king2009 Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 3 minutes ago, vrwmiaris said: Ερώτηση, έχω ένα τοκεν που λήγει 8/3 Εάν κάνω τώρα πάλι ανανέωση θα πάει 8/4ή όχι; Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατα 99% ναι αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 10 minutes ago, vrwmiaris said: Ερώτηση, έχω ένα τοκεν που λήγει 8/3 Εάν κάνω τώρα πάλι ανανέωση θα πάει 8/4ή όχι; Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες στη λιστα των τοκενς και πάτησε στις "πληροφορίες και όροι". Θα βρεις ολες τις απαντήσεις. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 15 minutes ago, vrwmiaris said: Ερώτηση, έχω ένα τοκεν που λήγει 8/3 Εάν κάνω τώρα πάλι ανανέωση θα πάει 8/4ή όχι; Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς εννοείς ότι έχεις token 'ενεργό'. Αν κάνεις ανανέωση, θα πρέπει να 'κολλήσεις' τα 2 token για να πάρει παράταση αυτό που λήγει 8/03. Έχεις σκοπό να ανανεώσεις ΣΗΜΕΡΑ λόγω των 10€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Εκτός των tokens χωρίς λήξη, όλα τα άλλα tokens από κάρτα ανανέωσης λήγουν σε 31 μέρες από την κάρτα. Συνεπώς εάν ανανεώσεις σήμερα 5/2 , εφόσον ο Φλεβάρης έχει 28 μέρες, όλα τα ενεργά tokens με μερομηνία λήξης θα πάνε την λήξη τους σε ακόμα 31 μέρες: δλδ 8/3 και όχι 8/4. Κοίτα τις λήξεις των tokens που έχεις ενεργά και ξαναγράψτα σωστά όσον αφορά τους μήνες (πχ /2 ή /3 ή /4/2023). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 Ήθελα την σοφία των συμφορουμιτών στο εξής: πρόσφατα επέστρεψα στην COSMOKAPTA από το Frog, λόγω του ότι ήθελα τις απεριόριστες κλήσεις. Το ερώτημα είναι: μήπως το What’s Up συμφέρει περισσότερο για τον ίδιο σκοπό; Εάν κατάλαβα καλά, υπάρχει στην COSMOKAPTA το COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED που έβαλα τώρα με αυτόματη ανανέωση και στο What’s Up το UNLIMITED CALLS που δίνουν περίπου τις ίδιες παροχές (με περισσότερα SMS το δεύτερο που μου είναι πρακτικά αδιάφορο), αλλά το What’s Up έχει βλέπω το πλεονέκτημα ότι στην ανανέωση των €15 (που πρακτικά απαιτούν όλα τα παραπάνω) δίνει 3GB για 1 μήνα έναντι 900MB για 15 μέρες της COSMOKAPTA. Τα κατάλαβα/λέω καλά ή μου διαφεύγει κάτι; Εάν είναι όπως τα λέω, σε ποιο σενάριο θα με συνέφερε να παραμείνω στην COSMOKAPTA και να μην μεταβώ τον επόμενο μήνα στο What’s Up? Ευχαριστώ! 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2023 (edited) Το Whatsup δίνει περισσότερα δεδομένα σωστά. Ο διαχωρισμός υπήρχε παλιότερα, όπου η κάρτα έδινε περισσότερα λεπτά προς όλους. πλέον, εφόσον μιλάμε για πακέτο απεριορίστων λεπτών δεν υπάρχει κάποια διάκριση. Μεχρι 30/3 με την ενεργοποίηση του unlimited calls παίρνεις και 10GB έξτρα Edited February 6, 2023 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 12 ώρες πριν, paanos said: Το Whatsup δίνει περισσότερα δεδομένα σωστά. Ο διαχωρισμός υπήρχε παλιότερα, όπου η κάρτα έδινε περισσότερα λεπτά προς όλους. πλέον, εφόσον μιλάμε για πακέτο απεριορίστων λεπτών δεν υπάρχει κάποια διάκριση. Μεχρι 30/3 με την ενεργοποίηση του unlimited calls παίρνεις και 10GB έξτρα Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε με βλέπω όταν τελειώσει ο μήνας του πακέτου που ήδη πλήρωσα να την κάνω από COSMOKAPTA προς What’s Up μεριά! Ναι, τα 10GB μου τα έδωσε και η COSMOKAPTA με την ενεργοποίηση του COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Έχει αλλάξει σε κανέναν το ελάχιστο ποσό ανανέωσης από 10€ σε 12€? Στο app που μπαίνω και στο what'sup.gr υπάρχουν ακόμα τα 10€ διαθέσιμα για ανανέωση. Βρε μπας και μας ξέχασαν ή το έχουν βάλει στον πάγο προς το παρών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Καλημέρα. Από καρτοκινητό Wind αν γίνει αλλαγή σε Cosmote το υπόλοιπο που υπάρχει >50€ θα χαθεί? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Έχει αλλάξει σε κανέναν το ελάχιστο ποσό ανανέωσης από 10€ σε 12€? Στο app που μπαίνω και στο what'sup.gr υπάρχουν ακόμα τα 10€ διαθέσιμα για ανανέωση. Βρε μπας και μας ξέχασαν ή το έχουν βάλει στον πάγο προς το παρών? Σε εμένα ακόμη υπάρχει η επιλογή των 10€. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 (edited) 7 minutes ago, toko said: Καλημέρα. Από καρτοκινητό Wind αν γίνει αλλαγή σε Cosmote το υπόλοιπο που υπάρχει >50€ θα χαθεί? Ευχαριστώ. Ναι χάνεται. Edited February 7, 2023 by CaptainNickGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 Υπάρχει τρόπος/υπηρεσία να δοθεί/μεταφερθεί το υπόλοιπο σε άλλο καρτοκινητο Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 1 ώρα πριν, toko said: Υπάρχει τρόπος/υπηρεσία να δοθεί/μεταφερθεί το υπόλοιπο σε άλλο καρτοκινητο Wind? Είσαι σε τοπικ της κοσμοτε και ρωτάς για wind. Από κοσμοτε σε κοσμοτε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 1 ώρα πριν, toko said: Υπάρχει τρόπος/υπηρεσία να δοθεί/μεταφερθεί το υπόλοιπο σε άλλο καρτοκινητο Wind? Δυστυχώς δεν γίνεται.. περίμενε να φας τα λεφτά και μετά κάνε τη μεταφορά. 5 minutes ago, mol said: Είσαι σε τοπικ της κοσμοτε και ρωτάς για wind. Από κοσμοτε σε κοσμοτε γίνεται. Καλά δεν είμαστε και εξυπηρέτηση πελατών. Ξέρουμε κι εμείς δεν πειράζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2023 (edited) Άκυρο 🙂 Edited February 7, 2023 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Επειδή μένω εξωτερικό και δεν κάνω συχνά ανανέωση, αμα βάλω 12€ σε what's up πόσα μου μένουν καθαρά. Μενουν 10.90 για να βάλω το αντίστοιχο πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 12/1,10= 10,91 euro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Καλησπερα. Εαν καποιος θελει να παει σε καρτοκινητο κοσμοτε και του χρειαζονται πχ το μηνα 300' προς ολους και 10GB data. Tι τον συμφερει καλυτερα μεταξυ κοσμοκαρτα/γουατσαπ/φρογκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 55 minutes ago, mastorantza said: Καλησπερα. Εαν καποιος θελει να παει σε καρτοκινητο κοσμοτε και του χρειαζονται πχ το μηνα 300' προς ολους και 10GB data. Tι τον συμφερει καλυτερα μεταξυ κοσμοκαρτα/γουατσαπ/φρογκ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2023 Και τα άλλα 2 θα βόλευαν τον πρώτο χρόνο με αυτόματη απόδοση κάθε μήνα 60' και άλλων 60' από την εφαρμογή όποτε είναι αναγκαία. Σύνολο 320' το μήνα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Γίνεται να ανανεώνω το what's up κάποιου άλλου χωρίς να έχω ο ίδιος what's up?Είδα αυτή τη σελίδα. Ισχύει κανονικά;https://www.cosmote.gr/online-ananeosh-whatsup/recharge-anonymousΈχει κάποια διαφορά αν ανανεώνει κανείς μέσα από την εφαρμογή what's up ή από αύτη τη σελίδα;Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 9 ώρες πριν, kouerti said: 9 ώρες πριν, kmpatra said: Και τα άλλα 2 θα βόλευαν τον πρώτο χρόνο με αυτόματη απόδοση κάθε μήνα 60' και άλλων 60' από την εφαρμογή όποτε είναι αναγκαία. Σύνολο 320' το μήνα. Καλημερα Οταν βαλουμε καρτα ποσο διαρκεια εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 10 minutes ago, mastorantza said: Καλημερα Οταν βαλουμε καρτα ποσο διαρκεια εχει? Καλημέρα, 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Σου περνουν και ομιλια/data αν δεν ανανεωσης στους 2 μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 7 minutes ago, mastorantza said: Σου περνουν και ομιλια/data αν δεν ανανεωσης στους 2 μηνες? Εάν στο τέλος του 2ου μήνα αγοράσεις πακετο, θα λειτουργήσει κανονικά τις 30 μέρες, ακόμη και εάν έχει λήξει το υπόλοιπο χρηματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts