Jump to content

panosfast

Members
  • Δημοσιεύσεις

    253
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosfast

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

panosfast's Achievements

  1. Καλημέρα αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Δεν εμφανίζονται οι σελιδοδεικτες μου στο samsung internet Πρώτη φορά εμφανίστηκε με την αναβάθμιση σε 6.0 Ui πάταγα να δω τούς σελιδοδεικτες και ήταν κενοί αν όμως έκανα αναζήτηση πχ. Ενός φακέλου μου τούς έδειχνε . Τώρα με την 6.1 Ui χάθηκε και αυτό.
  2. Καλησπέρα χθες ανακάλυψα ότι όταν πατάω να ανοίξω τους σελιδοδεικτες στην εφαρμογή samsung internet μου εμφανίζει μόνο 3 από τους δεκάδες που έχω και άλλους τόσους φακέλους. Μόνο αν πάω στην αναζήτηση και γράψω κάτι μου εμφανίζει φακέλους.
  3. Από την ίδια sim ναι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Θα καλέσω και στην cosmote μήπως βρω και από εκεί άκρη Τελικά λύθηκε το πρόβλημα μετά από επικοινωνία με την cosmote. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!
  4. Από την ίδια sim ναι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Θα καλέσω και στην cosmote μήπως βρω και από εκεί άκρη
  5. Cosmote. Και εγώ στο δικό μου Cosmote έχω
  6. Καλημέρα έχει μία φίλη μου το εν λόγω κινητό και αντιμετωπίζει το έξεις πρόβλημα. Κατά την διάρκεια των κλήσεων απενεργοποιουνται τα δεδομένα. Έχω ενεργοποιήσει το Vollte κλπ αλλά αρνείται να δουλέψει. Εγώ έχω ένα note 10 plus με τις ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις και έχω κανονικά δεδομένα κατά την διάρκεια που κάνω ή δέχομαι μία κλήση.
  7. Μετά το τελευταίο update η συσκευή τρελάθηκε.. Η μπαταρία όταν φτάσει 15% μέσα σε ένα λεπτό κλείνει το τηλέφωνο. Έχει γίνει υπερβολικά ζεστό. Και το χειροτερο πριν 2 μέρες η οθόνη έχασε τα χρώματα της για μια ημέρα περίπου 20 ώρες . έγινε κιτρινοπη το έχω αποδώσει στην αύξηση θερμοκρασιας και την δυσλειτουργία της μπαταρίας. διότι έκανε κάτι παλαβά από 50% έπεφτε σε 15 λεπτά στο 20% με χρήση μόνο browser
  8. Απενεργοποιήμενο το έχω και αυτό εξακολουθεί και το βγάζει. 3 μέρες ασχολούμαι με αυτο
  9. Εννοω αυτο Πώς μπορώ να το βγάλω και να μην εμφανίζεται;
  10. Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.. έκανα πρόσφατα εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης μνήμη cashe και δεδομένων στην εφαρμογή Samsung browser. Και από τότε δεν μπορώ να επαναναφερω την λειτουργία στο να μην εμφανίζονται οι πρόσφατες αναζητήσεις οταν πατάω στην αναζήτηση. Αυτό παλιά το απενεργοποιουσα απο την αρχική σελίδα google κατω στις ριθμισεις -ρυθμίσεις αναζήτησης. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Έχω φάει το τηλέφωνο για να το βρώ αλλα τιποτα
  11. Έλιωσα με το ψαροντουφεκο :lol::lol::lol:
  12. Τόν μαγνητι τον έχει για να κρατάει την θήκη κλειστή
  13. Μήπως φοράς στο τηλέφωνο κάποια flip θήκη; το κάνει λόγο ότι επηρεάζει την οθόνη το μαγνιτακι της θηκης. Το εκανε και σε εμένα αλλάξα θήκη και το πρόβλημα λύθηκε. Δοκίμασε χωρίς θήκη στο τηλέφωνο και πες μάς
  14. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα .. ήταν ενεργοποιημένη η φραγή για διεθνείς κλήσεις .
  15. Καλημέρα θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω το note 8 dual και πρόσφατα πήρα μια καρτα planetsim Εσθονικος αριθμός για να τον χρησιμοποιείσω σε ένα gps tracker. Το πρόβλημα είναι ότι από το note όταν κάνω κλήση σε αυτόν τον αριθμό η κλήση τερματίζει αμέσως ενώ αν τον καλέσω από το κινητό τής συζύγου s8+ η κλήση πραγματοποιήτε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει .
×
×
  • Create New...