Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μάνα μου μετακομίζει και θέλει να μεταφέρει τη γραμμή της. Το υπάρχον πρόγραμμα είναι ADSL 24 με άπειρα σταθερά και κάποια κινητά, και πληρώνει γύρω στο 25ρι. Έχει ακόμα πάνω από χρόνο για να λήξει.

Στη νέα διεύθυνση υπάρχει μόνο VDSL, το οποίο κοστίζει κανένα 10εύρω παραπάνω, το οποίο δεν θέλει να διαθέσει. Μπορεί να γίνει διακοπή χωρίς ποινή εξαιτίας αυτού; Το συμβόλαιο εξάλλου είναι για ADSL και 25 ευρώ.

Σε αναμονή της περιοχής, πιθανολογώ ότι μετακομίζει σε περιοχή που η Vodafone δίνει ADSL από ΑΚ, αλλά VDSL από καμπίνα ΟΤΕ. Και πάλι θα έπρεπε να της δώσουν την επιλογή για χαμηλότερης ταχύτητας ADSL, αντί να πάει υποχρεωτικά σε καμπίνα. Γνωρίζω πάντως περίπτωση που δεν υπήρχε καθόλου διαθεσιμότητα μετά από μετακόμιση και η HOL ζητούσε τέλος πρόωρης διακοπής του συμβολαίου.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

είμαι στην vodafone από το 2008, κάποια στιγμή μου έκαναν μια καλή έκπτωση και από τότε, κάθε 2 χρόνια που προσπαθώ για κάτι καλύτερο δεν τα καταφέρνω, έχω μείνει στα 24,5€ το μήνα εδώ και 4-5 χρόνια με παροχές: 24αρι ιντερνετ/αστικά-υπεραστικά και κάποιες ώρες κινητά.

Ένας γείτονας που μένει στο πάνω διαμέρισμα πέρυσι έφυγε από vodafone και πήγε wind και έχει συνεχώς προβλήματα με αποσυνδέσεις. Αν έφευγα από vodafone μόνο στον ΟΤΕ θα πήγαινα αλλά θα πληρώσω μερικά €€ παραπάνω.

Θα το παλέψω πάλι και θα ενημερώσω....

Καλησπέρα,

από προσωπική εμπειρία θα σου πώ το εξής:

πελάτης στο σταθερό και ίντερνετ στην Vodafone 4 χρόνια.. σε γεινκές γραμμές πολύ ευχαριστημένος.. αλλά για 'χαζό΄λόγο δεν μου έκαναν καλή προσφορά ανανέωσης και για να τους 'ιντριγκάρω' έκανα αίτημα φορητότητας στην Wind...!!!

ΜΑΥΡΗ μέρα!!!

Ότι χειρότερο έχω συναντήσει ποτέ μου, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ επίπεδα!

ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ!

Σήμερα, 7η μέρα παραμονής στο δίκτυο της wind, Με 10 καταγεγραμένες δηλώσεις βλάβεων (χαμηλές ταχύτητες - μεγάλο ping στους browser, προβλήματα στις εισερχόμενες κλήσεις και άλλα πολλά γ@μώ το φελέκι μου!), έκανα ήδη εγώ κλήση στην Vodafone, να με βοηθήσουν να ξεμπερδέψω από το καφενείο WIND και να γυρίσω πίσω!

Ευελπιστώ αύριο να με έχουν πάρει τηλέφωνο και να ξεκινήσω τις διαδικασίες επιστροφής!

Ειλικρινά, ΔΕΝ υπολογίζω ούτε καν το πέναλτυ που μπορεί να μου ρίξει η wind.. ήδη της έκανα 2 καταγγελίες στην ΕΕTΤ!

Ευελπιστω ΑΜΕΣΑ να βρώ την ηρεμία μου και την αξιόπιστη ποιότητα που μου παρείχε η Vodafone..:cry:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

έψαξα λίγο τους λογαριασμούς και είδα ότι το συμβόλαιο μου στην vod λήγει στις 18 Ιανουαρίου, θα περιμένω και μερικές ημέρες πριν θα τους καλέσω. Χτες με πήραν και από Nova για να μου δώσουν προσφορά και μου είπαν 25,5€ για τα ίδια που μου δίνει η vodafone αλλά με απεριόριστα κινητά που δεν με ενδιαφέρουν.

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με wind και ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα vaniasgr ......

Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Το συμβόλαιο μου λήγει στις 29 Δεκ 2018, πριν απο μέρες επικοινώνησα με την vodafone κ ζήτησα να μου κάνουν προσφορά.

Μου ειπαν πως δεν έχουν να μου κάνουν προσφορά κ πως εαν το αποφασίσω να ανανεώσω για άλλα 2 χρονια θα παραμεινω στις ίδιες παροχές και στο ίδιο πάγιο:

γραμμη 24 Mbps (πραγματική 8Mbps)

απεριόριστα σταθερά

120 κινητά

έκπτωση 24μηνου συμβολαίου

--- Σύνολο: 23,69€

υπάρχει επιπλέον έκπτωση λογω συμβολαίου κινητής vodafone 4,01€ οπότε το σύνολο πέφτει στα 19,68€

Υπάρχει κάποιος τρόπος να πιέσω ωστε να εχω πιο συμφέρουσα προσφορά;

[ f i l i p p o s ]

Ρε παιδιά εντάξει δεν λέω ότι δεν κάνουν προσφορές, αλλά τράβα τράβα ξεχείλωσε το πράγμα... :p

Μακάρι να βρεις αυτό που θα σε ευχαριστήσει, αλλά δες μήπως σε βολέψει και καμιά vdsl 30 τώρα που έχουν πέσει λίγο οι τιμές.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το συμβόλαιο μου λήγει στις 29 Δεκ 2018, πριν απο μέρες επικοινώνησα με την vodafone κ ζήτησα να μου κάνουν προσφορά.

Μου ειπαν πως δεν έχουν να μου κάνουν προσφορά κ πως εαν το αποφασίσω να ανανεώσω για άλλα 2 χρονια θα παραμεινω στις ίδιες παροχές και στο ίδιο πάγιο:

απεριόριστα σταθερά

120 κινητά

υπάρχει επιπλέον έκπτωση λογω συμβολαίου κινητής vodafone 4,01€ οπότε το σύνολο πέφτει στα 19,68€

παντως υπαρχει και ο τροπος με πληρωνεις με alpha bonus καρτα ( χρεωστικη ή πιστωτικη) και μαζευοντας 2000 ποντους να εχεις εκπτωση 7 ευρω στον λογαριασμο σου με εξαργυρωση των ποντων δες εδω https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/vodafone

ακυρο το αλλαξαν και ξεκιναει απο 5 ευρω η εκπτωση με εξαργυρωση 1500 ποντων και φτανει εως 50 ευρω με εξαργυρωση 15.000 ποντων.

http://i65.tinypic.com/20zte8x.png

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

...Υπάρχει κάποιος τρόπος να πιέσω ωστε να εχω πιο συμφέρουσα προσφορά;

Υπάρχει η γνωστή πλέον "ρουτίνα" με την κίνηση φορητότητας πρός άλλο πάροχο και μετά η γνωστή κλήση από τον υφιστάμενο πάροχό σου με ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερη τιμή και από αυτή που ήδη έχεις αλλά ενδεχομένως και από του υποψήφιου παρόχου που ΘΑ πήγαινες...

ΑΛΛΑ:

(από προσωπική εμπειρία!!!)

ΜΗΝ κάνεις το λάθος να κινηθείς προς WIND!!!

ΑΚΟΜΑ και τσάμπα να στο δώσουν το πακέτο!

ΠΙΟ μεγάλο @@δελο ΔΕΝ θα έχεις συναντήσει στην ζωή σου!

Κάνε πρός άλλο πάροχο.. για πχ Nova?

και με του που σου κάνει το "call back" η Vodafone και διαπιστώσεις ότι σε συμφέρει ΚΙΝΗΣΟΥ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ για διαδικασία υπαναχώρησης προς τον πάροχο που ΘΑ πήγαινες...

Αυτά...

Τέλος, εγώ με την πολύ κακή προσωπική εμπειρία που βίωσα και βιώνω ( ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με Wind, είμαι στην αναμονή να ΞΑΝΑ-γυρίσει η γραμμή μου στην Vodafone..'αντίστροφη φορητότητα' λέγεται..) ακόμα και για 2-3 ευρώ οικονομικότερο τον μήνα, ΔΕΝ θα έφευγα ΑΝ βέβαια είσαι ευχαριστημένος στην vodafone και ΕΙΔΙΚΑ προς WIND!!!!

Μακάρι να σε βοήθησα... και να βρείς ΑΜΕΣΑ αυτό που ψάχνεις..

Edited by vaniasgr
συμπλήρωση..

Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπαναχώρησης με την νέα νομοθεσία της Ε.Ε.Τ.Τ.

Πληρώνεις 19,60 μόνο . Δεν θα βρείς πουθενά καλύτερα.

Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπαναχώρησης με την νέα νομοθεσία της Ε.Ε.Τ.Τ.

Πληρώνεις 19,60 μόνο . Δεν θα βρείς πουθενά καλύτερα.

Για γίνε πιο σαφής?

Πού πληρώνεις 19,60€?

Σαν penalty εννοείς?!

το λινκ που βάζεις , δεν έχω καταλάβει παραπέμπει?!

στο ίδιο thread!??!

..μάλλον κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις..:confused:

στο ίδιο thread!??!

Στο σχόλιο #4731.

Στο σχόλιο #4731.

και πού κολλάει το: Δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο υπαναχώρησης με την νέα νομοθεσία της Ε.Ε.Τ.Τ., με το σχόλιο 4731?!?!??!?!?!?!?!?!?:blink:

στο ίδιο thread!??!

Αναφερόμουν στον Filippos ο οποίος πληρώνει 19,68 ευρώ και ψάχνει για φτηνώτερη προσφορά.

Η γνώμη μου είναι ότι έχει πολύ καλή προσφορά και ας μην ψάχνει για αλλού.

Ο καθένας όμως εκφράζει την δική του γνώμη.

Αναφερόμουν στον Filippos ο οποίος πληρώνει 19,68 ευρώ και ψάχνει για φτηνώτερη προσφορά.

Η γνώμη μου είναι ότι έχει πολύ καλή προσφορά και ας μην ψάχνει για αλλού.

Ο καθένας όμως εκφράζει την δική του γνώμη.

αααααααα, τώρα μάλιστα!

είσαι ξεκάθαρος!

Ναι , συμφωνώ κι εγώ, είναι πολύ καλή τιμή!

Ναι, τελικά μαλλον θα συμφωνισω μαζι σας.

Δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για περεταίρω μείωση και με αυτά που διαβάζω online για την Wind σταθερής δεν εχω σχηματίσει την καλύτερη εντύπωση.

Ίσως τελικά να παραμεινω συνδυάζοντας με alpha bonus και pockee.

Με alpha bonus είναι 7€ οι 1500 πόντοι.

Τράπεζα και Vodafone λενε διαφορετικά εαν ρωτήσεις.

[ f i l i p p o s ]

απεριόριστα σταθερά

120 κινητά

Εγώ ήμουν βονταφον κ έδινα 28 για adsl 24 και 6 ωρες προς ολους, εκανα αίτηση στη wind και μόλις υπέγραψα συμβόλαιο με πήραν τηλ από τη βοντα για αντιπροσφορά και μου έδωσαν 23 ευρώ Vdsl 50 από καμπίνα απεριόριστα αστικά και 6 ώρες προς κινητά. Χωρίς κανένα τέλος.

Το μόνο αρνητικό το VOIP.

ΑΛΛΑ είναι τεράστιο το ρίσκο γιατί αν δε σε καλέσει η βοντα σε 14 μέρες για αντιπροσφορά τη μαμησες.

Εγώ ήμουν τυχερός και γλύτωσα ευτυχώς.

Πάντως επειδή το έψαξα καλή προσφορά θα πάρεις μόνο αν σε καλέσουν από το τμήμα "saving", είναι το τμήμα που κάνει ακριβώς αυτό που λέει, δηλαδή "σώζει" τους πελάτες που κάνουν αίτηση φορητότητας κάνοντας τους αντιπροσφορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εγώ ήμουν βονταφον κ έδινα 28 για adsl 24 και 6 ωρες προς ολους, εκανα αίτηση στη wind και μόλις υπέγραψα συμβόλαιο με πήραν τηλ από τη βοντα για αντιπροσφορά και μου έδωσαν 23 ευρώ Vdsl 50 από καμπίνα απεριόριστα αστικά και 6 ώρες προς κινητά. Χωρίς κανένα τέλος.

Το μόνο αρνητικό το VOIP.

ΑΛΛΑ είναι τεράστιο το ρίσκο γιατί αν δε σε καλέσει η βοντα σε 14 μέρες για αντιπροσφορά τη μαμησες.

Εγώ ήμουν τυχερός και γλύτωσα ευτυχώς.

Πάντως επειδή το έψαξα καλή προσφορά θα πάρεις μόνο αν σε καλέσουν από το τμήμα "saving", είναι το τμήμα που κάνει ακριβώς αυτό που λέει, δηλαδή "σώζει" τους πελάτες που κάνουν αίτηση φορητότητας κάνοντας τους αντιπροσφορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πολύ σωστά τα λες, αν και με τον νέο νόμο της ΕΕΤΤ απαγορεύεται να παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορα, εγώ πάλι έχω 100mbps με πραγματική 9999/99999. Προς κινητά και διεθνή 360 λεπτά και απεριόριστα σταθερά Ελλάδος στα 24€ αλλά έδωσα μεγάλη μάχη για αυτή την τιμή στην Vodafone.

Προσωπικά βλέπω ότι στον κάθε έναν χρεώνουν ότι θέλουν ανάλογα με την πίεση που θα τους κάνει ο πελάτης. Εγώ τους είχα πάρει 5 φορές τηλέφωνο και πήγα άλλες δύο φορές σε μαγαζί και τους είπα να στείλουν στην εταιρική φόρμα επικοινωνίας ότι θέλω vDSL κάτω των 30 ευρώ και μου έδωσαν την 50αρα με 27 ευρώ (μείον 1 ευρώ η πληρωμή με ebill) 26 ευρώ. Βάζω και το cash back, μου πάει κανα 25αρι το μήνα. Φίλος που έκανε τα ίδια ακριβώς με μένα (δε ξέρω πώς το χειρίστηκε όμως) δε του κατεβάζουν κάτω από 33 ευρώ την 50αρα.

Πολύ σωστά τα λες, αν και με τον νέο νόμο της ΕΕΤΤ απαγορεύεται να παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορα, εγώ πάλι έχω 100mbps με πραγματική 9999/99999. Προς κινητά και διεθνή 360 λεπτά και απεριόριστα σταθερά Ελλάδος στα 24€ αλλά έδωσα μεγάλη μάχη για αυτή την τιμή στην Vodafone.

Δεν απαγορεύεται, απλά δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τις 14 μέρες υπαναχώρησης, δεδομένου ότι η φορητότητα διεκπεραιώνεται μετά την λήξη τους. Δηλαδή έχες περιθώριο να δεχτείς προσφορά και να διακόψεις την φορητότητα εντός μίας ημέρας.

μπορείς να πεις και σε έμας πως το κατόρθωσες να έχεις τέτοια τιμή?

Δε νομίζω ότι απαγορεύεται. Στο συμβόλαιο που έστειλα πρόσφατα στη Vodafone, έχει επιλογή για ΆΜΕΣΗ φορητότητα (που δε δικαιούσαι υπαναχώρηση) ή για μετά ΑΠΟ 14 ΜΕΡΕΣ.

Στην δεύτερη περίπτωση στέλνουν την αίτηση μετά από 14 ημέρες, οπότε και δεν έχεις αντιπροσφορα όπως παλαιότερα

Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Καλησπέρα,

Διαβάζω ότι έχετε βάλει πολλοί Vdsl 50. Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται στα ποσό συνδέεστε;

Έχω βάλει Vdsl 50 (με εγγύηση ταχύτητας τα 45) συνδέομαι στα 36 και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, το ρίχνουν στον ΟΤΕ. 120 μέτρα από το καφαο στην ευθεία.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...