Jump to content

qspock

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by qspock

  1. Ευχαριστω για την απαντηση! Εχεις pm
  2. Κι εγω εχω αγανακτησει. Περιμενουμε την 12.5.8 να φτιαχτει το proximity sensor και εχει βγει μονον η RKFMIXM. Και φυσικα το δικο μας ειναι RKFEUXM οποτε δε δεχεται την RKFMIXM... Υπαρχει τροπος να την περασουμε χωρις twrp?
  3. Εδω λενε πως φτιαχνει το proximity sensor! Αυτα ειναι υπεροχα νεα!! https://www.reddit.com/r/miui/comments/pggief/miui_1258_redmi_note_10_pro_update_available/
  4. Πηγαινε MIUI, πανω δεξια τις τελιτσες-update settings και τσεκαρε το receive updates early. Ειναι προβλημα του συγκεκριμενου proximity sensor που ειναι ουσιαστικα ενας συνδιασμος αλλων 2 sensors (infrared και ultrasonic distance sensor) αφου δεν εχει dedicated hardware proximity sensor τσιπακι για αυτη τη δουλεια οπως ολα τα αλλα κινητα... Πιθανως να βελτιωθει σε μελλοντικα updates. Αλουγεται χλωμο το ξερω, αλλα παραδοξως εχουν βελτιωσει κατι σημαντικο στο τελευταια update, αφου εκανε θορυβους στον συνομιλητη μου οταν καλυπτα το κινητο τελειως με το χερι με την 12.5.3.0. Βαζοντας την 12.5.4.0 διαπιστωσα -τελειως αναπαντεχα- πως δε κανει κανεναν θορυβο! Προσωρινη λυση για το μαυρο ειναι απλα να κανεις την κινηση να το ξαναφερεις στο αυτι και θα ξεκλειδωσει αμεσως απομακρυνοντας το. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενταξει συγκρινεις με Huawei που στην νυχτερινη φωτο ειναι η καλυτερη ολων με αποσταση απο το δευτερο... Γενικα θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις που πλεονεκτει και που υστερει το Xiaomi redmi note 10 pro απεναντι στο nova 5T. Ενας αλλος τομεας φανταζομαι ειναι το sar αφου το xiaomi μας ψηνει για τα καλα...
  5. Εστησα την 12.5.4 και εχω την εντυπωση πως δεν κανει τους θορυβους πλεον! Το proximity sensor συνεχιζει να ειναι ασταθες, αλλα δεν ακουει ο συνομηλιτης θορυβους.
  6. Εχει κανεις παρατηρησει πως αμα ξαπλωσεις το μαγουλο πανω στο κινητο, ή τελως παντων καλυψεις πληρως με το χερι απο πανω κυριως το κινητο καθως μιλας ο αλλος ακουει οικτρα παρασιτα, μεταλικους ηχους σαν σιδηροκολληση? Καλα εκτος και του οτι ο proximity sensor που ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτος κανει ο,τι ναναι... Σας συμβαινει εσας? Αν οχι να το στειλω πισω... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακομη: Αμα εχεις απενεργοποιημενο το MIUI optimization δεν μπορεις να κανεις share καποιο αρχειο πχ απο το downloads!
  7. Λοιπον μετα απο μερικες μερες χρησης του κινητου εχω να πω τα εξης: 1) Παρατηρησα προβληματα με το proximity sensor. Δε ξερω αν φταιει το tempered glass που εβαλα γιατι απο τοτε εχω θεματα... Εβαλα το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.argonremote.proximitysensor&hl=en_US&gl=US και θα δω στην πορεια αν διορθωνει καταστασεις. 2) Η μπαταρια στις 2 πρωτες φορτισεις κρατησε μετα βιας μια μερα με δυο μερες. Ομως, μετα την τριτη φορτιση την οποια εκανα οχι με τον ταχυφορτιστη αλλα με εναν απλο, ειμαι στην τριτη μερα κι εχω ακομα 40%. Η διαφορα ειναι μεγαλη, εχει κανεις αλλος παρατηρησει διαφορα αν το φορτισει με απλο αργο φορτιστη?
  8. Ευχαριστω φιλε μου, λεω να το δουλεψω λιγο να δω πως παει με το proximity sensor κυριως, το οποιο δε μου βγαζει κανενα απολυτως προβλημα σε αντιθεση με πολλα παραπονα για αυτο... και μετα να παω σε αναβαθμιση. Το ξυπνητηρι με κλειστο το κινητο, οπως και η απενεργοποιηση και ενεργοποιηση της συσκευης απο κλειστο ηταν βασικη προυποθεση αγορας για μενα, με βοηθησες πολυ με την πληροφορια!
  9. Εμενα δεν ανοιγει για το ξυπνητηρι!! Με τη μανιασια ρομ. Ποια εκδοση φορας φιλε μου? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- EDIT: Τελικα θελει τουλαχιστον 10 λεπτα πριν να το κλεισεις, το εχει και στις εξτρα ρυθμισεις, μπορεις να το κανεις να μη χτυπαει κιολας, οχι οτι χρειαζεται... λολ Επειδη δεν εχω κανενα προβλημα με το proximity sensor, φοβαμαι να κανω update. Eχω την 12.0.10, τι θα κερδισω αν αναβαθμισω? Καμια καλη θηκη - πορτοφολι?
  10. Για οσους ενδιαφερονται, πλεον το Innos D6000 εχει αναβαθμιση για android 6 marshmallow και μαλιστα σε αυτην υπαρχει και επιλογη για ελληνικα!
  11. Καλή μας επιτυχία! Καλή χρονιά σε όλους!
  12. Εβγαλε ελληνικα ο stevejc για το τελευταιο rom 2.4 europe: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-New-multilanguage-ROM-from-INNOS?pid=54819#pid54819 Θα τα δοκιμασω...
  13. Κοιτα, μεχρι στιγμης στο Innos δεν εχω κανει PC flash. Μονο απλο update ή μεσω TWRP. Οποτε δε τη ξερω τη διαδικασια που μου ζητας ουτε καταλαβαινω ακριβως τι προβλημα εχεις. Μπορεις ομως να ρωτησεις στο chinaphonearena, εκει εχει οδηγους. Edit: Χαιρομαι που τα καταφερες! Και χαιρομαι που σε βοηθησα. Συνηθεστερα προβληματα με android και PC flash εχουν να κανουν με τους drivers της συσκευης (αν πχ εχεις win8 που ειναι εντελως ακαταλληλα για τετοιες δουλειες) και με τη θυρα USB που το συνδεεις. Προτιμα πισω θυρα πανω στη μητρικη, οχι μπροστινη για φλασαρισμα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευπροσδεκτος ο οδηγος, κι εγω θα τον χρειαστω σε καποια φαση φανταζομαι... Παντως, η εκδοση που εβαλες να ξερεις ειναι παλια και ειναι κριμα να εχεις μια εκδοση γεματη bugs. Εν καιρω θα τα διαπιστωνεις και θα πεδευεσαι. Εγω με την τελευταια μονο υσηχασα απο bugs (2.4 multilanguage). Καλυτερα να ποσταρεις στο topic και να ζητησεις απο τον stevejc να κανει αυτο που διατιθεται να κανει... Κι ας μην εχει βοηθεια. Απλα θα μεινουν μερικα πραγματακια στα Αγγλικα. Πιστευω θα το κανει, απλα θα παρει λιγο καιρο. Αντε και το καλοκαιρι ερχεται η εκδοση 6 marshmellow!
  14. Ναι, αυτος ειναι. Ο stevejc ειναι πολυ καλος με τα patch που βγαζει και νομιζω θα κανει δουλεια. Ενδεχομενως να χρειαστει βοηθεια στη μεταφραση αφου δε ξερει ελληνικα, ειναι Γαλλος. Μπορεις να του το ζητησεις παντως.
  15. Οχι φιλε μου δεν εχει rom με ελληνικα, τουλαχιστον τις καιινουργιες. Ισως υπαρχει σε παλια αλλα δεν αξιζει να ασχοληθεις αφου οι καινουργιες ειναι πολυ καλυτερες. Πρωσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα στο interface, προτιμω τα αγγλικα. Με ελληνικα σε προγραμματα, πληκτρολογια, sms κλπ δεν εχει κανενα προβλημα, αν εισαι online δουλευει και το google go με αψογη ελληνικη μετατροπη ομιλιας σε κειμενο! Τωρα υπαρχει o stevejc που θα ενδιαφεροταν να μεταφερει τα ελληνικα (του interface) στην τελευταια multilanuage εκδοση 2.4 η οποια ειναι και πολυ καλη. Αν ενδιαφερεσαι μπορεις να του το ζητησεις να κανει ενα zip και να το στησουμε. Εμενα μου το προτεινε αλλα δεν του το ζητησα... Εδω ειναι η καλυτερη rom χωρις κινεζιες κατ εμε και με πολυ καλη υποστηριξη απο τον stevejc: http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-New-multilanguage-ROM-from-INNOS?page=10 Να πω πως αναμενεται αναβαθμιση μεχρι τελος καλοκαιριου σε Android 6 – Marshmallow! To κινητο ειναι πολυ καλο! Ειμαι υπερευχαρησημενος! Υπαρχει και υποστηριξη σε original θηκες, tempered glass, μπαταρια, στο aliexpress.
  16. Aν εχει κανεις ακομα αυτο το tablet, εστω και brick-αρισμενο, ενδιαφερομαι.
  17. Μολις το αγορασα απο bangood. Οι εντυπωσεις μου? ΑΡΙΣΤΕΣ! Ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη! Τα υλικα ειναι ποιοτικα, δεν θυμιζει με τιποτα κινεζικη φτηνιατζουρα, ειναι κινητο με προδιαγραφες που εχουν οι ναυαρχιδες. Παμε παρακατω: - Με τον αρχικο launcher δεν λαγκαρει, με το nova και το google go υπαρχει ενα "βαρος" ανεπαισθητο. Τα τελευταια μπορει κανεις να τα βαλει αν θελει οπωσδηποτε το app drawer κουμπι που απουσιαζει απο τον default launcher. - Απο μνημη αριστο. Ξεχνας τι φορτωσες, με 3 giga δεν εχει κανενα ζορι. - Καμερα εξαιρετικη. Ηταν ενα απο τα συν ουτως η αλλως του συγκεκριμενου μοντελου. - Cpu δεν εχω τεσταρει. Θελει να βαλω κανα παιχνιδακι, αλλα σε κινητο τωρα δε καιγομαι. Παντως ολες οι εφαρμογες τρεχουν ικανοποιητικοτατα! -Μουσικη: Ο ηχος απο τα ηχεια δεν λεει κατι ιδιαιτερο. Ο ηχος ομως απο το 3.5' jack για ακουστικα ειναι ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟΣ! Το φοβομουν αυτο σε κινεζικο, ομως τα υλικα ειναι καλα, ευτυχως. - Βαρος: Δεν μου φαινεται καθολου βαρυ, σε αντιθεση με τα χαρακτηριστικα του. Βγαζοντας τη μπαταρια ελαφραινει, αλλα δε χρειαζεται. Δεν ενοχλει το βαρος του. -Παχος: Το αδυνατο σημειο του, συμφωνα με τα reviews. Και παλι, δε με ενοχλει καθολου. Δεν ειναι και Iphone 6s, αλλα το παχος του ειναι normal. Σιγουρα υπαρχουν και λεπτοτερα, απλα δεν ειναι με τιποτα αντιαισθητικο, σα να προσθεσες αλλη μπαταρια με καπακι ας πουμε. - Μπαταρια: 6000 mA. Ουδεν σχολιο! Απλα το καλυτερο! -Ταχυτητα συνδεσης με PC? USB3. Και usb type c για το φορτιστη... -Ταχυτητα φορτισης των 2 μπαταριων? Απιστευτα γρηγορη! Μειονεκτημα: Πιθανως μικρη υποστηριξη για roms, μηδαμινη υποστηριξη σε υλικο. (μπαταριες, θηκες κλπ). Ας ελπισουμε προς το παρον. Official site: https://www.innos.com/en/ Ακομη το τεσταρω, αμα θελετε κατι ρωτηστε με. Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Γενικα ειναι ενα κινητο με βαρβατα χαρακτηριστικα και εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης. ΥΓ: Και κατι που με ενδιεφερε ΠΟΛΥ: Το ξυπνητηρι χτυπαει ακομη κι αν κλεισεις το κινητο. Κατι που νομιζα δεν υπαρχει σε android. Κι ομως... :)
  18. Τελικα το ξεμπρικαρισες? Εκανες αναβαθμιση? Υπαρχει γενικα κανενας που του εβαλε την πειραγμενη εκδοση της γερμανικης σελιδας?
  19. Για σας. Θελω ενα tablet που να εχει οπωσδηποτε retina οθονη (4/3 ratio, 2048 x 1536 resolution) κι android. Προοριζεται κυριως για αναγνωση κομικς (comicrack για android), μουσικη και λιγο browsing. Eιναι επισης βασικο να εχει καλη αποδοση ηχου, κυριως μεσω ακουστικων. Η αυτονομια της μπαταριας ειναι σημαντικη, καθως και η χωρητικοτητα (οπωσδηποτε τουλαχιστον 128ρα microSD καρτα να παιρνει). Το onda v989 που εχει και το ευπροσδεκτο usb3 ειναι ενας υποψηφιος. Αν ειχε και ambient light sensor θα ηταν και ο μοναδικος. Εχει καποιες δυσκολιες με τις κινεζιες οι οποιες φανταζομαι ξεπερνιουνται ευκολα. Κατι αλλο παρομοιο? Εστω κι ακριβοτερο του Onda? Ευχαριστω
  20. Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω, το εχω κι εγω, μεχρι στιγμης ειναι πολυ αξιοπιστο χωρις κολληματα κτλ. Δε ξερω αν χρειαζεται να το ανεβασω σε ταχυτητα (αληθεια ερχεται rooted?) πως ακριβως το εκανες αυτο? Επισης, θέλω να αγορασω μια θηκη. Αυτη για ipad 1-4 που εχει το crazy sundays κανει?
  21. qspock

    ZTE Skate

    Όπως αναφερθηκε, το mls δεν δουλευει όταν αλλαζω την αρχικη καρτα μνημης και βαζω άλλη. Μηπως αν το αντιγραψω στην καινουργια και να το ξαναστησω από αυτην θα δουλεψει? Ή θα χαλασω κατι και μετα δε θα δουλευει ουτε από την παλια?
×
×
  • Create New...