geotzia Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση σε 12.5.3 δε λειτουργεί το αποτύπωμά κ η αναγνώρισή προσώπου μπορεί να βοηθήσει κανείς Εχεις nova; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Εχεις nova; Αν ναι, εχω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Εχεις nova;Δουλεύει ο nova στο κινητό μας; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Ναι τον nova έχω υπάρχει σωτηρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Ναι τον nova έχω υπάρχει σωτηρία??Νομίζω μέχρι τώρα δεν δούλευαν τα gestures με το nova.. Για να το τσεκάρω πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Το δοκίμασα μόλις τώρα κ όντως έτσι είναι έχεις δίκιο ο nova φταίει το θέμα είναι όμως πριν την αναβάθμιση δούλευε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Ούτε στον niagara launcher δουλεύουν τα gestures Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Κάποιος να έχει δουλέψει κάποια καλή εφαρμογή για led notifications να προτείνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Σε κανέναν άλλον launcher πλην του προεγκατεστημενου δεν δουλεύουν, δυστυχώς, τα gestures. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Εχετε δοκιμασει Poco launcher να δειτε αν δουλευουν μ αυτον; Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 (edited) Το δοκίμασα μόλις τώρα κ όντως έτσι είναι έχεις δίκιο ο nova φταίει το θέμα είναι όμως πριν την αναβάθμιση δούλευε κανονικά Λοιπόν άκου να δεις τι ανακάλυψα, πρίν την αναβάθμιση όντως δούλευε κανονικά... Όλα τα προκαλεί το 2 ταπ που κλείνει την οθόνη μεσα από τις χειρονομίες του Nova(φαντάζομαι θα το έχεις κάνει και εσύ) Τρελλό έτσι; Σε κάποια φάση έκλεισα το τηλ. από το on-off κουμπί και ανακάλυψα ότι δουλεύει κανονικά και το δακτυλικό και η αναγνώριση προσώπου!!! Λοιπόν βγάλε τον νόβα από διαχειριστή και όταν πας στις χειρονομίες και στο 2 ταπ και διαλέξεις να κλείνει την οθόνη έχει και μία δεύτερη επιλογή μέσω προσβασιμότητας, δίνεις τα δικαιώματα στον nova και είσαι ΟΚ :D:D:D:D Οσο γιά τις χειρονομίες υπάρχει στο play store το FNG που κάνει τα πάντα, ότι μπορείς να φανταστείς...απίθανη εφαρμογή πολύ μα πολύ ανώτερη από της μαμάς, και ξεμπέρδεψες. Το μόνο bug που μου κάνει εμένα που έχω το mi 9 lite είναι ότι σε κάθε επανεκκίνηση μου εμφανίζει τα 3 κουμπιά πλοήγησης και πρέπει να μπώ στις ρυθμίσεις να επιλέξω τις χειρονομίες, αλλά μικρό το κακό!! Edited July 25, 2021 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Λοιπόν άκου να δεις τι ανακάλυψα, πρίν την αναβάθμιση όντως δούλευε κανονικά... Όλα τα προκαλεί το 2 ταπ που κλείνει την οθόνη μεσα από τις χειρονομίες του Nova(φαντάζομαι θα το έχεις κάνει και εσύ) Τρελλό έτσι; Σε κάποια φάση έκλεισα το τηλ. από το on-off κουμπί και ανακάλυψα ότι δουλεύει κανονικά και το δακτυλικό και η αναγνώριση προσώπου!!! Λοιπόν βγάλε τον νόβα από διαχειριστή και όταν πας στις χειρονομίες και στο 2 ταπ και διαλέξεις να κλείνει την οθόνη έχει και μία δεύτερη επιλογή μέσω προσβασιμότητας, δίνεις τα δικαιώματα στον nova και είσαι ΟΚ :D:D:D:D Οσο γιά τις χειρονομίες υπάρχει στο play store το FNG που κάνει τα πάντα, ότι μπορείς να φανταστείς...απίθανη εφαρμογή πολύ μα πολύ ανώτερη από της μαμάς, και ξεμπέρδεψες. Το μόνο bug που μου κάνει εμένα που έχω το mi 9 lite είναι ότι σε κάθε επανεκκίνηση μου εμφανίζει τα 3 κουμπιά πλοήγησης και πρέπει να μπώ στις ρυθμίσεις να επιλέξω τις χειρονομίες, αλλά μικρό το κακό!! Φίλε μου, το Fng δουλεύει εντελώς σωστά με nova; Πέρα από το θέμα με τα κουμπιά μετά την επανεκκίνηση, που δεν είναι και τόσο σοβαρό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 @geotzia σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αδερφέ Αλλά δε μπορώ να κάνω αυτά πού λες γιατί έχω τον free Nova σημασία έχει ότι δε φταίει το Κινητό όσο για τον launcer όλο κ κάτι θα βρεθεί στην ανάγκη μενω με τον μανισιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Φίλε μου, το Fng δουλεύει εντελώς σωστά με nova; Πέρα από το θέμα με τα κουμπιά μετά την επανεκκίνηση, που δεν είναι και τόσο σοβαρό. Δουλεύει αψογα!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @geotzia σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αδερφέ Αλλά δε μπορώ να κάνω αυτά πού λες γιατί έχω τον free Nova σημασία έχει ότι δε φταίει το Κινητό όσο για τον launcer όλο κ κάτι θα βρεθεί στην ανάγκη μενω με τον μανισιο :) Έλεγα οτι θα ητσν το ίδιο... Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Τελικά αλλού ήταν το πρόβλημα στο screen off πού το είχα να μη πατάω το power συνέχεια Τώρα το κλείνω από το power κ δουλεύει μία χαρά κ το αποτύπωμά κ η αναγνώρισή προσώπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Τελικά αλλού ήταν το πρόβλημα στο screen off πού το είχα να μη πατάω το power συνέχεια Τώρα το κλείνω από το power κ δουλεύει μία χαρά κ το αποτύπωμά κ η αναγνώρισή προσώπου Αυτό είπα και εγώ πιό πάνω...αν το ψάξεις και βρείς μία εφαρμογή για να κλείνει την οθόνη αλλά χωρίς να απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή αλλά μόνο προσβασιμότητας (πιθανό να υπάρχει τέτοια) θα κάνεις δουλειά. Πχ με το fng που είναι γιά χειρονομίες μπορεί με κάποια χειρονομία δηλ. τράβηγμα προς τα κάτω να σβήνει την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qspock Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 (edited) Βασικά με τα xiaomi δεν είχα ποτέ λειτουργικά προβλήματα,ο καθένας έχει βέβαια τις ανάγκες του,αφού ήχος,κάμερα,οθόνη και μπαταρία είναι για μένα σε υψηλό επίπεδο, λειτουργεί και η ηχογράφηση είμαι καλυμμένος σε όλα....χωριά που το ξυπνητήρι βαράει και με κλειστό κινητό,πολύ χρήσιμο και αυτό μιας και το κλείνω τα βράδια Εμενα δεν ανοιγει για το ξυπνητηρι!! Με τη μανιασια ρομ. Ποια εκδοση φορας φιλε μου? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα δεν ανοιγει για το ξυπνητηρι!! Με τη μανιασια ρομ. Ποια εκδοση φορας φιλε μου? EDIT: Τελικα θελει τουλαχιστον 10 λεπτα πριν να το κλεισεις, το εχει και στις εξτρα ρυθμισεις, μπορεις να το κανεις να μη χτυπαει κιολας, οχι οτι χρειαζεται... λολ Επειδη δεν εχω κανενα προβλημα με το proximity sensor, φοβαμαι να κανω update. Eχω την 12.0.10, τι θα κερδισω αν αναβαθμισω? Καμια καλη θηκη - πορτοφολι? Edited July 27, 2021 by qspock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Εμενα δεν ανοιγει για το ξυπνητηρι!! Με τη μανιασια ρομ. Ποια εκδοση φορας φιλε μου? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- EDIT: Τελικα θελει τουλαχιστον 10 λεπτα πριν να το κλεισεις, το εχει και στις εξτρα ρυθμισεις, μπορεις να το κανεις να μη χτυπαει κιολας, οχι οτι χρειαζεται... λολ Επειδη δεν εχω κανενα προβλημα με το proximity sensor, φοβαμαι να κανω update. Eχω την 12.0.10, τι θα κερδισω αν αναβαθμισω? Καμια καλη θηκη - πορτοφολι? Έχω την 12.5.3 και όλα λειτουργούν ρολόι,και το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό.... Ένα bug που έχω δει και στις προηγούμενες εκδόσεις είναι ότι στο άσχετο μου απενεργοποιεί την αυτόματη φωτεινότητα και την ενεργοποιω μόνος μου....ενώ την έχω on,την βγάζει off ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qspock Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Ευχαριστω φιλε μου, λεω να το δουλεψω λιγο να δω πως παει με το proximity sensor κυριως, το οποιο δε μου βγαζει κανενα απολυτως προβλημα σε αντιθεση με πολλα παραπονα για αυτο... και μετα να παω σε αναβαθμιση. Το ξυπνητηρι με κλειστο το κινητο, οπως και η απενεργοποιηση και ενεργοποιηση της συσκευης απο κλειστο ηταν βασικη προυποθεση αγορας για μενα, με βοηθησες πολυ με την πληροφορια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Με την αναβάθμιση 12.5.3 Καλύτερη μπαταρία. Πριν ενεργοποιούσα τοποθεσία, έμπαινε κ το bluetuth, τώρα διορθώθηκε αυτό. Δεν έχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, όπως ανάφερθηκε πιο πάνω.οτι του δίνω, μένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Παιδιά καλησπέρα Αν υποθέσουμε ότι έχουμε το τηλέφωνο αγορασμένο από μεγάλη αλυσίδα πχ πλαίσιο και όχι από σκρουτζ και εχει πρόβλημα με τον proximity sensor τι κάνουμε; το αναγνωρίζει η αντιπροσωπεία; το πάμε πίσω και μας στέλνουν άλλο; ή θα πρέπει να περιμένουμε να διορθωθεί το πρόβλημα με κάποιο updeit; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Πήρα τηλέφωνο στην infoquest και μου είπαν ότι οι συσκευές από πλαίσιο καλύπτονται από εγγύηση. Οποτε έδωσα παραγγελία. Ελπίζω να μη το μετάνιωσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Πήρα τηλέφωνο στην infoquest και μου είπαν ότι οι συσκευές από πλαίσιο καλύπτονται από εγγύηση. Οποτε έδωσα παραγγελία. Ελπίζω να μη το μετάνιωσω :)Από όπου και να το πάρεις έχεις εγγύηση.Απο σκρουτζομαγαζα έχεις έναν χρόνο δικιά τους εγγύηση και από τις μεγάλες αλυσίδες έχεις δύο χρόνια επίσημη εγγύηση,οπότε είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Απλά νομίζω (χωρίς να την έχω δοκιμάσει ποτέ) ότι η εγγύηση της infoquest είναι καλύτερη. Οπότε νιώθεις πιο σίγουρος αν απευθυνθείς στην infoquest αν ποτέ χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Απλά νομίζω (χωρίς να την έχω δοκιμάσει ποτέ) ότι η εγγύηση της infoquest είναι καλύτερη. Οπότε νιώθεις πιο σίγουρος αν απευθυνθείς στην infoquest αν ποτέ χρειαστεί. Πριν από 2 χρόνια είχα αγοράσει το MI 9 Lite από ένα σκρουτζομάγαζο στην Πανεπιστημίου. Μετά από 1 μήνα έκλεισε το μαγαζί. Ευτυχώς όσο καιρό το κράτησα δεν μου έβγαλε πρόβλημα. Είναι να μη σου τύχει. Από τότε αγοράζω μόνο από τα μεγαλύτερα από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts