Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει κάνει κάποιος από εσας χρήση της υπηρεσίας eVoice????

Ας μας πει πως είναι η ποιοτητα φωνής, χρεώσεις κλπ......

Εχω αρκετα καλες εντυπωσεις, θα μπορουσε να ειναι και καλυτερες αλλα αμα αναλογιστεις τις πολυ χαμηλες χρεωσεις θα ελεγα οτι ειναι OK. Λιγο η ποιοτητα ομιλιας με προβληματιζει μερικες φορες. Μπορεις να τη χρησιμοποιεις και απο το σταθερο σου με το 800 200 3864! Περισσοτερα θα δεις στο http://www.evoice.gr Πανε στην Εγγραφη, δωσε ενα email και θα εχεις 3 Ευρω για να δοκιμασεις την υπηρεσια.

Αν σου αρεσει, πας στο περιπτερο και παιρνεις μερικα περιοδικα computer active τα οποια εχουν 6,43 Ευρω ομιλια για το evoice. (Το περιοδικο κανει 2 Ευρω.)

Οπως ειπα και πιο πανω το καλυτερο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιεις την υπηρεσια και απο το σταθερο σου τηλεφωνο, οποτε δεν πολυ-αξιζει να παιρνεις απο το ιντερνετ!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σωστός!!!!! :)

Θα το δοκιμασω και θα σας πω και εγω την εμπειρια μου.

Εχω αρκετα καλες εντυπωσεις, θα μπορουσε να ειναι και καλυτερες αλλα αμα αναλογιστεις τις πολυ χαμηλες χρεωσεις θα ελεγα οτι ειναι OK. Λιγο η ποιοτητα ομιλιας με προβληματιζει μερικες φορες. Μπορεις να τη χρησιμοποιεις και απο το σταθερο σου με το 800 200 3864! Περισσοτερα θα δεις στο http://www.evoice.gr Πανε στην Εγγραφη, δωσε ενα email και θα εχεις 3 Ευρω για να δοκιμασεις την υπηρεσια.

Αν σου αρεσει, πας στο περιπτερο και παιρνεις μερικα περιοδικα computer active τα οποια εχουν 6,43 Ευρω ομιλια για το evoice. (Το περιοδικο κανει 2 Ευρω.)

Οπως ειπα και πιο πανω το καλυτερο ειναι οτι μπορεις να χρησιμοποιεις την υπηρεσια και απο το σταθερο σου τηλεφωνο, οποτε δεν πολυ-αξιζει να παιρνεις απο το ιντερνετ!

Pixel 6a

Υπάρχει κανείς που να έχει γραμμή ΟΤΕ 512 και ISP HOL με 384; Λέγεται ότι δεν έχει "καλό" κόφτη η ΧΟΛ και οι ταχύτητες είναι πολύ μεγάλες... Εκτός αυτού λειτουργούν πολύ καλύτερα και οι εφαρμογές Voip...

Υπάρχει κανείς που να έχει γραμμή ΟΤΕ 512 και ISP HOL με 384; Λέγεται ότι δεν έχει "καλό" κόφτη η ΧΟΛ και οι ταχύτητες είναι πολύ μεγάλες... Εκτός αυτού λειτουργούν πολύ καλύτερα και οι εφαρμογές Voip...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1093013#post1093013 ;)

129026.png?1640591734

Ούτως ή άλλως οι τις HOL το γνωρίζουν αυτό απλά για κάποιο λόγο δεν έχουν βάλει limit. Τώρα ποιος ο λόγος άγνωστο.

129026.png?1640591734

Ούτως ή άλλως οι τις HOL το γνωρίζουν αυτό απλά για κάποιο λόγο δεν έχουν βάλει limit. Τώρα ποιος ο λόγος άγνωστο.

Xαιρω πολύ ότι το γνωρίζουν. Αυτό έλειπε.

