George6633 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 55 minutes ago, Sakis077 said: Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τη sim μέσω του Cosmote app μάταια όμως όταν βγάζω τις φωτό δεν τις δέχεται και με γυρίζει στο προηγούμενο βήμα. Αναγκαστικά θα πάω αύριο σε ένα Γερμανό να ξεμπερδευω. Πόσο χρόνο θα κάνει να ενεργοποιηθεί η sim και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου; Έχουν πάθει πολλα άτομα το ίδιο θέμα,δεν ξέρω τι φταίει αλλά σου βγάζει την ψυχή.. Και γω το είχα πάθει.Μεσω Cosmote app τα κατάφερα,θέλει υπομονή δυστυχώς και δες πέρα από τον πολύ καλό φωτισμό το κινητό που κρατάς να είναι στο κέντρο και όχι πιο ψηλά ή χαμηλά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Θα προσπαθήσω ξανά αύριο.! Υπάρχει το ενδεχόμενο να φταίει το κινητό για τις φωτογραφίες γιατί είναι λίγο παλιό ή όχι; Το θέμα είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον προηγούμενο πάροχο για να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο τις κάρτας αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η sim; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Just now, Sakis077 said: Θα προσπαθήσω ξανά αύριο.! Υπάρχει το ενδεχόμενο να φταίει το κινητό για τις φωτογραφίες γιατί είναι λίγο παλιό ή όχι; Το θέμα είναι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον προηγούμενο πάροχο για να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο τις κάρτας αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί η sim; Αυτό για το υπόλοιπο δεν το γνωρίζω... Οσον αφορά το κινητό ναι μπορεί να φταίει,θέλουν τον τέλειο φωτισμό στην τέλεια θέση στο κάδρο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου (edited) Το Cosmote app επίσης είναι βαρύ, θέλει να έχεις Ram γιατί κάνει μετάβαση στη κάμερα και πάλι πίσω μπορεί να μη κρατήσει τη προηγούμενη εργασία και ξα ξανά ανοίγει το Cosmote app όλο από την αρχή. Προτείνω να πας: Ρυθμίσεις <εφαρμογές <COSMOTE <Μπαταρία <Χωρίς περιορισμό έτσι ώστε να κρατάει τη προ εργασία που είχες ήδη στο προσκήνιο. Για τη κάμερα καλά είναι να βγεις τοτε έξω στο μπαλκόνι του σπιτιού σου αύριο χωρίς να βαράει ήλιος να έχει όμως καλό φωτισμό άσε τη ταυτότητα σε κάποιο τραπέζι η κάτω και τράβα τη ταυτότητα μέσα από τη διαδικασία ταυτοποίησης αρκεί να είναι ίσια σε κάδρο. Edited 18 Μαΐου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου (edited) Αυτη η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. Edited 20 Μαΐου by madmax 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 1 hour ago, madmax said: Αυτο η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. απλά έχουν καλύτερο δίκτυο. τίποτα παραπάνω . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 1 hour ago, madmax said: Αυτο η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. Τα είπε ο captain. Η cosmote έχει απλά δίκτυο εκεί που άλλοι έχουν ή μέτριο ή καθόλου, αυτή έχει ακόμα και 5g (βέβαια πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις ανάλογα την περιοχή). Ο κανόνας πάντως είναι ότι η cote πιάνει παντού. Και δε μιλάω για Αθήνα που και οι άλλες είναι οκ (βέβαια έχουν τρομερές τρύπες), αλλά όλη την περιφέρεια που οι άλλες εταιρίες είναι απούσες. Αν δεν είχε το δίκτυο και το cosmote one που δίνει τσάμπα χρόνο στην "οικογένεια", δε νομίζω να ήταν πρώτη. Πρώτη για μένα στην εξυπηρέτηση είναι μακράν η vodafone. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 2 ώρες πριν, madmax said: Αυτο η "κατι σαν" εξυπηρετηση που εχει η Cosmote νομιζω αγγιζει τα ορια της κοροιδιας. Κανω καταγγελια συμβασης με επιστροφη υπολοιπου στις 15/3 με αφορμη τις νεες χρεωσεις. Μου κοβουν τελικα το νουμερο πριν καμια βδομαδα, δλδ 2 μηνες μετα. Κ αυτο μετα απο πολλες οχλησεις. Ποσο υπολοιπου βεβαια ακομα δεν ειδα στο IBAN μου αλλα τεσπα. Παω μετα να κανω φορητητοτα τον αριθμο σε CU εφοσον ανηκει σε μενα για 6 μηνες και τρωω ακυρο γιατι λεει οτι ο αριθμος πρεπει να ειναι ενεργοποιημενος σε παροχο για να γινει φορητοτητα. Οποτε ξανα στην Cosmote για επαναχορηγηση και με εχουν στο περιμενε για μια βδομαδα. Πανε να το κλεισουν το μαγαζι; Τι γινεται εκει περα; Ειμαι χωρις τηλεφωνο 1+ βδομαδα και δεν εχω καμια ενημερωση. Σε καθε οχληση, "ναι το κοιταμε" "ναι θα το δουμε" "ναι το κλιμακωνω σε υπευθυνο" "να θα το στειλω με προτεραιοτητα". Ελεος. Με την εξυπηρέτηση της Cosmote είναι να μη μπλέξεις... Κρατάει χρόνια αυτή η κολωνια.Χθες έβαλα το Cosmote TV ζήτησα να μην έρχεται ηλεκτρονικά ο λογαριασμός του σταθερού γιατί πάει στη γιαγιά και σήμερα μου ήρθε ένα μήνυμα η ενεργοποίηση του e-λογαριασμού σταθερής ολοκληρώθηκε με επιτυχία.. Θα λαμβάνετε τον λογαριασμό ηλεκτρονικά ενώ θα διακοπεί η ταχυδρομική αποστολή του... Από εκείνη την ωρα κανείς δεν ξέρει τι έγινε και είμαι από προώθηση σε προώθηση και διερεύνηση και θα το δούμε και γω αύριο ταξιδεύω και αντί να ετοιμάζω τα πράγματα κάθομαι και ασχολούμαι με την Cosmote που τα ανακατεύει... Στη Vodafone δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα όταν χρειάστηκε. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 7 minutes ago, George6633 said: Με την εξυπηρέτηση της Cosmote είναι να μη μπλέξεις... Κάνει ανταγωνισμό με την Nova στην εξυπηρέτηση μάλλον 😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 2 minutes ago, elkons said: Κάνει ανταγωνισμό με την Nova στην εξυπηρέτηση μάλλον 😂 Κοιτα αν δεν έβλεπα κανέναν άλλο να γράφει θα έλεγα ότι είμαι ο πιο άτυχος της υπόθεσης....Αλλα πριν πολλά χρόνια η εξυπηρέτηση της Cosmote ήταν πολύ δυνατή και για όσους έχουμε ζήσει τα τελευταία 15+ χρόνια τα της εξυπηρέτησης φαίνεται η διαφορά... Ελπίζω να το φτιάξουν πάλι δεν φταίνε κάτι οι υπάλληλοι. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 7 minutes ago, George6633 said: Κοιτα αν δεν έβλεπα κανέναν άλλο να γράφει θα έλεγα ότι είμαι ο πιο άτυχος της υπόθεσης....Αλλα πριν πολλά χρόνια η εξυπηρέτηση της Cosmote ήταν πολύ δυνατή και για όσους έχουμε ζήσει τα τελευταία 15+ χρόνια τα της εξυπηρέτησης φαίνεται η διαφορά... Ελπίζω να το φτιάξουν πάλι δεν φταίνε κάτι οι υπάλληλοι. Ναι όντως παλιά ήταν πολύ καλή τα τελευταία χρόνια έγιναν λίγο μπάχαλο. Φταίνε,μερικοί δεν κάνουν για τη δουλειά και πετούν ότι βλακεια μπορείς να βρεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 7 minutes ago, elkons said: Ναι όντως παλιά ήταν πολύ καλή τα τελευταία χρόνια έγιναν λίγο μπάχαλο. Φταίνε,μερικοί δεν κάνουν για τη δουλειά και πετούν ότι βλακεια μπορείς να βρεις. Μακάρι να είναι αυτό και να έχω την ατυχία να πεσω σε τέτοιο υπάλληλο και να μην είναι απλά περικοπές που έχουν επηρεάσει όλα τα υπόλοιπα σε γενικό πλαίσιο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Δυστυχώς δεν έχει να κάνει με μεμονωμένους υπαλλήλους, είναι δομικές αλλαγές που έχουν κάνει. Ακόμα και στα εταιρικά έχει επιδεινωθεί η ποιότητα εξυπηρέτησης. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου On 17/5/2025 at 3:04 ΜΜ, EllinikoNisi said: 2 μήνες τώρα στην cosmote και κάθε φορά που θέλω να ανανεώσω έχουν προβλήματα τα συστήματα πληρωμής τους. Έτσι είναι ή εγώ κάνω κάτι λάθος? Δοκιμάζω και από what's up και cosmote εφαρμογή. Πας να πληρώσεις και σου βγάζει μια απαρχαιωμένη έκδοση android σε browser ότι δεν είναι δυνατή η εύρεση της σελίδας. Απαράδεκτοι, όντας και φορείς του license για cosmote payments. Συνέβη και σε μένα σήμερα, για πρώτη φορά. Ανανέωση μέσω cosmote app, μόλις πάτησα πληρωμή με πέταξε σε error σελίδα. Πήγα πίσω και όταν ξανά πάτησα πληρωμή, το δέχτηκε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 03:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:56 μμ Επιστροφή στο Whats up τελικά σήμερα τελευταία μέρα της προσφοράς (αν δεν πάρει παράταση) και αυτό που βλέπω είναι ότι μέσα στο σπίτι το σήμα 2G είναι φουλ(οι άλλες δύο είχαν 1-2 γραμμές και μόνο η Nova είχε καλή ποιότητα κλήσης) και στο 4G με 1-2 γραμμές η ποιότητα κλήσης είναι εξαιρετική. Θα δω πως θα πάει,ήδη έχω ηρεμήσει και δεν σηκώνομαι να πάω στο παράθυρο όπως έκανα με την VF τόσο καιρό,η Nova από την άλλη έχει και αυτή καλή ποιότητα.Ειχα μια σκέψη να το κάνω Q ετήσιο με τα 99€ να ξεμπερδέψω για ένα χρόνο,αλλά μάλλον θα μείνω στο 9μηνο της Cosmote και από Γενάρη να μαστε καλά βλέπουμε εκτός αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τρίτη στις 11:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:48 πμ (edited) Μετά τη χθεσινή ενεργοποίηση μου ήρθε sms για λήψη και ενεργοποίηση της εφαρμογής του WU για 5GB δώρο για 7 μέρες και μου είπανε ότι μέσα σε 24 ώρες θα μπούνε τα 5GB και αν δεν γίνει να μιλήσω μαζί τους κάτι που έκανα σήμερα μετά το 24ωρο και αφού το ελέγξανε μου δώσανε αυτά για ένα μήνα... Για να λέμε και τα καλά,υπάρχει χρόνια αυτού του είδους η εξυπηρέτηση μέσω Τσατ,το θυμάμαι και παλαιότερα σε περιπτώσεις που για κάποιο λόγο κάτι δεν έχει γίνει σωστά... Επίσης μόλις μου ήρθε και το Birthday Token. Edited Τρίτη στις 11:49 πμ by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:50 πμ 1 minute ago, George6633 said: Μετά τη χθεσινή ενεργοποίηση μου ήρθε sms για λήψη και ενεργοποίηση της εφαρμογής του WU για 5GB δώρο για 7 μέρες και μου είπανε ότι μέσα σε 24 ώρες θα μπούνε τα 5GB και αν δεν γίνει να μιλήσω μαζί τους κάτι που έκανα σήμερα μετά το 24ωρο και αφού το ελέγξανε μου δώσανε αυτά για ένα μήνα... Για να λέμε και τα καλά,υπάρχει χρόνια αυτού του είδους η εξυπηρέτηση μέσω Τσατ,το θυμάμαι και παλαιότερα σε περιπτώσεις που για κάποιο λόγο κάτι δεν έχει γίνει σωστά... Επίσης μόλις μου ήρθε και το Birthday Token. Χρόνια πολλά ! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τρίτη στις 11:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:53 πμ 2 minutes ago, elkons said: Χρόνια πολλά ! Ευχαριστω πολύ!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:48 μμ 1 ώρα πριν, George6633 said: Ευχαριστω πολύ!! Αμάν! Δίδυμος εισαι! Πω πω τι πάθαμε! Αστειεύομαι! Πολύχρονος να είσαι με υγεία! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τρίτη στις 03:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:42 μμ 1 ώρα πριν, opmgls said: Αμάν! Δίδυμος εισαι! Πω πω τι πάθαμε! Αστειεύομαι! Πολύχρονος να είσαι με υγεία! Δύσκολα τα πράγματα 😂 Να είσαι καλά,σ ευχαριστώ πολύ και εσείς να έχετε όλοι υγεία και να χουμε πολλές προσφορές!! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Τετάρτη στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:14 μμ On 26/5/2025 at 6:56 ΜΜ, George6633 said: Επιστροφή στο Whats up τελικά σήμερα Έφυγες χωρίς ποινή από τη Vodafone; 3 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:17 μμ 1 minute ago, Serafeim1981 said: Έφυγες χωρίς ποινή από τη Vodafone; Έφυγα χωρίς ποινή και μου δώσανε και ένα μήνα να το σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω και θα καλύψουν τη ρήτρα (αν είχα συμβόλαιο) και ο λόγος που έφυγα χωρίς ποινή είναι επειδή στο χωριό μου έχει μόνιμο θέμα η κεραία με πολύ χαμηλές ταχύτητες και δεν είναι στα πλάνα 6μηνου για αναβάθμιση. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Τετάρτη στις 05:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:19 μμ Ξηγημένη η Vodafone σε τέτοιες περιπτώσεις. 5 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 05:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:58 μμ 40 minutes ago, George6633 said: Έφυγα χωρίς ποινή και μου δώσανε και ένα μήνα να το σκεφτώ αν θέλω να γυρίσω και θα καλύψουν τη ρήτρα (αν είχα συμβόλαιο) και ο λόγος που έφυγα χωρίς ποινή είναι επειδή στο χωριό μου έχει μόνιμο θέμα η κεραία με πολύ χαμηλές ταχύτητες και δεν είναι στα πλάνα 6μηνου για αναβάθμιση. Χωριό εδώ εννοείς της γιαγιάς σου έξω από τα Τρίκαλα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 06:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:07 μμ 9 minutes ago, opmgls said: Χωριό εδώ εννοείς της γιαγιάς σου έξω από τα Τρίκαλα; Ναι σωστά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts