Jump to content

Kos_77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    536
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Kos_77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μακάρι Βαγγέλη. Αναμένουμε!
  2. Note 21 θα βγει αλλά όχι σαν ultra. Η letsgodigital μόνο concept βγάζει ούτως ή άλλως. Εγώ συμβαδίζω με την άποψη του Ross Young, ότι το note 21 θα είναι ένα βελτιωμένο note 20 και το fold 3 με πενάκι ο διάδοχος του note 20 ultra για το 2021. Η σαμσουνγκ θέλει να προωθήσει τα fold οπότε δύσκολο το note 21 να είναι έτσι όπως δείχνει το concept. https://mobile.twitter.com/Ahmad31242043/status/1342117054065881088 ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως στο s21 ultra θα έχουμε φουλ s-pen support εκτός από air actions που χρειάζεται Bluetooth.
  3. Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2021 γεμάτο υγεία και πολλές χαρές για όλους μας. Επίσης να συμπληρώσω ότι είναι πολύ πιθανό να αποχαιρέτησουμε το γυαλί στην πλάτη με reinforced polycarbonate. Επίσης το πενάκι θα έχει κανονικά κλικ κουμπί με φουλ air command support menu, οπότε μόνο τα air actions δε θα παίζουν λόγω έλλειψης Bluetooth. Τέλος επιτέλους wqhd+ ανάλυση στα 120hz adaptive. Το ενδιαφέρον πλέον αναμένεται στα foldables με το fold 3 με ενσωματωμένο πενάκι όπου σύμφωνα με πολλούς θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του note 20 ultra.
  4. Είναι καθαρά κίνηση μάρκετινγκ το να προωθήσει το fold 3 σαν το νέο note 21 ultra και να βγάλει και ένα πιο οικονομικό note 21 με την μορφή που ξέρουμε. Εγώ θα κινηθώ προς s21 ultra μεριά και ας έχει το πενάκι μη ενσωματωμένο. Θα είναι βελτιωμένο σε οθόνη, κάμερες, επεξεργαστή. Τεράστιο φάουλ βέβαια που θα κυκλοφορήσει δίχως φορτιστή, ακουστικά και κάρτα μνήμης όπως ακούγεται. Μου αρέσει που τρολαραν την Apple τρομάρα τους.
  5. Διαφαίνεται πως το note 21 θα είναι μια βελτίωση του note 20 ενώ το note 21 ultra θα είναι ουσιαστικά το fold 3.
  6. Βαγγέλη έχεις κάποιο λινκ; Δε πιστεύω να αναφέρεσαι σε αυτόν τον 17χρονο; Αν όντως βγει note συσκευή το φθινόπωρο του 2021, πιστεύω πως λογικά δε θα έχει "τούμπανο" σπεκς επιπέδου ναυαρχίδας 2021, γιατί πολύ απλά η σαμσουνγκ θα θέλει να προωθήσει το fold με πενάκι.
  7. Έτσι ακριβώς, μη πω ότι σε κάποια σενάρια ήταν καλύτερο το s20+
  8. S20 ultra camera review https://www.hardwarezone.com.sg/feature-samsung-galaxy-s20-ultra-camera-review-performance
  9. Kos_77

    Huawei P30 Pro

    Για το κατέβασμα της κουρτίνας χρησιμοποιείς gestures ή navigation keys; Μπορείς να την κατεβάσεις με τα native navigation keys. Με χρήση του εικονιδίου που έχει το βελάκι προς τα κάτω.
  10. "Yes, Scene Optimizer is a joke and makes barely any difference in photos. Also, Night mode isn’t good, yes, only good thing now is that you don’t actually need really dark scenes for it to work. Can just switch to Night mode at any time." Σύμφωνα με το παραπάνω σχόλιο του άρθρου μιλάω.
  11. Δυστυχώς δεν φαίνεται να προσφέρει κάτι το διαφορετικό ποιοτικά. Σύμφωνα με το παρακάτω: https://www.sammobile.com/2019/04/18/breaking-galaxy-s10-update-dedicated-night-mode-camera Ας ελπίσουμε σε περαιτέρω βελτιώσεις
×
×
  • Create New...