Mobileras Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ για το 3ημερο του Αγ.Πνεύματος. 3 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Αύριο 30/5 λήγει το χρηματικό υπόλοιπο (σε κοσμοκάρτα). Έκανα ερώτημα στο chat για το πότε πρέπει να γίνει ανανέωση ώστε να μη χαθεί το υπόλοιπο. Παραθέτω τις απαντήσεις που πήρα με διάφορα λίγων λεπτών... Έχει κανείς εμπειρία ανανέωσης χρηματικού υπόλοιπου την τελευταία μέρα και να έχει χάσει το υπόλοιπο του; (ρωτάω επειδή μάλλον θα το ρισκάρω.) Αν δεν είναι ορατές οι εικόνες, η μία απάντηση είναι ότι πρέπει να ανανεώσω από σήμερα 29/5 και η άλλη απάντηση είναι ότι μπορώ να ανανεώσω μέχρι αύριο 30/5 23:59. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Το σμσ τι γράφει; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 19 minutes ago, Mobileras said: Δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ για το 3ημερο του Αγ.Πνεύματος. Ωραίο και αναμενόμενο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 12 minutes ago, johndouk said: Αύριο 30/5 λήγει το χρηματικό υπόλοιπο (σε κοσμοκάρτα). Έκανα ερώτημα στο chat για το πότε πρέπει να γίνει ανανέωση ώστε να μη χαθεί το υπόλοιπο. Παραθέτω τις απαντήσεις που πήρα με διάφορα λίγων λεπτών... Έχει κανείς εμπειρία ανανέωσης χρηματικού υπόλοιπου την τελευταία μέρα και να έχει χάσει το υπόλοιπο του; (ρωτάω επειδή μάλλον θα το ρισκάρω.) Αν δεν είναι ορατές οι εικόνες, η μία απάντηση είναι ότι πρέπει να ανανεώσω από σήμερα 29/5 και η άλλη απάντηση είναι ότι μπορώ να ανανεώσω μέχρι αύριο 30/5 23:59. Έως αύριο 30/5 23:59, απλα δεν εχει νόημα να περιμενεις το βραδυ 23:00 κτλ... γιατι η ανανεωση υπολοιπου ΑΝ ΔΕΝ γραφει ώρα λήξης ΤΟΤΕ ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ...σε σενα π.χ. 30/05. Ανανεωσα πρόσφατα....γι'αυτό το αναφέρω.Αν εχεις χρονο...ανανεωσε σήμερα μετα τα μεσανυχτα...το ίδιο είναι.(Αν ανανεωσεις σημερα 29...θα χασεις μια μερα). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Καλοκαιρινό απεριόριστο internet. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 (edited) 1 hour ago, saviano said: Έως αύριο 30/5 23:59, απλα δεν εχει νόημα να περιμενεις το βραδυ 23:00 κτλ... γιατι η ανανεωση υπολοιπου ΑΝ ΔΕΝ γραφει ώρα λήξης ΤΟΤΕ ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ...σε σενα π.χ. 30/05. Ανανεωσα πρόσφατα....γι'αυτό το αναφέρω.Αν εχεις χρονο...ανανεωσε σήμερα μετα τα μεσανυχτα...το ίδιο είναι.(Αν ανανεωσεις σημερα 29...θα χασεις μια μερα). Ευχαριστώ. Τη σύνδεση απλά τη διαχειρίζομαι και δεν έχω άμεση πρόσβαση στο ίδιο το κινητό. Το έχω κάνει ωστόσο πολλές φορές τελευταία μέρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα όπως λες, χωρίς πρόβλημα. Ρώτησα όμως, διότι τελευταία έχουν υπάρξει διάλογοι περί αυτού, χωρίς σαφή απάντηση (όπως κ στο τσατ). Τεσπα, θα ανανεώσω και πάλι όπως πάντα με το που μπαίνει η τελευταία μέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αν για κάποιο λόγο χαθεί το προηγούμενο υπόλοιπο, έχω κρατήσει τη σχετική απάντηση του τσατ και θα ζητήσω την επιστροφή των χρημάτων. 😎 Edited May 29, 2023 by johndouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 1 hour ago, nick.76 said: Καλοκαιρινό απεριόριστο internet. Για να έχει κάποιος δηλαδή όλα απεριόριστα θα πρέπει να χαλάσει 27€ σύνολο. (15€ κάρτα μείον τους φόρους 13,5€ το πακέτο με τα απερ. λεπτά ομιλίας + 12€ κάρτα για το πακέτο καλοκ. προσφοράς δηλαδή 10,90€). Οπότε σαν σαν έχουμε συμβόλαιο κινητής της Nova που παίζει σε αυτήν την τιμή.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 6 ώρες πριν, johndouk said: Τεσπα, θα ανανεώσω και πάλι όπως πάντα με το που μπαίνει η τελευταία μέρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Αν για κάποιο λόγο χαθεί το προηγούμενο υπόλοιπο, έχω κρατήσει τη σχετική απάντηση του τσατ και θα ζητήσω την επιστροφή των χρημάτων. 😎 Έκανα ανανέωση 8€, τελικά χωρίς πρόβλημα. 😎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) Θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά του Platinum Token για ανανέωση >= 12ευρ με χρήση Payzy. Η μόνη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη virtual Payzy (χρεωστικής) κάρτας; Αν η Payzy κάρτα είναι στο όνομα μου, μπορώ να την χρησιμοποιώ για ανανέωση σε άλλους αριθμούς WU (πατέρα); Ιδανικά να την κάνω αποθήκευση στο λογαριασμό του WU του πατέρα (βλέπω ότι με την αποθήκευση Payzy δίνει και 2o (Mystery) Token δώρο). Ρωτάω προκαταβολικά γιατί δεν έχω Payzy (είμαι στο εξωτερικό) και η μόνη χρήση του θα είναι αυτή (το top-up του WU του πατέρα). To Payzy πόσο εύκολο είναι να κάνεις sign-up; Edited May 30, 2023 by chemeng Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Το giga soukou unlimited για 4 σαββατοκύριακα με 6,50 ευρώ ίσχυε μέχρι 31/5. Σήμερα λέει: • Το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποιήσεις έως 31/08/23. Το πάνε 3 - 3 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 20 ώρες πριν, chemeng said: Θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά του Platinum Token για ανανέωση >= 12ευρ με χρήση Payzy. Η μόνη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη virtual Payzy (χρεωστικής) κάρτας; Αν η Payzy κάρτα είναι στο όνομα μου, μπορώ να την χρησιμοποιώ για ανανέωση σε άλλους αριθμούς WU (πατέρα); Ιδανικά να την κάνω αποθήκευση στο λογαριασμό του WU του πατέρα (βλέπω ότι με την αποθήκευση Payzy δίνει και 2o (Mystery) Token δώρο). Ρωτάω προκαταβολικά γιατί δεν έχω Payzy (είμαι στο εξωτερικό) και η μόνη χρήση του θα είναι αυτή (το top-up του WU του πατέρα). To Payzy πόσο εύκολο είναι να κάνεις sign-up; Ναι μπορείς κανονικά και εγώ ανανεώνω σε μια φίλη μου και παίρνει και εκείνη το τοκεν platinum 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happiness Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Να ρωτήσω λίγο για τους κωδικούς gifts 4u; Πήρε η μάνα μου που έχει cosmote έναν κωδικό για τα H&M και θέλω να τον χρησιμοποιήσω εγώ που είμαι μέλος H&M αλλά δεν έχω cosmote. Νόμιζα ότι αρκεί να βάλω τον κωδικό αλλά δεν μου τον δέχεται. Το έχει κάνει κανένας άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Ξαναεμφανίστηκε η έρευνα. Την πήρε κανείς? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndos Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 36 minutes ago, GREGORYMO said: Ξαναεμφανίστηκε η έρευνα. Την πήρε κανείς? Εγώ μόλις. Και ήρθαν μέσα σε 2-3 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Έκανα αναβάθμιση του my Cosmote app & έχει εξαφανιστεί το Combo basic από τη λίστα των πακέτων αυτόματης ανανέωσης!Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ισχύει η ενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης του πακέτου, όπως την έχω.Αλλά πώς θα την απενεργοποιήσω αν χρειαστεί;Μπακάλικο το έχουν κάνει!Άσε που μου έφαγαν τα 7GB όταν έγινε η αυτόματη ανανέωση αυτό το μήνα!Λεπτά ομιλίας κ μυνήματα οκ. Τα δεδομένα όμως δεν έγιναν roll over!Έχω και πάγια εντολή για ανανέωση υπολοίπου 1 μέρα πριν τη λήξη του πακέτου, για σιγουριά.Παραδέχτηκαν ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος δικό μου αλλά το παίζουν Κινέζοι!Μίλησα 2 φορές ήδη για αυτά τα θέματα κ το μόνο που έγινε, ήταν η προώθηση του αιτήματος μου για αυτά τα θέματα αλλά χωρίς καμία απάντηση κ καμία λύση εδώ κ 5 μέρες...Πολύ πρόχειρη δουλειά γενικά!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Έκανα αναβάθμιση του my Cosmote app & έχει εξαφανιστεί το Combo basic από τη λίστα των πακέτων αυτόματης ανανέωσης!Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ισχύει η ενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης του πακέτου, όπως την έχω.Αλλά πώς θα την απενεργοποιήσω αν χρειαστεί;Μπακάλικο το έχουν κάνει!Άσε που μου έφαγαν τα 7GB όταν έγινε η αυτόματη ανανέωση αυτό το μήνα!Λεπτά ομιλίας κ μυνήματα οκ. Τα δεδομένα όμως δεν έγιναν roll over!Έχω και πάγια εντολή για ανανέωση υπολοίπου 1 μέρα πριν τη λήξη του πακέτου, για σιγουριά.Παραδέχτηκαν ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος δικό μου αλλά το παίζουν Κινέζοι!Μίλησα 2 φορές ήδη για αυτά τα θέματα κ το μόνο που έγινε, ήταν η προώθηση του αιτήματος μου για αυτά τα θέματα αλλά χωρίς καμία απάντηση κ καμία λύση εδώ κ 5 μέρες...Πολύ πρόχειρη δουλειά γενικά!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμφανίστηκε σήμερα το Cosmote basic στα πακέτα αυτόματης ανανέωσης. Μετά από 3 ημέρες του update του my Cosmote app. Το παρακολουθούσα 2-3 φορές την μέρα και σήμερα εμφανίστηκε ξανά...Όσον αφορά το άλλο μου θέμα (που μου έφαγαν τα ΜΒ στο roll over) δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ή απάντηση...Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 Μία ερώτηση αντίθετη από της προηγούμενης σελίδας: Κάποιος που δεν έχει What's Up θέλει να διαχειριστεί για ηλικιωμένο συγγενή το What's Up του. Εγκαθιστά την εφαρμογή και επιλέγει σύνδεση, εισάγει αριθμό τηλεφώνου, βάζει τον κωδικό που έρχεται στο What's Up νούμερο, αλλά παίρνει μήνυμα ότι αυτός ο αριθμός δεν είναι What's Up. Υπάρχει τρόπος να διαχειρίζεται κάποιος τα πακέτα ενός αριθμού What's Up από αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) Αν βγάζει αυτό το μήνυμα είναι ή κοσμοκάρτα ή frog ή (καρτο)συμβόλαιο. Άλλος τρόπος είναι να μπει στην εφαρμογή cosmote. Εκεί ίσως χρειαστεί να ορίσει κωδικό ίσως να βάλει και ΑΦΜ αν ζητηθεί. Πέραν του κωδικό επιβεβαίωσης. Και εκεί θα φανεί τι ακριβώς είναι το νούμερο. Δεν εξετάζω βέβαια την περίπτωση που δεν είναι cosmote το νούμερο Edited June 10, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Ξαναεμφανίστηκε η έρευνα. Την πήρε κανείς?Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Φίλος μου είναι από τα Χριστούγεννα στη Δανία. Το κινητό κανονικά μέχρι σήμερα που το καλούμε και κάνει μετά από ώρα τουτ τουτ τουτ και τέλος. Ούτε να καλέσει μπορεί. Έχει κάρτα και πακέτο. Δεν του έχει στείλει κάτι η Cosmote ως τώρα περί roaming. Είναι φοιτητικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Έχει τουλάχιστον 0,01€ στην κάρτα; Έχει κάνει επανεκκίνηση; Σε ποιο δίκτυο είναι συνδεδεμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Just now, paanos said: Έχει τουλάχιστον 0,01€ στην κάρτα; Έχει κάνει επανεκκίνηση; Σε ποιο δίκτυο είναι συνδεδεμένος; Όλα τα έχει κάνει. Στην επανεκκίνηση αρχικά έγιναν μερικές κλήσεις και μετά πάλι τα ίδια. Το δίκτυο δεν το ξέρω αυτόματα το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Ας επιλέξει χειροκίνητα Telia και να απενεργοποιήσει VoLTE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 (edited) 16 minutes ago, paanos said: Ας επιλέξει χειροκίνητα Telia και να απενεργοποιήσει VoLTE Έφτιαξε! Να 'σαι καλά!! Στην telia ήταν. Το volte έφταιγε. Γιατί όμως προκύπτει πρόβλημα με το volte @paanos; Edited June 12, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts