VIPdriver Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 23 minutes ago, ababapanos said: Εγώ σκέφτηκα ότι το watch up έχει καλύτερο δεκτοί και ίσως οι προσφορές με το reloaded είναι καλύτερες απο της wind Και κάτι ακόμα τα unlimited data με 10,90 είναι μόνο για τώρα το καλοκαίρι η μπορεί να ενεργοποιηθεί όλο το χρόνο; Την πρωτη παραγραφο που έγραψες δεν την κατάλαβα. Η προσφορα των 10.90 είναι μόνο για το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα νούμερο Vodafone cu αλλά στο σπίτι που μετακόμισα έχω μια γραμμή σήμα (ξήλωσαν πρόσφατα στην γειτονιά την κεραια της Vodafone) ενώ με την cosmote το σήμα είναι full. Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο λινκ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/whats_up_portability_form.html και αναγράφει ότι θα μου στείλουν την κάρτα σιμ και τη κάρτα ανανέωσης που θα επιλέξω πχ 12€ και θα πληρώσω στον κούριερ το αντίτιμο. Είχα ακούσει παλαιότερα ότι υπήρχε χρέωση 30€ αλλά στο παραπάνω λινκ δεν αναγράφει κάτι για αυτή την χρέωση. Οποίος γνωρίζει μπορεί να με ενημερώσει έτσι ώστε αν είναι να προχωρήσω σε online αίτηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 (edited) Θα σε πάρουν και τηλέφωνο λογικά. Από ότι έχει αναφερθεί πληρώνεις ότι γράφει εκεί, την κάρτα ανανέωσης και μόνο. Τα 30 δεν τα θυμάμαι, μπορεί να ήταν σε κατάστημα ή σε μετατροπή από συμβόλαιο. Από 12 ευρώ είναι αν την κάνεις online, ότι ποσό επιλέξεις όπως φαίνεται στη φόρμα. Edited July 16, 2023 by kmpatra 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Αν κανω φορητότητα σε what’s up σε κατάστημα θα πάρω αυτην την προσφορά ή μόνο online ισχύει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 1 hour ago, panos43 said: Αν κανω φορητότητα σε what’s up σε κατάστημα θα πάρω αυτην την προσφορά ή μόνο online ισχύει; Θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα να στο διευκρινίσουν αλλά θεωρώ ότι μάλλον για online αιτήσεις δίνονται αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 37 minutes ago, kmpatra said: Θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα να στο διευκρινίσουν αλλά θεωρώ ότι μάλλον για online αιτήσεις δίνονται αυτά. Πήρα τηλεφωνο και μου ειπανε ότι ισχυει και από κατάστημα. Τωρα θα δειξει. Επίσης επειδή θελω Esim μου ειπαν ότι πρέπει να κανω φορητότητα σε κανονικη sim και μετα μετατροπή σε Esim. Λετε να πρέπει να περιμενω να ενεργοποιηθεί η συνδεση και να πρέπει να ξαναπάω στο κατάστημα ή θα γινει κατευθειαν ; Παντως κοστιζει 5€ η Esim ενώ εγω είχα την εντύπωση ότι κοστίζει 10€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Εκανα αίτηση φορητότητας σε κατάστημα από CU σε what’s up. Αρχικα ρωτησα την υπάλληλο αν θα λάβω την προσφορά 15,5 GΒ δωρο για 3 μηνες-η οποία δίνεται ον-λάιν αλλά από ότι μου ειπαν στο 13888 δίνεται και σε κατάστημα- και απάντηση δεν ελαβα. Μου έδωσε ενα χαρτι αίτησης φορητότητας και καμία καρτα σιμ. Μου ειπε να ξαναπεράσω σε 2 μερες να την πάρω. Ακόμα, στο χαρτι που μου έδωσε, είχε σημειώσει ότι το νουμερο μου που πρόκειται να μεταφερθεί, είναι συμβόλαιο αυτη τη στιγμή, ενώ είναι cu. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Επίσης ποτε θα πρέπει να περάσω από το κατάστημα; Όταν χαθει το σημα της Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 8 minutes ago, panos43 said: Εκανα αίτηση φορητότητας σε κατάστημα από CU σε what’s up. Αρχικα ρωτησα την υπάλληλο αν θα λάβω την προσφορά 15,5 GΒ δωρο για 3 μηνες-η οποία δίνεται ον-λάιν αλλά από ότι μου ειπαν στο 13888 δίνεται και σε κατάστημα- και απάντηση δεν ελαβα. Μου έδωσε ενα χαρτι αίτησης φορητότητας και καμία καρτα σιμ. Μου ειπε να ξαναπεράσω σε 2 μερες να την πάρω. Ακόμα, στο χαρτι που μου έδωσε, είχε σημειώσει ότι το νουμερο μου που πρόκειται να μεταφερθεί, είναι συμβόλαιο αυτη τη στιγμή, ενώ είναι cu. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Επίσης ποτε θα πρέπει να περάσω από το κατάστημα; Όταν χαθει το σημα της Vodafone? Δεν έχει σημασία που λεει ότι είσαι σε συμβόλαιο στον προηγούμενο πάροχο, επίσης το σήμα θα χαθεί όταν πας στο κατάστημα και πάει να σου εκδόσει την sim. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos43 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 8 minutes ago, CaptainNickGR said: Δεν έχει σημασία που λεει ότι είσαι σε συμβόλαιο στον προηγούμενο πάροχο, επίσης το σήμα θα χαθεί όταν πας στο κατάστημα και πάει να σου εκδόσει την sim. Παντως δεν έχω λάβει το γνωστό sms ότι έγινε η αίτηση. Παίζει ρόλο που την εκανα 20:50 το βραδυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 12 minutes ago, panos43 said: Παντως δεν έχω λάβει το γνωστό sms ότι έγινε η αίτηση. Παίζει ρόλο που την εκανα 20:50 το βραδυ; Αύριο θα γίνει η κατάθεση της φορητότητας και αν είναι ορθά τα στοιχεία τότε από τις 17:00 και μετά θα μπορεί ο υπάλληλος να τραβήξει τον αριθμό στην Cosmote και να σου δώσει την κάρτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 11 ώρες πριν, panos43 said: Εκανα αίτηση φορητότητας σε κατάστημα από CU σε what’s up. Αρχικα ρωτησα την υπάλληλο αν θα λάβω την προσφορά 15,5 GΒ δωρο για 3 μηνες-η οποία δίνεται ον-λάιν αλλά από ότι μου ειπαν στο 13888 δίνεται και σε κατάστημα- και απάντηση δεν ελαβα. Μου έδωσε ενα χαρτι αίτησης φορητότητας και καμία καρτα σιμ. Μου ειπε να ξαναπεράσω σε 2 μερες να την πάρω. Ακόμα, στο χαρτι που μου έδωσε, είχε σημειώσει ότι το νουμερο μου που πρόκειται να μεταφερθεί, είναι συμβόλαιο αυτη τη στιγμή, ενώ είναι cu. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Επίσης ποτε θα πρέπει να περάσω από το κατάστημα; Όταν χαθει το σημα της Vodafone? Θα σου τα δώσει. Εμένα μου τα έδωσε τα gb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Το watch up εμφάνισε μια έρευνα! Τι ρόλο παίζει? Δίνει δώρο ΜΒ ? Την πήρε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 6 minutes ago, GREGORYMO said: Το watch up εμφάνισε μια έρευνα! Τι ρόλο παίζει? Δίνει δώρο ΜΒ ? Την πήρε κανείς? Σε μερικά δίνει 500μβ για 7 μερες και σε μερικά δεν δίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 8 minutes ago, VIPdriver said: Σε μερικά δίνει 500μβ για 7 μερες και σε μερικά δεν δίνει τίποτα. Τις άλλες ερχόταν στο cosmote app. Σήμερα μου ήρθε 1' φορά στο wu app 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 2 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Θα σου τα δώσει. Εμένα μου τα έδωσε τα gb. 15gb και 500 λεπτα προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 42 minutes ago, VIPdriver said: Σε μερικά δίνει 500μβ για 7 μερες και σε μερικά δεν δίνει τίποτα. μονο ευχαριστουμε, ενα θαυμαστικο κι ενα thumbs up 😞 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 2 ώρες πριν, CaptainNickGR said: 15gb και 500 λεπτα προς όλους; Ναι, Αλλά έχει μια προϋπόθεση. Να ενεργοποιήσεις ένα πακέτο call all. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 9 minutes ago, _NikitaS_ said: Ναι, Αλλά έχει μια προϋπόθεση. Να ενεργοποιήσεις ένα πακέτο call all. Στο κατάστημα πόσα έδωσες για την μεταφορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Στο My COSMOTE app πως γίνεται να αλλάξει η γλώσσα από Ελληνικά στα Αγγλικά ; Ρωτάει ένας γνωστός από Καναδά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Στο κατάστημα πόσα έδωσες για την μεταφορά ; 12 ευρώ. Βασικά την πρώτη ανανέωση πλήρωσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 14 ώρες πριν, advantix said: Στο My COSMOTE app πως γίνεται να αλλάξει η γλώσσα από Ελληνικά στα Αγγλικά ; Ρωτάει ένας γνωστός από Καναδά. Το App δεν έχει επιλογή. Το My Cosmote Web αν θυμάμαι είναι και στα Αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 7 minutes ago, pan05 said: Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0. Πως μπορώ να επιλέξω να ενεργοποιείται αυτόματα άλλο πακέτο και ποιες επιλογές έχω Τα διαθέσιμα πακέτα που μπορούν να ενεργοποιούνται αυτόματα είναι τα παρακάτω: COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED με απεριόριστα λεπτά προς όλους, 2,5GB & 400SMS για 1 μήνα με 13,50€ COSMOKAPTA COMBO TO ALL με 1.000΄ προς όλους, 500ΜΒ & 200SMS για 1 μήνα με 10,90€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 8 minutes ago, pan05 said: Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 8 ώρες πριν, pan05 said: Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσεις την προσφορά, ασ' την να υπάρχει για ώρα ανάγκης. Απλά ανανέωσε με 8 ευρώ και αν θες ενεργοποίησε το πακέτο COMBO BASIC το οποίο ανανεώνει και τα υπόλοιπα της ενεργής προσφοράς από 12 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts