Pppe Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Αυτή τη στιγμή (16/3/2023 14:30) εμένα με αφήνει για 10Ε χωρίς αναβάθμιση στη νέα έκδοση WU app. Ότι κάποια στιγμή (πχ ως το καλοκαίρι 2023) δε θ'ανοίγει καν το WU app στην παλιά έκδοση, γεγονός. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Καλησπέρα. Μια ερώτηση σχετικά με το νέο BASIC CALLS. Από πακέτο DIY που ενεργοποιώ εγώ και περίπου 1,5 χρόνο, έχουν μαζευτεί 1) χρόνος ομιλίας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. 2) MB. 3) SMS. Είναι οι ίδιες παροχές που προσφέρει το BASIC CALLS. Λογικά, εάν πάω από το DIY στο BASIC CALLS, οι ίδιες παροχές θα μεταφερθούν. Έτσι δεν είναι; Το αναφέρει και στις σημειώσεις του DIY: "Τα ΜΒ και λεπτά ομιλίας προς όλους, που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί εκ νέου πακέτο WHAT’S UP DIY ή BASIC CALLS ή CALLS TO ALL ή UNLIMITED CALLS πριν την ημερομηνία λήξης του, οπότε τα συνολικά λεπτά ομιλίας προς όλους και ΜΒ μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη λήξη του πακέτου με τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν υπολειπόμενη χρήση από τα επιπλέον δύο πακέτα που επιλέχθηκαν κατά τη δημιουργία του WHAT’S UP DIY, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν μόνο αν κατά τη δημιουργία νέου πακέτου WHAT’S UP DIY επιλεχθούν και πάλι τα ίδια επιπλέον πακέτα χρήσης ή αν ενεργοποιηθεί εκ νέου πακέτο BASIC CALLS ή CALLS TO ALL ή UNLIMITED CALLS οπότε μεταφέρεται και τυχόν υπολειπόμενη χρήση SMS προς όλους και λεπτών ομιλίας προς WHAT’S UP." Πήρα στην Cosmote για επιβεβαίωση, ανέφερα την παραπάνω σημείωση, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν έχουν ενημέρωση για το συγκεκριμένο (ενώ στο site το γράφει). 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Φαίνεται ότι ισχύει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 3 minutes ago, pavlidisc said: Καλησπέρα. Μια ερώτηση σχετικά με το νέο BASIC CALLS. Από πακέτο DIY που ενεργοποιώ εγώ και περίπου 1,5 χρόνο, έχουν μαζευτεί 1) χρόνος ομιλίας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. 2) MB. 3) SMS. Είναι οι ίδιες παροχές που προσφέρει το BASIC CALLS. Λογικά, εάν πάω από το DIY στο BASIC CALLS, οι ίδιες παροχές θα μεταφερθούν. Έτσι δεν είναι; Το αναφέρει και στις σημειώσεις του DIY: "Τα ΜΒ και λεπτά ομιλίας προς όλους, που δεν καταναλώνονται εντός της διάρκειας ισχύος του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί εκ νέου πακέτο WHAT’S UP DIY ή BASIC CALLS ή CALLS TO ALL ή UNLIMITED CALLS πριν την ημερομηνία λήξης του, οπότε τα συνολικά λεπτά ομιλίας προς όλους και ΜΒ μπορούν να καταναλωθούν μέχρι τη λήξη του πακέτου με τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν υπολειπόμενη χρήση από τα επιπλέον δύο πακέτα που επιλέχθηκαν κατά τη δημιουργία του WHAT’S UP DIY, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν μόνο αν κατά τη δημιουργία νέου πακέτου WHAT’S UP DIY επιλεχθούν και πάλι τα ίδια επιπλέον πακέτα χρήσης ή αν ενεργοποιηθεί εκ νέου πακέτο BASIC CALLS ή CALLS TO ALL ή UNLIMITED CALLS οπότε μεταφέρεται και τυχόν υπολειπόμενη χρήση SMS προς όλους και λεπτών ομιλίας προς WHAT’S UP." Πήρα στην Cosmote για επιβεβαίωση, ανέφερα την παραπάνω σημείωση, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν έχουν ενημέρωση για το συγκεκριμένο (ενώ στο site το γράφει). Εάν το γράφει στο σάιτ, κράτα ένα σκρινσοτ τη σελίδα που το λέει και ένα σκρινσοτ τα υπολοιπα σου (σε περιπτωση που χαθούν να έχεις αποδείξεις ότι δεν έπρεπε να τα χάσεις). 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 3 ώρες πριν, kgian said: Και στην cosmokarta βλέπω έστρωσαν τα πακέτα. Έχει φτηνό 7.2Ε 400' προς όλους και 400ΜΒ combo basic και ακριβό combo unlimited με απεριόριστα λεπτά και 12,5GB (επιτέλους) στα 13.5Ε. Προσωπικά τους τελευταόυς μήνες έβαζα το unlimited, αλλά πλέον με τα 12,5GB θα είμαι άνετος. Μπορω απο whats up που εχω τωρα να το κανω cosmokarta; αυτο το πακετο θα με βολευε μιας που εχει 12,5 Gb ,το υοπολοιπο data μεταφερετε για τον επομενο μηνα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 (edited) 9 minutes ago, arma said: Μπορω απο whats up που εχω τωρα να το κανω cosmokarta; αυτο το πακετο θα με βολευε μιας που εχει 12,5 Gb ,το υοπολοιπο data μεταφερετε για τον επομενο μηνα; Μπορεις αλλα δεν έχει νόημα. Τα +10gb που δίνει η cosmokarta τα δινει σαν έξτρα και το what`s up επίσης σαν έξτρα μέχρι 30/3. Aν παραταθούν στην cosmokarta και μετά τις 30/3 θα παραταθούν και στο what`s up. Επισης τώρα που μιλάμε αυτα τα +10gb στο πακέτο εμφανίζονται χωριστα και όχι ενωμένα με τα 2,5gb που δίνει κανονικά το πακέτο. Aν τα συνεχίσει και μετά τις 30/3 βλέπουμε.. Αν θες να έχεις 10+ gb το μήνα ως μόνιμο πακέτο τότε συμφέρει το frog (αν θυσιάσεις την απεριόριστη ομιλία και δεν έχει και token) που επισης μεταφέρεσαι με ένα μήνυμα απο wu με χρέωση 3€. Για την ώρα γνώμη μου μείνε wu και βλέπουμε μετά τις 30/3 τι θα γίνει Edited March 16, 2023 by bbbb 2 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Ερώτηση: Αν κάνω το καρτοκινητο μου cosmote esim, μπορώ μετά αν θέλω να βάλω την esim μελλοντικά σε άλλη συσκευή ή κάθε φορά θα πρέπει να πληρώνω νέα esim; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 hour ago, _NikitaS_ said: Ερώτηση: Αν κάνω το καρτοκινητο μου cosmote esim, μπορώ μετά αν θέλω να βάλω την esim μελλοντικά σε άλλη συσκευή ή κάθε φορά θα πρέπει να πληρώνω νέα esim; Θα πρέπει να πληρώνεις για επανέκδοση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 22 minutes ago, mol said: Θα πρέπει να πληρώνεις για επανέκδοση Σε ευχαριστώ! Είχα διαβάσει ότι της cosmote μπορείς να την βάλεις και σε άλλη συσκευή. Ενώ των άλλων εταιριών όχι. Τεσπα. Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 καλησπέρα. κάνοντας ανανέωση 8€ σε wu πόση διάρκεια έχει η ανανέωση? δύο μήνες όπως και με τα άλλα πόσα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 2 minutes ago, kostas123464 said: καλησπέρα. κάνοντας ανανέωση 8€ σε wu πόση διάρκεια έχει η ανανέωση? δύο μήνες όπως και με τα άλλα πόσα? ΝΑΙ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 51 minutes ago, _NikitaS_ said: Σε ευχαριστώ! Είχα διαβάσει ότι της cosmote μπορείς να την βάλεις και σε άλλη συσκευή. Ενώ των άλλων εταιριών όχι. Τεσπα. Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση. Vodafone μπορείς. Cosmote ξαναπληρώνεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 hour ago, mol said: Θα πρέπει να πληρώνεις για επανέκδοση Αν γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τι γινεται παλι επανεκδοση; δεν εχω συσκευη με esim απλα ρωταω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 hour ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ ευχαριστώ άρχοντα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 ώρα πριν, kostas123464 said: καλησπέρα. κάνοντας ανανέωση 8€ σε wu πόση διάρκεια έχει η ανανέωση? δύο μήνες όπως και με τα άλλα πόσα? Και εναλλάξ ανά 2μηνο: 8+12Ε = 20Ε καλύπτει προϋπόθεση για Easy Transfer. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 8€ ανανέωση με payzy δίνει τοκεν ή τίποτα?Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, VasilisSam said: 8€ ανανέωση με payzy δίνει τοκεν ή τίποτα? Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς για πελάτες What’s Up Spoiler 1. Με κάθε ανανέωση υπολοίπου από 12€ και άνω με την payzy by COSMOTE χρεωστική κάρτα, οι συνδρομητές What’s Up θα λαμβάνουν το Platinum Token του προγράμματος «WHAT’S UP ReloadIt». 2. Η προσφορά ισχύει μόνο για όσους κάνουν online ανανέωση δηλαδή για όσους κάνουν ανανέωση με κάρτα payzy by COSMOTE A.E. μέσα από το What’s Up app και MyCOSMOTE app και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες. 3. H απόδοση του Platinum Token στη σύνδεση καρτοκινητής What’s Up πραγματοποιείται από την COSMOTE A.E. 4. Ως ημερομηνία έναρξης της προσφοράς ορίζεται η 15/03/2023 & η COSMOTE Payments διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την προωθητική ενέργεια χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση του Χρήστη. 5. Ισχύουν επιπλέον όροι και προϋποθέσεις για ανανέωση υπολοίπου συνδέσεων What's Up, εδώ καθώς και του προγράμματος «WHAT’S UP ReloadIt» με τα χαρακτηριστικά και τους όρους εξαργύρωσης του Platinum Token εδώ. Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς για συνδρομητές COSMOKAPTA Spoiler 1. Με κάθε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 12€ και άνω με την payzy by COSMOTE χρεωστική κάρτα οι συνδρομητές COSMOKAPTA θα λαμβάνουν διπλάσιο bonus ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου. 2. Η προσφορά ισχύει μόνο για όσους κάνουν online ανανέωση. 3. H απόδοση του bonus ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου στη σύνδεση καρτοκινητής COSMOKAPTA πραγματοποιείται από την COSMOTE A.E. . 4. Ως ημερομηνία έναρξης της προσφοράς ορίζεται η 15/03/2023 & η COSMOTE Payments διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την προωθητική ενέργεια χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση του Χρήστη. 5. Ισχύουν επιπλέον όροι και προϋποθέσεις για ανανέωση υπολοίπου συνδέσεων COSMOKAPTA εδώ. Edited March 17, 2023 by enterhere 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 6 ώρες πριν, VasilisSam said: 8€ ανανέωση με payzy δίνει τοκεν ή τίποτα? Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τίποτα απ' ότι είδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Άχρηστο εντελώς το 8€ έτσι όπως έγινε θεωρώ..και βενζίνη έχω δικαίωμα να βάλω 5€ αλλά δεν θα πάω πουθενά έτσι.Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 13 minutes ago, VasilisSam said: Άχρηστο εντελώς το 8€ έτσι όπως έγινε θεωρώ..και βενζίνη έχω δικαίωμα να βάλω 5€ αλλά δεν θα πάω πουθενά έτσι. Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για κάποιον που θέλει να συντηρεί το νουμερο του, ή το μεγάλο υπολοιπό του, μια χαρά είναι. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Τελικά ανανέωσε κανονικά με 10€ μέσο της αυτόματης ανανέωσης που έχω εδώ και χρόνια. Απλά τώρα δεν έδωσε τίποτα στο reload. 2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 1 hour ago, manosn2 said: Τελικά ανανέωσε κανονικά με 10€ μέσο της αυτόματης ανανέωσης που έχω εδώ και χρόνια. Απλά τώρα δεν έδωσε τίποτα στο reload. Να το κάνεις, τι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 6 minutes ago, GREGORYMO said: Να το κάνεις, τι. Καλά δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα, απλά το ανέφερα. 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 2 ώρες πριν, Mobileras said: Για κάποιον που θέλει να συντηρεί το νουμερο του, ή το μεγάλο υπολοιπό του, μια χαρά είναι. Λάθος. Για κάποιον που θέλει να συντηρεί ένα νούμερο μπορεί να κάνει easy transfer με 5€ από άλλο αριθμό. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η 8ευρη ανανέωση, δεδομένου ότι δεν μπορείς να διαλέξεις ένα ενδιάμεσο ποσό που σε εξυπηρετεί κι επίσης στην εφαρμογή της Cosmote δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή ανανέωσης 10€. Μετά τα 8€ πάει απευθείας στα 12€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Το 80% των πελατών έβαζε το πρόγραμμα με τα 10.90€. Τώρα, οι μισοί από αυτούς θα πάνε στα 7.20€ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts