Jump to content

johndos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johndos

  1. Εγώ μόλις. Και ήρθαν μέσα σε 2-3 λεπτά
  2. Κι εγώ το ίδιο, σε δύο νούμερα.
  3. Κι εγώ το είχα ενεργοποιήσει με αυτόν τον τρόπο κατά λάθος, τους πήρα τηλέφωνο και μου επέστρεψαν τα χρήματα μετά από 2 μέρες αν θυμάμαι καλά.
  4. Υποτίθεται ότι μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν πότε θα έρθει σπίτι η σιμ. Δεν έστειλαν ούτε sms ούτε τίποτα. Τέλοσπάντων, τώρα τελειώνει ο μήνας και θα ακολουθήσουμε την άλλη οδό, σε κατάστημα cosmote που λέει κι ο φίλος, όπως ακριβώς έκανα με το δικό μου νούμερο. Εννοείται ότι είχαμε πάρει από πριν αρκετά τηλέφωνα, συνομιλίες με αλλοδαπούς στην εξυπηρέτηση πελατών που δεν καταλάβαιναν γρι αλλά τίποτα. 1 μήνας χωρίς εξερχόμενες και μεγάλη ταλαιπωρία. Το έκαναν αυτοί κατευθείαν frog από τους υπολογιστές τους, δεν χρειάστηκε να κάνω εγώ κάτι.
  5. Από την άλλη βέβαια, είχα κάνει μέσω internet αίτηση φορητότητας (τέλη Μαϊου) για τη σύζυγο από την Q σε Frog και από τη μια δεν ήρθε ποτέ η sim που μας είχαν ειδοποιήσει ότι θα την έφερναν, από την άλλη περιμένουμε να λήξει ο ένας μήνας περιθώριο για να κάνουμε την αίτηση σε κατάστημα Cosmote. Απίστευτη ταλαιπωρία που δεν ξέρω ποιος φέρει την ευθύνη...
  6. Να μοιραστώ μαζί σας κι εγώ την εμπειρία μου ως πρώην συνδρομητής Q και εδώ και 4 μέρες συνδρομητής Frog. Την πρώτη μέρα που συνδέθηκα στη Frog, εκεί που έπαιζα με την εφαρμογή, πάτησα (κατά λάθος) ενεργοποίηση στο πακέτο που κόστιζε 8,9 ευρώ και σου έδινε 18GB internet, 200 σε όλους και 400 σε frog κ.α. Να πω την αλήθεια είχα πατήσει να δω περισσότερες πληροφορίες αλλά το ενεργοποίησε με μιας. Πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών πάνω από 2 φορές αλλά δεν βλέπανε το αριθμό γιατί ήταν πρώτη μέρα ενεργοποίησης. Την άλλη μέρα τους ξαναπηρα και τους παρακάλεσα να ακυρώσουν το πακέτο αυτό λόγω λάθους από τη μεριά μου. Μου είπαν "θα προωθηθεί το αίτημα σας". Να πω την αλήθεια δεν έτρεφα και πολλές ελπίδες να εισακουστώ ώσπου μετά από δύο ημέρες μου ήρθε μήνυμα ότι επιστράφηκαν τα χρήματα και ακυρώθηκε το πακέτο. Πολύ καλό ξεκίνημα λοιπόν που ελπίζω να συνεχιστεί.
  7. "Το πακέτο Super TALK αποτελεί προωθητική ενέργεια και θα είναι διαθέσιμο μέχρι και 31.10.2016 (15.00μμ)" Από εδώ αν εννοείτε αυτό. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/super-talk/
  8. Ναι (30/11 λήξη υπολοιπόμενου χρόνου ομιλίας)
  9. Μόλις ανανέωσα με χρεωστική 10 ευρώ, όλα οκ (+1 GB)
  10. Κι εγώ έχω ανανεώσει με paypal από Τράπεζα Πειραιώς
  11. Επίσης μπορεις να το κάνεις Q και να έχεις 100 λεπτά με χρέωση ανα δευτ. με 3 euro
  12. Δες τι εταιρία έχουν αυτοί που σε παίρνουν συνήθως, για να μην τους βγαίνει ο κούκος αηδόνι :p
  13. johndos

    Honor 3C

    Εμένα μου είχε βγάλει 8/2 Despatched to overseas και 6/3 το παρέλαβα, από pandawill, χωρίς να είναι δεσμευτικό όμως ότι θα κάνει τόσες μέρες (απ'ότι λένε).
  14. Όχι φίλε μου. Εγώ έχω την επίσημη πολωνική και δεν υπάρχει. Μάλιστα το μενού που έχεις στη φώτο είναι πολύ διαφορετικό από το δικό μου.
  15. johndos

    Honor 3C

    Ναι, έχεις δίκιο. Για να δούμε. Σ'ευχαριστώ και πάλι.
  16. johndos

    Honor 3C

    Καλά κρασιά δηλαδή (shipping 3 και 4/2) Σ'ευχαριστώ φίλε μου!
  17. johndos

    Honor 3C

    Φίλε μου, αν επιτρέπεις, πότε τα είχες παραγγείλει, γιατί κι εγώ περιμένω 2 κομμάτια από pandawill...
  18. Πως τυχαίνει και όλα αυτά τα "λάθη" γίνονται πάντα σε βάρος των συνδρομητών, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω... :worry:
×
×
  • Create New...