Jump to content

lashel54

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lashel54

  1. Αγαπητέ panosz75 Σου γράφει μια 64 ετών που προσπαθεί να ξεστραβωθει με την τεχνολογία. Βάσει αυτών που διάβασα για καρτα μνήμης, στις 2 σχετικες τελευταίες σελίδες, ενώ αρχικά έλεγα να πάρω μια SanDisk Ultra Class 10 64 GB, σκέφτομαι να πάρω τελικα την SAMSUNG MB-MC64GA/EU EVO PLUS MICRO SDXC U3 CLASS 10 + ADAPTER. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί κανείς να πάει στο φυσικό κατάστημα να την αγοράσει χωρίς να πληρώσει δηλαδή, τα κ...ικα (μεταφορικα/αντικαταβολή). Π.χ., αν κόστιζει 22(από 29.90)€, τόσα να δώσω πηγαίνοντας εκεί €. Επίσης πρέπει, κατόπιν τηλ. συνεννόησης υποθέτω, να την παραγγείλω online και μετά μπορώ να πάω να την παραλάβω από εκεί με την τιμή αυτή; Συγνώμη αν έγραψα σε άσχετο σημείο, αλλά έψαξα η άσχετη και δεν είδα άλλο σημείο. Ευχαριστώ τα μάλα για την ανοχή και τις γνώσεις σου!
  2. Προς: akalos Σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Εσύ έκανες κάτι επ'αυτού; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς: akalos Είχα λάβει αρχικά ημιτελές το σχόλιό σου.
  3. Γειά σας! Πήρα το δωρεάν Network Challenge 1GB της Wind τη Δευτέρα 6/3/17. Είχα κάνει πριν από αρκετό καιρό φραγή στο internet γιατί ξαφνικά μου χρέωναν 1€ κάθε λίγο και λιγάκι, ενώ δεν είχα κάνει χρήση, πλην 1-2 φορές που "πάτησα" κατά λάθος τον browser π.χ. Ζήτησα λοιπόν την Τετάρτη 8/3 από την Εξυπηρέτηση Πελατών (1260) να μου το ανοίξουν για τη χρήση αυτού του 1GB στο κινητό μου, κάτι που έγινε. Την επομένη, Πέμπτη 9/3, έλαβα SMS από Wind ότι χρεώθηκα 1,01€ για χρήση internet την 8/3. Τηλεφώνησα στην Εξυπηρέτηση Πελατών και η ευγενέστατη και εξυπηρετηκότατη κυρία μου είπε (αφού τη διαβεβαίωσα ότι δεν μπήκα στο internet παρά μόνο με την κάρτα του Network Challenge), ότι μπορεί στο παρασκήνιο να ενημερώθηκε κάτι στο λογισμικό ή κάποια εφαρμογή να έκανε ενημέρωση (το ίδιο μου είχαν πει και τότε που έκανα φραγή). Και ότι η λύση είναι να πάω στις ρυθμίσεις της συσκευής και να αλλάξω το ΑΡΝ, πράγμα που, αμέσως μετά το τηλεφώνημα έκανα. Το SMS αυτό το έλαβα και Παρασκευή 10/3 και Σάββατο 11/3 (3 ημέρες Χ 1,01€). Απορίες: (α) Για ένα χρόνο χονδρικά, αφότου είχα αγοράσει τη συσκευή, δεν είχα τέτοια "παρατράγουδα". Ξαφνικά, μέσα στο 2016, άρχισε αυτή η ιστορία, οπότε και τους ζήτησα φραγή... (β) Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση λογισμικού ή Χ εφαρμογής, δεν έρχεται ειδοποίηση για κάτι τέτοιο (π.χ. "3 διαθέσιμες ενημερώσεις"); Αδυνατώ να κατανοήσω αυτό το περί παρασκηνιακής ενημέρωσης!.. Και για να σας εξομολογηθώ την αμαρτία μου, σκέφθηκα ότι, με αυτόν τον τρόπο, βρίσκουν ευκαιρία να "αρμέξουν" την κάρτα... Προσωπικά, δεν μιλάω στο κινητό παρά σπανιότατα, οπότε δεν τους "κάνω τζίρο" και, σε πελάτες σαν κι εμένα, από κάπου πρέπει να βγάλουν χρήματα, όθεν και π.χ. το σενάριο της παρασκηνιακής ενημέρωσης. Θεωρία συνωμοσίας; Τί να πω... Έχω σκεφθεί, αν δεν μου τα επιστρέψουν (εφ'όσον είμαι εν δικαίω), να αποτανθώ στην ΕΕΕΤ. Έχει κάποιος μια παρόμοια εμπειρία και τι έκανε; Ευχαριστώ τα μάλα!
  4. bill33 Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που δεν κατάφερα να εντοπίσω την πρώτη σου απάντηση!..
  5. Υπάρχει τρόπος να μετατραπεί σε 4g από 3g το Note II N7100; Αν ναι, πώς και κόστος. Ευχαριστώ πολύ!
  6. Γεια σας! Είμαι μιας κάποιας ηλικίας και ίσως κάνω μία χαζή ερώτηση: έχω το Note II N7100 που λειτουργεί σε 3g. Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία ώστε να μετατραπεί σε 4g. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...