JohnnyBoy2 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλημέρα. Την τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω μυστήρια συμπεριφορά από τη γραφίδα και δεν μπορώ να καταλάβω αν χάλασε ή αν είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει. 1. Όταν αυτή προσεγγίζει την οθόνη σε απόσταση εκατοστού, ενώ κάποτε εμφάνιζε ένα ίχνος στην οθόνη, τώρα ενεργεί πάνω στα αντικείμενα της οθόνης εξ' αποστάσεως. Δηλαδή μπορεί να ενεργοποιήσει μια εφαρμογή χωρίς να αγγίξω την οθόνη, μπορεί να μου αλλάζει τις αρχικές οθόνες αν τύχει να το σύρω δεξιά ή αριστερά σε αυτήν την κοντινή απόσταση. 2. Ενώ εξ' αποστάσεως ενεργοποιεί εφαρμογές από τη οθόνη, αν ακουμπήσω τη γραφίδα πάνω της για να ανοίξω μια εφαρμογή, δεν την ενεργοποιεί. 3. Στο snote αντιλαμβάνεται τη γραφίδα επίσης εξ' αποστάσεως, δηλαδή μπορώ να ζωγραφίζω ή να γράφω χωρίς να ακουμπάω τη γραφίδα στην οθόνη, πράγμα που δεν βολευει και ιδιαίτερα. 4. Στο ακούμπημα της γραφίδας στην οθόνη μου δίνει μια ξύλινη αίσθηση (σαν να είναι μια ξένη, απλή γραφίδα του εμπορίου), σε αντίθεση με παλιότερα που η επαφή ήταν πιο μαλακή και "αποσβεσμένη". Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ, ώστε αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλημέρα. Την τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω μυστήρια συμπεριφορά από τη γραφίδα και δεν μπορώ να καταλάβω αν χάλασε ή αν είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει. 1. Όταν αυτή προσεγγίζει την οθόνη σε απόσταση εκατοστού, ενώ κάποτε εμφάνιζε ένα ίχνος στην οθόνη, τώρα ενεργεί πάνω στα αντικείμενα της οθόνης εξ' αποστάσεως. Δηλαδή μπορεί να ενεργοποιήσει μια εφαρμογή χωρίς να αγγίξω την οθόνη, μπορεί να μου αλλάζει τις αρχικές οθόνες αν τύχει να το σύρω δεξιά ή αριστερά σε αυτήν την κοντινή απόσταση. 2. Ενώ εξ' αποστάσεως ενεργοποιεί εφαρμογές από τη οθόνη, αν ακουμπήσω τη γραφίδα πάνω της για να ανοίξω μια εφαρμογή, δεν την ενεργοποιεί. 3. Στο snote αντιλαμβάνεται τη γραφίδα επίσης εξ' αποστάσεως, δηλαδή μπορώ να ζωγραφίζω ή να γράφω χωρίς να ακουμπάω τη γραφίδα στην οθόνη, πράγμα που δεν βολευει και ιδιαίτερα. 4. Στο ακούμπημα της γραφίδας στην οθόνη μου δίνει μια ξύλινη αίσθηση (σαν να είναι μια ξένη, απλή γραφίδα του εμπορίου), σε αντίθεση με παλιότερα που η επαφή ήταν πιο μαλακή και "αποσβεσμένη". Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ, ώστε αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση. Πρόβλημα στη γραφίδα φαίνεται να είναι, σαν να μένει συνέχεια πατημένη και δίνει εντολές, γι' αυτό και δεν έχει και "ελαστικότητα". Αν έβρισκες κάποιον με Note 2 να δοκίμαζες τη δική του, θα ήταν το καλύτερο. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αν ισχύει αυτό που λες, τις διορθώνει κανείς και αν ναι, αξίζει ή πάω κατευθείαν για καινούρια; Να υποθέσω ότι όλες είναι ίδιες, δεν χρειάζεται κάποιο πάντρεμα κινητού-γραφίδας; Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αν ισχύει αυτό που λες, τις διορθώνει κανείς και αν ναι, αξίζει ή πάω κατευθείαν για καινούρια; Να υποθέσω ότι όλες είναι ίδιες, δεν χρειάζεται κάποιο πάντρεμα κινητού-γραφίδας; Για να διορθώνεται το βλέπω δύσκολο. Όλες είναι ίδιες, γι' αυτό είπα ότι μπορείς να δοκιμάσεις με ενός άλλου Note 2. Το κόστος είναι πάνω από 20 ευρώ στην Ελλάδα, εγώ παράγγειλα πρόσφατα από ebay με 8 ευρώ. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, όμως, βεβαιώσου ότι φταίει η γραφίδα. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispatra Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Για να διορθώνεται το βλέπω δύσκολο. Όλες είναι ίδιες, γι' αυτό είπα ότι μπορείς να δοκιμάσεις με ενός άλλου Note 2. Το κόστος είναι πάνω από 20 ευρώ στην Ελλάδα, εγώ παράγγειλα πρόσφατα από ebay με 8 ευρώ. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, όμως, βεβαιώσου ότι φταίει η γραφίδα. Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις το link να παραγγείλω μια που χρειάζομαι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις το link να παραγγείλω μια που χρειάζομαι; Ευχαριστώ. Αυτή πήρα. Ήρθε σε 16 μέρες και δουλεύει άψογα: http://www.ebay.com/itm/281852284200?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lashel54 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Υπάρχει τρόπος να μετατραπεί σε 4g από 3g το Note II N7100; Αν ναι, πώς και κόστος. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Σου απάντησα στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6736842#post6736842 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lashel54 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 bill33 Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που δεν κατάφερα να εντοπίσω την πρώτη σου απάντηση!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα, είχα θέματα με το κινητό και την μπαταρία. Προχτές κόλλησε για τα καλά και αποφάσισα να το κάνω ένα hard reset (είχα omega rom) απο τότε το κινητό κολλάει στο boot screen, δεν μπορώ να μπω στο recovery και με donload mode προσπαθω να φλασάρω απο odin την stock rom και μου βγάζει nand write start fail. Επίσης δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση με τίποτα το mtp usb device driver. Υπάρχει κάποια λύση ή το πετάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπέρα, είχα θέματα με το κινητό και την μπαταρία. Προχτές κόλλησε για τα καλά και αποφάσισα να το κάνω ένα hard reset (είχα omega rom) απο τότε το κινητό κολλάει στο boot screen, δεν μπορώ να μπω στο recovery και με donload mode προσπαθω να φλασάρω απο odin την stock rom και μου βγάζει nand write start fail. Επίσης δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση με τίποτα το mtp usb device driver. Υπάρχει κάποια λύση ή το πετάω? Οταν τρεχεις odin δειχνει επανω αριστερα να γινετε μπλε το "com" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ναι κανονικα αναβει. Δοκιμασα να περασω και ενα recocery (twrp) καπως ετσι. αυτο το κανει κανονικα αλλαμε το που κανει reboot κολλαει παλι στο boot screen που δειχνει το samsung. Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου, δεν ειμαι και expert Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Βαλε samsung drivers στo pc και δοκιμασε odin 3.07 η 3.09 να δεις εαν σου κανει το ιδιο. Εαν δεις οτι υπαρχει προβλημα κατεβασε ενα αλλο official rom. Επισης στο φλασαρισμα να εχεις βγαλει την εξωτερικη sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπερα σε ολους επειδη ξαφνικα το Κινητο μου εσβησε και αναβοσβηνει το μπλε λαμπακι σε μπλε γαλαζιο εχει οδεα κανεις τι μπορω να ,κανω για να το ξεμπλοκαρω? Πηρα στην samy μου ειπαν να το ανοιξω με το vol up πατυμενο αλλα τζιφος δοκιμασα και αλλους συνδυασμους τιποτα βγαζω μπαταρια το αφξνω για ωρα τιποτα παλι το μονο που κανει ειναι πριν αναψει το λαμπακι κανει μια δονηση και μετα αφου αναψει Δονητε τρεις φορες και αυτο ηταν.....καμια ενδειξει σε οθονη κτλ. Το προβλημα σε ειναι οτι βρισκομαι σε διακοπες και εχω ξεμινει απο τηλ. Πραγματικα κριμα τοσα χρονια χρηστεις note πρωτη φορα με πουλαει. Λειτουργουσε υππδειγματικα και μετα την αναβαθμισει σε 6.01. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα samsung Note 4 και είναι κλειδωμένο σε Αμερικάνικο δίκτυο. Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ που να ξεκλειδώνει samsung κινητά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Σε κατάστημα Vodafone ή Germanos πηγες? Sent from my SM-N7505 using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 ναι καλα σωθηκε τωρα αν παει εκει :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 ναι πηγα εκανα το λαθος και το πηγα σε γερμανο ετσι θα κανει τουλαχιστον 14μερες να το παρω ενω αν το εστελνα στην sammy 2 εργασιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Επεστρεψε το κινητο και οι εργασιες που εγιναν αλλαγη οθονης και επισκευη λογικου κυκλώματος με αλλα λογια αλλαγη μητρικης..........αν εξαιρεσεις το case kai battery μου αλλαξαν το κινητο.... Ευτυχώς εντος εγγυησης!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Καλησπέρα. Εχω ένα μη rootαρισμένο Note 2. 1) Πρόσφατα παρατήρησα οτι κάποια apps σβήστηκαν μόνα τους χωρίς να κάνω εγώ κάποια εκκαθάριση. Το χειρότερο είναι οτι προσπαθώ να τα ξαναβάλω απο το Play store και ενώ τα κατεβάζει δεν τα εγκαθιστά. Βγαίνει κάποιο error 110 ή 925. Καποια είναι αρκετά σημαντικά για εμένα οπως το yahoo mail. Χωρο διαθέσιμο έχω αρκετό σχεδόν 1gb στο τηλέφωνο. 2) Επίσης κάποιους μήνες τώρα ξεχνάει τους κωδικούς των wifi στα οποία συνδέεται. Παλιοτερα θυμόταν τα πάντα , εδώ και λίγους μήνες αν συνδεθεί σε άλλο δίκτυο ή σε 3g όταν ξαναμπαίνω σπίτι πρέπει να τον ξαναβάλω. Edited July 25, 2016 by Vorlon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 1. κανε λαθαρισμο τις μνημες κας σβησε και ξαναβαλε τον γοογλε account σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Με δεδομενη την επικειμενη παρουσιαση του Galaxy Note 7 (02/08/2016), θα ηταν σκοπιμο να ανοιχτει ένα νημα, για να φιλοξενησει τις πρωιμες συζητήσεις για τη συσκευή και να το διαδεχτεί το επισημο, αμέσως μετά την κυκλοφορία. Σήμερα, το gsm arena ανήρτησε τα -φημολογούμενα- specs της συσκευης: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note7-8082.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Με δεδομενη την επικειμενη παρουσιαση του Galaxy Note 7 (02/08/2016), θα ηταν σκοπιμο να ανοιχτει ένα νημα, για να φιλοξενησει τις πρωιμες συζητήσεις για τη συσκευή και να το διαδεχτεί το επισημο, αμέσως μετά την κυκλοφορία. Σήμερα, το gsm arena ανήρτησε τα -φημολογούμενα- specs της συσκευης: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note7-8082.php Φίλε Βαγγέλη άμα βασιστούμε στο gsmarena ζήτω που καήκαμε. 4GB ram, μπαταρία 3500mah, exynos 8890 http://forum.xda-developers.com/note-7/how-to/discussion-galaxy-note-7-rumours-leaks-t3419069/page5 Σύμφωνα με recognized contributor τα παραπάνω Edited July 26, 2016 by Kos_77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Φίλε Βαγγέλη άμα βασιστούμε στο gsmarena ζήτω που καήκαμε. 4GB ram, μπαταρία 3500mah, exynos 8890 http://forum.xda-developers.com/note-7/how-to/discussion-galaxy-note-7-rumours-leaks-t3419069/page5 Σύμφωνα με recognized contributor τα παραπάνω Χαχα το ξέρω, αλλά είναι ευσεβεις ποθοι, όχι τόσο τα 6gb ram, αλλά τα 4000mah., θα δούμε άραγε έκπληξη; στη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Χαχα το ξέρω, αλλά είναι ευσεβεις ποθοι, όχι τόσο τα 6gb ram, αλλά τα 4000mah., θα δούμε άραγε έκπληξη; στη μπαταρία; Μακάρι Βαγγέλη να γίνει η έκπληξη όσο αφορά την μπαταρία, αλλά όπως φαίνεται θα δούμε 3500mah. Ο τύπος αυτός στο xda πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος. Όλες αυτές τις πληροφορίες τις αντλήσε από το firmware που κυκλοφόρησε. Άμα πας σελίδα 7 του link τα έχει αναλυτικά. Όσο αφορά την ram, και τα 4GB είναι αρκετά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts