Jump to content

the_maniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by the_maniac

  1. Ευτυχής κάτοχος ενός Note 3 εδώ και λίγες ώρες και γω! :):) Προσπαθώ να το σετάρω:cool: Μου έκανε εντύπωση ότι κατέβασε 4-5 updates μόλις το άνοιξα...
  2. Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή χρονιά με υγεία!
  3. Άντε να ρθει και το νέο update. Το πρωί που δοκίμασα δεν μου το έβγαλε ακόμη.
  4. Καλή είναι η κάλυψη μέσα στην πόλη. Απλά δεν βλέπεις πουθενά τις ταχύτητες που βλέπω να αναφέρουν αλλού. Ελπίζω να τις δούμε σύντομα!
  5. Πάει σφαίρα ο 12...ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Σε αντίθεση με τον τελευταίο firefox που κολάει συνεχώς.
  6. Γιάννενα ακόμα να δω καλό 3G...καμία σχέση με vodafone δυστυχώς. Σέρνεται αρκετά σε όσες περιοχές και αν το δοκίμασα.:( Άντε να ρθει και προς τα δω η αναβάθμιση σύντομα!
  7. Το έβαλα και γω χτες το παγωτό και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάει σφαίρα!!! Και η μπαταρία πολύ βελτιωμένη. Με συνεχές παίξιμο από χτες (install apps και settings) και έχω ακόμα 30%. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα:D
  8. Παίζει μια χαρά σε x8! Πολύ καλό! Μπράβο:)
  9. Πολύ ωραία εφαρμογή. Σε X8 παίζει μια χαρά:D
  10. Αυτο που λες λεγεται νταπερ και το εχουν τα περισσοτερα τζακια απο μονα τους. Για τον καπνο που ερχεται μεσα επειδη ειχαμε παρομοιο προβλημα και δοκιμασαμε πολλα.......η λυση βρεθηκε με αλλαγη στο τελειωμα της καμιναδας. Βαλε ενα απο τα στρογγυλα που γυριζουν συνεχεια. Εμεις απο οταν το βαλαμε μονο μια φορα με τρελο αερα ειδαμε να γυριζει μεσα ο καπνος.....με νορμαλ συνθηκες κανενα προβλημα:cool:
  11. morandi -love me...αυτο πρεπει να ψαχνεις:cool:
  12. Για Πειραιως θελει μονο την ταυτοτητα...και να ξερεις και διευθυνση σπιτιου ε...τκ και λοιπα:cool:
  13. Μπραβο βρε PMNEDM...αυτο το αρθρο ειχα διαβασει και γω:cool: Τελικα ηταν powerade και οχι gatorade που ειπα εγω:p
  14. Μονταζ ειναι παιδια οντως. Με λιγο ψαξιμο στο google θα βρειτε την εταιρια που το γυρισε. Σε ενα αρθρο που ειχα βρει οταν το εψαχνα ελεγε και ποσες καμερες χρησιμοποιηθηκαν για το γυρισμα και τι 3d effects εβαλαν. Αν θυμαμαι καλα ειναι μερος διαφημιστικου για το gatorade...ισως να κανω λαθος στο ποτο...αλλα ειναι σιγουρα για τετοιου ειδους αναψυκτικο. Κορυφαιο παντως οπως και να χει:cool:
  15. Πειτε του Κινεζου οτι ειναι πολυ πισω.:p Υπαρχει εδω και αρκετα χρονια το http://www.snowball.gr :cool:
  16. Τωρα μπερδευτικα:p Αλλο το ανεστησες εναν πεθαμενο....αλλο το σκοτωσες εναν πεθαμενο; Και ειναι και του ιδιου καλλιτεχνη;:confused:
  17. Πολυ ενδιαφερον θεμα:cool: Το θεμα ειναι ποσα λεφτα χρειαζεται ο εξοπλισμος για να παραγεις 1 κιλοβατωρα; Ξερει καποιος;
  18. my_highness στην καρτα της Αττικης γινεται κανονικα αναληψη. Τα λεφτα τα παιρνεις απο ατμ:cool: Αλλα οντως η καρτα της Πειραιως ειναι πολυ καλη. Και γω τωρα αυτη χρησιμοποιω γιατι η προπληρωμενη της Αττικης ειναι για 1 χρονο μονο.
  19. Attica gift card....και εισαι ετοιμος σε 10 λεπτα:cool: Την δεχονται και ολες οι γνωστες εταιριες:)
  20. Της τραπεζας Αττικης εχει ονομα πανω. Αλλα δεν ειναι τιποτα....σε 5-10 λεπτα την εχεις. Πας...συμπληρωνεις κατι στοιχεια...και την παιρνεις. Απλο και γρηγορο. Υποψην οτι εχει κατωτατο οριο 50 ευρω....τουλαχιστον τοσο ειχε οταν εβγαλα εγω.:cool:
×
×
  • Create New...