gokuthelegend Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παίδες χαιρετώ. Έχω το πακέτο που αναφέρεται στον τίτλο του θέματος και τον Φεβρουάριο τελειώνουν τα 2 χρόνια για τα οποία έχω υπογράψει την σύμβαση. Φυσικά μέχρι τότε έχουμε χρόνο, και επίσης θα ξαναρωτήσω μερικές μέρες νωρίτερα, αλλά ρωτάω και από τώρα για να είμαι προετοιμασμένος. Λοιπόν, μένω σε χωριό και εδώ από παρόχους έχουμε μόνο ΟΤΕ και Hol/Vodafone. Ο ΟΤΕ έχει λιγάκι τσιμπημένες τιμές και με την Hol/Vodafone είμαστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της, οπότε λέμε να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε. Τώρα πληρώνουμε περίπου 20 με 22 ευρώ τον μήνα και εκτός συμβολαίου η τιμή ανεβαίνει πάνω από 40 ευρώ τον μήνα. Εφόσον είμαστε ικανοποιημένοι από της υπηρεσίες της Hol, θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο ακόμη για 1 ή 2 χρόνια. Πότε θα πρέπει να κινηθούμε περίπου για να μην χρεωθούμε με το μεγαλύτερο πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παίδες χαιρετώ. Έχω το πακέτο που αναφέρεται στον τίτλο του θέματος και τον Φεβρουάριο τελειώνουν τα 2 χρόνια για τα οποία έχω υπογράψει την σύμβαση. Φυσικά μέχρι τότε έχουμε χρόνο, και επίσης θα ξαναρωτήσω μερικές μέρες νωρίτερα, αλλά ρωτάω και από τώρα για να είμαι προετοιμασμένος. Λοιπόν, μένω σε χωριό και εδώ από παρόχους έχουμε μόνο ΟΤΕ και Hol/Vodafone. Ο ΟΤΕ έχει λιγάκι τσιμπημένες τιμές και με την Hol/Vodafone είμαστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της, οπότε λέμε να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε. Τώρα πληρώνουμε περίπου 20 με 22 ευρώ τον μήνα και εκτός συμβολαίου η τιμή ανεβαίνει πάνω από 40 ευρώ τον μήνα. Εφόσον είμαστε ικανοποιημένοι από της υπηρεσίες της Hol, θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο ακόμη για 1 ή 2 χρόνια. Πότε θα πρέπει να κινηθούμε περίπου για να μην χρεωθούμε με το μεγαλύτερο πάγιο; Κανε 10-15 μερες πριν φορητοτητα σε οτε.Δευτερον αν παιζει vdsl 30αρι ή 50αρι αξιζει. Ποσο κλειδωνεις και τι αποσταση εχεις απο καμπινα; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Παίδες χαιρετώ. Έχω το πακέτο που αναφέρεται στον τίτλο του θέματος και τον Φεβρουάριο τελειώνουν τα 2 χρόνια για τα οποία έχω υπογράψει την σύμβαση. Φυσικά μέχρι τότε έχουμε χρόνο, και επίσης θα ξαναρωτήσω μερικές μέρες νωρίτερα, αλλά ρωτάω και από τώρα για να είμαι προετοιμασμένος. Λοιπόν, μένω σε χωριό και εδώ από παρόχους έχουμε μόνο ΟΤΕ και Hol/Vodafone. Ο ΟΤΕ έχει λιγάκι τσιμπημένες τιμές και με την Hol/Vodafone είμαστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της, οπότε λέμε να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε. Τώρα πληρώνουμε περίπου 20 με 22 ευρώ τον μήνα και εκτός συμβολαίου η τιμή ανεβαίνει πάνω από 40 ευρώ τον μήνα. Εφόσον είμαστε ικανοποιημένοι από της υπηρεσίες της Hol, θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο ακόμη για 1 ή 2 χρόνια. Πότε θα πρέπει να κινηθούμε περίπου για να μην χρεωθούμε με το μεγαλύτερο πάγιο; Λίγες μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου αρκούν. Εφόσον είσαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους αν σου κάνουν καλή τιμή μένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokuthelegend Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Κανε 10-15 μερες πριν φορητοτητα σε οτε.