Και δεν γνωρίζουν μόνο αυτά, και άλλες τρύπες γνωρίζουν οι οποίες αφήνονται σκοπίμως ανοιχτές. ;)

Το θέμα είναι ότι άμα γίνει κατάχρηση θα κοπούν... :O

An pate sto site tis HOL tha deite oti ehei kanei anavathmisi sti diethni tis diasyndesi, apo ta 310Mbps sta 620Mbps!!!

http://web.hol.gr/online/HOL/index.aspx?mid=2636

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

An pate sto site tis HOL tha deite oti ehei kanei anavathmisi sti diethni tis diasyndesi, apo ta 310Mbps sta 620Mbps!!!

http://web.hol.gr/online/HOL/index.aspx?mid=2636

Υup κανα μήνα τώρα.

Μπορεί μετά τον γενάρη να μην της μείνουν οι συνδρομητές αλλά τουλάχιστον θα τους μείνει η υποδομή. :p

Εγω παντως το τελευαιο καιρο εχω μεγαλο προβλημα με τη ΗΟΛ. Αν εχω ανοικτο το DC++ me καμοια 60αρια connections. (katebazei 20 kai ψαχνει alla 40), to web sernete.

Το QoS βοηθαει? Το εχει πειραξει κανεις με USR 9106?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Πολυ καλη προσφορα απο την hol :)

Να ρωτησω καποιον που εχει παρει το BroadbandPack.

Το μοντεμ που δινει ειναι καλο;Κοιταξα στο site αλλα δεν βρηκα πουθενα αναφορα για μοντελο.

Και ακομα τα 199 ευρω+φπα πως τα πληρωνουμε;

Στο site λεει οτι

'Με την ενεργοποίηση του κυκλώματος λαμβάνετε το HOL BroadbandPack στο χώρο σας και ξεκινάει η μηνιαία χρέωση για την οποία λαμβάνετε λογαριασμό.'

Ερχεται δηλαδη καθε μηνα λογαριασμος που τον πληρωνω που;Σε τραπεζα;Σε Γερμανο πχ;Η πρεπει να τα πληρωσω ολα εφαπαξ;

thanks για τις οποιες απαντησεις :cool:

Σε μένα από την HOL απάντησαν ότι τα χρήματα προκαταβάλλονται με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας μου κάρτας................ίσως να ήθελε η υπάλληλος να προσθέσει και κάποιον άλλο τρόπο, αλλά δεν την άκουσα, γιατί με κάλυπτε αυτός ο τρόπος για τέτοια προσφορά..........

εκείνο που με χάλασε πολύ ήταν όταν ζήτησα από τον πΟΤΕ υποβάθμιση της τηλεφωνικής μου γραμμής από ISDN σε PSTN και μου έκαναν τους δύσκολους και ζήτησαν και 30 euro.........πΟΤΕ ξανά........

Μήπως γνωρίζει κάποιος τί modem/router περιλαμβάνει η συγκεκριμένη προσφορά; Εάν ναι, υπάρχει κάποιο σχόλιο για τα τεχνικά στοιχεία και τη ποιότητά του;

Μήπως γνωρίζει κάποιος τί modem/router περιλαμβάνει η συγκεκριμένη προσφορά; Εάν ναι, υπάρχει κάποιο σχόλιο για τα τεχνικά στοιχεία και τη ποιότητά του;

Ειναι το NETROUTE 2 της intracom ή ένα zoom. Καλα ειναι, αλλα νομίζω κλειδωμένα να μπαίνουν μόνο σε HOL ISP. Επισης νομίζω το router οταν σταματήσεις την HOL επιστρεφεται. Και εγω ψαχνομαι αν γινεται να το κρατησω, έστω με μια μικρή επιβάρυνση, ή να παρω wireless. :rolleyes:

Ρε παιδιά επειδή ειμαι λίγο ψιλοάσχετος. Εχω μία σύνδεση PSTN και το τηλ.μου είναι στον Π...ΟΤΕ! Λέω να δοκιμάσω την προσφορά της ΗΟL για 6+6 μήνες 199 ευρώ, έχω όμως τις εξής ερωτήσεις..

1) Με τα πάγια στον ΟΤΕ τι γίνεται?

2) Για τις κλήσεις του τηλ.μου τι γίνεται? Μπορώ να τις κάνω μέσω internet και αν ναι είναι φθηνότερες από του ΟΤΕ ή άλλου εναλλακτικού παρόχου?

3) Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει το πακέτο ADSL στην περιοχή μου (θεσσαλονίκη)? Τι κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση?

1. Tα πάγια του ΟΤΕ θα συνεχίσεις να τα πληρώνεις όπως και τώρα. Καμία διαφορά. Τα του DSL θα τα πληρώνεις όλα στη HOL.

2. Yπάρχουν προγράμματα που μπορείς να κάνεις και κλήσεις σε σταθερό Ελλάδας τζάμπα, αλλά με χρονικούς περιορισμούς και ιστορίες. Επίσης η ποιότητα δεν είναι καθ΄'ολου εγγυημένη. Ειδικά αν μιλάμε για 384. Οπότε το κλασσικό τηλεφωνο δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις.

3. Μπες oteshop.gr και βάλε το νούμερο σου για να δεις αν έχεις κάλυψη. Ή εναλλακτικά παίρνεις τηλέφωνο στο 134 και σου λένε.

Αν δεν έχεις κάλυψη είτε μένεις στη dialup είτε σκέφτεσαι τη λύση του δορυφορικού.

Το modem επιστρέφεται αν δεν συνεχιστεί η σύνδεση με την HOL.Επίσης για όσους έχουν ήδη γραμμή ενεργοποιημένη γραμμή dsl πρέπει να ζητήσουν "κατάργηση" απο τον ΟΤΕ για να γίνει εκ νέου ενεργοποίηση μέσω του πακέτου.Το τέλος ενεργοποίησης συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου.

Υπάρχει κάποιο link για τα χαρακτηριστικά του modem της intracom;

1) Με τα πάγια στον ΟΤΕ τι γίνεται?

3) Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει το πακέτο ADSL στην περιοχή μου (θεσσαλονίκη)? Τι κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση?

1) Θα εξακολουθήσεις να πληρώνεις το πάγιο της PSTN.

Αν επιλέξεις το broadband της HOL, που λες, δίνεις τα 199 ευρώ(χωρίς ΦΠΑ) = 236,81 ευρώ(με ΦΠΑ) και καθάρισες με την dsl για 12 μήνες. Ούτε ένα ευρώ παραπάνω. ;)

3)Πάνε εδώ http://www.oteshop.gr/home/adslwizard.htm?speed=L και δες αν καλύπτεσε. Ωστόσο, δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος, ότι ότι σου πει το site, ισχύει.

Για παράδειγμα εμένα με βγάζει εκτός κάλυψης, αλλά όταν πήρα τηλ τον ΟΤΕ μου είπαν ότι καλύπτομαι (καθυστέρηση στην ενημέρωση του site)

Ή μπορεί να σε βγάλει το site εντός κάλυψης, αλλά εσύ να μην καλύπτεσε επειδή το μήκος του καλωδίου από το σπίτι σου ως τον κόμβο είναι πολύ μεγάλο (σπάνια περίπτωση, αλλά την έπαθε ένας γνωστός μου από το Πανόραμα)

Πάρε και τηλ στον ΟΤΕ ώστε να είσαι σίγουρος, πριν προβείς στην αγορά του broadband pack.

2)Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

να ρωτησω..σκευτομουν να παρω την προσφορα της ΗΟL 6+6 και επειδη θελει κ να εχει κ η αδερφη μου θα βαλουμε προφανως και το μοντεμ(wi-fi),το θεωρειτε καλη επιλογη?

αφου περασει ο ενας χρονος και θελω να αλλαξω φορεα (isp) μετα θα μου κοψουν την γραμμη και θα θελει παλι ενεργοποιηση?

(το μοντεμ μεχρι ποσα k/bs <αντεχει>?)

Ναι αν σταματήσεις την HOL επιστρέφεις το modem και κόβεις την γραμμή

pardon?? :rolleyes: :wacko: :blink:

Τι παρντόν;Το μόντεμ επιστρέφεται 100% αν δεν συνεχίσεις με HOL μετά την λήξη του συμβολαίου.Για την γραμμή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά αφού θέλει διακοπή αν έχεις ήδη dsl και εκ νέου ενεργοποίηση μέσω HOL προφανώς το ίδιο θα γίνει και στο τέλος της σύμβασης.