Jump to content

tone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tone

    Huawei P8 Lite

    Με πηραν απο την κοσμοτε και μου ειπαν οτι το κινητο δεν υπαρχει σε αποθεμα. Βεβαια ηξεραν να το παρουσιαζουν ετοιμο για αγορα στο site τους και το κυριοτερο, να μου κρατησουν τα λεφτα απο την καρτα. Αν δε μπορειτε κυριοι της κοσμοτε να ελεγξετε το στοκ σας, τουλαχιστον μη δεσμευετε τα λεφτα του κοσμου αδικα. Συγνωμη για το "οφτοπικ".
  2. tone

    Huawei P8 Lite

    Ευχαριστώ Bill! Είχα προλάβει να κάνω κράτηση στη Voda, αλλά πήρα και ένα από cosmote.gr Ελπίζω να μη ρίξουν πιστολιά :lol:
  3. tone

    Lenovo A760

    Το μονο προβλημα με το κινητό ειναι οτι μερικές φορές κολλάει η αφη στην οθονη και αναγκαζομαι να την σβησω και να την ξανα-αναψω. Δεν αλλαξα την αρχική rom.
  4. tone

    Lenovo A760

    Γειά και από μένα. Το κινητάκι το πήρα για δώρο, κοντά 90 ευρώ. Περιμένα κινεζιά, να μη μπορώ να μπω σε wifi, να λείπουν gapps κ.α. Το αντίθετο όμως. Είναι πολύ αξιόπιστο, χωρίς να υστερεί πουθενά και με κορυφαίο value for money. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια συγκεκριμένη εφαρμογή, το mobilevoip. Όταν πραγματοποιώ κλήσεις, η φωνή μου ακούγεται σαν να είναι ρομποτική, ή σε αργή κίνηση. Κάπου διάβασα οτι υπάρχει πρόβλημα και με το viber. Ισχύει; Επειδή το κινητό δεν είναι στα χέρια μου για να πειραματιστώ, όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη :)
  5. tone

    Sony PSP

    Βγηκε ο 3.03 downgrader. Δουλευει μονο με το απατσαριστο GTA. :) Το'χω κανει (αλλα και πολλοι αλλοι πιστευω). Αν εχεις τα σωστα αρχεια, στη σωστη θεση και ελεγμενα με το MD5 εισαι μια χαρα. Εννοειται επισης οτι εχεις γνησια memory stick οταν φλασαρεις, καθως και φορτισμενο psp. Ειναι ασφαλεστατο. Εννοειται οποτε θες γυρνας σε 1.50, αλλα δεν υπαρχει λογος. Τα pbp νομιζω μπαινουν στο φακελο του oeupdmaker, αν και εγω συνηθως βρισκω ετοιμο το DXAR. Το path εχει σχεση με το αν εισαι σε ΟΕ ή σε 1.50. Καλο ψαξιμο!
  6. tone

    Sony PSP

    Απ'τον Dark Alex παλι. Ο τυπος ειναι απιστευτος! Αντε να βγαλω paypal να του δωσω τιποτα :D Ειναι αμαρτια να μην συνεχισει και στο PS3 το παλικαρι ;)
  7. tone

    Sony PSP

    Ebala kai egw thn 3.02 OE-B kai exw pa8ei thn plaka mou. Xalara to kalytero firmware pou exei bgei mexri shmera. LuckyStriker: oti sou'pe o TgE +1 :p HEN-D bale. Xronia polla se olous!
  8. tone

    Sony PSP

    Το οτι ειναι ενα psp 2.60 δε σημαινει οτι κατεβαινει σε 1.50. Μπορει να ειχε TA-082 και να πηρε @@ (μεχρι 2.50 κατεβαινουν αυτα - γι'αυτο βγηκε η 2.71 SE) ή να ηταν λαθος τα αρχεια στoν DGrader ή να ηταν fake η ms ή απλως ατυχος (το πιο απιθανο). Κανε τραμπα με το δικο σου στο service και οτι βγει. Οχι, μεχρι 2.71 παιζει umd games απο memory stick, μεχρι 2.80 παιζει homebrew (emulators κτλ). Δεν ειναι συντομο παιχνιδι αλλα δεν ειναι οπως στο pc. Στο gamesport πηρε 7.9 (good) οποτε δεν φαινεται να ειναι ασχημο παιχνιδακι :)
  9. tone

