Jump to content

ariadgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.778
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ariadgr

  1. http://www.huawei.com/mobileweb/en/doc/list.do?type=-1&id=736
  2. Γίνεται. Συνδέεις μια θύρα LAN του Fritz σε μια θύρα LAN του linksys, και ρυθμίζεις το fritz να δουλεύει μόνο για το κομμάτι της τηλεφωνίας.
  3. 1) HOL cosmos (δύσκολα θα βρεις καλύτερες χρεώσεις σε προεπιλογή/επιλογή φορέα) 2) Access numbers τύπου hello-hello, viva
  4. Το κόστος να αλλάξεις τηλεφωνικό κέντρο δεν είναι μικρό, πρέπει να υπολογίσεις αν σε συμφέρει, και πόσο θα κοστίσει το καινούργιο PSTN τηλεφωνικό κέντρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Αν θέλεις σώνει και καλά να απαλλαγείς από το πάγιο ΟΤΕ, μπορείς να πάρεις αυτό (κόστος €180 - €240), που παίρνει 2 αναλογικές γραμμές και τις μετατρέπει σε 1 ISDN. Έπειτα, μπορείς να μεταφέρεις με φορητότητα την ISDN στο ιδιόκτητο εναλλακτικού που δίνει 2 γραμμές (NetOne, HOL, Vivodi).
  5. Τοτε αναγκαστικά θα συνεχίσετε να πληρώνετε το πάγιο ΟΤΕ για να έχετε ISDN γραμμή, και μπορείτε: > Για Internet, να βάλετε Shared LLU από κάποιον εναλλακτικό (ή 24Mbps Altec Jetpack ΑΡΥΣ, ή Conn-x) > Για τηλεφωνία, να βάλετε προεπιλογή σε εναλλακτικό για απεριόριστες αστικές/υπεραστικές (€15-€20 / μήνα, ανάλογα τον πάροχο).
  6. @Alkis27: Καταγγελία στο efpolis.gr Ζητώντας να αντικατασταθούν (εφόσον στα χτύπησαν) με καινούργια χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.
  7. Μπορείς, το evoice, όπως και το icall, είναι VoIP, δεν τους αφορά τη σύνδεση έχεις.
  8. Για ποιό μοντέλο τηλεφωνικού κέντρου πρόκειται; Λειτουργεί μόνο με γραμμή ISDN?
  9. Περίμενε να βγει το καινούργιο Office (σύντομα βγαίνει) και πάρε μια και καλή αυτό.
  10. Ναι, δες icall.gr και evoice.gr Το Evoice δίνει δωρέαν 211 και έχει καλύτερες χρεώσεις, το i-call χρεώνει 1€ το 211 και έχει λίγο τσιμπημένες χρεώσεις (και τους ελάχιστους χρόνους χρέωσης) Απο κινητό προς 211 είναι ίδιο με το να καλείς 210. Πρεπει μόνο να δεις, αν η προώθηση προσμετράται στο δωρεάν χρόνο. Δοκίμασέ το από τώρα. Κάνε για λίγη ώρα προώθηση από το μενού του κινητού στο σταθερό σου, παρε το κινητό σου από άλλο τηλέφωνο και κράτα τη γραμμή για λίγο, κλείσε και μετά ακύρωσε την προώθηση. Στον επόμενο λογαριασμό δες αν χρεώθηκε η κλήση. Ακριβώς, χρειάζεσαι VoIP που να δουλεύει με SIP (μέσω Internet). Αν θέλεις να σε καλούν στο σταθερό στο βέλγιο, μπορείς να πεις στους γνωστούς σου να χρησιμοποιούν access numbers, όπως το hello-hello ή το Viva. Ναι, αυτή που συζητήσαμε προηγουμένως. Πράγματι. Τα access numbers όμως πολύ πιο βολικά για κάποιον που δεν έχει ή δεν θέλει / δεν μπορεί να έχει voipbuster/skype και τα σχετικά.