Δευτερον αν παιζει vdsl 30αρι ή 50αρι αξιζει. Ποσο κλειδωνεις και τι αποσταση εχεις απο καμπινα; Γιατί να κάνω φορητότητα στον ΟΤΕ; Εδώ στο χωριό έχουμε μόνο 24άρες γραμμές, adsl δηλαδή. Vdsl δεν παίζει καθόλου. Παλιά ήμουν στο ΟΤΕ, μιας και το είχε μονοπώλιο, όπου πλήρωνα 40άρια και 50άρια τον μήνα, και με το που ήρθε η Hol τότε έκανα αμέσως φορητότητα στην Hol. Συγχρονίζω ακριβώς στις ίδιες ταχύτητες και η γραμμή μου είναι σταθερότατη χωρίς καμιά αποσύνδεση εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, οπότε λέω να παραμείνω στην Hol μιας και vdsl δεν παίζει και πληρώνω μισοτιμής από όσο πλήρωνα στον ΟΤΕ. Κλειδώνω γύρω στα 15 με 15.5mbps. Για VDSL θα ψηνόμουν αλλά λόγω ότι είμαστε χωριό δεν το κόβω να έρχεται σύντομα, οπότε προς το παρόν δεν με πειράζει να δεσμευτώ για 1-2 χρόνια σε adsl. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λίγες μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου αρκούν. Εφόσον είσαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους αν σου κάνουν καλή τιμή μένεις. Αν αρκεί να πάω μερικές μέρες πριν τότε έχει καλώς. Πιστεύω να κάνουν την ίδια προσφορά με αυτή που έχω τώρα, εξάλλου παρατηρώ ότι η ίδια προσφορά τρέχει ακόμη στην ιστοσελίδα τους, κανονική τιμή γύρω στα 23-24 ευρώ αλλά λόγω ότι έχουμε κάνει συνδυαστική προσφορά μαζί με κινητό, μας έχει πέσει γύρω στα 20. Edited December 2, 2017 by gokuthelegend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Οταν ηταν σαν HOL ηταν μια χαρα μετα που αλλαξε εγιναν αστα να πανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Η υπηρεσία Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps παρέχεται με μηνιαίο πάγιο €43,50 ή €41,40 για συνδρομητές συμβολαίου Vodafone και προσφέρει: Γρήγορο internet νέας γενιάς 100 Mbps, τηλεφωνία με απεριόριστα σταθερά 360’ προς ελληνικά κινητά και σταθερά τηλέφωνα από 45 χώρες, υπηρεσία ελέγχου χρήσης, δωρεάν WiFi εξοπλισμό router νέας τεχνολογίας. Παράλληλα, η υπηρεσία Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps παρέχεται σε συνδυασμό και με τα πακέτα τηλεόρασης Vodafone TV Family και Vodafone TV Sports+. Για τους εταιρικούς πελάτες, η υπηρεσία νέας γενιάς Vodafone One Net Fiber παρέχεται με μηνιαίο πάγιο από €50,9 (ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης) και προσφέρει: Γρήγορο internet νέας γενιάς 100 Mbps, αδιάλειπτη επικοινωνία ώστε να μην χάνεται κλήση/επαγγελματική ευκαιρία χάρη στις δωρεάν λειτουργίες σύγκλισης, απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και ενδοεταιρικά τηλέφωνα, καθώς και 400’ χρόνο ομιλίας προς κινητά, αυξημένη αξιοπιστία χάρη στο 4G δίκτυο ως εφεδρικό μέσο πρόσβασης, μείωση λειτουργικού κόστους χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donnie Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπερα! Εχεις καποιος εμπειρια για ταχυτητες κ ποιοτητα Internet με Vodafone στην Νεα Ιωνια - Καλογρεζα ? Ειμαι απο παντα συνδρομητης ΟΤΕ και εχω παρει την αποφαση να την κανω κ σκεφτομαι να βαλω Vodafone γιατι με εχουν εκνευρισει στον ΟΤΕ με τις τιμες τους και την συμπεριφορα τους. Οι ταχυτητες που εχω με τον ΟΤΕ ειναι max 7mbps και η περιοχη δεν εχει VDSL. Οσες φορες εχω παραπονεθει μου λενε οτι ειναι λογω περιοχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Δες μήπως έχεις INALAN να βάλεις 100mbps να γουστάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Η υπηρεσία Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps παρέχεται με μηνιαίο πάγιο €43,50 ή €41,40 για συνδρομητές συμβολαίου Vodafone και προσφέρει: Γρήγορο internet νέας γενιάς 100 Mbps, τηλεφωνία με απεριόριστα σταθερά 360’ προς ελληνικά κινητά και σταθερά τηλέφωνα από 45 χώρες, υπηρεσία ελέγχου χρήσης, δωρεάν WiFi εξοπλισμό router νέας τεχνολογίας. Παράλληλα, η υπηρεσία Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps παρέχεται σε συνδυασμό και με τα πακέτα τηλεόρασης Vodafone TV Family και Vodafone TV Sports+. Για τους εταιρικούς πελάτες, η υπηρεσία νέας γενιάς Vodafone One Net Fiber παρέχεται με μηνιαίο πάγιο από €50,9 (ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης) και προσφέρει: Γρήγορο internet νέας γενιάς 100 Mbps, αδιάλειπτη επικοινωνία ώστε να μην χάνεται κλήση/επαγγελματική ευκαιρία χάρη στις δωρεάν λειτουργίες σύγκλισης, απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και ενδοεταιρικά τηλέφωνα, καθώς και 400’ χρόνο ομιλίας προς κινητά, αυξημένη αξιοπιστία χάρη στο 4G δίκτυο ως εφεδρικό μέσο πρόσβασης, μείωση λειτουργικού κόστους χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες τηλεφωνικού κέντρου. Αναφέρετε κάπου επίσημα το FIBER της Vodafone; Γιατί ψάχνω στην ιστοσελίδα της αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Από σήμερα παρατήρησα αύξηση στις τιμές των ταινιών προς ενοικίαση. Από 1,49€ στο 1,79€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Γνωρίζετε τι συμβαίνει με τις χρεώσεις αριθμών 800 χχχχχχ ; Ενώ γράφουν αστική χρέωση και ενώ το προγράμμα περιλαμβάνει απεριόριστες αστικές/υπεραστικές, υπάρχουν χρεώσεις σε αυτά τα νούμερα. Και μάλιστα είναι αρκετών € καθώς οι κλήσεις αφορούσαν κυρίως σε υπηρεσίες δημοσίου (ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, κτλ) με μεγάλους χρόνους αναμονής. Δυστυχώς δεν δίνουν κάποιο εναλλακτικό τηλέφωνο τύπου 21χχχχχ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Όταν βλέπεις αστική χρέωση δεν σημαίνει πως είναι δωρεάν επειδή έχεις πακέτο με λεπτά προς σταθερά. Έχει την ίδια χρέωση που θα είχε για ένα αστικό τηλεφώνημα στην περίπτωση που δεν είχες καθόλου λεπτά προς σταθερά. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Όταν βλέπεις αστική χρέωση δεν σημαίνει πως είναι δωρεάν επειδή έχεις πακέτο με λεπτά προς σταθερά. Έχει την ίδια χρέωση που θα είχε για ένα αστικό τηλεφώνημα στην περίπτωση που δεν είχες καθόλου λεπτά προς σταθερά. Sent from my SM-G930F Άρα αν χρειαστεί να καλέσεις πχ την ΔΕΗ που έχει 5ψηφιο αριθμό η τα ΕΛΤΑ που έχουν 800 και σε έχει 10-15 λεπτά στην αναμονή, θα το πληρώσεις χρυσό ;;;; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Άρα αν χρειαστεί να καλέσεις πχ την ΔΕΗ που έχει 5ψηφιο αριθμό η τα ΕΛΤΑ που έχουν 800 και σε έχει 10-15 λεπτά στην αναμονή, θα το πληρώσεις χρυσό ;;;; Sent from my iPad using TapatalkΔυστυχώς αυτό πλέον είναι μεγάλο προβλήμα και πλέον όλο και περισσότερες εταιρείες δίνουν τέτοιους αριθμούς που ναι μεν χρεώνουν αστικά αλλά εκτός δωρεάν χρόνου. Παλιότερα όλες έδιναν και εναλλακτικο αριθμό από κινητό που το καλουσες free και από σταθερο τώρα πλέον πολλές δε δίνουν. Και αυτό το έχουν αντιληφθεί οι πάροχοι για αυτό αυξάνουν συνεχώς το κόστος της αστικής μονάδας που από τα 0,03€/ λεπτό έχει πολλαπλασιαστεί πλέον παντού γιατί όλοι παίρνουν τέτοια νούμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Άρα αν χρειαστεί να καλέσεις πχ την ΔΕΗ που έχει 5ψηφιο αριθμό η τα ΕΛΤΑ που έχουν 800 και σε έχει 10-15 λεπτά στην αναμονή, θα το πληρώσεις χρυσό ;;;; Sent from my iPad using Tapatalk Όχι ακριβώς γιατί τα 800 είναι εντελώς δωρεάν , ενώ τα 801 χρεώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Όχι ακριβώς γιατί τα 800 είναι εντελώς δωρεάν , ενώ τα 801 χρεώνονται. Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ. Κάποια παρανόηση έχει γίνει. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Όχι ακριβώς γιατί τα 800 είναι εντελώς δωρεάν , ενώ τα 801 χρεώνονται. Α οκ. 801 ήταν αυτό που χρεώθηκε. Απλά νόμιζα ότι είτε 800 η 801, 802, κτλ ήταν το ίδιο πράγμα. Άρα τα 801 και τα 5ψηφια χρεώνονται. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Το πακέτο αυτο Vodafone Home double play έπαψε να ισχυει ( 23,95€ 24mbps ,απεριοριστα σταθερα + 300 κινητα) ;; :p Εψαχνα για φορητοτητα απο WIND μια και το παραξήλωσε με τις αυξησεις και βρεθηκα σε αδιεξοδο ,μονη επιλογη η CYTA με ρισκο να μην εχω τηλεφωνο μεσα στις γιορτές ξερω γω ,τι ακριβώς γινεται ;; :O:O Τέλος εποχής ! Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Το πακέτο αυτο Vodafone Home double play έπαψε να ισχυει ( 23,95€ 24mbps ,απεριοριστα σταθερα + 300 κινητα) ;; :p Εψαχνα για φορητοτητα απο WIND μια και το παραξήλωσε με τις αυξησεις και βρεθηκα σε αδιεξοδο ,μονη επιλογη η CYTA με ρισκο να μην εχω τηλεφωνο μεσα στις γιορτές ξερω γω ,τι ακριβώς γινεται ;; :O:O Τέλος εποχής ! Εδώ βλέπω υπάρχει κανονικά, πρώτο στη λίστα : https://statheri.vodafone.gr/services/home/vodafone-home-double-play Τους πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι έχει καταργηθεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Α οκ. 801 ήταν αυτό που χρεώθηκε. Απλά νόμιζα ότι είτε 800 η 801, 802, κτλ ήταν το ίδιο πράγμα. Άρα τα 801 και τα 5ψηφια χρεώνονται. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν χρεώνονται αριθμοί που ξεκινούν από 2 6 και 800 Δεκαψήφια από 7 9 801 825 850 875 5ψηφια και αρκετά τριψήφια χρεώνονται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εδώ βλέπω υπάρχει κανονικά, πρώτο στη λίστα : https://statheri.vodafone.gr/services/home/vodafone-home-double-play Τους πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι έχει καταργηθεί ;Από το PC μου μπαίνω τώρα μόλις και δε βλέπω παρά μόνο το 3play...να κάνω λάθος ? να κάνω clear cache ... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Από το PC μου μπαίνω τώρα μόλις και δε βλέπω παρά μόνο το 3play...να κάνω λάθος ? να κάνω clear cache ... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράξενο. Στο λινκ που έβαλα είναι το 2play και όχι όλα, μόνο με 24αρα ταχύτητα. Δοκίμασε να μπεις με ανώνυμη περιήγηση μήπως μπορέσεις να τα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Παράξενο. Στο λινκ που έβαλα είναι το 2play και όχι όλα, μόνο με 24αρα ταχύτητα. Δοκίμασε να μπεις με ανώνυμη περιήγηση μήπως μπορέσεις να τα δεις. ok ευχαριστω, γνωριζεις αν χρεωνει φορητοτητα και η Vodafone πλέον γιατι μας εχουν τρελανει :lol: Edited December 18, 2017 by tpapo Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Πηγα σημερα σε καταστημα voda να ρωτησω περι φορητότητας ,χρεωνουν λοιπον 36,20€ τελος μεταφοράς-ενεργοποιησης για σταθερη γραμμη και 30€ για κινητο :O Ενιωσα τουλάχιστον βλάκας ! Y.Γ απ΄την αλλη η απαραδεκτη wind αφου εχει ληξει το συμβολαιο μου για double play με 27,96 ( απεριοριστα σταθερα+300κινητα + εως 24Mbps) και αφου μου εκανε προσφορα ανανεωσης στα 25€ ! + τελος ανανεωσης λέει 5ευρω ,μου εστειλε λογαριασμό 35,61€ ,προχθές ..., "μπρος γκρεμός και πισω ρεμα " δηλαδή... Edited December 18, 2017 by tpapo Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Πριν λίγο καιρό έκανε συγγενής μου αίτηση φορητότητας από hol σε wind (οι κλασικές προσφορές για φορητότητα). Η hol της κάνει αντιπρόταση για να μείνει (ως πελάτης της τα 6 τελευταία χρόνια) και τελικά υπαναχωρεί και ζητά να μείνει hol. Για 1 μέρα ήταν στο δίκτυο της wind και πλήρωσε ένα λογαριασμό και μετά υποτίθεται γύρισε hol (αφού και τηελφωνικά αλλά και με mail και sms την ενημέρωσαν ότι ξαναγύρισε στην κόκκινη) Πριν 3 μέρες έρχεται μηνιαίος λογαριασμός wind. Πάει σε κατάστημα wind και της λένε ότι είναι πλέον πελάτης wind. Πάει voda και αφού μίλαγε(και έβριζε :lol:) 2 ώρες με το τηλεφωνικό κέντρο, την ενημέρωσαν ότι ακόμα και να υπαναχωρήσεις, εάν θέλει η μια εταιρεία μεταφέρει τη γραμμή στην άλλη. Και εγώ λέω τώρα: έχεις ενημερώσει τον πελάτη σου γραπτά και προφορικά ότι ανήκεις στη voda και μαθαίνεις ότι είσαι σε άλλη εταιρεία και με πολύ πιο ακριβό πάγιο, αξίζεις να τους κάνεις μια μύνηση για παραπλάνηση και για οικονομικές (λόγω ακριβότερου παγίου) απώλειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts