Vasileios Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Πήγα κι εγώ σε Γερμανό για φορητοτητα από wind σε κοσμοκαρτα και άκουσα το γνωστό "δεν έχουμε κάρτες...." Για συμβόλαια βέβαια έχουν...... Μου έλεγε το παιδί για κάτι 30αρια ευρώ κοστος , έλεγα εγώ για 5 ευρώ, και γενικά η συζήτηση ήταν λίγο του κ*λου... Το ζητούμενο... Τι κάνουμε τωρα? Μένω wind? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7678638#post7678638 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) Για όποιον έχει σταθερό Cosmote και καρτοκινητό η συμβόλαιο Cosmote με ενεργοποιηση του Cosmote One δινει δωρεαν στο καθε κινητο 1000 λεπτά τον μήνα για ενδοεπικοινωνία. Στα κινητα με συμβόλαιο η καρτοσυμβόλαιο έχει και πρόσθετο δώρο. Προϋπόθεση ...ολα να είναι στο ίδιο ΑΦΜ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html Edited October 5, 2018 by no_maniac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Το είδα σε ένα φίλο μου σήμερα για την προσφορά αλλά στην εφαρμογή της Cosmote ενώ την κάνεις την διαδικασία ενώ είναι όλα στο ίδιο ΑΦΜ ξαφνικά δε προχωράει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Για όποιον έχει σταθερό Cosmote και καρτοκινητό η συμβόλαιο Cosmote με ενεργοποιηση του Cosmote One δινει δωρεαν στο καθε κινητο 1000 λεπτά τον μήνα για ενδοεπικοινωνία. Στα κινητα με συμβόλαιο η καρτοσυμβόλαιο έχει και πρόσθετο δώρο. Προϋπόθεση ...ολα να είναι στο ίδιο ΑΦΜ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html Προυποθεση ειναι να υπαρχει τουλαχιστον μισ συνδεση συμβολαιου σταθερης και μια αντιστοιχη κινητης κατω απο το ιδιο ΑΦΜ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Το cosmote one το έχω κανει εδω και 5 μέρες. Αλλά θέλει ίδιο αφμ. Δηλαδή στο ίδιο αφμ έχω σταθερό και κάρτα και πηρε το κινητό κανονικα 1000 λεπτά προς το σταθερό. Τα άλλα 4 κινητα που έχω στο cosmote app δεν πήραν 1000 λεπτά. Το ίδιο αφμ δεν γίνεται ούτε θα έχει ένα άτομο από 5 κινητά. Εκτός αν πας και αλλάξεις το αφμ σε όλα τα κινητά. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Άλλο το Cosmote One ατομικό (που συνδέει ένα σταθερό ΟΤΕ κι ένα συμβόλαιο κινητής Cosmote) και ας έχεις κι άλλα συμβόλαια δεν επηρρεάζονται και άλλο το Cosmote One Οικογενειακό που συνδέει όλα τα σταθερά στο ίδιο ΑΦΜ με όλα τα κινητά στο ίδιο ΑΦΜ επίσης και όλα παίρνουν 1000' εντός οικογενειακού ή τα εναλλακτικά δώρα που λεει το site... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) Το είδα σε ένα φίλο μου σήμερα για την προσφορά αλλά στην εφαρμογή της Cosmote ενώ την κάνεις την διαδικασία ενώ είναι όλα στο ίδιο ΑΦΜ ξαφνικά δε προχωράει... Μεσα απο το My Cosmote στον υπολογιστη ειδα το διαφημιστικο και το ενεργοποιησα χθες Προυποθεση ειναι να υπαρχει τουλαχιστον μισ συνδεση συμβολαιου σταθερης και μια αντιστοιχη κινητης κατω απο το ιδιο ΑΦΜ. Αυτο εγραψα... για όποιον έχει σταθερό Cosmote και καποια/καποιες συνδεσεις κινητου (οτι τυπου και να ειναι) στο ιδιο ΑΦΜ Edited October 5, 2018 by no_maniac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Αξίζει να κάνουμε την ενεργοποίηση η όχι;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Άλλο το Cosmote One ατομικό (που συνδέει ένα σταθερό ΟΤΕ κι ένα συμβόλαιο κινητής Cosmote) και ας έχεις κι άλλα συμβόλαια δεν επηρρεάζονται και άλλο το Cosmote One Οικογενειακό που συνδέει όλα τα σταθερά στο ίδιο ΑΦΜ με όλα τα κινητά στο ίδιο ΑΦΜ επίσης και όλα παίρνουν 1000' εντός οικογενειακού ή τα εναλλακτικά δώρα που λεει το site... Ναι απλά πρέπει να είναι στο ίδιο αφμ. Τα υπόλοιπα κινητά είναι στα αφμ κάθε ξεχωριστού μέλους της οικογένειας οπότε και δεν περνουν τα λεπτά ομιλίας. Μόνο το κινητό προς σταθερό μου έδωσε 1000 λεπτά. Από σταθερό προς το κινητό δεν ξέρω αν έδωσε. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξίζει να κάνουμε την ενεργοποίηση η όχι;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Προφανώς δωρεάν είναι αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ναι απλά πρέπει να είναι στο ίδιο αφμ. Τα υπόλοιπα κινητά είναι στα αφμ κάθε ξεχωριστού μέλους της οικογένειας οπότε και δεν περνουν τα λεπτά ομιλίας. Μόνο το κινητό προς σταθερό μου έδωσε 1000 λεπτά. Από σταθερό προς το κινητό δεν ξέρω αν έδωσε. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς δωρεάν είναι αξίζει. Δοκίμασες να προσθέσεις κάποιο από τα άλλα κινητά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Δοκίμασες να προσθέσεις κάποιο από τα άλλα κινητά ; Δεν υπάρχει κάπου επιλογή για να προσθέσω. Αλλά το έπαιξα πολύ και μέσα από το site της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Δοκίμασες να προσθέσεις κάποιο από τα άλλα κινητά ; Παιδια καλησπερα, Πριν λιγο μου ηρθε κ μενα το μηνυμα οτι εχω 1000 λεπτα απο το cosmote one.Αλλα δεν εκανα πουθενα καποια ενεργοποιηση! Μονοι τους το εκαναν? Κ κατι αλλο! ειμαι whatsapp κ το σταθερο κ ιντερνετ ολα στο ονομα μου κ στο αφμ μου.Απο το σταθερο μου συνηθως με καλει η μανα μου στο κινητο μου.Αυτο σημαινει οτι θα μετρανε τα 1000 λεπτα κ οχι τις ωρες του σταθερου προς κινητο? Εχω μπερδευτει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Παιδια καλησπερα, Πριν λιγο μου ηρθε κ μενα το μηνυμα οτι εχω 1000 λεπτα απο το cosmote one.Αλλα δεν εκανα πουθενα καποια ενεργοποιηση! Μονοι τους το εκαναν? Κ κατι αλλο! ειμαι whatsapp κ το σταθερο κ ιντερνετ ολα στο ονομα μου κ στο αφμ μου.Απο το σταθερο μου συνηθως με καλει η μανα μου στο κινητο μου.Αυτο σημαινει οτι θα μετρανε τα 1000 λεπτα κ οχι τις ωρες του σταθερου προς κινητο? Εχω μπερδευτει:( Από σταθερό cosmote one προς κινητό cosmote one θα ήθελα μια διευκρίνηση και εγώ αν περνει 1000 λεπτά. Το κινητό προς σταθερό περνει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Πήρα τηλέφωνο την cosmote και μου είπε ότι πέρνουν και τα 2 χίλια λεπτά. Και το κινητό προς σταθερό και το σταθερό προς κινητό. Από σταθερό cosmote one προς κινητό cosmote one θα ήθελα μια διευκρίνηση και εγώ αν περνει 1000 λεπτά. Το κινητό προς σταθερό περνει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Πήρα τηλέφωνο την cosmote και μου είπε ότι πέρνουν και τα 2 χίλια λεπτά. Και το κινητό προς σταθερό και το σταθερό προς κινητό. Παρα πολύ καλο. Δεν μπορούμε να δούμε κάπου όμως πόσα λεπτά απομένουν από το σταθερό? Γιατί μόνο για τα κινητά γράφουν αναλυτικά τα πάντα στα σταθερά μόνο η forthnet έγραψε πόσα λεπτά απομένουν. Ελπίζω να το φτιάξουν τώρα με το cosmote one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Είχα αγοράσει ένα πακέτο με gb και μετά από ανανέωση κάρτας όσα περίσσεψαν μεταφέρθηκαν με λήξη στον επόμενο μήνα. Τώρα που λήγουν πάλι, αν κάνω ανανέωση θα μεταφερθει η λήξη τους για ένα μήνα ακόμα? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Είχα αγοράσει ένα πακέτο με gb και μετά από ανανέωση κάρτας όσα περίσσεψαν μεταφέρθηκαν με λήξη στον επόμενο μήνα. Τώρα που λήγουν πάλι, αν κάνω ανανέωση θα μεταφερθει η λήξη τους για ένα μήνα ακόμα? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΘα μεταφερθούν, εάν πάρεις πάλι το ίδιο πακέτο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Παιδια καλησπερα, Πριν λιγο μου ηρθε κ μενα το μηνυμα οτι εχω 1000 λεπτα απο το cosmote one.Αλλα δεν εκανα πουθενα καποια ενεργοποιηση! Μονοι τους το εκαναν? Κ κατι αλλο! ειμαι whatsapp κ το σταθερο κ ιντερνετ ολα στο ονομα μου κ στο αφμ μου.Απο το σταθερο μου συνηθως με καλει η μανα μου στο κινητο μου.Αυτο σημαινει οτι θα μετρανε τα 1000 λεπτα κ οχι τις ωρες του σταθερου προς κινητο? Εχω μπερδευτει:( Ναι θα μετράνε τα 1000 λεπτά. Ενεργοποιήθηκε επειδή είναι στο ίδιο Α.Τ (τα καρτοκινητα δεν έχουν ΑΦΜ). Επισης νομίζω πως έχεις και εσύ 1000 λεπτά προς τα κινητά και το σταθερό του C-One. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) Καλησπέρα, είχα ενεργοποίηση το cosmote one σε σταθερό και κοσμοκάρτα. Σήμερα μετέτρεψα την κοσμοκάρτα σε wu και ενώ εμφανίζονταν κανονικά ότι είναι και τα δύο στο cosmote one δεν εμφανίστηκαν τα 1000λεπτα και όταν έκανα κλήση στο σταθερό αφαιρέθηκαν από το πακέτο προς όλους. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 και μετά από κάποιους ελέγχους διορθώθηκε μετά από κάποιες ώρες και τώρα τα βλέπει κανονικά τα 1000 λεπτά. Προσοχή λοιπόν σε αλλαγή πακέτων. Edit: στην εφαρμογή του wu δεν φαίνονται τα 1000 λεπτά αλλά στο my cosmote την εφαρμογή φαίνονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 5, 2018 by simosthe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Καλησπέρα, είχα ενεργοποίηση το cosmote one σε σταθερό και κοσμοκάρτα. Σήμερα μετέτρεψα την κοσμοκάρτα σε wu και ενώ εμφανίζονταν κανονικά ότι είναι και τα δύο στο cosmote one δεν εμφανίστηκαν τα 1000λεπτα και όταν έκανα κλήση στο σταθερό αφαιρέθηκαν από το πακέτο προς όλους. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 και μετά από κάποιους ελέγχους διορθώθηκε μετά από κάποιες ώρες και τώρα τα βλέπει κανονικά τα 1000 λεπτά. Προσοχή λοιπόν σε αλλαγή πακέτων. Edit: στην εφαρμογή του wu δεν φαίνονται τα 1000 λεπτά αλλά στο my cosmote την εφαρμογή φαίνονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓίνεται επειδή στην μετατροπή χάνονται τα πακέτα. Λογικά τον επόμενο μήνα δεν θα είχες θέμα με το δώρο. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Ναι θα μετράνε τα 1000 λεπτά. Ενεργοποιήθηκε επειδή είναι στο ίδιο Α.Τ (τα καρτοκινητα δεν έχουν ΑΦΜ). Επισης νομίζω πως έχεις και εσύ 1000 λεπτά προς τα κινητά και το σταθερό του C-One. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Απο ποτε δεν εχουν αφμ και δεν το ξερω; Στη κοσμοτε παντως εμενα μου ζητησαν οταν εκανα φορητοτητα ενα νουμερο wind και στη μεταβιβαση ενος αριθμου σε μενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Απο ποτε δεν εχουν αφμ και δεν το ξερω; Στη κοσμοτε παντως εμενα μου ζητησαν οταν εκανα φορητοτητα ενα νουμερο wind και στη μεταβιβαση ενος αριθμου σε μενα.Για κάποιο λόγο μόνο ο αριθμός ταυτότητας τους νοιάζει, το ΑΦΜ στα περισσότερα είναι εννιά μηδενικά. Δεν ξέρω γιατί, στις άλλες εταιρίες χρησιμοποιείται κανονικά. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Για κάποιο λόγο μόνο ο αριθμός ταυτότητας τους νοιάζει, το ΑΦΜ στα περισσότερα είναι εννιά μηδενικά. Δεν ξέρω γιατί, στις άλλες εταιρίες χρησιμοποιείται κανονικά. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Στη Wind ποτε δεν μου ζητησαν αφμ ουτε στη βονταφον σε καρτοκινητα.Στη κοσμοτε ναι, αν και ειχαμε πολλα χρονια σταθερο,κινητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 ενεργοποίησα από το cosmote.gr το cosmote one. μια χαρά δουλεύει και αξίζει. Ευελπιστώ σε επόμενη αναβάθμιση του whats up εφαρμογη να φαίνονται και απο εκεί τα δωρεάν λεπτά μεταξύ των νούμερων του cosmote one γιατί αυτή τη στιγμή μπορείς να το δεις μόνο μέσα από την εφαρμογη της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 ενεργοποίησα από το cosmote.gr το cosmote one. μια χαρά δουλεύει και αξίζει. Ευελπιστώ σε επόμενη αναβάθμιση του whats up εφαρμογη να φαίνονται και απο εκεί τα δωρεάν λεπτά μεταξύ των νούμερων του cosmote one γιατί αυτή τη στιγμή μπορείς να το δεις μόνο μέσα από την εφαρμογη της cosmote. Να ρωτησω κατι.Εαν η μανα μου με καλεσει απο το σταθερο στο κινητο μου θα καταναλωθει ο χρονος απο τα 1000 λεπτα του cosmo one κ οχι απο το πργαραμμα της σταθερης που ηδη εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts