Jump to content

ilmas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    279
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ilmas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. ilmas

    Redmi Note 5

    Πρέπει να βάλεις πιο πρόσφατο TWRP. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. ilmas

    Redmi Note 5

    Έχεις εγκαταστήσει το Galaxy Wearable, το αντίστοιχο plugin για το ρολόι σου και το Samsung Health; Υπάρχουν στο Playstore. Εγώ έχω το gearfit 2 και συνδέεται κανονικά.
  3. ilmas

    Redmi Note 5

    Σαφώς και είναι ακόμα vfm! Χτες πήρε και android 9 (dev 9.3.25).
  4. Το τελευταίο modem που είχε δώσει ο Άκης νομίζω ότι βρίσκεται στο μήνυμα 9853 (https://mega.nz/#!NOpGFBqb!3zt4JynlV22hg_Rcq3VdhJBrTtt5VCb5k7iwwG5u2t4). Η Hyper Rom 11.1 στην αρχή και σε εμένα ήταν μια χαρά, αλλά μετά από λίγο καιρό κολλούσε πολύ, περισσότερο από του Άκη.
  5. ilmas

    Redmi Note 5

    Με τα sms το ίδιο κάνει και σε μένα, στην ελληνική dev 9.1.10 του xiaomi-miui.gr και σε όλες τις προηγούμενες.
  6. ilmas

    Redmi Note 5

    Υπομονή και μην αποσυνδεθείς από τον mi λογαριασμό γιατί ξαναμετράει από την αρχή τις 360 ώρες!
  7. ilmas

    Redmi Note 5

    Είναι ακριβώς τα ίδια τηλέφωνα. Tο Note 6 έχει διπλή σέλφι κάμερα (δεν ξέρω πόσο απαραίτητη είναι) αλλά δεν έχει φλας μπροστά. Το Note 5 έχει φλας και στις δύο κάμερες. Εγώ προτίμησα το Note 5 επειδή δε μου αρέσει το notch (και είναι και φτηνότερο).
  8. Για τις eclipse υπάρχουν στο XDA μερικά πολύ ωραία θέματα με σκούρα χρώματα. Δεν ξέρω όμως αν η note pro 2 βασίζεται σε eclipse rom όπως οι περισσότερες του Άκη και αν μπορούν να εφαρμοστούν αυτά τα θέματα χωρίς πρόβλημα. Στο δικό μου τα έχω δοκιμάσει και λειτουργούν άψογα (με Eclipse 9 V2 του Άκη).
  9. Έχω αναβαθμίσει το Playstore στην τελευταία έκδοση. Εγκατέστησα τη ΧΕ κανονικά (έχει πολύ αργή απόκριση, όμως). Μήπως να δοκίμαζες επανεγκατάσταση της rom;
  10. Εγώ μπαίνω facebook και messenger με το opera που δουλεύει άψογα!
  11. Μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση (170) του facebook και λειτουργεί κανονικά (με την τελευταία rom του Άκη).
  12. Δοκίμασε να περάσεις twrp με το odin και ξαναδοκίμασε. Αν κάνει τα ίδια, πέρνα με odin ένα stock firmware και λογικά θα στρώσει.
  13. Έχω όλα τα rom από το DN3 V5.5, 11-05-2015 και μετά. Μου λείπουν ένα ή δύο προηγούμενα που είχες στο bytheway (αν υπάρχουν κάπου ακόμα, βάλε links)! Συλλεκτικά κομμάτια!!! Ποια ρύθμιση του agni είναι πειραγμένη; Δεν το κατάλαβα και δεν είναι τπτ να το ξαναπειράξουμε!:lol:
  14. Καλή χρονιά σε όλους! Άκη, ευχαριστούμε που κράτησες ζωντανό το Note μας τόσα χρόνια! Χωρίς εσένα ίσως να το είχαμε αλλάξει από καιρό! Πέρασα τη V7 και η εικόνα μου φαίνεται πολύ "sharp", εμένα προσωπικά με κουράζει. Ξαναγύρισα ένα χρόνο πίσω, στη V3, με τα ευχάριστα κυκλικά toggles!
  15. Το έχει, Chrome beta! Μήπως κάτι δεν πήγε καλά στην εγκατάσταση;
×
×
  • Create New...