Jump to content

Alkis27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    379
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Alkis27

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alkis27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. οκ μια χαρά.. και λες ότι από αίσθηση αφής/καθαρότητα κτλ η συγκεκριμένη μεμβράνη είναι super ε ?
  2. Χμμμ όταν λες ότι πήγε μια στράφι τι εννοείς ? Δεν φαντάζομαι να πλήρωσες 2 γιατί δεν κατάφεραν να την βάλουν σωστά με την πρώτη ??
  3. ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ. Για την τοποθέτηση της θα ακολουθήσω αυτές τις οδηγίες εδώ Ελπίζω να μην δυσκολευτώ.. Mήπως να τους πω να το βάλουν εκεί στο μαγαζί οι ίδιοι ? Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να διαλέξω την Liquid Air Armor που καλύπτει γύρω γύρω όλες τις πλευρές ή την Thin Fit που αφήνει κενά στα κουμπιά, δεδομένου η ζελατίνα τυλίγει το πλαινό και δεν ξέρω πώς θα δείχνει στην περίπτωση της Thin Fit δεδομένου οτι δεν θα καλύπτει όλη την πλευρά..
  4. ok λοιπόν.. πάω σε Spigen® Liquid Air Armor + X-One Ultimate Upgrade v.2 Full Screen Cover AntiCrash Απο οτι μου λες φαίνεται πολύ καλός συνδυασμός για να είναι κομψό και να έχει μια έστω τυπική προστασία ε ?
  5. Πίσω τι έχεις βάλει ? Θα μπορώ άραγε να την συνδυάσω με την Spigen Case Thin Fit ? Θέλω το τηλέφωνο να δείχνει όσο το δυνατό πιο κομψό-λεπτό γίνεται..
  6. Με ποιο πισω cover την συνδυασες ? Ψαχνω κατι οσο το δυνατο πιο λεπτο να βαλω πχ το Spigen Case Thin Fit.. Στάλθηκε από το BTV-DL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. Για μπροστα ειναι το θέμα τί βάζουμε... Στάλθηκε από το BTV-DL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Παιδιά καλησπέρα. Νέος κάτοχος S8 τώρα που έπεσε η τιμή του...λοιπόν..του πήρα για θήκη την Clear View flip case της Samsung η οποία είναι πολύ καλή για αυτά που κάνει όμως θέλω να έχω και τη δυνατότητα να το έχω σε διάφανο tempered glass μπρος-πίσω έτσι ώστε να αισθάνομαι ότι δεν έχει καθόλου θήκη και να μην χάνω την εμφάνιση του σχεδόν καθόλου...διαβάζω σε forums ότι τα 3d full face tempered τζαμάκια για την μπροστινή όψη γενικά έχουν θέματα καθότι λόγω της κυρτότητας δεν κάθονται πάντα καλά, αφήνουν κενά κτλ.. ποια είναι η δική σας εμπειρία ? Τι λύσεις προτείνετε για να καλυφθεί το κινητό με γυαλί μπρος-πίσω ελάχιστου πάχους ώστε να φαίνεται σχεδόν γυμνό αλλά ταυτόχρονα να προστατεύεται από μικρογρατζουνιές ?
  9. Παρέλαβα σήμερα το Koolnee K1 (αγορά από Gearbest € 125 + € 18 Priority Line EU Express για αποφυγή τελωνείου) . Σε πρώτη φάση η συσκευή φαίνεται πιο premium και από το original S8+ χωρίς υπερβολή ! Απίστευτη οθόνη, design, ποιοτική κατασκευή που το καταλαβαίνεις στην υφή και στο βάρος της. Από εκεί και πέρα περιμένω να δω επιδόσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις της καθημερινής χρήσης όπως όλες οι συσκευές με το αντίστοιχο hardware. Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές ενώ φαίνεται πια ότι οι νέοι κινέζοι κατασκευαστές το έχουν πάει σε άλλο level το θέμα των smartphone..
  10. Παιδιά τη βοήθεια σας. Πήρα το Lumia 650 και έβαλα τον google λογαριασμό μου για να συγχρονίσει τις επαφές που έχω περασμένες. Ολα καλά, τις εμφανίζει κανονικά. Ομως όταν με καλούν δεν εμφανίζεται το όνομα αυτού που καλεί , μόνο ο αριθμός του ! Τί μπορώ να κάνω για αυτό ???
  11. Παιδιά τίποτα ακόμα στο balance !!! Πώς ανοίγω ticket στο Paypal ??
  12. Εβαλα όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στο "Top-Up" του PayPal μου.
  13. Ναι φυσικά. Την ίδια μέρα. Με αιτιολογία "Εξερχόμενο έμβασμα υπέρ PayPal Europe ...."
  14. Παιδιά μια ερώτηση. Εχω στείλει με έμβασμα μέσω Winbank της Πειραιώς ένα ποσό (€ 30) από το λογαριασμό μου (ο οποίος είναι στο όνομα μου) στο Paypal, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που βρίσκονται στην επιλογή "Top-Up", με σκοπό να πάει στο Balance. Το έμβασμα το έστειλα 01/02 (στο Winbank δείχνει οτι έχει εκτελεστεί επιτυχώς) και μέχρι και σήμερα 07/02 το Balance μου εξακολουθεί να είναι 0. Πόσο χρόνο μπορεί να κάνει να φτάσει ? Μήπως πρέπει να απευθυνθώ στο Paypal με κάποιο τρόπο ?
  15. Καλημέρα και καλή χρονιά ! Το πρόβλημα με το accuracy του GPS του Mars που έχει σαν αποτέλεσμα να "πηδάει" το στίγμα εδώ και εκεί και να καθιστά αδύνατη την πλοήγηση φαίνεται τελικα να είναι γενικό πρόβλημα του Mediatek P10 Soc και παρουσιάζεται σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν το εν λόγω socket. Υπάρχουν πολλές αναφορές από χρήστες για το πρόβλημα αυτό στο forum της Vernee. Προσωπικά έχω στείλει και mail στην εταιρία να δούμε τί θα απαντήσει και αν σκοπεύει με κάποιο fix να το διορθώσει στο μέλλον..
×
×
  • Create New...