώς εννοείς για 2 τζάμια γιατί στην συσκευασία που την βρίσκεις ακόμα και κάτω από 40 ευρώ περιέχει 2 τζαμακια. Εγώ μάλιστα πούλησα το ένα και έτσι με λιγότερα από 20 ευρώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τυχόν φθορές από πτώση.
  11. Whitestone Dome Glass έχω βάλει από την πρώτη μέρα που το αγόρασα. Εδώ και 2 μήνες, κανένα απολύτως πρόβλημα με την εφαρμογή του στην συσκευή.
  12. Έκανα και αυτό το βήμα και ακόμα τζίφος. Έκανα και επανεκκίνηση και πάλι τίποτα. Δοκίμασα και την τεχνική John Cena, αλλά ούτε αυτή δούλεψε. 😄😂
  13. Εμφανίζει αυτό το μήνυμα λάθους
  14. Στην τελευταία επιλογή αναφέρεσαι; Πως μπορώ να την ενεργοποιήσω;
  15. Τέλεια. Δούλεψε μέσω Registar η επιλογή double tap για screenshot.
  16. Έχω ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή. Έχω απενεργοποιησρι τα Edge panels.Και για να δουλέψει η πρόταση σου πρέπει να είναι ενεργό. Ευχαριστώ για την πρόταση.
  17. Μια βοήθεια στο πως θα ενεργοποιήσω την λήψη screenshot περνώντας την παλάμη πάνω από την οθόνη; Έχω ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει.
  18. Για την σταθερή η ιστορία ξεκίνησε ως εξής. Πληρωνα 24 ευρώ πριν καταργηθεί η έκπτωση ebill.Τους παίρνω τηλέφωνο και με λίγη επιμονή η δεύτερη εκπρόσωπος συμφωνούμε για ανανέωση για 2 έτη στα 21 ευρώ περίπου. Όταν έκανα αίτηση για μετατροπή του κινητού από cu σε συμβολαιο μου είπαν ότι θα έχω και έκπτωση στο σταθερό και θα πληρώνω 18 ευρώ. Όταν βγήκε ο πρώτος λογαριασμός διαπιστώνω με έκπληξη ότι μου έχουν προσθέσει και άλλη μια έκπτωση μέχρι την λήξη του συμβολαίου και η τιμή θα είναι 11.50 ευρώ. Πως μετά να μην είμαι φουλ ευχαριστημένος με την εταιρεία;🥰😍😀
  19. Έχουμε καιρό ακόμα ααααα. Να κοιμόμαστε ήσυχοι! Πέρα της πλάκας 15.50 για κινητό όλα απεριόριστα και 11.5 ευρώ για 100αρα vdsl είναι απίστευτες τιμές. Όταν σε 2 χρόνια έρθει η στιγμή της ανανέωσης βλέπουμε τότε τι μπορούμε να πετύχουμε.
  20. Οταν έχεις ξυπνήσει απο την μεσημεριανή σιέστα και γράφεις σε smartphone, επιτρέπται κάθε παράταση... 😁🤣🤣
  21. Άρα σωστά κατάλαβα. Τέλεια, συνεχίζουμε με 15 ευρώ πάγιο για 22 μήνες ακόμα.😀
  22. Οι τροποποιήσεις του σημείου Α ισχύουν από 01/04/2024 με ημερομηνία εφαρμογής -για κάθε συνδρομητή- την αντίστοιχη ημερομηνία μηνιαίας τιμολόγησης της σύνδεσής του μετά την ανωτέρω ημερομηνία & μόνο εφόσον έχει παρέλθει η ορισμένη διάρκεια του χρόνου της σύμβασής τους. Αν κατάλαβα σωστά πρέπει να έχει λήξει το συμβόλαιο σου για να ισχύουν οι αυξήσεις; Εγώ που έκανα συμβολαιο Red Unilited New που λήγει τον Νοέμβριο του 2925 να υποθέσω ότι δεν θα αυξηθεί το πάγιο μου.
  23. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ την default ρύθμιση γιατί έτσι παρακολουθείς και την συνέχεια της συζήτησης. Σε όλα τα φόρουμ θέλω να βλέπω την συνέχεια από το τελευταίο ποστ μετά την έξοδο μου.
  24. Επανέρχομαι με εντυπώσεις από Opera browser.Αξιολογη εναλλακτική αλλά με το tapatalk δεν χρειαζόταν να μεταβαίνεις στην επόμενη σελίδα για να διαβάσεις όλα τα ποστ που δεν είχες αναγνώσει. Μέχρι να φτιάξουν το tapatalk είναι μονόδρομος ο Opera.
×
×
  • Create New...