    Sony PSP

    Νομιζω το update που εχει το GTA:LCS ειναι 2.81 αλλα το παιχνιδι παιζει και σε 2.71 (emulated και μη). Μην αναβαθμισεις πανω απο 2.71, δεν υπαρχει επιστροφη ;) Για να παιξεις οτι θες απο games χωρις να αναβαθμισεις πρεπει να βαλεις τον devhook. Οτι αρχεια χρειαστεις για το psp βρισκονται εδω και εδω.
  10. tone

    Sony PSP

    Υπαρχει super jump (σαν πεταγμα ειναι) στο VCS CheatDevice v2.1a. Μονο μεσω devhook εννοειται. Χμ... μεχρι να βγει ο 3.01 devhook δεν ειναι ασχημο :p Αφορα κυριως τα games που θελουν 2.80+
  11. tone

    Sony PSP

    Συγκεκριμενα παιχνιδια δε φορτωνουν σε 2.71 SE-B και πρεπει να τα παιξεις μεσω ειδικης εκδοσης devhook. Τουλαχιστον ετσι ξερω, εχω μεινει στην 1.50 :p Κατα τα αλλα η 2.71 SE-B φορτωνει σχεδον οτι και η 1.50.
  12. tone

    Sony PSP

    @phonekiller: Αν ψαξεις σε μερικα μαγαζια σιγουρα θα βρεις στοκ psp με παλιοτερη mobo το οποιο φυσικα ειναι καλυτερο. Πρεπει στον κωδικο της κουτας να γραφει WS259 και οχι SS259. Οτι βρεις μεχρι Ι ειναι οκ. http://img58.imageshack.us/img58/5766/pspboxcodehf7.jpg Devhook 3 δεν υπαρχει (ακομα) και φυσικα η 3/3.01 δεν υποστηριζει homebrew (ακομα). Πρεπει να βρεθει νεο exploit. Τελος οπως εγραφα εδω (ψωνιο:p ) ανακοινωθηκε χθες beta 2.80 downgrader. Αναμενουμε αποτελεσματα αν και το "ζουμι" ειναι στην 3.00.
  13. tone

    Sony PSP

    Το ιδιο γινεται και στο ps3 :p Δε προλαβε να βγει το ps3 και υπαρχουν ηδη games που απαιτουν να κανεις αναβαθμιση την κονσολα (network updates). Ειναι πολυ ενοχλητικη διαδικασια, τουλαχιστον στο ps3 επιτρεπoνται τα homebrew. Αμα βγει ο αντιστοιχος ps3 devhook θα τους κοψει τον @@ η sony :lol: Το Asterix & Obelix XXL 2 παιζει με devhook οπως ειπε ο nikl67.
  14. tone

    Sony PSP

    Καταφεραν flash0 write access στην 2.80, κατι που ενδεχομενως θα σημανει downgrader της 2.80, θα δουμε τις επομενες μερες. Για devhook και 2.80, διαβασα τις προαλλες οτι ο booster (ο τυπος που γραφει το devhook) παρατησε το psp για το ds και εφαγα φρικη :p Υπαρχει beta devhook για 2.80 αλλα κολλαει στα iso. Οσον αφορα τη 3.00 και τον psx emulator, δεν θα ειναι ακριβως psx emulator καθως δε θα παιζει τα games (iso) του psx αλλα παραλλαγμενες εκδοσεις ειδικα για το psp. O psx-p παιζει τα games του psx οπως ειναι, αλλα δεν εχει ικανοποιητικο framerate. Σ'αυτο το θεμα υπαρχει πολυ πικρα. Αρχικα η sony ανακοινωσε οτι τα psx games θα παιζονται στο psp μεσω του ps3, μετα το αλλαξε και ειπε οτι θα ειναι και download content. Προσπαθουν να βρουν μια φορμουλα ωστε να μην αντιγραφονται τα παραλλαγμενα psx παιχνιδια, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
  15. Ειναι η αμερικανικη και η ευρωπαικη εκδοση.Δε θυμαμαι ποια εχει 2 και ποια 1 βισμα. Αυτη με τα 2 βισματα χρησιμοποιει το 1 για ethernet και το αλλο για το τηλεφωνο ενω η αλλη με το 1 εχει μονο ethernet. Εσυ χρειαζεσαι μονο ethernet (αν κανεις δικτυο), οποτε οποια και να παρεις εισαι κομπλε. Αν θες να παιζεις online, φροντησε να παρεις την ευρωπαικη εκδοση. Μονο με independance exploit ή swap magic (ωστε να bootαρεις).
×
×
  • Create New...