  11. Λύση 1 Θα πάρεις ένα 211 από hol e-voice ή altec i-call (δηλώνοντας τη διεύθυνσή σου στην Ελλάδα), θα κάνεις προώθηση από το cosmote στο 211, θα κλείσεις το cosmote και θα το αφήσεις στην Ελλάδα (με ένα πρόγραμμα συμβολαίου με αρκετά λεπτά ομιλίας, αν η προώθηση χρησιμοποιεί τον προπληρωμένο χρόνο). Αν καταφέρεις να συνδεθείς στο hol e-voice ή altec i-call από το γραφείο (λόγω firewall / proxy που ίσως έχουν), έχεις λύσει το πρόβλημά σου. Επίσης μπορείς αντί να κάνεις προώθηση από το cosmote στο 211 και να χρεώνεσαι, να αφήσεις μήνυμα στον τηλεφωνητή του Cosmote "Καλέστε με στο 211..." Λύση 2 (αν δεν μπορείς να συνδεθείς με το VoIP από το γραφείο) Aφήνεις μήνυμα στον τηλεφωνητή του Cosmote "Καλέστε με στο βέλγικο κινητό: ...", θα κλείσεις το cosmote και θα το αφήσεις στην Ελλάδα (ώστε όταν σε καλούν και βγαίνει ο τηλεφωνητής, να μην πληρώνεις, λόγω roaming)
  12. http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=logitech+stx
  13. Δοκίμασε με 1777 ώστε να δρομολογηθεί η κλήση μέσω ΟΤΕ ή από το κινητό σου.
  14. Θα το χάσεις, στο έγραψα και προηγουμένως, δεν γίνεται αλλιώς. (εκτός αν αιτηθείς Connx από τον ΟΤΕ ή αντί να πας στον ΟΤΕ, πας σε Full LLU άλλης εταιρείας) Ακολουθείς τη διαδικασία που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα: Εαν θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ, θα πρέπει να υποβάλλεις αίτηση στον ΟΤΕ της περιοχή σου (τους εξηγείς ότι είσαι με Full LLU στο ιδιόκτητο της Forthnet και θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ κρατώντας τον αριθμό του τηλεφώνου σου). Μετά τη μεταφορά στον ΟΤΕ, μπορείς να ενημερώσεις τη Forthnet με FAX/email ώστε να μη συνεχίσει να σε χρεώνει.
  15. Εαν θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ, θα πρέπει να υποβάλλεις αίτηση στον ΟΤΕ της περιοχή σου (τους εξηγείς ότι είσαι με Full LLU στο ιδιόκτητο της Forthnet και θέλεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ κρατώντας τον αριθμό του τηλεφώνου σου). Θα πληρώσεις εφάπαξ τέλος σύνδεσης €35. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά, μπορείς να ενημερώσεις τη Forthnet ότι έφυγες λόγω προβλημάτων τους ώστε να αποφύγεις το penalty. Ωστόσο για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να τους έχεις ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις (π.χ. να έχεις κρατήσει κάποιο email που θα τους ενημερώνεις ότι έχεις αυτά τα προβλήματα, και αν δεν επιλυθούν μέχρι τότε, θα αναγκαστείς να φυγεις κλπ). Αφού γίνει η μεταφορά στον ΟΤΕ, δεν θα έχεις Internet. Αν θέλεις πάλι Internet από Forthnet, θα πρέπει να κάνεις αίτηση (για Shared LLU) και να περιμένεις εκ νέου για την ενεργοποίηση. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να μεταφερθείς με φορητότητα σε 2play άλλη εταιρείας.
  16. Περίμενε το 2008 σε κάθε περίπτωση! Και υπάρχει και το amazon.co.uk.
  17. Επικοινώνησε με το κατάστημα, ρώτα αν μπορούν να σου το στείλουν με συστημένο (registered) ταχυδρομείο (US Postal Service, όχι courier), να γράψουν ότι πρόκειται για δώρο (gift) με αξία 40$ και να μην βάλουν την απόδειξη μέσα στη συσκευασία. Αν δεν μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν με αυτό τον τρόπο, είναι πολύ πιθανό να πληρώσεις τελωνείο.
  18. Αν έχεις βάλει προεπιλογή χωρίς μηνιαίο πάγιο, απλά καλείς το 134 του ΟΤΕ και ζητάς κατάργηση της προεπιλογής. Αν έχει μηνιαίο πάγιο, πάλι καλείς το 134 και καταργείς την προεπιλογή, και μετά στέλνεις fax στην εταιρεία να προβεί σε άμεση διακοπή.
  19. Aπεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις (εντός δικτύου ΟΤΕ) Με €15 μπορείς να βάλεις προεπιλογή από εναλλακτικούς, που συμπεριλαμβάνουν κλήσεις προς όλα τα σταθερά.
  20. Το φοιτητικό της Vivodi είναι Shared LLU και χρειάζεται τη γραμμή ΟΤΕ για να λειτουργήσει. Εαν μεταφέρεις με φορητότητα τη γραμμή του ΟΤΕ στο δίκτυο κινητής της Vodafone, δεν θα μπορεί να λειτουργήσει η Shared LLU. Ίσως σε συμφέρει να μην ενεργοποιήσεις τίποτα από τα 2, και να δεις τις λύσεις Full LLU που με €35-40 / μήνα σου δίνουν απεριόριστο Internet + απεριόριστη τηλεφωνία.
×
×
  • Create New...